Бъчварова: ПФ са най-големият ни партньор

Патриотичният фронт се е превърнал в най-важния коалиционен партньор на ГЕРБ в парламента, заяви вицепремиерът Румяна Бъчварова.

Обратно в новината

Коментари - Бъчварова: ПФ са най-големият ни партньор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И от едните и от другите и от предишните нищо не става ,резолтата е геноцид и национална катастрофа .

ЗАРАДИ ПРОВЕЖДАНАТА В РАЗРЕЗ С ИНТЕРЕСИТЕ НА НАРОДА ПОЛИТИКА,ГЕРБ ЩЕ ПОТЪВАТ,ДОКАТО ПФ ГИ ПОДКРЕПЯ!!!НАРОДА НИ Е ПОЛИТИЧЕСКИ УЗРЯЛ,И СТАРИ НОМЕРА ЕДВА ЛИ ЩЕ ПРИЕМЕ!!!ГЕРБ ЩЕ Е ПОРЕДНАТА ПАРТИЯ ПОПАДНАЛА В ПОЛИТИЧЕСКО ЗАБВЕНИЕ!!!

Добра реклама за Крадеца Каракачанков и хлъзгавкото Симеонов ...а моята селска от Казанлъшко мога да кажа .че хамелионщината в името на парите не са от най доброчовешките качества...

Абе стига сте се лъгали взаимно. Време е да играе метлата. Лошото е, че и следващите избори ще бъдат фалшифицирани от Цвъцко и компания.

Коя е таа кака?Или "как тези които измислиха и осъществиха "прехода"-а това е кръга около свинара от правец тодор христов живков, избират своите пионки чрез които управляват и днес БГ".Какво се наблюдава?Ми има няколко категории,които съответно са на различни нива в управлението. Едните са абсолютно външни за системата хора:Идват от нищото,без никакви родови връзки с кръга около свинара.По какви критерии са ги определяли,и кой ги е определял. Като примери могат да се посочат иван костов,венци димитров ,филип димитров,жмулюо желев, коста тренчев и останалите от така нареченото сдс.Друга категория са децата на наши другари,ама от по-ниските нива-такава кака е таа.Бащаи едва ли си е пиел кафето със свинара ,но и главен редактор на отечествен фронт не се става ей така.Начи,момичето си и "наше" и ако не е идиотче....Такова е дебелото лиле,и всичките от "първия кабинет" на боко.Казах боко та искам да отбележа това явление. Личната мутра на свинара вече втори път е мин.председател. Тези на които това им се струва случайност,ше им препоръчам да вземат да се гръмнат.Към втората категория са и некои местни величия днес-разградския "бизнесмен"-домусчиев,с майка директорката на завод балкан в ловеч,която е била поне член на ок на бкп в ловеч а може и да е била член на цк на бкп.Братята бобокови("собственици" на приста ойл)-синове на ангел бобоков-20г първи секретар на ок на бкп в град русИ и член на цк на бкп.хаха...И така нататък и така на сам...ЗА сина на секретаря на цк на бкп по външна политика димитър станишев кво да говорим.Просто ако вземете списъците на цк на бкп, на ок на бкп,на градските комитети на бкп,на районните за софия,на шефовете в министерствата,на административните шефове в окръжните градове(окръжните съвети),на шефове в дс,да не забравяме и шефовете на комсомола...И ВИДИТЕ КОЙ,КОЙ Е СЕГА...ше откриете мнооого интересни "случайности" и неща които едва ли сте си мислили че могат да се случааат.

Като обобщение ше кажа:Ако погледнете тези списъци ше видите че ВСИЧКАТА ИМАЩА НЕКАКЪВ ИКОНОМИЧЕСКИ СМИСЪЛ СОБСТВЕНОСТ В БГ Е В РЪЦЕТЕ НА КРЪГА ОКОЛО тодор христов живков от село правец.ВСИЧКАТА СОБСТВЕНОСТ,Изключения не се допускат.Това е.Таа собсвественост и преди 89г си беше техна,ама немаха документ за това.А днес имат и него.Тоест те си узакониха собственоста в БГ което беше и основната цел на така наречения "преход".

