Бъчварова: Има притеснителни обстоятелства около Иганово

„Не искам да коментирам дали е саботаж взривът в Иганово, преди да имаме окончателния доклад на прокуратурата. Но има обстоятелства, които са притеснителни".

Обратно в новината

Коментари - Бъчварова: Има притеснителни обстоятелства около Иганово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано... С тези герберски "кадри"ни остава да се молим.

Бъчварова, умишлено си назначена за министър, мъка ще е вътрешното ти министерстване!

Всичките ни министри са така. Кръстят се викат "дано"...

Ама, как така неизвестен!?! Имам 6 години във ВМЗ. И от опита ми там, смея да твърдя, че такова производсво си имаше ръководство, организация и опит. Или май си няма-вече, щом търсят "неизвестен". Както и пасмината, имаща се за правителство. Тя как си представя смисъла на на самочувствието си, че ръководи-управлява държавата. Само с тъпа пиарщина не става. Всичко което правят е долнопрбна демо версия на това, което трябва да правят. Стадо мъжко- женски калинки.

1.На украинските бандити и м свърши оръжието. 2.Фашингтон и НАТО официално не снабдяват новите украински ИДИЛ с оръжие. 3.Оръжие има наблизо в една колония с продажно правителство-хунта. 4.Оръжието или боеприпасите се товарят и след това се заличават следите с един малък взрив.

А дано, ама....

Взривовете в Иганово са стопроцентов терористичен акт на комунистическите изчадия! Господ да пази България от комунисти и русофили!

Ти не си жертва на комунизма.Ти си жертва на кретенизма си.Бог да пази България от идиоти като теб.

Калинки, калинки, калинки..............

Единствените Доказани СвръхПритеснителни обстоятелства --> СА Навсякъде у Нас ! И ! - СА Доказан 'резултат' от 'работата' на 'наште' 'управляващи'/'елит' !!! ...а Ако Се окаже че Има липсващи боеприпаси/амуниции, И ! - Същите бъдат 'намерени' в Онези страни Внесени от у Нас --> Тогава що ще Ни гггъгнете, тов. Бъчварова ?!

Доказателствата ще са някъде из источна Украйна!Най близко за реално утилизиране и на рускоговорящите!Далавера,гешефт по европейски!

Поздравления за най-Новото Поколение в Семейството-Ви, Колега ! ...ами Ако СА в И.Д. и/или при бокохарамийниците ?! (, че то аслъ с тия Доказано-Традиционни 'връзки' на 'наште' ...)

Стига бе,диагнозо...

Г-жо Министър, служителите Ви в по голямата част, не само не могат, те дори и не желаят да установяват и задържат лица и групи извършващи престъпления!Със очите си го видях на няколко пъти,непосредствено бях свидетел,как умишлено не се допуска разкриването на престъпления. И не говоря наизуст-доста години съм работил там и зная за какво става дума.Случващото се е много симптоматично!!!

В България никога - никога не е имало истина.

Засега, Колега. Засега !

Ооооо тя се появи, па се изказа така, че да затвърди колко не става за тази работа!!!

Това е саботаж по нареждане на тиквата. Предния мандат той искаше да фалира завода в Сопот, ама не успя щото го наритахме с камъни.

Никога не е късно да го направите още веднъж, дваж или още няколко пъти.

Вярвам в правителството и ГЕРБ! Връщаме се в Европа, а терористите от БСП и ДПС реват!

Ако Успеете да посочите Макар-минимална разлика между които-и-да-са от 'плеядата' 'наши' 'управляващи'/'елит' - от мен-Лично имате Годзилиард-на-Секунда.

хахаха, тая женица, като на селска седянка?! Дано, не дано, оди си лельо! Тва не е за теб! Бушонче си, гледай да не гръмнеш)!

Чух ли ''ОСТАВКА ОСТАВКА НА ГЕРБ''????КОЙ КАЗА ОСТАВКА???КОЙ КОЙ???

Да викнем ОСТАВКА, но да помислим преди това - ако ги махнем тия, кой след тях - ДПС - айде няма нужда. Много е лошо, когато няма смели и достойни, които да продължат напред.

Сакън ! ... Абе я да вземем да таковаме Доказано-противоБългарското 'формирование' на 'наште' !!! Колкото до Единствено-възможното Рррешение ЗА Изправянето на България и Нас-Всички ---> Двустъпковата, Хора !

нямаме друг избор, едно време комунягите взривяваха църкви и мостове сега са на ред складовете по заповед на Пиздин:)

kirchevo

Амин, дай боже.Дано,щ'ото социологическото изследване е за дано, та ако е друго?????!!!!!

Госпожо Бъчварова - Вие може би сте много добър социолог ( но все пак може би), може би сте още по-добра като секретарка на Б.Б. ( Буда ) - нещо в което изобщо не се съмнявам, но Ви моля от цялата си душа и сърце - не се изказвайте по теми свързани с националната и вътрешната сигурност на държавата, защото от това изобщо нищо не разбирате. Мълчете си, не се появявайте в медиите поне докато не ви сменят Вас или правителството , защото цяла България знае малката Ви тайна - ВИЕ НИЩО НЕ РАЗБИРАТЕ ОТ ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ и сте опасна за държавата и народа в тази си позиция.

