Русия критикува Плевнелиев за думите му, че е агресивна

Руското МВнР изрази сериозна загриженост и остро критикува президента Росен Плевнелиев за думите му, че Русия е националистическа и агресивна държава.

Обратно в новината

Коментари - Русия критикува Плевнелиев за думите му, че е агресивна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поздравления за достойната позиция на най-достойният български Президент!

А нашата ирландска пастирка викаш е миролюбива!:) Ами,ако я нападнат руските вълци нашата пастирка,как ще се спасява? Знаеш ли,че руските вълци и най-вече Руската Мечка, може да и скъсат поличката(респективно панталонките) ! :)

Peytsch,ама ти про-американски лакей ли си бил бе? Значи ти си "соросоид"и"васал"на онези -(как се наричаха) "западните колонизатори с дебелите бузи"!:) Язък,мислех те,че си от нашите-демек"путиноид"! :)

Цървул Бърдуков се появи! Ура!

как така Русия си позволява да критикува световния лидер Плевнялиев ?

Русия ще тества космическа ракета от нов клас, а простака Плювналиев ...евро-хамериканско гъзолизничество от робско- турски клас

вообще не обращей внимание, те не знаят какво говорят, камо ли на кой бог да се кланчт

Евала на Президента !!!!!

Ти си инверсен и затова евалосваш онзи, който трябва да бъде "шутиран"! Ходи се прегледай, че живееш като "Алиса в огледалния свят"! Плевнелиев да ти е на помощ! ХАХАХА!

Голяма дружба, ние им опростихме 2 млрд, те ни нашибаха 300 % мита.... Не ни връщат архивите, да неби случайно да разбереме каква ни е историята, Купуваме на най-високи цени суровини като газ и уран и т.н. Да ви такаоваме у дружбата, ама все пак за русия или добро или нищо, защото ще вземат да побеснеят и дружно пак да ни окопират !

Щатният от ДКМС ни резили с пълна сила. Заслужаваме си го. Трябва да си ходи това чучело. Евала на Плевневлиева. Манипулиран комсомолски манипулатор.

Браво на Президента.

ТОЗИ НЯМАМ НИКАКВО НАМЕРЕНИЕ ДА ГО ЗАЩИТЯ ДОРИ И ОТ ЦИГАНКАТА ДЖЕБЧИИКА НА ЖЕНСКИЯ ПАЗАР! ДАЖЕ ПО-СКОРО ЩЕ ГО ВЪРЖА С ПАНДЕЛКА И ЩЕ ГО ПРАТЯ В КРЕМЪЛ ЗА ОБСТОЕН ПРОКТОЛОГИЧЕН ПРЕГЛЕД!

за какво ни е президент, който брани интересите на държавата?! веднага импиичмънт! после може да го повозим с летящата чиния.

бе-кя-пе! бее-кяя-пее! троо-ло-ве! пица за 5лв или бъдеще за внуците ви, евнуси такива?!

бе-кя-пе, беее-кя-пе! долу заддунайската губерня, само путкин и раша! всички в чиничта и да излитаме!

бърже! да продадем всичко на путлеристан за 5 копейки! докато е времье! и да теглим още 20 милярда заем да има за ботокс!

Преэидента трябва да наэове агресор в Крим,не агресивна

Димитровският комунистически младежки съюз - Комсомол - възпита свои висши кадри като Плевнелиев - активист във ВУЗ със широки правомощия да решава съдбата на хората, на които той днес е президент, в дух на студенина, пресметливост, липса на човещина и много душевна пръсотия. При демокрацията строителният техник Плевнелиев се разви и като злостен валутен нарушител, изградил с нелегална валута три къщи на Халкидики, присламчил се до един друг подлец и доносник на ДС - Борисов, до офицера от ДС Цветанов, до партийни секретарки като Цецка, политкомисари, минали вдясно за една нощ и цяла галерия негодници. Но очевидно без реверанси към евреиет на Уолстрийт не може да мине, та се изцепи да псува Русия - пигмеят, малкото човече-мегаломан. С него отдавна е свършено, нацията не го припознава като баща на нацията, защото това би било страшна обида за българите. Не за десните, а за българите. А Русия ще направи добре, ако му врътне кранчето с газ насред зима.... Та да се научи да си мери приказките и да се ограмоти политически !

