Румен Радев събра премиер, министри и посланици на прием в НИМ (снимки и видео)

Буквите, езикът, културата са нашият общ дом. Те са вградени здраво в българската държавност, каза в словото си президентът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пир по време на чума! Ама нали Деса, която изглежда все едно току-що са я забърсали от Околовръстното, трябва някъде да си покажи кичозните нови парцалки?

Мутреса Деса не друсна ли едно кърваво хорце? Знае се, че комунистите нямат чест, достойнство и морал и нямат скрупули да крадат, да плюскат и пият с народни пари, когато милиони едва свързват двата края, когато господарите им в кремъл убиват хиляди невинни хора… толкова ли е тъп нашия народ, че избира такива изроди да го управляват?

Виж как да изкараш пари от TIK TOK https://bit.ly/3NuA4Zr

Световно известните прославящи Родината си творци- нарочно споменавам само солиста на Соф. опера Румен Дойков акламиран в САЩ и увещаван от президента на Бразилия да остане там поне 2-3 години, не бяха сред тази пасмина на елита.Добре,че не бяха поканени!

Кирчо сигурно се чуди какъв е тоя празник 24 май! Нькой трябва да му налее бг история...

Г-жа Петкова изглежда по наред от мъжът и!

Женицата я съжалявам с такъв мъж

Бесило за ФАТМАКА и предателската му гей дружинка. Слуга на ФАЩ и национален предател. Какво се хилиш бе плешива брадавица долна, народът изнемогва поради боклуците, които ти докара на власт.

Мунчо пак отчита куха дейност. Тоя фатмак едно смислено нещо не направи за толкова години. Само поразии и фанфари.

ДА ВИЖДАТЕ СВЕТЛИНА И ОДУХОТВОРЕНОСТ В НЯКОЕ ОТ ТЯХ?! СЪЖАЛЯВАМ ГИ!

ВИЕ ИМ ПЛАЩАТЕ МАСРАФА НА ТИЯ ЯКИ СЕЛСКИ ТЕТКИ И МУНЧОВЦИ?!

дали е изсвирил ''Върви, народе възродени"

Добре са се събрали да ядат и да пият по комунистическите резиденции ама България пропада със страшна сила...

Така е, благодарение на Кирчо, този българофоб

Пир по време на чума.Хората на минимална заплата се чудят как да изскарат до следвашата кило череши не могат да си позволят те с държавни пари гуляят.

Относно Линда, слага ги всички мърши наоколо в малкия си джоб. Облича се семпло и не скъпо. Не демонстрира богатство и аристокрация. Държи се ЕСТЕСТВЕНО. НЕЩО, КОЕТО НАШИТЕ БГ ПОЛИТИЧКИ НЕ РАЗБИРАТ. И НЕ ЦЕНТРИРА ВНИМАНИЕТО КЪМ НЕЯ, ТЯ Е СЪПРУГАТА НА ПРЕМИЕРА И ПРЕХВЪРЛЯ ВНИМАНИЕТО ВЪРХУ НЕГО, ЗАЩОТО ХОРАТА НЕГО СА ИЗБРАЛИ. ЕТО ТОВА Е ДОСТОЙНО ПОВЕДЕНИЕ.

Абсолютно си прав/а. И на мен това ми направи впечатление. Трябваше отдавна да разкарат онази кобила Ленчето. То бива, то може, ама моля ви се... Стана ми мъчно за жена му на Кирето, когато замина за Рим - личеше си, че са я хванали жената от пекарната и са я натоварили на самолета - с се цвичките и раничката на гърба. Добре, че в Рим веднага са купили каквото трябва, за да я облекат втория ден...

"Нашите политички!? Че ти българин/българка ли си?

Казах ви,че е театър конфликта между Радев и Петков. Радев назначи Петков. Петков тегли заемите 10 млрда. Никой не знае къде са парите. Разпределени са от Радев. Как биха могли да се карат?????? Питков слуша редника. Така беше и Слави итн , така и отровените, така и Янев.

Петър и той се строил за празненството! Пешо, не те ли е срам да личемерничиш, че в сърцето ти е Българската писменост? Нали ти бе уроде, искаше да преминем от кирилица на латиница! Пешо коня и Киро простото са за публично оплюване!

Тия си мислят, че НИМ е кафе-аперитив.

Нещо като циганска сватба.