Господи дай ми ТЪРПЕНИЕ, защото ако ми дадеш СИЛА, ще ги ИЗБИЯ ВСИЧКИТЕ! Заклевам се!!!

Халал да ви е този партньор. Щом опряхте до него, ще стигнете до никъде. От нашето семейство изгубихте 5 избиратели.

Войвода, извади Салама, на поляня, грай горица ! Мома префтасала-Боряна се затърча , да го опита? Стой, почакай ма Боряно, ще посрамиш , Партията, слет нея се изока , Баща- стари, БКП номенклатура!

недоразумението се изказа!

Тази некадърница Бъчварова , съвсем изпърдя и се мята като риба на сухо в МВР.Дано вече е научила от къде е служебният и парадният входове на МВР сградата.Босовете на партйната групировката ,,Герб" са недоволни от ПФ и леко го оплюват, а тя миличката го обявява за най-големият партньор и то коалиционен.Ако това е така , то Симеонов и Каракачанов да ходят да садят картофи по родните си села,вместо да се представят за политици.

в продължение на няколко години ПФ плюеше по БОИКО .в предаванията по тяхната телевизия с велизар енчев. а сега като са в власта и си мислят че нещата зависят от тях.видяхме как могат да пеят само герберски песнички а се кълняха друго

от част на комунистическата секта доста напред, но сега си намериха ДОСТ в лицето на ГЕРБ.

тази жена озлобя тотално дали щото не и е ясна материята или щото иска да се докаже пред лъвовете от мвр незнам преди да стане голяма клечка правеше хубави анализи,уно след нешка не я понасям вече

Най- големата (женски полов орган) са. И най-миризливата.

БЪЧВО КАКВО СТАНА С РЕФОРМИТЕ В МВР

ТУРСКИ ЗАВОДИ,ТУРСКИ ИНВЕСТИЦИИ ,ТУРЦИ ВЗИМАТ ЛЕТИЩАТА,ТУРЦИЯ КУПУВА ЗЕМЯТА НИ,ТУРЦИЯ НИ ПАЗИ ВЪЗДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО И ТИКВАТА СЕ РАДВА А ПФ ГО ПОДДЪРЖАТ

турци купуват и болниците ни

щото и там придворните са натрупали капитали.

с агент сава и иван от патриотите това не може

Ако наричате прищявка позицията на ПФ да иска изпълнение на обещанията дадени пред своите избиратели, значи вие или не сте наясно или служите на нечия кауза.

НАЛИ ВИЕ СИ ГИ СЪЗДАДОХТЕ, ЗА ДА ВИ БЪДАТ ПАТЕРИЦА. Да излъжат отвратените от ГЕРБ, Атака и БСП, че са истински родолюбци ....

И тая започна да се бъзика ! ПФ ,нали издигнаха ''кандидатурата '' за Президент на Плевнелиев ,....но той не знаеше ....??????????

Боко, Вальо и Красьо останаха да се подпират за да не паднат. Започват да ми изглеждат, като трима стари п...си(хубави розови младежи). Интересно кой кого ли подпира и от къде.

Твърде често взехте да се вживявате в роля на пиарка, вместо да си гледате работата и да ловите контрабанда и бандити! Явно усещате, че след един мажоритарен вот никой няма са си спомня за вас!

