Русия нанесе нова вълна въздушни удари в Сирия

Руски военни самолети са атакували "Ислямска държава" в Централна и Северна Сирия, съобщи сирийската държавна телевизия.

Обратно в новината

Коментари - Русия нанесе нова вълна въздушни удари в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"ВАЛЯКЪТ" ТРЯБВА ДА УВЕЛИЧИ СКОРОСТТА , тези гниди трябва да се мачкат и откъм Турция ,защото ще бягат в тази посока!!!

След всички писания срещу руското оръжие и умения, да се чуди човек, как за половин седмица направиха с несъпоставимо от годишните усилия на САЩ, при които УД даже се разрастваше. Припомнете си нашия парад и метеорологичните условия и това. "Няма данни за използвана противовъздушна отбрана срещу самолетите на Русия и всички цели се поразяват независимо от метеорологичните условия и часа от денонощието, съобщи днес по-рано руското министерство на отбраната, цитирано от ТАСС."

реално бомбите на ФАЩ падаха на километри от откачалките и пораженията им бяха предимно морални Хвръкваха им чалмите от взривната вълна след което кравите тичаха да се извиняват за причиненото неудобство и си търсеха по отдалечени пустинни места Сакън да не засегнат отрочеттата си С това се изразяваше и цялата им едногодина циркова програма наречена УДАРИ ПО ИДИЛ

Да живее Православието!! Всички други са ГМО-та и хибриди!

Как ли ще лъжат и се подмазват русофобите, като ИД приключи. Слава богу, че такива индивиди се броят на пръсти в България.

Всичко зависи кой ще извади по голям Буратино. Ама мисля че то се знае отдавна кой има Буратино

сега като ги подпукат със Стингърите ше има Афганистан-2 ...

Ша ги подпукат с евросвингерите};-)))

да ,ама не. краварите този път няма да им дадът стингъри,защото и техни самолети летят там.патили са вече от такива съюзници.

абе, руснаците не трябваше ли да са умрели от глад заради санкциите досега според нашите соросовидни медии, уж бяха умрели пък сега са в Сирия, как така ?

Явно не са умрели, освирепели...

ПРИЗОВАВАМЕ ДА НЕ СЕ СТРЕЛЯ ПО КОЛОНИТЕ С ЦИСТЕРНИ С НЕФТ,КОЙТО ПРЕЗ ТУРЦИЯ И ИЗРАЕЛ СЕ ПРОДАВА ОТ ГУТ ГАЙС ПО МНОГО ДОБРА ЦЕНА.СЪЩО ДА НЕ ГЪРМЯТ ПО КАМИОНИ И КОЛИ С ТРАФИКАНТИ НА АРТЕФАКТИ,ЗЛАТО И ДР. ЦЕННОСТИ,КОИТО МНОГО ДОБРЕ ВЪРВЯТ НА АУКЦИОНИТЕ В АНГЛИЯ. ТУРЦИЯ ОДОБРЯВА СТРЕЛБАТА ПО КЮРДИ,КАМИЛИ И КЬОРФИШЕЦИ.ПЪРВО АЛЪШ-ВЕРИША,А ПОСЛЕ ПОЛИТИКАТА

Браво на руската армия показа че не се страхува от никоя армия или терорстична организация каквато е сащ черната маимуна водел най-страхливата армия която се разбяга заедно с терористите слава на православието ние винаги сме били най-бестрашната армия на балканите БЪЛГАРИЯ отново ще бъде освободена от братята РУСНАЦИ мрете от завис предатели на БЪЛГАРИЯ .

Моля, всички промити мозъци, които не са запознати какво е причинила руската армия на България да не ръсят глупости! Защото ака знаеха, че избивайки цвета на нацията ни през 1944 г. и ако не бяха създали измислената държава Македония, сега всички ние щяхме да живеем различен и много по-добър живот! Сегашното положение го дължим на слугите и подлогите на Москва - кадрите от Държавна Сиурност! Това са сатрапи, по-жестоки и от Гестапо!

0321, предполагам, че тебе са те изпуснали руснаците прец 1944 година за те изтребят като "цвят" на българската нация. Посочи поне един тебеподобен, убит от зверовете руски.

В момента изборът е между тях и братята хамериканци, а те се доказаха като пълни позьори и скапаняци.