Ти си олигофрен по учебник! Кое ти е толкова весело, че на всички снимки си се озъбил в нещо като усмивка. Весело ти е, а за кое и ти не знаеш, аааааааааа знаеш, знаеш, получаваш тлъсти преводи от САЩ за това да ни унищожиш страната, ама няма да стане!!!!! И...... до сега ни навираха Деса кравата, а сега и Линда тортата!

Какво ли разбира руменчо от Култура? Или просто е решил да се похвали?

Фатмак до фатмака, Майно льо

Надути политици,гръмки фрази за светлото бъдеще ,ядене и пиене за управниците, докато народа мизерства.В Рилския манастир,от външната страна на църквата има една картина на която охранени богаташи пируват, а долу ниско един бедняк,слабичък и само по риза стои до кучетата и чака да му подхвърлят някой кокал.Такова нещо представлява в момента България

Наблизо до тази келешка резиденция са открите 7те заровени трупа, символично е нали?

Само Поплювко и неговият шеф липсват

Пир по време на чума, тези мямат срам!

ДИР-а,поне кажете на кой се навеждате,да знам кой да издигам на пиедестала,и срещу кой да.... Такова "забърсване" на коментари...

Радев събира махалата да пият по едно питие няколко пъти. Те не че ще направят нещо полезно.

“ Крим е руски, къв да е“ “Русия победи” “ няма да даваме оръжия за да не продължаваме агонията” “ не даваме оръжия на Украйна за да не убива българи с българските оръжия”

Стига с тоя Крим, руски е бил и руски ще бъде!

“Русия победи” “ няма да даваме оръжия за да не продължаваме агонията” “ не даваме оръжия на Украйна за да не убива българи с българските оръжия”

Бал на селските цървули, всеки гледа на кого другиго да го тури…

Селския идиот мунчо дал банкет с парите на най бедния народ на каймака на тинята: руски агенти, подлоги и предатели, комунистически изроди, ДС агенти, русофилистици, отбрани мутри, чалгаджии, харвардски пишлемета- комунистически копелета, воайори и клакьори… Всред тази червена смрад се забелязва и уж антикомуниста-демократ Петър Стоянов, който не се е погнусил и е почел това позорище…

Киро канадския тЪъъпир ша оди на парти

А ти си от българските тЪпири, като гледам.

Пък ти си кирлив помак от някое кърджалийско селу

Пир по време на чума!

Кирето знае ли азбуката? Или лъже с канадската

Боклук до боклука, мила моя майнольо. Виждам само предатели и престъпници на тая снимка.

държавни мъже и жени! Всичко е ОК с буквите. Другото, обаче, не е. Намерете и......ясно какви всички, които са убивали живи същества заради пари и злоба. Стари хора, деца, бездомни кучета и котки. И тогава ще можем да празнуваме всичко спокойно. За другите убийци- в следващи стъпки,жпо-бавно и постепенно.

да се смеем ли да ревем ли ?

Кой цвят?! Червеният ли?!!!!

Уникално неприятни "хора"!

Нещо погребение ли е, че всички в черно?

Обичам празненствата, но това е панаир на суетата.

Гледам ги тия всичките и поотделно и ми е все тъжно. Баце взе ли да ви липсва или още го ненавиждате че много ленти бил рязал и обикалял с джипката?

Петър Стоянов какво прави с тия ... за мен става Пешо Коня от сега нататък

Скимтите като бити пеераси, ве, гербави чалгари. Банканскята тиква никога нема да се върне! Свиквайте!

Чиба педро

С удоволствие повърнах, другари! Припряна вечер, комундета!

за здравето на кирил те и двата кораба в Донбас оставени на произвола от началото на специалната операция сигурно се черпят с водка и пелмени.Толкова ви е грижа за Българите .

Събрали се унищожителите на България да празнуват с народни пари !

Тва НИМ къде е да не е някъде до НИЦА ?

Абе това момче,Кирил,защо все се хили.Да не би да му има нещо.

Олигофренче е, да. Радев ни го натресе.

Позитивно настроение. Ще живее по-дълго от теб.

ОТ КУКЛОВОДИТЕ МУ!

Бойко де е?

Е то винету е само картинки

Да им #@$#$@#$*@#$

НАРОДА ЩЕ ПЛАЩА ПИЕНЕТО И ЯДЕНЕТО НА ПРИЕМИТЕ:)