Румъния няма да влезе в Шенген през 2015 г.

Румъния няма да се присъедини към Шенген през 2015-та година, коментира високопоставен германски политик.

Обратно в новината

Коментари - Румъния няма да влезе в Шенген през 2015 г. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

си Аспаруховата държава,влизаме където си поискаме че ни плащат и данък:))

Когато става дума за Шенгенското пространство, имайте пред вид, че България и Румъния са неотделими. Те могат да бъдат допуснати в Шенген само заедно. А иначе нас, обикновените граждани на България и Румъния, това твърде малко ни засяга.

Кунева забрави да каже само -по кои показатели България изостава и какво прави лично тя за да се подобрят тези показатели. Иначе като говорител на ЕС я знаем!

кунчевица е отворила краката да задоволява старчоците в EC,да подпишат че са съгласни.

На този,който се тревожи,че китайците могат да превземат Сибир, ще му напомня,че е по добре децата и внуците ни, пък и 2-та милиона българи в Европа, е по добре да са си в България.Но те завързаха навън,защото не искат да са слуги на такива крадливи подлоги,като него!

"вицепремиерът Меглена Кунева каза, че сравнението между България и Румъния няма да е в наша полза"- голямо откритие, затова ли ти плаща народа за едни констатация, които и най- простия гербер може да направи!

дира вие маи сте пияни. не знаете какво да изтриете и какво да оставите.

А мамалигите толкова се натягаха. Не разбрахте ли братя, отвъддунавски българи, че западняците ще ни работят до последно като хора втора класа и от натягане няма смисъл?

а ние сме едни класни, повечето тъпи и неграмотни селяни и комунисти

Предполагам говориш за себе си и обкръжението си,аз и моето обкражение не смехора втора ръка и не смятаме за такива.Докато се мислите за буклуци ще ес отнасят с вас като с боклуци.

А не сме ли хора втора класа - само далавери, кражби , чалга и мързел

за какво ни е шенген.да си го заврат в задния двор.какво с него такова и без него.

Че сме си укротили престъпниците до приемливи нива. Неслучайно искат да се оправи съдебната система в страната.

не става дума. Става дума за над 2 милиона българи из ЕС, децата ни, внуците ни и т.н. Вие гледайте китайците да не завземат Сибир.

При добро управление, нашата деградирала държавица може да влезе в нормалната посока за по малко от година.Няма да стане,защото крадците не могат да станат нормални хора!

Могат те, могат. Ама не искат

А какво да кажем ние, с гайдите? На тях президентът им е германец и пак не ги допускат в Шенген. А къде е сега Бойко да се тупа по гърдите и да се хвали колко сме били подготвени и как нашата граница се охранявала много по-строго и от всички шенгенски граници взети накуп? Ама народът си го заслужава. След като пак и пак и пак и пак гласува за него...

За дадения момент той е най-малкото зло и затова се радва на най-широка подкрепа от народа. Все пак сигурен съм, че ако направиш партия и излезеш на избори всички вкупом ще гласуваме за теб.

Ами няма нужда да я правя, тя си я има: Синьо единство на Надежда Нейнски.

Ами няма нужда да я правя, тя си я има: Синьо единство на Надежда Нейнски.

Тези така наречени български политици, не могат ли да запазят поне капка достокнство, и да не го дъвчат постоянно този Шенген! Кой му пука дали сме в Шанген!!! Когато евро-педалите решат, да ни поканят, пък ние ще решим дали да влезнем! То е ясно че се прилага двоен стандарт за критериите по присъединяване!

Такаааааа... да видим! На теб значи, не ти пука викаш, а? А когато циганин го лекуват с държавни пари роптаеш и мърмориш, че плащат за него от твоите данъци, отричаш ли или да? Познавам какво мислиш и без да ти гледам на боб, да знаеш! А да те питам тогава, когато пак от нашите данъци плащат глоби на ЕС заради това че не сме си изпълнили ЗАДЪЛЖЕНИЕТО (виж предприсъединителния договор към ЕС) да влезем в Шенген, за това не ти пука така ли??? А за наскоро изнесените факти, че България досега е осъдена за суми възлизащи почти един милион лева от Брюксел за нарушени човешки права, и за това ли не ти пука, а??? Защото тия пари пак са от твоя (и моя) джоб! А за екологията, боклука, вредните емисии, за цифровизацията, къде ли има област да сме се съобразили с европейските закони, за които също плащаме (пак от нашите джобове) и за това ли не ти пука, а??? Не ти пука защото никой не ти ги казва тези факти, вземи сам се поинтересувай и виж че не те лъжа. Това е вид медийно затъмнение, ако щеш така го приеми! Кога ще се събудим бе, хора???

Най-ниски заплати в европейския съюз, най-мизерна държава, липса на магистрали, липса на култура - това сме ние. Крадливи политици, алчни приятели, интересчии, лицемери и глупаци. С такива ценности не се живее добре. Никой не ни иска, защото сме кекави и продажници.

Политиците ни са представителна извадка от материала останал в България. Огледай се по улиците на страната. А за заплатата сам си си виновен. Получаваш колкото си поискаш.

и осигоровки ти дават колкото искат.скрии се мекере с мекеретата.

Къф Шенген? Ние българската граница не можем да опазим сами (очеизвадно е), та е пазим Шенген! Глупости.

Кунева ще опере на бате хавлията щото е безхарактерен бюрократ дето ни свежда некви брюкселщини и ние трябва дя викаме ура, ама нема да стане. Дето не стана евродепутат през носа ще ни излезе.

начи, големата новина тука не е че май ние нема да влезнем, а че румъния нема да влезне... и тва требе да ни утешава и радва... Нане го е казАл по-просто: Я не сакам я да съм добре, сакам Вуте да е зле!

Като каква се явява пак Кунева? Говорителка на ЕС ли? Тая няма ли поне един път да защити пряко българските интереси?

Са в противовест с генетичното устройство на г-жа YES! Да очакваш еврейка да защити Български интереси...

Като вицепремиер на България. Сигурно повечко знае от тебе.

Oсвен да отваря краката и задоволява старчоците в EC.Kунева за друго не става.

На германците сега им е на главата Русия с войната и потенциалното излизане на гърците от еврозоната. Италия е една голяма Гърция във финансите, а в правосъдието си е една голяма България, Франция е в такава мизерия, че ще е късмет да се оправят без революция. Южната периферия е във фалит, а ние с този Шенген... Кунева му вдига цената на Шенген и говори разни глупости колко ни било важно, но за българина дето минава гръцката граница за секунди му е точно безразлично.

България няма да влезе в Шенген до 2020г. А не ни и трябва!

в евразийския съюз докато не се е разпаднал.

Дира не е място за драйфане на махмурлии...