Статия в белгийския De Knack: Obama: 'Poetin bombardeert uit zwakte' Обама: 'Путин бомбардира от слабост' 20 коментара, 20 отрицателни за Обама и положителни за Путин. Само преди два месеца беше обратното... И на Запад хората започнаха да проглеждат...

па кат се събудите утре рано идете на паметника на Цар Освободител с хляб и шарена сол ги посрещнете и прегърнете !

това се казва ,"работа"!

като гледам руснаците как ги гърбят, почвам да се убеждавам, че САЩ само са симулирали бомбандировки, докато тайно са подкрепяли главорезите>Вярвам, че САЩ е велика страна и скоро ФБР ще започне да прибира конспираторите

те конспираторите са над президента,така че ФБР-то може само да им козирува

Дано да си приберат конспираторите ама ми се струва че ще ги пробутат на разпределителната централа Меркел за евентуална употреба.

ivo10

Русия надигра тотално щатите стратегически, технологично и във всяко отношение. Вече американците няма да са толкова смели в надеждите си, че могат да нанесат изненадващ ядрен удар. Постепенно американците ще заемат мястото си на второстепенна световна сила, което руснаците така грижливо и последователно им приготвят.

Америка надигра тотално пияниците= стратегически, технологично и във всяко отношение. Вече рушняците няма да са толкова смели в надеждите си, че могат да нанесат изненадващ ядрен удар. Постепенно рушняците ще заемат мястото си на последна световна сила, което сами така грижливо и последователно си приготвят. Ха ха ха ха!

алооо, снайпер с ТОЧКА, що си откраднал ника на снайпера , ааа?

си ги оценил - последна, последна, ама сила. А ние сме начело със задника напред.

Хунтата в Киев здраво си наляга парцалите само като гледа клпчетата от работата на ВКС на РФ в Сирия.

А що трябва да си наляга парцалите? Първо-Там няма никаква хунта. Второ-Русия е агресор в суверенна страна. Трето-Путлер е аут от политиката и ще бъде съден в Хага до три месеца. Четвърто-Никой в БГ не го подкрепя Пето-И ти си аут! Капиш?

Хахахаха, гледам комиците в момента, но твоето шоу е по-смешно. Смях се с глас.

Харесва ми емоцията в писанието на снайпер. Една такава, силно позитивна и спокойна. Като на чичо самовата колибка на прес конференцията вчера. Само че Путин не прие условията. Нито за Сирия нито за северния фронт. И май основния коз играе срещу Европа и Меркел. Хващаш ли се на бас че Путин ще съдят?

Хе, те така ги учат в краварника. Седем правила за обрущения с гейове. Осем правила за лизане на началника. И прочее. Ай снайпер ти да не си политически или икономически бежанец?

ivo10

Тъпан пробит, само ти ли не знаеш, че Украйна се управлява от фашистка хунта? Американските демократизатори не се гнусят да се замесват с фашисти, ако е в техен интерес.

По-добре си сложи ник "воуто на безнадеждните смешници" или нещо от рода. Виж си минусите - даже платените ви другарчета не ви слагат + барем за цер. А минуса ви го тура кой мине!

Да живее братска Русия!

До вчера руските информационни служби твърдяха убедително, че се бомбардират само обекти на ИД. Днес се казва, че може би са бомбардирани и обекти на антисирийската опозиция. ПОВТАРЯ СЕ СИТУАЦИЯТА В КРИМ И ИЗТОЧНА УКРАЙНА Т.Е. ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЛОЖАТ НОВИ ПО ГОЛЕМИ САНКЦИИ НА МАЛКОТО ЧОВЕЧЕ ПУТИН.

19 жертви след въздушен удар на САЩ върху болница на "Лекари без граници" в Афганистан... При това ПОЛОВИН ЧАС са удряли, СЛЕД КАТО СА ИМ КАЗАЛИ ЧЕ УДРЯТ БОЛНИЦА..

Имало е какво да крият. Това си е написано в rules of engagement. Не трябва да се оставят доказателства за хуманната лекарска мисия.

Vladimir Borisov

ТВА къде го виде? У РИА "Новости" ли? Виж от коя дата е, да не е отпреди 15 години... Ха ха ха ха

ИДИЛ и т.н. от теб "антисириска опозиция" се различават само по това, че докато едните режат глави другите ядат човешки сърца...... Един дол отрепки са!