Плевнелиев нека така да критикува политиката на ДПС, но не му стиска, че ще му свият сармите от турското посолство.

Браво Плевнелиев.Най-после да имаме президент,а не мижитуркка.

Айде! Кога?

Импийчмънт Съпруг един на Първа дама, шуми и пени се за двама. Брътвежи бол.По всяка тема. Усърдие...Как кокъла да вземе? Съпруг един на Първа дама локум разтяга пред екрана, А цял народ се пита просто, кога ли ще напусне поста? Паси 30.01.2014г

Успокойте се всички русофоби и русофили ! Никой не обръща внимание на това лице от снимката. Днес Б.Б е казал, че е против закупуването на третокласни изтребители от нато и е разкритикувал остро временния кабинет, подчинен на псевдопрезидентчето. Оказва се, че ББ отвреме-навреме наистина се държи, като лидер, обединяващ различни групи от хора и мнения.

Pусия да си гледа работата.

И как се гледат в очите в огледало, незнам.

Успоредно с рублата, падат и гащите на Путин. Така че, да си гледат собствената скапана фашистка държава и да не се занимават с България.

Това е опасно за тебе. Освен ако не си свикнал ...

Свикнал е той и го е страх да не му отнемат правата ....

И още се намират руски тролове, които оспорват собствените си руски международни договори, твърдейки, че те били дело на "Запада" и антируска пропаганда?! Жалки същества са ВСИЧКИ руснаци, поддържащи путин и неговата неоимперска политика!

Путин е виновен, че не ни е освободил от турско робство(пардон, от Османско присъствие).

Какво освобождение, руснако- руската ти империя ни е изтъргувала ПРЕДВАРИТЕЛНО, съгласявайки се, ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЪЗСТАНОВИ КАТО ЕДИННА И НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА в нейните етнически граници! МРЪСНИ РУСКИ ЛЪЖЦИ!

Видно от съдържанието на Допънитената конвенция ОТ 1877Г., чл.3 от нея, руската империя, СЕ Е СЪГАСИЛА А ПРИОРИ ДА НЕ СЕ СЪЗДАВА ЕДИННА И НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ, А ПОСЛЕ ЛЪЖЕ БЪЛГАРИТЕ, ЧЕ НИ Е БИЛА ОСВОБОДИЛА! ЗА КАКВО ДА СМЕ БАГОДАРНИ НА РУСИЯТА? ЗА ПОДЯЛБАТА И РАЗКЪСВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ ЛИ?

Като гледам на такива като теб, наистина се замислям, дали има за какво да сме и благодарни на Русия.

Руснак- смешник! На български език израза не е "Като гледам НА такива като теб..", а "Като гледам такива като теб...". Твоят коментар е написан с недопустима за българският език СТИЛИСТИЧНА грешка, която нито един българин не допуска!

Долара стигна 42 рубли а цената на нефта пада всеки ден.Скоро време рашкити ще препускат в свински тръс покрай границата с Украйна и ще предлагат газ за мас.Преди години Рейгън им смъкна щаните до валенките без пушка да гръмне сега май ши ги тричат

На фона на злобни и неправедни коментари за Русия ми се иска да отбележа крайната коректност и вежливост на руската дипломатическа реакция. Русия не критикува личността на Плевнелиев, чиято личност дето се вика сама си проси да кажеш няколко "ласкави" думи за нея или да се правиш, че не го забелязваш, защото то няма нищо за забелязване. Но Русия се държи супер коректно и на положение и не използва възможността да се надсмее над глупавата мижитурка. Наместо това, Русия критикува думите само, като по този начин не излиза от коректния тон на разговор, за разлика от плевнята, която си е открила портата да плюе квалификации и обиди. За съжаление, чуството на срам при него е заглужено от чуството да сервилничи и чуството за страх. Затова, сигурен съм, че го е срам, но това за него не е проблем.

