Медведев: Антируските санкции са зло, ще ни върнат в 80-те

Руският премиер Дмитрий Медведев каза, че антируските санкции са зло и ще сплотят обществото в Русия срещу налагащите ги страни.

Обратно в новината

Коментари - Медведев: Антируските санкции са зло, ще ни върнат в 80-те | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

8901

Другарю Мечкатаров, та вие нито за миг не сте излизали от 80-те. Това за края на студената война го разказвайте на полуграмотните дядовци и баби от малките селца в Русия. От 1917 година до сега превърнахте една велика култура, една велика държава, един велик народ в гротеска.

В Русия на власт е КГБ кликата, която източва богатствата на народа в джобовете си Няма държава, няма нация Старото болшевишко крадене Същото като при нас, но в огромни размери Затова който подкрепя Путин е срещу руския народ

Болили, като ти вадят зъб

На фамилия - Медведев (Мечков), а на жаргон - Киндер Сурприз. Изводите си изведете сами за това, какво е мнението на руснаците за премиера им.

към 1948г. е тръгнала русия така че русия ще мине назад във времето покрай 1980г. и ще продължи към 1948г. и после към 1917г. ще спре като си измисли цар - може би вовка първи

а велик везир - дмитриййй

Медведев, какво се газира? Не знае ли, че Щатите са фалирали и нищо не зависи от тях и са само един смешни кравари с маймуна президент печатащи едни зелени хартийки дето никой не ги иска? Да пита русофилите тука и да спре да се притеснява. Те ще му обяснят просто и ясно, как стоят нещата. Няма от какво да се плаши. По-добре да вдигат кльона, че като ги залеят милионите американците и европейци, не знам какво ще правят.

бии руснака, за да те уважaва

...говориш? Ами като се чувстват руснаци да си отидат в Русия--- "ширака странааа ---" То утре Турция ще поиска от България --- заради турските екскурзианти в България,, Русия--заради екскурзиантите--руснаци-- по черноморието!!? Тогава... ????Нет хорошо так тавариш!

Кой откърти част от суверенна държава (Крим)? - Русия Кой снабдява с оръжие сепаратистите в югоизточна Украйна? - Русия Кой клати цяла Украйна, опитвайки се да не я допусне до по-тясна интеграция с ЕС? - Русия Кой отцепи области от Грузия преди години, а след това нахлу на нейна територия през 2008? - Русия Кой поддържа отцепването на територия, управлявана от комунизирани проруски военни в суверенна Молдова? - Русия Е, как тогава американците и ЕС да са виновни за всичко? Мислете, защото Русия методично колонизира и отцепва Черноморието и следващите сме ние: 300 000 руснаци със собственост в България, най-вече по Черноморието... А същевременно петата колона на Русия в България иска да не може да се продава земя на граждани на ЕС. Що за наглост!

Айде сега да конфискуваме собственоста на тези,които закрепиха имотния пазар и туризма.За няколко долара и майка си ще продадеш!

Да ти отговоря на някой въпроси. "Кой откърти част от суверенна държава (Крим)?" Отговор: - Десен сектор и глупоста на Майдана. С това че заплашиха руснацитеи почнаха да трошат руски паметници. Освен това Крим бе автономия! И сама реши да се отцепи. Няма доказано влиание от страна на Русия. "Кой снабдява с оръжие сепаратистите в югоизточна Украйна?" Отговор: - Няма доказателство за това. Виж има доказателство за два украински бронетранспонтьора на руска територия и взривена ракета с умрял и ранени. Между другото, достатъчно основание за започване на война. Реално Украйна ще я е почнала. "Кой клати цяла Украйна, опитвайки се да не я допусне до по-тясна интеграция с ЕС?" Отговор: - Какво е направила Русия, че да не се интегрира? Те просто искаха да седнат на два стола, но ЕС не може да разреши нейна членка, да има безмитна търговия с трета страна (Русия), ако са в икономическият съюз. Янукович избра правилният икономически избор и щеше да си има цяла Украйна. А от ЕС скоро няма да получат цент. Въпрос към теб. Ако някъде се избиваха американци, как мислиш би реагирал САЩ?

Добре де за какво реват руснаците.На някой хора им се забранява да стъпват в САЩ.То и на мен не ми дават ама не ревем.Като Крим си е била руска територия защо тогава руснаците не ни върнат македония.Ми нека си изградят общество като в Северна Корея и да не излизат никаде ,ще е по-добре за целия свят.

