Русенка се оказа длъжница на "Топлофикация София", без да е живяла в столицата

Жената е категорична, че ще заведе дело срещу дружеството, след като банковите ѝ сметки са били запорирани

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пасти да яде! Те искаха плащания с лихвите от отдавна мъртъв човек в необитаем дом, та тя ли ще се оплаква?

На всеки който не плаща да му се спира парното а не като сега да ползва.. Топлото да не може да съди потребител без да е в съд собственика.

Ама той изпратил ли е декларация, че е умрял ? То така всеки може да се скатава, ДОКУМЕНТ трябва !!!

Сметките се прехвърлят на наследниците.

Значи ако бяхме бяла държава почваш да съдиш топлофикация за 100 милиона лева! Морални щети! Отделно, че представете си, че тези 2000лв дето са и ги изтеглили са били за купуване на някакво лекарство, спешно при това! Отделно, че от топлофикация София са вече РЕЦИДИВИСТИ! 3 пъти съдят жената която нито е живяла в София нито има имоти в София! Еми ако бяхме бяла държава ги СЪДИШ ЗА МИЛИОНИ и да се оправят! Ех мечти мечети! Сега само с едно извинявайте ше се размине! Даже се съмнявам, че топлофикация София и това ше и кажат! Бах ти безогледните грабители и крадци! Ама то имаше и случай с оня дядо от някаква смолянско село дето даже не беше виждал София през живота си и го бяха осъдили и му бяха запорирали и пенсията! Ай да им се и невидяло!!!

Сега имат нужда от пари и се опитват да си ги вземат от длъжници - мними или истински.

"имало грешка в документите"?!?! По-право Топлофикация да каже, "от години служителите ни си вършат работата с глава в задника, а началниците им крадат като за Световно, та затова никой не упражнява контрол върху нас и тровиме живота и нервите на десетки хиляди хора"

И в топлото ли практикуват това? Мен Соф вода ме обяви за собственик на непознат водомер и имах доста неприятности. Поне сумата бе 200-300 лв...

"кацала съм няколко пъти на летището" Това обяснява нещата. Ако беше кацнала във Варна сега нямаше да е в това положение :)

Топлофикация така го закъса, че започна да събира пари и по градовете. Ама те така са си свикнали, плаща им се за нещо което не доставят, като 'такса мощност'. Това животно го има само в България.

И щяха да й търсят пари я за ток, я за вода във Варна, а защо не и курортна такса с лихвите.

ТОПЛОФИКАЦИЯ доставя до абонатната станция в мазето ви. От там нататък разпределението на топлината и сметките са отговорност на етажната собственост и топлинният счетоводител. Оправете се помежду си. Тя че ТС е за взривяване да, ама пък точно за това не ви е виновна.

САЩ, които имате предвид, не са нормална държава

Вие явно не четете ... Жената НИКОГА не е живяла в София под никаква форма - било собственик на имот или наемател... Пишете си колкото да с еотчете, че сте си пред компютъра...

Абе аз съм го чувал това и за Англия и за Германия и за Франция, ама първо се съмнявам, че там е така както тука в БГ, по каквито и да било критерии и параметри, и отделно почти всеки иска да иде и живее и в тези държави! Та не знам!

ТЯ НЕ Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ПОТЪРПЕВШ ОТ ПРОИЗЛОЛА НА ТОПЛОФИКАЦИЯ!!! СЪД ДО ДУПКА МАМИЦАТА ИМ..... И ГОВЕДАТА ИМБИЦИЛНИ И НЕДЪГАВИ...

Братовчед ми за неплатена вода 70 и наколко лева в къщата на починалата си баба, на която беше единствен наследник, трябваше да плати на съдия изпълнител около 700 лева, колкото са се събрали...

Топлофикация са: долни, крадливи и прогнили КОМУНИСТИЧЕСКИ ДЕБИЛИ!!!

На този умрелия да му се даде срок да декларира кога къде и защо е умрял преди да си плати на Всемогъщата Топлофикация. Ако изпусне срока да бъде глобен допълнително. Абе таз толофикация толкова ли не може да събере 100 милиона дето дължи? От цялото население на България по 15-20 лева.... От безработните и бабичките по 40-50 лева щото и без това няма много да врякат.

Точно така! НЕ в Български съд. Да ги осъди и за рецидив /повтарящо се/ престъпление и за моралните щети.

Добре де, как е възможно да си толкова некомпетентен?

Добре дошши в клиниката! #селокомиксово

Ако ЗАСТРЕЛЯТ Директора на Топлофикация, ще се ОПРАВИ и проблема с тая фирма и ще ги ЗАКРИЯТ , както всякакви други бандитски мутренски фирми !!!