Ти руски кавал ли си или просто си техен агент

"Техен" агент си ти. За другия ти въпрос не мога да отговоря, защото не ви ги разбирам там вашите си понятия. Те ви прилягат, очевидно, но нормалните хора от тях не се интересуват. Молбата ми е да не се опитваш да ми разговаряш свойски, защото аз за теб не съм свой, както и ти за мен. Дето се вика, дръж се прилично.

И още един цитат от същата тема"...царското правителство приема английското предложение и на 30.05.1878г. в Лондон е подписано тайно Руско-Английско споразумение, което предрешава окончателната санкция на последвалия Берлински конгрес..." Това споразумение между русия и веикобритания + тайната Втора конвенция между русия и австро- унгария са ИСТИНСКАТА ПРИЧИНА ЗА РАЗКЪСВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ!

Цитатите си ги пъхни обратно в цитатника, че миришат. Ако родиш мисли, може да споделиш, но само цитатника не си разтваряй - неприлично е е пред нас. Разтваряй си го само интимно пред тези, които ти го пъхат там. Цитата си де.

Кандидат-студентски курс по история на България"...Не след дълго във Виена е подписана Втора тайна конвенция между двете страни. ... Предвижда се България, Албания и част от Румъния да бъдат организирани като самостоятелни държави, т.е. не се допуска създаването на голяма славянска държава на Балканите. Това задължение противоречи на предложенията на граф Игнатиев на предварителните заседания на Цариградската конференция за създаване на едно силно Българско княжество. Поради това Виенската конвенция е подписана без негово знание..."ТОВА Е ИСТОРИЧЕСКАТА ИСТИНА, руски тролове!

При всяка смяна на системата на управление се написва нова история.Сега на власт в България са русофоби, поклонници на Запада и затова така пишат за ролята на Русия. Прочетете и учебници по история написани в периода 1878 г -1989 г. истината е че Запада се е страхувал от една голяма славянска държава на Балканите с руско влияние, каквато би била Санстефанска България и затова във Виена и след това чрез Берлинския конгрес е разпокъсва. За това има причини тъй като преди това Русия е загубила Кримската война и се е страхувала да се противопостави на натиска на Запада. Русия се отказва да завладее Цариград под дулата на английската флота която се е намирала на 10 км растояние при Принцовите острови в Мраморно море и подписва Санстефанския мирен договор, впоследствие ревизиран от Запада на Берлинския конгрес.

Хайде сега- ОТРЕЧИ, АКО МОЖЕШ, ТОЗИ РУСКИ МЕЖДУНАРОДЕН ДОГОВОР! Аман от руски лъжци!

Договорът е :"Будапеща, 15.03 януари Secret конвенция 1877 г. между Русия и Австро-Унгария Посока: Международни отношения Тип на документа: Правителство и наредби Държава: Руска империя Dating: 15.01.1877 Tags: Foreign Policy Източник: Събиране на договори между Русия и други държави (1856-1917) Държавно издателство на политическа литература, 1952 стр 149-155.. Архив: руско-германските отношения. Тайни документи, M. Publ Tsentrarhiva. 1922, стр. 51-61. 23 Secret конвенция между Русия и Австро-Vengriey¹ * Будапеща, 15.03 January 1877гр

Допълнителна конвенция член III E. вътре. Император на Австрия и така нататък. и крал на Унгария и електронна. век. император на Русия, по време на интервюто си в Reyhshtadte, постигна принципно съгласие за следното: в случай на териториални промени или разпадане на Османската империя, формирането на голяма сплотена славянска или друга държава е изключено; За разлика от България, Албания и останалата част от Румелия биха могли да станат независими държави; ТОВА КАК ГО ТЪЛКУВАШ, А??????

