Овчаров проговори за ЦУМ-гейт: Гергов ме хвърли на кучетата

Георги Гергов ме заплаши директно, заплаши и Корнелия Нинова, а в кабинета му се е случвала паралелна държава, заяви Румен Овчаров от БСП по повод ЦУМ-гейт.

Обратно в новината

Коментари - Овчаров проговори за ЦУМ-гейт: Гергов ме хвърли на кучетата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой пита каква работа има прокуратурата с Овъргаз. Когато различни организирани престъпни групи се домогват до властта в една държава, те обикновено се конкурират и възникват крамоли докато победилата групировка се превръща в мафия, докопвайки се и до държавните репресивни структури, органи и институции. В България поради единния ЧЕРВЕН И ПРОРУСКИ, ДС-КГБ генезис на организираната престъпност това не се случи точно така, макар че имаше епизодични конфликти и престрелки при наместването на пластовете... И овладяването на държавата касае най-вече онези, които имат пряко отношение към борбата с престъпността и организираната престъпност! Когато една мафия или диктатор овладее категорично властта в държавата той има привилегировани слоеве и групи, на които се крепи властта, освен репресивните структури (каквито бяха веднага след 1989 година групировките, а след тях - МВР< службите, прокуратурата, главния прокурор..), и след като няма опасност за властта, нормално възникват междуособици и крамоли, боричкания между привилегировани групи и прослойки за прилапване на по-голям пай от баницата или порциите на държавата, които понякога прерастват дори и във войни. От това има интерес диктаторът, защото доколкото властта му не е застрашена, "Разделяй и владей" е изпитан начин да властва и държи под контрол всички. (както непрекъснатото дирижирано разклащане на торбата с мишки, за да не могат мишките да прокъсат торбата и да избягат). Така на времето властта на комунистическа България (при руското робство) бе стабилна и два от основните стълбове на тази власт - МВР и МНО се намираха в доста "недружелюбни" отношения, ако си спомняте.

България бе планомерно, методично и организирано разграбена, над 120 милиарда долара пари и активи бяха ограбени от държавата за последния четвърт век и следите на най-големите кражби (като при газа, тока, КТБ, контрабандата, наркотиците) водят към лица и структури от ДС и КГБ, тоест Москва в крайна сметка, вкл РУСКАТА Мултигруп, Кръстникът на мафията в България - РУСКИЯТ ГРАЖДАНИН И ОФИЦЕР ОТ РУСКОТО ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ Андрей Карлович Луканов, генералите от ДС и КГБ Любен Гоцев, Бригадир Аспарухов и т.н... В България бяха раздадени в началото на прехода много пари на определени лица и групи, приближенби до червената проруска ДС-КГБ номенклатура, вкл и правото да заграбят активите на предприятията, държавата и общините. След това онези, които се наложиха категорично във властта, ограбвайки народа решиха, че могат да притиснат и някои от онези, които се бяха пооблажили с раздадените им пари, като Баневи например. Защото след като одраха десет кожи от народа от него много повече не можеха да вземат, а и чашата преля! Подобно на България в Русия имаме две основни институции, върху които се основава властта на диктатурите там, и те са КГБ и военното разузнаване, където се имаха за "аристократи", за разлика от тези в КГБ. Между тях е имало винаги напрежение и конкуренция, но след идването на Путин от КГБ везните определено наклниха към КГБейците. КТБ бе опоскана при атаката на Цацаров по заповед на господарите му в България, но те пък са свързани точно с Русия и по-точно с лица и стуктури от КГБ. А Цветан Василев бе свързаз с руското военно разузнаване!!! Победиха тези от КГБ, за сега!

Ако погледнем и по-големите "удари" на същите в България, не можем да не забележим големите пари, милиарди, които изтекоха чрез големите руски проекти като "Белене", "Южен поток", газта, Газпром и Лукойл,...Помним Луканов и Мултигруп, както и кога и как се появи Овъргаз като посредник и започна да изграда базата и мрежата си в България. Около Нова година започна атаката срещу Сашо Дончев и опит за прилапването на бизнеса му, подобно на атаката срещу КТБ Но за разлика от Цветан Василев и КЪБ при Сашо Дончев и Овъргаз нещата не се развиха точно както ги бяха замислили атакуващите и много се размириса....

Хммм, не ти плащам точно за това което си написал !!! Сашо Дончев

Аха, значи за приказките по адрес на Р. Овч. трябва да има доказателства, но за приказките от Р. Овч. по адрес на Гергов - не. Кого от тия двамцата да хванем, че да праснем другия се чудя ...

Линч и разстрел за всички вас!Национални предатели и гнусни крадци!

В едни по справедливи времена тия и двамата щяха да са с пижами на райета за дълго.