Защото не загубиха войната бе дебил!

Меди споко, вие гледайте да не ви върнат 1990. Тогава ще ядете голямия салам!

откакто станахме рода с американците, какво те ни дадоха? а да: 1. Визов режим, без изглед за отпадане. 2. американски инвестиции в ТЕЦ Марица -изток ,1,2,3.... срещу скромното задължение да плащаме 100 години прескъпият им ток/ 3. искат да разровят шистовия газ, та да съсипат и малкото ни останала природа. 4. Дават ни и посланици обичащи да ръководят нашето правителство. Браво, да живее българо- американската ни дружба.

Радушно приеха над 500 хиляди българи, които учат, работят, живеят, отглеждат деца в омразните ви Щати, сега веч с родените там са над един милион и заедно с останалите българи на Запад, внасят в Българдия над Един Милиард евро годишно.

Истината е че олигарсите няма да търпят нито Путин нито Медведев като им блокират сметките. За народа никой не му дреме.

ЩЕ ВИ ВЪРНАТ В ГОДИНИТЕ НА: С ТАЛИН С ЕРЕ С УТРИН Р АНО.

Когато СССР се срути, "лошите" западняци, които наивно смятаха, че ще заживеем в "един свят" наляха много пари, под формата на частни инвестиции, в руската икономика. Тогава запада не беше толкова лош, нито кока-колата, нито джинсите, нито американските филми да не говорим за немските возила. Когато руската икономика се поооправи, пак започнаха приказките за лошия запад(за справка прочетете за Александър Дугин)Така, че Медведев да не се оправдава с ЕС и САЩ, ами да знае, че тая попара сами си я надробиха в Кремъл.

Ами се стягайте и се гответе за всякакви изненади, запазвайки обаче хладнокръвие. Щатите ги тресе лошо и обямбото по някаква случайност е все още в бялата къща. Печели онзи, който умее да изчаква и се привежда в добра кондиция и готовност. А усмивката (макар и безмълвна) не трябва да слиза от лицето. Това действа най-деморализиращо на врага. Впрочем светът (човечеството) трябва да се обединява, защото е настанало време, когато това което ни очаква ще засегни всички и никой няма да може да излезе сух , ако разчита само на себе си. Някои хора си мислят, че са се осигурили и , че бурята ще ги отмине. Но може би те ще бъдат най-лошо изненаданите.

Пък Ванга била казала, че ПОСЛЕДНИЯТ американски президент че е черен.........

он се именува Обаму мамата му.

Мужишките гъзолизци са изключително наивни като хвалят братски, слявянски китай пишещ на кирилица. Китай дундурка варварите щото още има нужда от тях и няма толкова оръжия. Помислете с празните кратуни тези два абсолютно еднакви в културно, историческо и всякакво отношение народи, колко още може да са заедно и заедно в какво, засега е ясна каузата, но един ден ще се обърне всичко. С тоя темп на развитие и брой на населението, познайте кой кого.

Ногу далеко отиде в гаданията си.

още чекам 50-70 годин, подводниците при статуята на свободата и македоналсо по 1 рубла, ама нема и нема, то на кило водка е лесно

Тая работа знанието и мисленето не се отдават всекиму. Китайцит никога няма да са това, което са руснаците, Щатите, или англичаните поради причини от най-прост характер: раса! Китай никога няма да бъде империалистическа сила, тъкмо поради тази причина. Изучете китайската история и ще разберете товда. Но и без да я знаете , ако имате глави, ще го разберете. Икономичмеското чудо , което в момента представлява Китай е нож с две остриета, при това много опасен за самите китайци. Както върви Китай ще се самоунищожи (природа, ресурси...) от това иконом. чудо. Какво в крайна с/ка стои в основата на този "аутсорсинг", който правят другите държави по отношение на Китай?!

ТАЯ ПУТЬОВА ПОДЛОГА-ДА МЛЪКНЕ ЗАВИНАГИ!! СВЕТЪТ Е БЕЗКРАЙНО ТОЛЕРАНТЕН КЪМ НОВОЛИЗЛЮПЕНИЯТ ФЮРЕР ОТ КГБ, КОЙТО В МОМЕНТА ПРОВЕЖДА ПОРЕДНАТА ПРОЧИСТВАТЕЛНА ЕКЦИЯ В СТИЛА НА СС, А ТРЯБВА ДА ГИ ИЗТРИЯТ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА!!

