Бъчварова: Сигурността в ЕС трябва да е общ ангажимент

В единното европейско пространство запазването на високото ниво на сигурност трябва да бъде общ ангажимент, заяви Румяна Бъчварова.

Обратно в новината

Коментари - Бъчварова: Сигурността в ЕС трябва да е общ ангажимент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следващият й пост ще е хирург в "Пирогов"!?

Локумите на тая специалистка, започват , от тук нататък ще има само - вървим в правилната посока, провеждаме трудни реформи, оптимизмът не ни е напуснал, има напредък, дайте да дадем...партията /ГЕРБ/ храни ние живеем, доволна съм от екипа, ЕС ни похвали за работата....това ще е плюс разписване на молбите за отпуска и платежни нареждания...

Драги, колониални роби и комуноиди, благодаря ви за веселбата която осигурявате тук с коментарите си. Г-жа Бъчварова е присъствала на - редовното заседание на Съвета "Правосъдие и вътрешни работи", съобщиха от МВР. На такова заседание не се разглеждат циганската престъпност, визията на г-жа Бъчварова и произходът й. Не е от значение дори и партийната й принадлежност, защото това не е целта на дейността на този съвет. Като махна смехът и съжалението които предизвиквате с коментарите си, се учудвам на капацитета и качествата на тези които ви задават опорни точки и чиято пропаганда жадно попивате. Оказва се, че те, не могат да осъзнаят и обмислят най-обикновен текст и да възприемат посланието което този текст излъчва.

Браво!

Оварб *

Ала-бала -общи приказки.Какво може да ти каже един социолог,освен да разтяга локуми!Така ли ще се ръководи най-важното министерство?Не знам какво ни чака!

Къв общ ангажимент и ква висока сигурност ти бълнуваш ли м.ако та сбарат двама "черноглави"ама без охраната ти друга песен ще запееш!!!!!!!!!!!!!!!!

бедна и с отрицателен прираст,УПРАВЛЯВАНА ОТ МАФИЯ държава, С АНГАЖИМЕНТ КЪМ ОБЩАТА ЕВРО СИГУРНОСТ?????!!!!!

Хубава и умна. Каквото и да бълват троловете тук, фактът си е факт.

ЕКСХИБИЦИОНИСТ!

Нали всички в Европа сме членове на НАТО?! Нима има конфликт между ЕС и Нато?

ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА МРЪСНИЦИ ДОЛНИ

Тази овца седнала да расъждава за сигурност в ЕС.. овцо със статус на последна дупка на кавала, оправи циганската престъпност в държавата си, а после говори за велики работи...

Тази продажна пача как се бори да стане като Сталинка - само че е готова да се продаде за по-малко пари ! Кажи какво ще направите с циганската престъпност ма джофро - убиха едно момиче и пребиха още едно за 15 лв. за няколко дни - това ни интересува, не безмислените бръщолевения за еврогейски ценности !

А ,бе пача ние в кой ЕС сме?Ако ти живееш в ЕС всички останали живеем в едно блато,и всеки ден ни натрапват вашите бездействия по всички медии.Само думи,думи.....и нищо.Толкова ви мразим,затова че живота ни става все по черен от вашите ненаситни гърла да крадете,да крадете....Навсякъде вони.

Драга, Пача, омраза ли проповядвате тук или така ми се струва? Интересно модераторът на какво мнение е относно омразата ви?

ljubimcho

Привет от ГПРБ - ГЛУТНИЦАТА ПРЕДАТЕЛИ РАЗГРАБВАЩИ БЪЛГАРИЯ!!!!!!

Тая да не излезе евреика. Много добре си знае урока какво да е първото и изказване на този пост.

общ ангажимент ма патко? Къд еимат проблеми като нашите с циганската престъпност? А ти иаш ли проблемите на Англия с те зи от бившит еим колонии? А кво да кажат шведите с просяците от Румъния? Италианците пък си имат емигранстскипроблеми с негри.. всеки го стиска на различно място чепика а ти искаш общ знаменател.

Сталинка, да не заприличаш и ти, мила, на щастлива Евро- кокошка* леля Койка и баба Тодорка

Когато корупцията е държавна политика, не може и дума да става не само за обща, но и за индивидуална сигурност!Г-жо Министър, униформените шапки във тила на МВР се продават на служителите за 12 лв, същите шапки в Илиянци струват 6 лв.Да не пиша и за обувките,че става страшно.Вие кьорави ли сте или купени?

Този,който е написал изказването й,направо си е за уволнение!

Лозунгите започнаха ,заедно с огромните лични приходи.

Още не е почнала работа и давана заден кьде и е биографията . Какво знаем за нея

сте шайката на Борисов, колкото и да се правите...Оставка.

И после кво? Волният павиан-президент, а?

Хахахаха, секретарката на пожарникаря какво разбира от "правосъдие и вътрешни работи"? И защо отишла еди къде си - кажете си, че е отишла на инструктаж при господарите си. На тоя шопар не му ли писна да назначава някакви тетки на отговорни постове?

Нема нужда от хумор, сатира и забава по медиите, гледайте парламента, министрите и прецедента, ама по-малко,за да не си разчекнете устата. В БГ-то нито живота, нито тока, водата, хляба, топлото, банките, границата, имота, нищо не е сигурно, тръгнала новоизлюпената запада да спасява? Поне за заблуда на електората да бяха хвърлили по една две лопати сняг.