БРАВО за коментара Ви

+++...+++...+ !

Типичен министър от ГЕРБ! "Аз още не знам", "дано" и пр... Ами тогава поне помълчи! Когато имаш да кажеш какво си свършил, тогава си сложи новото шалче и се изправи пред хората. Аман от празно дърдорене - поне да помълчат докато ни грабят и крадат!

А дано,ама надали!

Тая Гербераска,някой знае ли какво образование е завършила,и дали е работила това преди това,което сега се занимава назначена от Чехльото и Мутрата,тази е гола вода,нищо не разбира а само акъл дава,като две капки вода са със дебеланката Лилито Павлова,много беше смешна със застрояването на дюните,единпът плажа не бил до морети,и всичко било законно,а после се отметна,типично по Мутренски,той и Тиквата е така,Сутрин казва едно,на обяд друго,а вечерта,казва че нищо не е казвал.това са партия Герб,отбор ''КАЛИНКИ''

Тия лели са просто едни послушници! За Цачева Боко беше казал, че я държи защото е послушна! За нищо друго!

Притеснително е много е притеснително и вашето и предишното , а най-притеснително ще е следващото правителство .

Скапините игрички ..нещастици по тоя свят колкото искаш

и тебе са те избрали за министър! разбира се че е умишлено! в българия нищо не се случва случайно!

Я обясни на аудиторията как се става министър случайно..

Ако не знаеш как се пишат големи букви - питай, не се излагай да пишеш БЪЛГАРИЯ с малка буква.

,, Ние, мисля, че ще се опитаме да стигнем до положението, каквото е то действително, посочи още Цацаров. То, действителното положение всички го виждаме какво е, ами я да влезе убития, да каже кой го утрепа. Цацаров, скудоумието на покровителите ти е остро заразно...

Дано дано дано зад всяко добро същество застане поне още едно Писна ми от некадърни плужеци

От Вашата клавиатура - Където Трябва ! (ЗА !)

Правителството е такова каквото е решило мнозинството от вота на суверена Като не ви харесва - на следващите избори гласувайте наопъки...но всички проучвания/дори на червения Колю/ сочат категорична победа на Бокича

Поредния акълия по работата на един силов министър България всеки акъл дава на другия и после кога му треба на него - свършил се

През два поста следва МАЙМУНА С МАЙМУНСКИ ИЗВОДИ!!

Бъчварова започна с приказките. Не може един министър на вътрешните работи да бъде толкова словоохотлив. Явно е, че тя е там не да ръководи, а да изпълнява партийни поръчки.

Дано не е умишлено действие" По ББТ и някои други телевизии разни дипломирани магове и врачки предлагат услуги за гадаене и познаване на случки от живота. МВР може да се обърне към тях в случай на нужда за Иганово,както прокуратурата за КТБ. 2.40 лв. на минута е тарифата по телефона,като на момента могат да получат информацията или предсказанието по проблема с Иганово и КТБ.

Ами защо досега нищо подобно не беше се случвало при същите условия?Ако можете замислете се малко и веднага ще се насочите към причините.

Трудно ний да мислим, но се вижда, че при тебе няма такива проблеми и ти ши пръснеш малко светлина по проблема Ши сме ти признателни о веки, веков

Тука само утайката на нацията ли пише...или тва сий и каймака

Единия се притеснява, другия - чуди... Освен ако тия два мишока не са един

Най-добре е да хвърлите един боб !

:-))))))) (Браво !)

Аз се чудя как е възможно една социоложка да ръководи силово министерство а още повече , когато престъпността в страната е близо 70% . И още къде са умните и красивите протестиращи да надигнат глас срещу всички безумия , които върши това правителство .

Тоя па се чудел...хихиххих Умаряте ме от смях с глупостите си

Тоя ?????? Ще ме умориш от смях с ненормалните си простотии , които пишеш .Хайде давай с лозунгите за най-добрия мин. председател Борисов и за това , колко е добро правителството му ...........Ех , човешка простота

Ролята на министъра е да следи че политиката на провителството се провежда в определено ведомство а не да изпълнява оперативни задачи

То със заклинания не става, а с професионализъм, какъвто ти нямаш.

"Умните и красивите" работят само срещу предварително заплащане в кеш.

Е, има И таквиз, Колега ... - а Ако Успеем да Консолидираме-и-Алинираме Нас-Всички ?! (, да Ррречем ала TheGood+TheBad+TheUgly в Едно-Единно Нещо ;-)

...Бъчварова: Има притеснителни обстоятелства около Иганово... -- А аз като я гледам таз женица и с бутилка и с дамаджана и силно се притесняват, че МВР-то съсвсем е станало като муха без глава! То не че некога е било много умно, ама сега ми се вижда съвсем безнадеждно. с таз "Lady in Red" ще стане съвсем безредие!

Ти па намери за ко да се притесняваш Що пишете нещо които въобще, ама въобще не са така... Притеснявал се силно...много артисти тука веее

Вие винаги стигате до истината... И ние стигнахме да истината за бюлетините...но ти не си отиваш