Всеки човек има право на мнение, но не бива да се изказва неподготвен. К/огато престанете да гледате телевизия, да четете вестници и започнете да мислите с гравите си, може би тогава ще започнете да влизате в час какво представлява светът, какво се случва в него и като как стават нещата, които виждате.

И Чечня ли ??????????????????

Само бедния народ ще се върне в 80-тте години по бедност, защото свобода така и не получиха, Русия ще си остане Империя на злото, за голямо съжаление, не може да промениш съзнанието на тези на които са промивани мозъците 100 години от 1917 ... та до днес ........

Мечтайте за 80-те. Ще ви върнат в каменната епоха, от която много не сте напреднали.

Обамците ли хортуваш. Верно тте ще си мечтаят за 80-те и сериала Далас и петрола.

Кой откърти част от суверенна държава (Крим)? - Русия Кой снабдява с оръжие сепаратистите в югоизточна Украйна? - Русия Кой клати цяла Украйна, опитвайки се да не я допусне до по-тясна интеграция с ЕС? - Русия Кой отцепи области от Грузия преди години, а след това нахлу на нейна територия през 2008? - Русия Кой поддържа отцепването на територия, управлявана от комунизирани проруски военни в суверенна Молдова? - Русия Е, как тогава американците и ЕС да са виновни за всичко? Мислете, защото Русия методично колонизира и отцепва Черноморието и следващите сме ние: 300 000 руснаци със собственост в България, най-вече по Черноморието... А същевременно петата колона на Русия в България иска да не може да се продава земя на граждани на ЕС. Що за наглост!

е изконно руска територия. Украйна е изкуствено създадена държава, така че Русия не може да позволи американски подводници да влязат в нейното пристанище строено от Русия 18 век, и да насочат ракети срещу Москва.

нали, май ще ходите на моренце в гърция след някоя година, като "освободи" руските си граждани у нас

Абе Крим не е ли бил и "изконно" татарска територия, а?

влязъл путлер в класната стая и пред смаяните погледни на децата нарисувал гъз на котенце????????????? нито буш старши нито младши са способни на подобна простотия :)))))) ама вие си го харесвате и ближете ли ближете блаженно :))))

се замислям да ли не си някой платен трол на американското посолство или ти си Радан Кънев и /или компания. Американски г.зо- облизвачо , какво си се хванал за тях , като м.гал за ж.п. релса. Американската нация / простете за израза ама такава няма/ е нация без история /200-300г./ , родила се като сбор от всички европейски претъпници и курви избягали в Америка с цел спасние от правосъдието или забогатяване. Подложили на масово унищожение местнто население, на масов геноцид, че се стигнало до парадокса белите да са повече от червенокожите. Сега е изживяват като световни полицаи, роля която никой не им е дал. Но колелото на живота се върти, те вече отминаха своя връх, а сега ........... политат на долу.

точно, как позна платин е с една пица хът уроди лицемерни

и чий го дири путиновата издънка при тези престъпници, а не си стои до татковия всечирски г....з да управлява царството неземно

И защо ли като съм живяла в Русия, била съм в САЩ и Украйна не бих живяла в Русия, защо ли никой не отива там, та даже и руснаците масово се изселват от Русия... цели градове има в Испания и Америка, търсейки свободата ............

Завземането на чужда територия ще ни върне още по-назад в историята, но това не спря Русия да завземе чужда територия и да праща терористи да провокират сблъсъци в други части на тази страна. Това е неприемливо. А това, че и другите имат кусури, не е оправдание.

абе русофилите и китайофилите и подобни защо чакате китай да стане световен лидер да наложи цензура в нета и тогава да спрете да дращите глупости в нета :)))) наложете си цензурата сега сами и се скрийте :)))) нали искате китайска демокрация айде

пишещ в момента с жизнерадостния ник :))))----момче,замисли се сериозно за лечение.

Що бе? Нали си бяхте самодостатъчни? Нали останалия свят беше гнил, сплут и построихте стена да не могат тия от нашата страна да видят как е оттатък? Напротив, ако беше така, трябваше да се осигури достъп и нормалните хора да видят колко е зле там и да се отвратят. Вместо това разстрелвахте младежите, които дръзваха да опитат да отидат там. Разтрелваха и по българската граница и наградата за стрелеца беше домашен отпуск. Или и това не е вярно?