Политиката е изкуство на компромиса, така че аз лично никога не мога да си позволя да критикувам действията на Валери или Каракачанов. Т(яхната оценка ще бъдат гласовете на избирателите при следващите избори. За мен всяко политическо решение трябва да се взема в контекста на една изчезваща България. И особено това се отнася до патриотичните партии. Когато едно стадо почувства някаква опастност, то се събира в куп всички заедно. Това придава чувство за сигурност и е удобва позиция за отбрана. Нима нашите партийни лидери не чувстват опастноста, надвиснала над бъдещето на нашата страна? Вие виждате ли, уважаеми форумци, един важен проблем да се решава както трябва. Неработещи органи на власта. Полицията вместо да озапти циганският терор, от който е пропищяла страната, фактически защитава виновните. А българският съд, а прокуратура-има ли някой, който да каже, че е доволен от тях? И вместо това да тревожи управниците, те се интерсуват само от вътрешни интриги и игрички, отнасящи се до оставането им около политическата копаня. Скоро идва референдума на Дългия Слави с дългата ветла и част от лапачката в Парламента ще приключи за доста хора. След това трябва да дойде президент не от ГЕРБ, за да се оправят тия хора на работа. Пък по нататък ще видим.

Щом и Румяна Бъчварова изгуби чувство за реалност, всичко останало не подлежи на коментар. По-голямо падение и позор за ГЕРБ от това няма накъде. Така Ви искам. Продължавайте в същия дух и много скоро ще останете в миналото.

Аз съм гласувал за ПФ-но откакто влезе в съглашение с кабинета- това не е същата партия. Симеонов се блазни от ситуацията-че Борисов му се доверява и мисли ,че той/ Симеонов/ диктува нещата- а всъщностБ.Б. под диктовката на ....... си прави каквото иска- всъщност и самият Б.Б. не е сигурен вече какво прави-трябва по често да пита Цветанов-защото иначе лошо.

Валери, насадиха те на пачи яйца с този комплимент. Ако е вярно, вече поне не можеш да се оправдаваш, че вашите предложения не се приемат. Да те видим сега...

Какво, да се предаден на тези които нямат българско самосъзнание да ни редят кой да ни управлява , а ние отново да сме им рая. Или грабителите и дупедавците от ДСБ - да не сме малоумници. Свърши до тук бяхте...идва нов ред! Удобно ви е без ред с далавери - вече няма другарю Костов.

Този цирк вече сме го гледали преди 70 години - видите ли зора, ще напусните влатта. Пак ще дойде някой Радославов да ви бърше задниците.

От ПФ чакат новия заем !

Отново угрите ни натиснаха главата в калта.

е страшен партньор. Втори Волен Болен

Бъчи, да те открехна за характера на новите ви ексклузивни партньори;) Валерката, сигурно знаеш, за известно време беше председател на ОС Бургас. Беше председател и "партньор" на ГЕРБ точно толкова време, колкото му беше нужно, за да си узакони оптичните трасета на ТВ-то извън Бургас и да си купи на безценица общинската земя в "Зорница", където му е офиса - нещо, което с основание му беше отказвано пред да стане такъв "фактор в местната власт".;) Като постигна своето, ритна канчето и каза "не ща да съм вече председател"! Та, гответе се...

Изглежда в територията всичко е споко, щом калпака на МВР-то се занимава с политически анализи или друго не може?

?

Предатели!!!!!!!!!!!!!!!!

ПФ Симеонов за кокала ??????????? Предател.

Тази партия, която е пълна с неуки и самозванци от СКАТ, в най-скоро време ще ви изиграе такъв номер, че и Борисов ще се ошашави.За да привличат клошарите в страната Скатаджиите на Симеонов, никога не искат името им да се съгласува с това на ГЕРБ.Като приближи края на мандата, първи ще се измъкнат от коалицията и ще кажат че не са участвали в управлението.А иначе около Симеонов всички са случайни политици, особено човекомразеца Касабов, който носи само черни точки със злобата си.Сега след инсулта, който преживя, тази пиянка, малко се кротна, а и не му дават много думата за да не изтърси някоя глупост.

Курви сбогом....

Дъщеря на Генчо Бъчваров последния главен редактор на вестник Отечествен фронт. Пребоядисаните комунисти и техните отрочета пасват отлично на ГЕРБ - рожба на мутрите.

се оказа по-голям боклук от РЗС-то на Янето.