Я да видим - Русия удря ИД, Ал Кайда (Ал Нусра), Ахрар ал Шам (Мюсюлмански братя), Джайш ал Ислам (СА), Ансар ал Шам, тюркменските салафити (Турция) и още към 200-250 различни организации Просто - Коалиция "Заедно за ИДИЛ" изпълзя... А сега ни постни поне една ДУМИЧКА за онез 110 сватбари в Йемен. От коалицията дет УЖ са бори..

Путин винаги е казвал срещу всички терористически групировки. Та коя терористична групировка си тръгнал да защитаваш?

Върху 2 кошари в пустинята,руската прехвалена авиация е изсипала бомби на стойност колкото овце имат колхозите,та да не се чудим,че рублата им е като гъзпалирът и нямат дори за водка,нещастниците!

Виж статистиките от последните месеци и тогава приказвай. Изобщо Обама ще трябва да дава обяснения. Май колкото е по-слаба зависимостта от долара и колкотл повече санкции по добре върви. Виж как е санкционирания Иран и облагодетелствувания Ирак.

Явно напразно загина американският търговец на оръжие нает от Пентагона. Нито една българска зенитна ракета не полетя или не беше точна.

Ну....за понимание!

Авиацията е страшно нещо!!!За съжаление нашият Рапон ни остави само с един куц самолет и обещание за чужда охрана!!!

Иракското правителство би приветствало руски въздушни удари срещу Ислямска държава на иракска територия, заяви иракският премиер Хайдер ал Абади "Очаквахме международната коалиция, американците да защитават силите ни с масирана въздушна подкрепа. Не получихме такава".. Да, бе заради вас да си убиват отрочетат.. Те са им по-скъпи..

и на месата на ПАПАТА!!! За отвлечените в Маалула монахини и изкланите християни там... А нашичките краварофили дори е не разбраха, че го имало.. Щот "обективните" ни медии го премълчаха. А чистачката на КОЗЯЦКИТЕ ТОАЛЕТНИ не им проводи матрял за копипейста - не, че те щяха да го прочетат... А на върли християни са правят На църква ходят, свещ палят.. Но за тез християни - дет ЕДИНСТВЕНИ В СВЕТА все още говорят езика на Христос, НЕ СА И ЧУВАЛИ... За клането им - да не говорим.. Щот и него по НЕпратения им копи-пейст ша са окаже, че Асад го е извършил.. А не правилните - ДЕТ ГИ СБИРАХМЕ В ПРАВЕЦ къде половин година, преди клането..

правилните - ДЕТ ГИ СБИРАХМЕ В ПРАВЕЦ къде половин година, преди клането..

монахините беше истинска трагедия за христянския свят ама на тези които го разбират,и до ден днешен са отвелечени два попа,където единия е братът на патерярха на изток (юан язежи)това отвличане от преди 3 години от бойците на алнусра. и досега не знаем нищо за тях.

Прочетох доста от мненията под новината. Страстите явно са много разпалени - 50% са за САЩ и техния стремеж към световна "справедливост"и 50% за дядо Иван от Русия, който по една или друга причина (в повечето случаи користно) винаги ни е вадил от лайната. За едната световна сила сме най-евтините лакеи (някое друго милионче е предостатъчно), за другите сме най-големите неблагодарници. Всеки сам да избере в коя роля се чувства най-комфортно. Няма чисто бяло, няма тъмно черно - всичко е с нюанс лайняно кафяво. Иначе като българин и "европеец", смятам, че за нас силна и централизирана Сирия бе по-добре от разградения двор в момента.

За 50% много се лъжеш. Явно нещо не ти се отдава броенето. Освен това има от няколо дни тук един взвод соросоиди изкривяващи форума, но нищо, може и от американските бази да са. Но са много дисперни и лесно детектируеми. Освен това имат работно време. Ако се брои внимателно около 72% са изцяло проруски анти мюсулмаски (против фанатизираните мюсулмани) около 10% са неутрални и около 15% са проамерикански анти сирийски (анти асад). Изобщо работата е натопорчена. Особено с тези "бежанци", дето са добре образовани в стрелочното изкуство.