Младежите са имали пориви да ходят да гледат порно , кока кола , проституция и простотия, алкохолизъма на разюзданите капиталисти, развратници.Всичко това сега демокрацията ни го е подсигурила и ни гледа как се самоунищожаваме.

А,аааа ако е за алкохолизъма трабвало е да отскочат на североизток в братския СССР. Че те с това са най-известни. Нали пазариха Депардийо да ги пои с водка.

която я наричха Съветски съюз нямат нищо общо. Съвременна Русия е с про-капиталистическа ориентация. Огромната част от новите финансови и икономически закони са създадени да отворят пътя на пазарното стопанство, такова каквото дори и американците вече нямат, благодарение на О'бамби.

Чизмарът си е чизмар независимо от ориентацията, адетът е неизкореним.

феодализма на руските олигарси няма нищо общо с пазарното стопанство, ама нищо общо. Само като гледам колко пазарно постъпват с булгаристан на доган ми идва ръчиците да им целувам на феодалите братски

не бе идиоти червени и розови в щатите живеят съвсем нормални хора от цял свят но живеят в държава която им позволява да си покажат потенциала! а не в държава от 150 милиона където видите ли не могат да намерят един достоен да замести някакво тъпо ченге!!!! ай стига с тъпотиите

и си мисля, браво тоз колега не живее на тази планета, той гледа политиката мнооого от горе. Направо извън земзн.

тя и щерката на хайл путлер и тя извънземна. Забегнала миличката бащина предателка в пустата Америка. Сестричката й милички и тя забегнала в Европата. Децата и на останалите шутове партийни около путлер и те в чужбината. Майко мила, великата славянска държава само за крепостините, величията извънграници Лицемери, жалки сте

Те пък техните са много достойни. След като си избраха онзи Буш Младши, за когото не съм сигурен, че средностатистическият български циганин, не е по-интелигентен от него.

буш е с класи над путин :)))) нямаше много късмет с кризата и нападението на търговския център... но е малко над средно интелигентен повярвай ми има много цигани който са по-интелигентни от теб всички раси имат горе-долу еднаква средна интелигентност

изобщо не си наясно със ситуацията в сащ.май си разказваш фантазиите....

фантазии, фантазии ама отрочето на великана от кгб, дребосъка путин в сащ се набутало, не живурка във великата рус, а уроди, що е там руската свиня, нали мрази американците

А аз налагам санкции на САЩ и няма да ям тяхната ГМО царевица и нищесте, заради случващото се на Венера. Ще видят те, как ще закъсат! ;)

шефовете днеска раздават хонорари.много $$$

да видим сега китайците стават много мощни лидери на света ден първи - комуникацията в интернет е силно ограничена! великите мислители в дир остават без поле за изява на великите си умозаключения :))))))))

Абе плъх кенефен изпълзял от канализацията ...хората напълно те игнорират в този форем та ставаш с твойте драсканици за смях и на врабчетата бе))))

хахахахах,днес платените протестъри са превъзбудени от новата американска победа хахаххахахахно дали няма и малко свежи доларчета,че нещо бяха пресъхнали???

Има, има, но на червените тролове Медведев им въведе ограничения - ще плаща в купони. Лоша работа - дали да не си сменят спестените рубли в долара?

Другата седмица ще има НОВИ САНКЦИИ за зелените човечета с руски рубашки.Обещано.

американски и английски музика и филми италиански и немски коли е и английски и някои щатски има добри немска бира + гинес шотландско уиски американски компютри и телефони американски интернет ...................... хмммм какво китайско???? - ментета и копирани продукти? какво индийско????? май нищо какво руско - със сигурност нищо ами май не искам да живея в свят управляван от брикс! а вие????

А колко от изброените от Вас неща се произвеждат в посочените от Вас страни, май сметката излиза друга а?

това че едни дребни човечена стават за ниско платена работа на ниско интелектуално ниво не означава че стават да водят света!!!! и кво?? веднага са спрели нета! повярвай ми!

чамадан гара и САЩ...там можеш не само да пиеш бира гинес но и черни парлази за мезе да пробваш))))

Това се предлага от масовката за формиране мисленето и нагласите на хората. Консуматорството е издигнато в култ. Тоест идеята само да вземаш, възпитаваща ирационален егоизъм. Ти добро ли очакваш от такъв свят?