НЕ МОЖЕШ ДА СРАВНЯВАШ СТАР ОБУЧЕН ГЕЙ С МЛАДО ПЕДАЛЧЕ :))

За Раданчо става въпрос - нали.

Вие сте прости и ние сме прости, затова се разбираме .... РУМЕНА КРЪЧМАРСКА КЪМ ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ :))

А Само,преди да влезнат във властта,Паричният Фонд,колко мразеха Герб и най вече Борисов,какви ли не обиди и лъжи сипеха върху Герб,само и само да излъжат гласоподавателите си,а сега били най добри коалиционни партньри.Винкела за власт,е готов на Бойко топките да ги оближе,само и само да е депутатин мангасара бургаски.

Простовата и безлична, но Босът харесва такива, да не я виним, старае се, макар и глуповато и недодялано..... абе лош материял, ама наш и сигурен...

ПФ новата версия на РЗС. А знаем какво се случи с Янето и дружина

ПФ афишира че не участва в управлението а тая се перчи че ако не са те няма как да има управление????Явно кяра и за двете страни е бая голям след като и да се заплюят след това ще се излижат все едно мнищо не е станало ама авантата и властта да се запази, Вредни сте за България и хората го знаят ама срещу манипулациите ви няма какво да направят:(((

Напълно обосновано ласкателство към ПФ, защото дори ДПС и БСП са изумени от предатеството на ДСБ, които очевидно имат за цел да рушат българската власт и политическия живот. На практика, всеки който се ръкува с Радан Кънев и ДСБ си подписва политическия край. След като РБ остава с лидер Меглена Кунева, като е неизбежно Москов да бъде поканен или да залезе напълно в ДСБ, другите партии са маргинални от идеологическа гледна точка. Вече уверено може да се говори, че ДСБ са провокатори - комунисти, които саботират демократичните промени и реформи.

А тия дето се прегръщат с гербераси и псевдопатриоти заради някой и друг лев какви са ако не най големите предатели на българското. Не може да се заричаш пред избирателите си че с мутри няма да се съюзяващ и след това да се прегръщаш с тях

др.Костов е козирог и като представител на тази зодия почти няма приятели а само познати...хората от тази зодия са силно интровертни и много трудно признават качества на другите хора и за това толкова години той не може да преглътне факта,че един доста по-посредствен според него човек може да има толкова голямо влияние в политиката а не той който е отдал всичките си сили в тази област......а рамаданчо е само пионката(доста нескопосана) в неговите напъни за връщането му на бял кон........ако не знае такива има само в Липице но са само за аристократи а не за бивши "другаре"

И ПОЖЕЛАВАМ този ТАНДЕМ ДА СЕ ЗАПАЗИ, защото това е най-верният и точен партньор на Правителството на българите ! От началото до тук ПФ са най-българският и яростен защитник на национални интереси, но за зложелателите това явно е проблем и затова на тях ПЛЮЯ В БОЛНИТЕ ИМ мозъци( ако имат такива?)

най-големи авери на герберастите?!?! Какво ли не правят парите?

защо да се хабим и да гласуваме за Патриотарите, като можем директно да гласуваме за ГРОБарите?

да си министерка, грижи никакви, а келепирец много

Символ верую на българския политик: "Каква е ползата от файдата, ако няма келепир?!"

Лицето вицепремиер Бъчварова е типичен пример за българската демокрация, действаща в стил "Бай Ганю" с примеси на стил "БКП". Една от титлите й е "вицепримиер по коалиционната политика" - иначе казано, за решаване на честни, политически междупартийни въпроси, българският данъкоплатец дава даржавна заплата. А сама тя е "дялън камък" от БКП-номенклатурен тип - става за всички постове във властта. Типично.

Мола за извинение за допуснатата грешка - дасе чете "частни междупартийни политически въпроси". От друга страна, в българската политика такова нещо като "честност" няма, та едва ли неволната ми грешка ви е заблудила, де... :)