ИД не може да бъде победена само от въздуха. Путин е категоричен, че сухопътна военна кампания против ИД, Русия няма да прави. Няма да прави защото война в Сирия е чужда на руския народ, а за втори Афганистан, този народ ще наказва жистоко. Путин вече губи и не успя на дипломатическия фронт. Не успя да заблуди никого, че е миротворец Предопределено е , че няма да успее и на военния. Единственото което може да постигне и то на много солена цена е да се укрепи в Латакия, за да държи в напрежение района на Близкия Изток. Това ще му струва много. Прекалено много. Непоносима цена за почти никаква полза. Политическото самоубийство но Путин се състоя в сирийските пясъци.

Пехотата вече е в областите на бомбардировките от първите дни. Прочистват старателно. Северната област е трудна защото могат да избягат в Турция. Но кюрдите от Ирак и Сирия се обединяват.

Желязото се кове докато е горещо!

поне думичка срещу авионите на САУДИТСКА АРАБИЯ!!! Дет отнесоха 110 сватбари в Йемен!! Някой от досегашната УЖ опозиция и УЖ борци срещу ИД и ИДЛ, да каза барем една думичка. А сега идити и си прочетете, кога в Саудитска АРАБИЯ на семейството на БИН ЛАДЕН - дет забравихте, че и с него се борихте краварофили, се забрани да има бизнес в МЕКА!! Скоро беше - един кран взе че падна и некакви си 200 поклонници отнесе... ТА КОЙ БЕШЕ БИН ЛАДЕН???????

Русите нанасят удари срещу Ислямска Държава, а през това време Щатите са нанесли удар срещу болница в Афганистан!

един въпрос искам да ви задам ,, нали все казват че идил не представалява ислама,ами защо тогава виждаме мюсюлманите да вдигат светът на крак зареди някакви рисунки -карикатури- а нито един протест няма до сега в нито една страна против ислмаската държава,нито веднеж не са палили тяхното знаме,питам се защо? познайте сами,,,

Има в Чечня. И Кадиров отдавна ги е разобличил ИД като дьонмета.

Бре,бря,каква небивала еуфория е обхванала руската инфобюро,та ще се скъса да манипулира колхозният електорат и всички кретени-путинофили,да им вдига духа и ги успокоява,че паритеим са загубени в сирийската пустиня!Само след седмица ще разберат,че ефекта от руските напъни е = "0"!Асад не е лигитимен и е неспасяем,губеща пак еРусия и горките руснаци!

Да бе, докато СНН не каже, никой не е легитимен.

Не знам кой ти е писал коментара, но превода е лош.

И що не ни постнеш резолюцията на СС на ООН, че ИД и ИДИЛ СА ТЕРОРИСТИЧНИ ОРГАНИЗАЦИИ??? Вместо да дигаш лозунги. Що не я потърсиш и постнеш нея. НЯМА Я!!! Има такава за АЛ КАЙДА!!! А УСА-то се борило с ИД и ИДИЛ, УЖ като наследници на Ал КАЙДА... А сега иди и си виж снимките на МАККЕЙН с водачите на "умерената" опозиция, преминали на страната на Ал КАЙДА, ИД и ИДИЛ... В СВОБОДНАТА СЕВЕРНА СИРИЯ НА АЛ КАЙДА е проведена... ОТТАМ СА МУ СНИМКИТЕ.. КОГО ЗАЩИТАВА И СРЕЩУ КОГО СЕ Е БОРИЛО ДОСЕГА УСАто..

как може такива хора като оланд или меркел и другите големци да наричат фронт алнусра и жаиш алеслам и ахрар алшам умерена опозиция,къде бяха тези хора когато колиха християниците и изнасилиха жените и ги продадха по пазари на търг,къде бяха когато унищожиха църквите и християнските гробища,как не ги срам да се наричат християни,единствено което ги интересуваше да крадат петрола на ниски цени за да подпомагат на исламската държава ,бог да прости чарл дигол който беше казал на времето ако нараните един християнин в сирия,тогава ще унищожа дамаск.искаме путин да ги удари ,да ги унищожи,ако ще не трета а пета световна война да стане,а вие европейци(визираме западните)някои ден ще приличате на пакестан.

Евала, мойто момиче! Не знам откъде пишеш, но кажи какви са настроенията там.

dsco@

Повечето американци са протестанти. Те не са християни, а провъзгласили се секти. Без да претендирам за вещ в религията, зная че Римо-католическата църква е създадена от Свети Петър, а Православната е одобрена на църковен събор. Следователно само Римо-католическата и Православната църкви са лигитимни християнски църкви.