Да де и само бирата и уискито се произвеждат в гореспоменатите страни евентуално всичко останало е маде ин чайна баце ко да ти кажа и тея дето подържат интернета и комповете и те са маде ин индиа :))))))))))))))

Е нали се смеехте и санкциитре били за Руския Балет. Са що ревете като Саранската Мечка не като Сибирската

Джавкаш ли още :)

На мецан само приказките са големи, за джвакане - нищо. Голямата съветска мечка е надуваема - пълна с въздух под налягане.

че ако Русия наложи "санкции" на САЩ, тази територия ще се превърне в радиоактивно гробище в следващите 1000 години!

Защото Земята ще остане с една шеста от Земното кълбо по-малко.

Нещо си сбъркан умствено, а?? Или мозъчните ти гънки се броят на пръстите на двете ръце?

е без гънки,само желязо и бетон.

доларовата икономика живее на командно дишане,буквално от война на война.ирак-либия-сирия-украйна-.........

факт факт идиот :)))) и след войните в ирак и афганистан последва голямата криза от 2008година?!?!?! а ?! нещо......

пред ю ес ембасито,другите от протестна мрежа откога са там....

То кризата не беше заради ами въпреки войните, просто не им се получава щото какова нещо като постоянен и устойчив вечен растеж в природата няма...

идиот - приемливо ли е за ДИР ?

Голяма част от интелектуалния потенциал на света е в САЩ.Някои страни се американизират,други имат свой път.А в Русия има един Сноудън,беглец, и един Жерар,също беглец.Първия продава секретни данни,втория еко-изворна ВОДКА.А като цяло се продава газ,нефт,камъни и други подобия.Такива ми ти работи.Дерзайте друзя,до скоро.

слава богу АКО е последно.ходи пред ю ес посолството,че протестна мрежа вече са там...

Протегни ръка към руското посолство,ще получиш танк,калашников,сопол-топал.Носи ги в дома си,ще зарадваш децата си.Те дали ще ти простят?Преди години имаше един цитат-И ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДЕЦАТА ДА СЪДЯТ РОДИТЕЛИТЕ СИ,ЗАЩОТО СА ПРАВИЛИ РЕВОЛЮЦИЯТА ПРЕЗ 1917 ГОДИНА.Путин приближава ВРЕМЕТО.

Стига с тоя интелектуален потенциал бе те ако бяха толкова интелектуални щяха да знаят че да се убива за пари не е никак хубаво. киип дигинг френд!

Не мислиш. След като хегемона е с такъв интелектуален потенциал, защо света е толкова дисбалансиран и несправедлив в момента? Защо не завладяват хората с наистина ценни идеи , а със сила и измама? Защо са посветени на Мамона а не на човешкият дух? Защо не почитат Бог и неговите 10 закона?

Стени, решетки и изолация. Русия да стане като един голям и изолиран Путинленд. Па вътре да си играят на комунисти и фасти... :))

А дупка за газта ще има ли в оградата или не?

Да, ще има дупки за газта. Но не в стената, а на тавана оформени като душове. А газта ще се нарича "циклон В".

предлагам мощните брикс да спрат да изнасят стоки за гадните капиталисти в сащ и ес :))))))))))))) да им наложат санкции :))))) и света ще стане по-добър!!!!! пожелавам на всички русоблизачи китайска демокрация и индийска цивилизация :))))) празноглави дърдорковци

Не си го пожелавай, може и да се сбъдне! !!! !!!

на вас русоблизачите го пожелавам :))) аз предпочитам да съм свободен и да си слушам щатски и английски рок и да си пия немска бира и т.н. нищо китайско руско и индийско не искам :))))) може някоя бразилка де :)))

те и германците са били диваци ама видели сметката на римската империя а пък и сега не са баш диваци :)))))))))))))

абе русоблизачи кво се пените толкова???? ми русия като са толкова мощни да наложат реципрочни санкции на сащ и готово! :)))))))))))))))))))))) смешници

плюете по обонго, ама той е от днес до утре!!! Има още годинка и нещо. КОЙ ЩЕ СМЕНИ ПУТКИН??? И КОГА??? И КАКЪВ ЩЕ ГО ДАВА СЛЕД КАТО СДАДЕ ПОСТА???? Да се молят мужикистанците новия президент на САЩ да е същия женчо като тоя, че друг ще ги навре там, където им е мястото. Много добре стана, че американците най-накрая разбраха: НА МУЖИК ВЯРА НЯМАЙ, ПОДАДЕШ ЛИ МУ ПРЪСТ ЩЕ ТИ ОХАПЕ РЪКАТА. Нека им е за урок, силно се надявам Путлер да продължи глупашкия си ход на дървене, защото така ще размърда заспалите, атрофирали американски мозъчета.