еи я не лъжи хората! корупцията в българия е много сигурна.

Огромна част от българското население са огромно, неграмотно зомбирано идиотско племе включая и тук пишещите.Това е и причината, че нищо не е постигнато за изминалите 25 години.

А ти си "огромен" малоумник.

Китай се готвят да въведат собствена валута за международно разплащане.

Сигурността в ЕС трябва да е общ ангажимент и дестабилизация на изток, аказа шефа на ЦРУ и положи куха лелка

Ееееииий - да вземе да му/й Писне на Човек ... - Хайде бре, Хора !!! ... Какво ли ?! - Е, хайде Сега И Ние-Всички ...:-)))))))

Дааа "беее.." ййй. И ..... ,'аЗ.....товацък' ..................съм . За...шъ знайш!

Ееее Ти сеГа - пъК чак Пък толкоз. То пъК Хептен Хайде Де.

ВЪВ ЛАТИНСКАТА ИМПЕРИЯ ИМА ОБЩА СИГУРНОСТ , ОБЩ ИМПЕРАТОР .... ГРАФОВЕ И КРЕПОСТНИ СЕЛЯНИ :))..... ИМПЕРАТОРА И ГРАФОВЕТЕ ОПРЕДЕЛЕНО НЕ СА БЪЛГАРИ ... :))) ... НОВИНА ОТ ФАЙНЕЙШЪЛ ТАЙМС - ЕВРОКОМИСИЯТА БЛОКИРА СТРОЕЖА НА РУСКИ РЕАКТОРИ В УНГАРИЯ :))))

НЕ САМО СМЕ БЛОКИРАЛИ ЧИНГИСХАНОФСКИТЕ РЕАКТОРИ-БОМБИ, АМИ ЩЕ ИЗВАДИМ И КАГЕБЕ ДОСИЕТО ОТ 80-ТЕ НА "ГОЛЕМИЯ" АНТИКОМУНИСТ орбънчу.

ВСИЧКИ АЙФОНИ СА ПРОИЗВЕДЕНИ В КИТАЙ, А 60 % ОТ ТИТАН-А ЗА ЕЪРБУС В РУСИЯ :)))) ... ЩО ЕС НЕ ГИ ЗАБРАНИ И ТЯХ :)))

Забелязах че Дори Цонев Jr. (Тъй де ! - Митко я.) - Ни цитира... - Hope - The Message is Clear&Loud.

за невежеството, но коя е г-жа Бъчварова и кога я избирахме? Нищо не ми говори, а трябва да ни е представител, нали? Или се бъркам?

да не е Могерини 2 ? Че доста познати ми се струват заучените реплики.. Бравос..

Тъпа бъчва, оставкааааааа

След една година нема да има такова животно европейски съюз ма УФСЪ

къде е това европейско единство и общ ангажимент? Бе, тези хора да не са ги довлякли насила от Марс? Просто нямат приземяване. Бълват и бълват неразбираеми и недостижими неща в общ хор и въобще не се разглеждат за кого говорят. Като сме в европейското семейство, какво от това? Някой или да излезе да каже, че сме изтърсачето, или да каже, че сме нежеланото дете по интерес приобщено.

Бъчварова: Сигурността в ЕС трябва да е общ ангажимент

Не съм сигурен за овцата, но ти си абсолютно говедо.

''В единното европейско пространство....'' И че кво му е единното.Они баре един автомобилен завод се дърпая да доде тука,даже им заявиме,че немаме претенции кой точно,па сме биле едонни.

Още в първото си изказване Бъчварова допусна фал. Изобщо не спомена за руската заплаха, която според сторжерът на демокрацията е по голяма отколкото ИД. Нищо не каза и за защита на евроатлантическите ценности, които са нашето най голямо достояние.

И добре напраи оти ми писна от тех,барабар со стожеро.

поправи. Има време. Стой, та гледай

започна да плещи глупости несвързани, а хората в Бълария се издавиха, измръзнаха, без хляб, ток и лекарства. Срам и резил. Оставка.

Иначе няма да взема заплатите!

Демокрация е, когато тиквените политици ни налагат волята на американските концерни и на Нато, както политически, така и чрез закони. За награда, ние гражданите, имаме правото да гласуваме за тях и да им плащаме огромните заплати.

Опять двойка ! - 'наште', 'наште' и Пак 'наште'. (Извинете !)

....Бъчварова: Сигурността в ЕС трябва да е общ ангажимент.... --- Кво е това сигурност, а? ----

заплатите?

Мен не ме интересува толкова сигурността в ЕС, знам как е там, много е добре. По ме интересува сигурността в България, г-жо Калинкова. А това е фалстарт във вашата възходяща кариера. Откажете се, просто не се получава.

Свалям Ви шапка !

Абе тия жени нямат ли си мъже да им държат юздите.

Тая почна с глупостите.Сигурно ли е,че не е от системата на МВР?

Конечно что да .

Безмислени речи, писани от мързеливи чиновници и четени от арогантни некадърници ... Стига с тези малоумни стратегии бе катили - свършете нещо полезно за народа, който ви храни и който крадете така безобразно ! Пребиват вече хора за 20 лв., а тази джофра ми говори за евроатлантически ценности ! Продажници долни !