ФЕОДАЛА ИСКА ДА РАЗЦЕПИ БСП,НО ТОВА ЕДВА ЛИ ЩЕ МУ СЕ ОТДАДЕ!!!

Не следя темата, ама може ли някой накратко да ми обясни каква работа има прокурорът с Овергаз??? За какво е цялата патаклама? Нинова в какво се е провинила, че я плашат с прокурор?

Русия отрязва и "Овергаз" и Нинова, барабар с БСП, ДПС и пр.измекяре. Тръмп тоже. Това е трагедията на шепа тарикати, решили да дерат кожата на бай Ганю Голтака срещу сладки приказки за милярди еврокинти.Сега един друг ще си извадат очите. Дали ще се спасят? Едва ли, няма никакъв шанс, ще се изядат един друг.Нищо повече.

Много е жалко и отвратително, когато вълци и хиени се правят на жертви и обличат овчи кожи. Борисов сега говори против червените олигарси, опитвайки се да оправдае безобразията на Цажаров, но го остави този на държавния му пост години наред, както и неотдавна си призна. Аман от слежки тарикаты - не е само Гергов със свинете, Гоце с външната тоалетна или Хидромелиоратора, израсъл в бедна барака и станал милионер в зелено с доноси!

Хвърлили го били на кучетата! Че ти си токова гнусен, че и кучетата даже не те иска, бре...

ус.. е ..р..ат ли се яко сами и почват да се бършат с Бойко Борисов. Дерде Гергов, дерде Борисов. Но днес е един хубав ден за България - да ги видим как се замерят с фекалии един друг - пуста власт, пусти пари - абе нищо не се носи на оня свят - ама алчност.Тъпанари. Имахте един умен човек Станишев - оцениха го и в Европа- ожени се за банкерка, отиде в Европа и няма да се върне при вас - ни-ко-га!!!

Той не е Георги Гергов, а Георги ГЕРБов

Гнусен,червен паразит,това си ти Р.Овч.Такива като теб няма смисъл да ги разследват,а директно да ги изпращат в затвора.

"...а в кабинета му се е случвала паралелна държава, заяви Румен Овчаров " Ама верно ли, бе??? Направо не мога да повярвам...това не може да бъде! Румен Овч. - ти направо откри топлата вода в този съдбовен за човечеството ден...

Нещо плъховете се разшаваха и разпищяха! Корабът им явно потъва!

Ако Сашо Дончев не беше ''пропял'' , Георги Гергов щеше да си остане шеф на паралелната държава и същевременно да ръководи БСП. И двамата С Корнелия щяха да си останат първи дружки.Нали така? Нито Корнелия е станала по-морална, нито Р.Овч, нито който и да било от кукловодите в БСП!

Дългия инкасатор се жалва от пловдивския "хайдутин" и питомците му... Ами за него винаги ще е късно за онова, което ни стори с цените. Няма как ток със себестойност на цена от 0,05 лв да ни го продават по 3 лв и вода с нулева себестойност да ни дерат, а после да не са виновни. За вода ни искат дори за общи части, което е връх на безумието,да не говорим как плащаме чужд ток за "Веи та". Р.Овч нямал нищо общо! Хайде де! А шибания закон за енергетиката с който им плащаме загубите и общите части какво е?

Прав си Огняне, че Нинова и Гергов не са социалисти. За съжаление цялото ръководство на БСП не са социалисти а милионери - капиталисти експлоатиращи най-безмилостно собствения си електорат.

И Корнелия и Гергов са си лика-прилика. И двамата станаха милионери без да подбират средства. Корнелия стана милионер като седесарка и след това направи куп гафове като зам. министър и по случайност отърва затвора. Човек като разрови ръководствата на големите партии и се размирисва зловонно. Толкова ли малко акъл имат да разберат, че поне начело на партиите трябва да се поставят чисти хора, пък било то и кукли на конци. Доган отдавна го проумя това а тези още не са се научили. и

За мен е очевидно, че нито Гергов нито Овчаров са социалисти. Те са самозабравили се новобогаташи. Мислят си, че света се върти около тях.

Овчаров идва видов ден .Ти и приятелката ти по корупция другарката Нинова ще трябва да отговаряте пред съда за хилядите далавери. Трябва да си изберете по хубави килии с южно изложение.

Овчаров нямал нищо общо, само дето "посъветвал"/наредил/ на пионката си Нинова така да изгони Гергов, че за наивниците да изглежда като саморазкарал се. Добър кукловод е - сложи си шеф на партията и вицепрезидентка. Все пак е далеч от класата на Луканов.

На Р.Овч. не трябва да се вярва.....а иначе стана ясно, че той с корнелията си е близък, дори я посъветвал какво да прави с Гергов???? Те са си близки, ха-ха-ха.....