Бях лично свидетел в един женски гръцки манастир как изгониха една нагла американка, защото е протестантка и няма право да влиза в храма. Изрично една монахиня я пита дали е католичка, онази каза не протестантка, след което категорично и показаха изхода.

Радой Ралин бе казал, че правдата ве тржествува,все побеждава и кривдата все си остава. И Русия е така.Все побеждава, все тържествува и накрая все по-гладна и бедна става.

..е "бедна" Русия? В моето село в Северна "европейска" България мога да ти намеря ВЕДНАГА няколко човека /българи, не римляни/ готови още утре да ти цепят цял ден 5 кубика дърва за 10 лв. надница! Съмнявам се да има "беден" руснак да се навие на такава работа за 10 лв.!

Първо се запознайте какво значи протестантизъм и тогава бълвайте невежество си в писмена форма. Протестантизма възниква като естествена реакция на истинските християни водейки се само от Божието слово запсано в Библията срещу небиблейските езически догми на римокатолическата църква по време на средновековието. Протестантизмът дава начало на ренесанса в християнска Европа и нейният социално икономичекси и културен и научен разцвет. За съжаление в резулта н асоциалният инженерин н акомунистите хората масов се отвърнаха от Бог защото не познават писанията и им приобутват псевдо наука в масовите медии рупори на масовата култура. Колко един християни трябва да се моли на икони и светци (идоли) е съвсем друга тема. Но съдейки по писаното от вас едва ли сте чели части от Библията и историята на Европа за да знаете тези факти,които всеки може да провери.

брат ми работи в Русия 12 г и се връща по два пъти в България, аз работя в UK 6 г и се прибирам 1 в годината- идея си нямаш колко напред са в заплащането.Сега може да ме питаш защо не съм там, ами ще ти кажа искат виза

2000 000 жертви от Авганистан 14800 от СССР. А статистиката беше още по различна преди САЩ да снабдява с ракети.

Защо днес не виждам тук моя аналог пинокио и останалите травестити? Да не им се е случило нещо?

Ти тииит пи пииип. Аналогът ти е на психотерапевтичен сеанс.

МАНГУСТО

Да не са почнали интензивни курсове по Руски и Китайски език?

Соросоидите са си живи и здрави. Само че си имат работно време и съботата им е почивен ден. Да им се чуди човек защо са се хванали с Обонго Хюсеин дето казва че се е отказал от бащината си религия.

Великата червена бомбардирала егреци на овчари не гласуващи за кръволока Асад ! Голяма новина а рубладжии ?

Я още един трол се появи.Изкарват последните резерви.В нокдаун са.

Мила, ползвай регистрирания профил, защо така инкогнито?

Зданица Ассада - сакралная ценость руского народа.

Не разбираш ли ВСЕ ПАК,че тук става дума за защита на ценности,и за защита на предпоставките,при които нормалният ислям и християнството могат да съжителстват без кръв и войни,/и да се само унищожават!/Да напомня ли ,че в Сирия имаше многобройна християнска общност,която е почти унищожена радикалните ислямисти с любезното съдействие на "приятелите на Сирия"!?

Е как ще имат тия иначе въоръжени до зъби убийци, противовъздушна отбрана. Нали цяла година уж ги бомбиха, пък не ги уцелваха, защо е трябвало да се пънат за такава. Сега ми е много интересно как щатите и Турция ще ги снабдят с такава.

Русия фака англомасонския империализъм отзад? :)

За да не отговярям на всички идиотски опити за спор, като това, че нямало резолюция на ООН за Сирия, ще поясня, че резолюция е ед.ч , а резолюции е мн. ч в българския език. Бях написал резолюции, но някои колонилани роби, комуноиди и обикновени дебили, не са забелязали това през пятната. Бан Ки Мун каза на руснаците, че трерористи са само тези, които са споменати в резолюции на ООН. Дано стигне до мозъченацата ви, това което Бан Ки Мун каза на руснаците.

ООН какъв критериий е след като толкова години демонстрира двойни стандарти? Хайде стига с тези копмпрометирани окултни организации.

Говориш назидателно, като Ким Чен Слаб Ум.Дай го малко по-кротко.

Да си жив, батка, че ме просветли. Аз пък живеех в заблудата, че терористи, са тези дето режат глави и тероризират мирното население. А, то било, който каже бай някой си, на който му казва бай Обонго.

