Няма жертви и щети от труса във Вранча, усетен и у нас

Няма данни за разрушения и причинени материални щети след земетресението снощи във Вранча, усетено и у нас. Имало е 14 вторични труса.

Обратно в новината

Коментари - Няма жертви и щети от труса във Вранча, усетен и у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Румънци, продължавайте с шистовия газ, продължавайте! :)

"Трусът от 5,5 по скалата на Рихтер беше усетен малко след 21.15 ч. най-сериозно в Добричка и Варненска област." Ало,дираджиите. Трусът от 5,5 къде е замерен,във Фокщан или Добрич.....защото нещата са различни ма за вас е все едно,паника да има.

къде е професорът по астрономия от снощи който намери връзка между фазите на луната и земетресеията да каже в кой университет е професор :)

Ако си мислиш, че няма връзка, мнохо се заблуждаваш ;) Прочети що е то ГРАВИТАЦИЯ

охо,Професоре.А ще споделите ли с нас в кое учебно заведение да се запишем за да посетим интересните ви лекции или сте професор само във форума.

Като се дупчи Земята за какво ли не, така ще е - нарушава се равновесието.

Всеки бърза да се изкаже и да се направи на интересен. А всъщност това са си нормални периодични природни явления, които просто ни напомнят колко сме незначителни и колко сме зависими от природните капризи. Интересно съвпадение е обаче, че при голямото земетресение през 1977 г. в същата област отново нещата се случиха малко след 21 часа. Колкото до опитите за майтап - никакъв майтап не е да загубиш за няколко секунди живота си или пък всичко онова,което цял живот си събирал капка по капка чрез лишения и труд. Дано Бог ни пожали, прекалено много станаха тази година природните аномалии и проблеми.

При земетресение обикновено се умира в началото, люшва и от раз край. Ние такива не сме виждали, такива има на Камчатка, в Япония, в Перу и на др. места. Иначе такива сме чували, но са се случвали във времена, в които е нямало телевизия и интернет и няма никакви спомени за тях. Ако живееш в нормално проектирана сграда в България - не е толкова страшно.

Ами те нека да точат още нефт от земята и те тогава гледай кво ше стане. Господ като дойде няма да има кого да накаже, всички ще сме измрели до тогава. Което ме накара да се запитам. А Марс дали така са я прецакали?

В: Каква е приликата между басиста и земетресението? О: Никой не знае кога, къде и как ще "удари"!

Госпожо Петрова, оправете си заглавието, за което от 1 час поне ви се прави забележка. Изпийте си кафето и погледнете : Над 10 вторични труса е имало нощта!!!! Айде събудете се, обновявате новината, а не се гледате въобще какво пишете!

Абе, от вчера се чудя, къде е оная Мая, дето я сърбеше я г.за, я някоя друга интимна област и по това предсказваше земетресенията?

Къде е онзи професор по астрономия който твърди че фазите на луната влияят на земетресенията.Професоре вие в кой университет преподавате?

lu4ka

Сигурно в Киевския. Нищо чудно и редакторите на Dir-а да са го завършили.

ДАЛИ народа ни съставен от какви ли не племена е генетично прост, или се изнесоха умните хора и тук останаха само цигани и кьопави, или по форумите коментират разни лумпени, или от всичко по нещо, но от коментарите се разбира ясно: ПРОСТОТИЯ И ГЛУПОСТ-БЕЗКРАЙНОСТИ.

Ти си от неизнеслите се.

Добре, че бяха комшиите да се разкрещят по телефоните за "земетресение", та да разбера.

Тъпаци, оправете си заглавието, че и първокласниците ви се смеят вече.

А наще тюфлеци, "политиците" искат да строят атомна електроцентрала в Белене, в най земетръсния район!

Обаче е готино когато си пуснеш компа и климатика, а той ползва евтин ток от АЕЦ Козлодуй, нали тъпанако!?

питай тия в чернобил дето се разболяха дали им беше готино -да не говорим колко починаха и колко последствия има още

Уточни за кого е евтин тока от АЕЦ Козлодуй, защото той не е евтин за крайния потребител. За крайния потребител няма значение от къде идва тока - цената е една и то доста висока съпоставено с доходите в България. Ат евтиния ток печели само НЕК, дето все е във фалит. Купуват евтино, продават с няколко стотин процента по-скъпо и са във фалит хахаха :)

А дали ще имаш възможност да си го пуснеш компа, когато там земята се разтресе с 8-9 степен и изтече ядрено гориво от централата...тогава и Господ няма да те спаси, а ти си мисли за компа!

Прочетете за румънската АЕЦ"Черна вода", която също е близо до епицентъра на Вранча и вижте за какво става дума....

АЕЦ Черна вода е само на 130км. от Вранча.

Рано е. Неделя... Никой не си е изпил хапчетата. А и кафето. Само на това се дължат коментарите по-горе.

Стават такива работи на много места по света. Дано в България са все така леки и безопасни трусовете. Че стане ли нещо по сериозно бог да ни е на помощ. Както нямаме държава едва ли Европа и братския американски народ ще помогнат.

То може би точно "Братския" американски народ си експериментира с ХААРП, пък ние си мислим - Божа работа. Вчера и в Япония друсало, и в Китай друсало...

ей на, дойдоха герб на власт и веднага започнаха трусове.... това не е случайно

Разсърдиха Бог Тангра . Да му мислят !!! Тръгнаха с рептилиите.

а летните наводнения и те ли?

Нищо не съм усетил, но като чета новината се сещам как медиите отразиха пернишкото земетресение - че най-силно било усетено в София.

абе силно беше, но чак най-силно да е усетено в София се съмнявам, аз като стана земетресението щях да падна от леглото, представям си какво е било в Перник.

Аз м.... на тоя Рихтер. Събори ми бирата!!!

Бирата пада при девета степен! Яко те е друснало ...

Над 10 вторични труса е имало нощта (обновена) Дира, събудете се. Това бисери от кандидат-студентски изпити ли са? Пълна неграмотност. Срамота е.

Толкова могат, колега, толкова могат. Няма как да е другояче, щом всеки неграмотник, научил се как се натискат едни клавиши по една клавиатура, се пише журналист. Няма как да е другояче, след като неграмотността и некомпетентността в Мутрочалгария са издигнати в култ. По темата: Вранча е силно сеизмичен район и със сигурност ще продължава да тръска още дълго време. Дано да е по-слабо и да не се усеща у нас.

Tова е предупреждение преди голямото! В София са станали двете най-големи земетресения в Европа! Рано или късно ще повтори! Затова и цените на имотите в София са в пъти по-ниски от Европа! Кой луд ще дойде тук! Купувайте имоти в по-безопасни държави!

К'во толкова си пил снощи, че още те държи?

А тебе някой микрометеорит изглежда е успял да те уцели по главата?! В Токио също стават земетресения, но там квадратния метър е най скъп в света...

според мен сравнението е неуместно. когато нашите стр. предприемачи започнат да строят с качеството на Токио може и да се впишеш

това в белия брат снощи на сбирката на църквата ли ти каза ? настоява ли да продадеш на църквата имота , за да се спасиш?

Може би затова Петър Дънов е казал да не се строят високи сгради в София!

Най- силното земетресение регистрирано в Европа е станало1904 г.Района на Крупник- Кресна,имало е промяна на ландшафта,р.Струма е изчезнала за дни.....