Твърде близки. Овч.е близък с много от "героите"на нашето време.И най-вече е близък,т.е.,на ти с кинтите.А не мога да ти опиша,какъв дзифтар е.Ако го поканиш на едно кафе,общо за 3 лв.,ще зарочне да се пипа,бара,да вади банкнота от 500 евро....дебитна карта....само и само,да не плати"масрафа".

Нека се скрие някъде из имотите си около Великден и Гергьовден, че на овцете лошо им се пише. Като отмине бурята, пак да излезе на светло да ломоти.

Шефът на Овергаз е личен приятел на Цецо Цветанов. Това е негова операция против БСП, точно когато преговмаряха с фалшивите патриоти за министри. За отклонение на вниманието.

Е за затвора, както и Борисов и авера му Пеевски. А главния прокурор трябва да подава оставка и да сяда до тях на скамейката но това става ако има държава и общество.

А вся остальная сволочь -где?

Главен соло ташак на Гергов е Богомил Бонев, който в живота си не е задържал хайдук. Приет в БКП още като ученик. Жена му е любовница и на двамата.Боклуци !!!

Този човек от фотото..... Един от бащите на мръсния лобизъм и тежки корпоративни игрички в БГ. Говори се за лично имане около 300 мнл.евро.В офшорни зони и хедж фондове.Не знам,не съм ги видял. Нещата за които говори,са абсолютна лъжа.Нинова,той,Гергов и мн.други,са набъркани в сложни схеми и зависимости.Лично Р.Овч.обаче,има сериозен дял в съсипването на енергетиката и като цяло,крехката ни пост-Костов,икономика. Разговорът в ЦУМ е бил изключително нелицеприятен.И тримата са го записвали,всеки за себе си.Страшни псувни са ехтели.И много заплахи.В един момент,се изнася нещо за пред публиката.А моментът идва,когато ББ се усеща,че някой,се опитва да го заобикаля.Без да си плати таксата. В друга държава,Овч.щеше да е в раиран костюм от доста време.Пък....може би и с червена папионка,за разкош.

Р.Ов. - все той

Ненаяли се глутница хиени,дори не и вълци,

Златев първа дружка на Борисов, а Овчаров в борда му??? Всички са за кучетата!

За прасенцата в Белене са!

Аре, двамата най-големи БСП мафиота се заръфака като кучета. Така е, когато си си изкарал парите с кражба на държавно под руска закрила. Сигурно разработващият ги офицер от КГБ ги е насъскал собаките и сега гледа сеирец!

Бистра вода ненапита,си ти Стоенчо-само едро не ти верваме !

Гергов че е мафиот и открадна много държавни активи (с помоща и на Цацаров) е вярно, но и Овчаров не е света вода ненапита, и не е много ясно кой е по-големият разбойник от двамата - просто сега в момента като че ли Гергов е (бе) по-силният защото е партия със силните на деня и Цацаров, респ. ДПС, Доган, Пеевски и Борисов.

Ти си си вълк в овча кожа бе Овчаров!

"По думите му НЯМА НИЩО ВЯРНО В ТВЪРДЕНИЯТА, ЧЕ Е ПОСЪВЕТВАЛ Нинова ДА СЕ ОТЪРВЕ ОТ Гергов, САМО Й КАЗАЛ, ДА ГО УБЕДИ САМ ДА СЕ ОТТЕГЛИ, ЗА ДА НЕ "ПРАВЯТ ЦИРКОВЕ ПО МЕДИИТЕ"!?!?!" Абе какво става в тази България, бе! Този нали беше много умен и един от сивите кардинали на БСП, и то от много години, "Дългият крадец", "Крадливото овчарче" и т.н. Какво става с т.н. измислен български елит, те ще излезе, че не само не са най-умни и мъдри, ами и изобщо не са умни, чуват ли се що за простотии дрънкат непрекъснато? Значи по признанията на този той ХЕМ НЯМАЛО НИЩО ВЯРНО В ОБВИНЕНИЯТА НА СВИНАРЯ, ЧЕ ТОЙ, ОВЧАРОВ ИМА ПРЪСТ В РАЗКАРАВАНЕТО МУ ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛНОТО ИМ БЮРО, ХЕМ ... САМО "ПОСЪВЕТВАЛ" НИНОВА ДА ГО УБЕДИ САМ ДА СЕ ОТТЕГЛИ, ЗА ДА ... НЕ СТАВАЛИ ЦИРКОВЕ!?!? Някакво масово затъпяване, някаква масова пандемия на тотално оглупяване и изпростяване явно върлува сред т.н. измислен псевдоелит в България, тези напоследък се надпреварват кой каква по-голяма простотия да издрънка публично. Не че не е добре, че разкараха Гергов, той и без това си е отколешна партия с Доган, Борисов, Пеевски, Цацаров и сарайско-библиотекарската мафия. Всъщност разделението на политиците по пратии е само формално и изобщо не отговаря на реалното разположение на силите, в повечето от по-големите партии ЛИДЕРИТЕ И ОБКРЪЖЕНИЕТО ИМ ВСЪЩНОСТ СА ОБЕДИНЕНИ В ЕДНА "ПАРТИЯ" СЪС СВОЯ СИ, НЕПУБЛИЧНА ЙЕРАРХИЯ И СТРУКТУРА, а другото е за залъгване на мат'ряла, и мисля, че вече на всички е ясно това.