За какво му е резолюция? Има покана от президента на Сирия. А вече май и от този на Ирак.

Е ако покрай ИД, русите разбият между другото, докато си почиват и АлКайда, срещу кого ще се сражават Щатите през следващите 20-30 години?

Нашите шушумиги в мнистерствата много са утихналипо въпросите за руското участие в международната политика. Изглежда чакат прогнозите за посоката на вятъра като всеки заклет комунист морален и идеологически хамелон.

Трябва да изпържат главните мюсулмански чалми, това е най-важното. Ако не го направят - нищо не са направили. Въобще, най-накрая трябва да се избавим от религиите (не от духовноста, но от религиите), защото те служат за контрол само.

Много скоро в Американския конгрес може да се появи някой нов Чарли Уилсън,който да каже,че демокрацията в Сирия е в опасност.и да даде на джихадистите оръжия,с които да могат да свалят руските изтребители.

Спокойно, не се вълнувайте! Ще му намерят цаката на Путин и той добре го знае. Руския елит не може да го диша. Ето защо той допусна че повече нма да бде пзидент - никога. Западът му намери цаката в Донлбас, ще му намери цаката и в Сирия. И не подценявайте Обама. Обама е учил за политик и управник с две престижни висши. И Нобелова награда. А Путин, дори не е учил в Москвоски университет и е бил милиционер.

Дипломата какво общо има с интелекта и морала, ако си политичекси коректен и не задаваш неудобни въпроси?

Както се опитаха да лапнат Крим...

Друго си е викаш две "висши" за политик Абезяна... и .... д. да му е яко на Путин! Та кога викаш си "заминава" Путин?

блаженни са верующите и тяхно е царството небесно!

Комично е, че Обама стана носител на Нобелова награда за мир. И то при положение, че именно Путин спря Обама да нападне Асад и издигне ИДИЛ или някаква разновидност там. Реално Путин трябваше да получи Нобеловата награда за мир.

Никой не го е спирал, защото Абезяната от 2 г. напада Асад, разширява владенията на МИНДИЛ и засили хиляди нашественици към Европа?! Как предлагаш да бъде спряно това или на теб ти харесва, троле?

В действителност Маймуната беше любезно помолен да върне наградата.

Тролове, издишате тотално. Тъй като нямате нито опорни, нито червени точки, плещите врели-некипели.

Вземете и се скрийте тролове.Ако имате малко акъл ще залегнете като подводници и ще изчакате да отшуми последната изцепка на американопедалите и после пак си се покажете-все пак трябва да си изкарате заплатите.

Азма ти е простено. Без диплома с копи-пейста на проводеното от ЧИСТАЧКАТА на КОЗЯЦКИТЕ ТОАЛЕТНИ тъй са получава.. ИЗЛАГАЦИЯ... А сега викни внучето да ти намери в гуглето - "срещата" Хюсеинчо - ВАЛЦМАН в ООН. Да ти светне поне нещичко в павето. А и за подписаното споразумение в Минск си прочети. Докат ВАЛЦМАН съобщаваше от зелената трибуна, че Минското споразумение УЖ нищо не значело за него. За обещанието в Парижа, че от днес ша почне да го съблюдава да ти споменувам ли!! А ЗА ЗАКОНА ЗА АВТОНОМИЯТА НА ДОНБАС??? Срок му поставиха МЕРКЕЛ И ОЛАН.. А ПУТЯ??? САМО СЕ ПОДХИЛКВА на снимките..

До като Американците бомбардира х-ва въобще без да се съобразяват с никого нашите "демократични свободни журналисти си мълчаха" а трябваше руснаците да започнат действително да се борят с тя изроди и нашите почнаха да плещет глупости!!!

НЯКОЙ МИ КАЗА, ЧЕ ПЛЕВНЕЛИЕВ ГО ИЗГОНИЛИ ОТ ГЪРЦИЯ И ПАНИЧЕСКИ СЕ Е ОПИТАЛ ДА ЯХНЕ МИГРАНТСКАТА ВЪЛНА КЪМ САЩ. ОБАЧЕ ГО СПРЕЛИ И НЕ ГО ПУСНАЛИ ПОНЕЖЕ ТАМ НЕ МОЖЕЛО ТАКА ВСЕКИ ДА СИ ВЛИЗА В АМЕРИКА. СЕГА Е В ТЕРМИНАЛА.