"...ще размърда заспалите, атрофирали американски мозъчета." Забрави, това вече е невъзможно :)

да не би емигрантския поток натам да е секнал

Русия има водеща роля в БРИКС,ей.На ти е със Северна Корея,Куба,Белорус,Казахстан и цяла плеада от ,,свръх развити''икономически страни.Къде я търсиш ти нея?Ще смени и ДОЛАРА с юанорубла.И фашистите от всички страни ще клекнат пред Пут.Или .....?

В БРИКС членуват страни като Китай, Бразилия и Индия до 2030 година ще надминат САЩ икономически, ако не вярваш прочети. То това е големия зор и притеснение на САЩ не тъпата Украйна за която хич не им пука. Така че тепърва предстои америка да го яде немит както се казва на чист български...

И ти прочети защо две империи не ще виреят на един континент.Пише го нейде.

pmotikov@abv.bg

По население, нахранено и облечено, живеещо в модерни еко-жилища, брикс отдавна са задминали ЩАТИТЕ.

Ченгел, До 30 г.никакъв БРИК,САЩ ще открия друг свят с население и ще стане,защото 2/3 от световния научен потенциал е в САЩ!И мангизите са в тях!

Major Payne

А бе това го слушам от дете, но май нито ние, нито децата и внуците ни ще го доживеят. Има основни неща, които са тотално сбъркани и в Русия и в Китай и е само въпрос на време да гръмнат.

САЩ оставиха иракчаните и либийците да се избиват. Отделят 500 милиона да обучат сирийски бонтовници да се бият. В Афганистан нечувани атентати и зверства но и от там се махат американците.Хвърлиха млади украйници пред който тепърва е живота, да измират из далечния изток на държавата си с непосилна война с/у Русия нагласена от ЦРУ. И кой харесва още американците? 2/3 от държавите на земята се обединяват с/у тази империя на злото. С идеалната си демокрация сеят само смърт и разбиват устоите, нравите, културата на цели нации. Но посягат на държави с многохилядна история. А историята е духа на една нация. За това САЩ няма да са никога победители. Балона ще им се спука рано или късно. Винаги всичко е било въпрос на време.

Това УКРАИНЦИТЕ как не го знаят,че Русия им е братска страна,а в УКРАИНСКИТЕ САЙТОВЕ само за братята пишат ...и за майките им.

Сайтовете се контролират от "официалните"власти. Ходи в Украина, питай хората. Истинските настроения ще ги разбереш чак наесен, когато излезне антимайдана.

"Обединен Юго-Източен Фронт Полша влиза във войната На 16.07.14г., на пристанище Одеса, в обстановка на повишена секретност е извършено разтоварване на 12 (дванадесет) самоходни колесни артилерийски установки 152мм оръдия-гаубици VZ77 Дана, чешко производство, които са на въоръжение във ВС на Полша, както и щабни втобуси и камиони. След разтоварването на артилерийския дивизион (вероятно от състава на 1-ва Мазурска артилерийска бригада), окомпектован напълно с полски военнослужещи, на собствен ход се е придвижил до ж.п.гара Раздельная, за товарене на платворми. Не знам, дали това е този неприятен за опълчението сюрприз, за който говореше Порошенко, но с откритото включване е гражданската война в Украйна на регулярни Въоръжени Сили на чужда държава ( между впрочем, член на НАТО), военно-политическата обстановка се променя коренно. Напълно се развързват ръцете на Руската Федерация и на съюзниците и, за адекватен отговор."

В 21 век САЩ извърши преврат в една голяма европейска страна. Днес САЩ води и разпалват война насред Европа ,която тепърва ще става жестока . Помнете грузинския сценарий. Това е нация която без насилие без война не може да живее. Дано им се върне тъпкано. Вижте фактите навсякъде където има американски интереси за подчинение , контрол над чужди страни и ресурси там има кръв , насилие , войни. Крайно време е за реакция. Лично аз доколкото мога бойкотирам техните стоки и услуги.