Тъпотията е генетична. От пъдар, овчар, кравар и други подобни, министър не става. Калъпа на мат'ряла е такъв.

Най-накрая един да се изпусне и да даде малко подробности, та да стане ясно кой кого е извикал, а именно -Цацаров чрез Гергов е извикал Дончев, а не обратното, както се мъчеха бесепаро-депесарските болкуци да ни убеждават.

Ами то това беше пределно ясно още от самото начало/ Пределно ясно е кой кого може да заплашва и кой кого заплашва и дори напада (нападенитето на Цацаров над КТБ, неговия имунитет и пр.) Ако бе истина, че срещата е била по инициатива на Сашо Дончев и той е искал нещо от гланвия прокурор ТОЙ НЯМАШЕ ДА Я РАЗКРИЕ! И нещо дори по-важно - Цацаров трябваше моментално да го подпука - колко пъти той и шайката му са го правили ДОРИ И БЕЗ НИКАКВИ ОСНОВАНИЯ И ПРИЧИНИ, КАКТО И БЕЗ НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА - ами те арестуваха трима невинни души и ги държава дни в ареста за убийството на ... Пеевски! ЗА УБИЙСТВОТО МУ!!! Тоест, според обвинението им ПРЕУСПЕЛИЯТ КАТАРЗИС НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА Е ЖИВ!!!

Комунетата в опозиция се оливат, а какво остава ако бяха на власт?????

харесва ми туй пеещо овчарче ! знаех си я и аз тази песен ,че пеевски бб са олигарси ,но май не само те . бб сигурно е с $10-15 млрд вече ,а пеевски с $3 -4 млрд .а борисов,точни ли са цифрите или са прекалено занижени за босове като вас ??

ами, да си беше купил и ти цигани като мамин свинеевски бе, гошо бе, тъпо селско парче бе! никой не може да прикопа свинята мамина само и единствено защото пазарува цигани, а те освен, че са продукт на банката, се произвеждат от презумцията за основен материал от електората на бъдещето... и разбира се, че като подритнеш помияр като овчев, той ще се присъедини към глутницата която те ръфа. такива се отстрелат, не се предупреждават! както и да е... адът ти тепърва започва, сега "своите" ще те оглозгат жив. амин.

ей,хубав морал му четете ! ами ,може и да му е омръзнал такъв живот с покупко-продажби,тая работа не е за всеки ,само за големи свинари ,пардон димократи !

На кой ще се оплачете бе герберастчета?! На Цацаров ли?! Мухахаххахаха

И тези за малко да спечелят пак изборите. Всеки, абсолютно всеки е за предпочитане пред тази гротеска на партия БСП! Клан, секта, фирма, организация!

ГЕРБ БСП ВСЕ ОТ ЕДНА МАЙКА БКП И ЕДИН БАЩА ДС

БСП е задкулисието у нас. Мафиоти, измамници, лъжци

А ГЕРБ ГИ ЗАЛИВАТ С ПОРЪЧКИ

Овчаров кажи си, признай си !!!

ЧЕ БОЙКО ГО ДЪРЖИ НА РАБОТА ЛИ

Защо БСП не почисти от своите Олигарси и крадци милионери ! ГЕРБ управляват вече8 дълги и мрачни години ! "Усвоили" са около 15 Милиарда от ЕС ! На 30% да са ГЕРБерстите ...това са си 6 000 000 000 за ГЕРБ за 8 години вкато Членове на Евросъюза !

Бок..ук, ти не си за кучетата, защо трябва да тровим животинките с мърша като теб, ти си за затвора и да те сложат в една килия с няколко мръсни, миризливи мана..ф...

Като се оправдах по измисленото ми дело направо се ос.ах от смях!

мълчат като пукали, че внешторгбанк/кагебе кепитъл държеше официално 30% от катебето плюс 10% чрез измисления "омански" фонд и се бяха презастраховали чрез хедж фонд срещу евентуални загуби и рашняците си траят като болшевик на разпит ???

...СИ ДУМИТЕ ЗА ДА НЕ ВИ ВЗЕМАТ МЯРКАТА.

Парите на бедния ни народ бяха откраднати и пръснати с от червени престъпници като него.

...СИ КАТО КОН С КАПАЦИ НЕ Е НУЖНО ДА СИ ОТВАРЯШ ОЧИТЕ НА ЧЕТИРИ!