То направо защо не кажеш, че Русия е накарала Англия и Европа да скастрят България. Всъщност надали те е срам да напишеш такова нещо! Просто не ти е дошло наум. Нямаш опорна точка. Иначе чуство за срам нямаш. Живееш в свободна(за което, като гледам такива като теб започвам силно да се съмнявам обаче) държава, получила си свободата, платена с реки от руска кръв и имаш безсрамието да пишеш казуистични писания срещу Русия! Ти погледни паметника на Царя - Освободител. Разгледай барелефите, които показват картини от битките с турците. Нашата свобода е извоювана с кървави щикови и ръкопашни боеве, лице в лице с турците, където кръвта се е леела като в кланница. Русия не е бомбрадирала Турци от въздуха а се е вчепкала наживо. Колко турци са избити, докато Турция капитулира? Колко българи са отмъстени в тези битки? Кога, ако не в тях са отмъстени и Левски и Ботев и Бенковски и Волов и всички наши герои, както и невинно почернени българи и българи! И това е с цената на над 100 000 руски жертвоприношения!

ОТ КАКВО ДА МЕ Е СРАМ? ОТ ФАКТА, ЧЕ РУСИЯ Е ИЗТЪРГУВАЛА ПРЕДВАРИТЕЛНО БЪЛГАРИЯ, ЗА ДА СИ ОСИГУРИ НЕУТРАЛИТЕТА НА АВСТРО - УНГАРИЯ ЛИ? ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ СРАМУВАТЕ РУСНАЦИТЕ, А НЕ НИЕ- БЪЛГАРИТЕ! НАГЛИ ЧИЗМАРИ!

ОК - но да забранят и турския език в ефир - още повече, че българите повече или по-малко отбират от руски, но от турски - хич. Хайде сега - действай!

Интересна работа - немци, унгарци и чехи ги искат - като туристи и търговски партньори!? А ние пак сме на погрешната страна - както обикновено, интересът на държавата не е важен - важно е да има потупване по рамата пред строя за някого...

Росен започна да се извинява на Русия. Само да не се разплаче ....

На русофилите искам да припомня кой постави началото на края на Първата бълагрска държава. Името му е Светослав, руски княз, който съвсем не "агресивно" нападна България. Ще кажете "това е минало". Да, и Освободителната война от 1877-1878 г. е минало ( както и последвалите руски предателства и тормоза спрямо България) са минало. Не може от историята да се взима само черното или само бялото. Русия като държава си има своите интереси и през по-голяма част от историята й те са завоевателни. Ние веднъж сме спечелили от това, но също и сме страдали.

Браво ! ---- Ех, тая пуста Ялта ! Ех, тия пусти Breton Wood-щинки !

Това ,което казваш е отразява добре поговорка "никой враг не може да направи толкова,колкото човек сам на себе си". Имам предвид това с визите. Ами забраните влизане на руснаци на територия на РБ и готово. Какво като няколко хиляди човека в България за които туризъм е прехрана ще се обеднеят. Глупавите турци и итальянци направо на летището им издават визи. То и президент на този принцип, нека ни е зле, ама на Русия също да е зле.

Трябва да се ограничи и редуцира броят на руските граждани, които не са в процес на вземане на българско гражданство чрез натурализация, но имат недвижим имот в България.Бъллгарите НЕ ЖЕЛАЕМ повторението на кримският сценарий във Варна и Бургас! Руският език НИКОГА няма да бъде втори официален език в България, както и освен българският език, НЯМА да има какъвто и да е био друг официаен език в България. На когото това не му харесва, да си върви обратно в русията!

Ситуацията - Е мамсиджейс, Колега ! - Едно че Кремъл/Любянка Адово Добре знае Нашето Доказано Гостоприемство... - Второ че Тази ИНВАЗИЯ - Е Адово Добре премислена имайки предвид Доказаното-Ни Разбиране към Воистине-Руските Фамилии, заселили-се у Нас след Ужасиите през 1817-20та... - Трето че Всички 'закупили' имоти Сега у Нас - Са кукли-на-конци... - Четвърто че тези дето Са дали оарсата Вече виждат че Няма да имат Никаква възвращаемост ... - Пето че Абсолютно-Всички 'наши' 'избранници'/'елит' Са Доказани отвъдчерноморско-канални изделия... ...добавете И заиграването на Сидеров... ......и 'бежанците'... .......и катеБейската частушка... .........и 'оневинения' Серж по Високо Класифицираните 'изчезвания' дет се изпобрюкселизира... Отникъде Взорът надежда Не види ! ... Освен ! - ОТ и ЗА -> Нас. --> Всички. ----> Заедно.

ДА бе, да се махат, че вече и без това няма място за циганите, турците и арабите.

Да бе турците и италианците са глупави,а вие руснаците сте направо гениални след литър водка!!!!!

Няма граница , няма армия отгоре и един невзрачен спуснат с парашут от ББ не знае историята, имената на полския и чешкия президент и той акъл дава не на кои да е е ами се и пери не на кой да е на Русията Ти май не си славянин дори а

Има Нещо такова, Колега - относно Спускането... - ама да Е от банкянскио - Абсурд ! (Извинете !)

...и едно динамо в задника ти, докато търчиш безцелно и плещиш глупости поне ток да си произвеждаш

Плевнелиев говори едно в Берлин, друго в София. Ръкува се другарски с Путин в Сочи и след това прави плонжове на Обама. Изготвя военни стратегии против Русия, а след това декларира, че работел за добрите отношения с руснаците.

Ако позволите - струва ми се че инж. Плевнелиев - Прави Усилия... НО ! - Не са Засега правилно-Започвани, т.е. : --> Първо Е Длъжен да се Допита до Нас-Всички Суверенът ! ...а Изясняването от него-Лично на неговото Житие-и-Битие пред Всички-Ни - Закъснява Неоправдано.

Да прави усилия някъде, по физиономията му явно доста са големи, но по резултата става ясно къде ги прави - в тоалетната.

Peytsch, нека не издребняваме. Аз предлагам да се забрани направо цялата Русия. Няма я Русия, няма го и проблема. Така де.

А Цариградската конференция през 1877 г. и намеренията България да бъде разцепена вертикално от британците? Хайде и вие да не гледате едносттраннчиво нещата, моля!

"... При подготовката на проекта за мирния договор / Санстефанският договор- бел. е моя/неговите автори не са уведомени за подписаната на 3 януари Виенска конвенция и за поетите според нея от Русия задължения. Поради тази причина между двата документа се получава грамадно разминаване, което особено релефно се изявява по въпросите относно Босна и Херцеговина и границите на България....' Обяснете на нас- ДНЕШНИТЕ българи, този факт! Материалът е от реферат "Граници, периодизация и същност на българското възраждане".

Току що Росен заяви, че работел усърдно и денонощно за подобряване отношенията Русия - България. Истината вероятно е друга. Снощи е играл чехъла на жена му. Това винаги му е действало вразумяващо.

Съпругата на инж. Плевнелиев - Е Рускиня ли, Колега ? - Кремлинка или Воистине-Рускиня ?

По магазините се продава водка Кремльовка. Вълшебно питие за дървосекачи...

маке е, като рашим същата

Ако не плещеше глупости наляво и надясно нямаше сега да му се налага такъв "непосилен" труд да полага гусин прецедента.

Президентът на Р. България- "....Той посочи, че сигурността не е гарантирана за нито един от нас. Кризата ни напомня, че все още е възможно в Европа да се преначертават граници със сила, да избухват конфликти, да се дестабилизират държави, да не се спазват правилата на установения международен ред и върховенството на закона. Незаконното анексиране на Крим и дестабилизацията на Югоизточна Украйна, осъществена от Русия с използване на широк спектър от възможности - военна сила, дипломатически маневри, икономически мерки, пропагандна война, информационна кампания, включително и кибератаки, е факт. Украинската криза е момент на изпитание за всички нас, за Обединена Европа, за държавната сигурност и за народите, които са свързали своята съдба с демокрацията и нейните ценности, допълни още президентът..."

Да. - Дано имаме Ум-И-Разум !, та Веднъж-Завинаги да Излезем на Правия Път. Ние. Всички. Заедно.

Току що, Плевнелиев направи изявление, че изказването му против Русия било крачка към подобряване отношенията между Русия и България ... Хи хи хи ....

"Русия трябва да се научи да има партньори, а не васали и поданици" - това е истина! Русия и русофилите, обаче не го схващат, Русия си иска робите, а робите си искат ботуша върху вратлето.