Хванаха румънски лекар, взел 19 подкупа за ден

Лекар от румънския град Синая беше арестуван, след като в рамките само на един ден взел 19 подкупа.

Обратно в новината

Коментари - Хванаха румънски лекар, взел 19 подкупа за ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В България това не може да се случи, защото отдавна Върховния съд обяви, че лекарят не е длъжностно лице и вземания от него подкуп не е подкуп по смисъла на нашия НК. Жалко! Но и народното събрание не направи нищо по въпроса да промени закона.

Интересни хора тва мамалигарите-ами ако човека 18 дни преди това не е вземал-значи по 1 на ден-много ли е

И ветеринарите вземат подкупи. При врачките лечението излиза по-евтино и по весело. Въпреки, че когато се лекуваш при врачки умираш от нещо, различно от това от което те лекуват. А при докторите е така: от каквото те лекуват - от това умираш.

Ами те трябва да си го пуснат човека. 19 подкупа са в обсега на 44 000 евро, и може да му се наложи административно наказание- "Лошо момче! Не прави повече така!" Може да му ги вземат и после да изгубят помежду си доказателствата... Вече е по- лесно с такова правителство се работи по- добре! А бе, гледайте румънците и се учете как се прецаква силна държава! Ние, за чеп за зеле не ставаме.

- Вуте дай да не се дебнеме, че ще се хванеме. Нашите ТЕЛК-аджии почти всичките ако решат да ги проследят ще ги хванат. Всичкото сиган над 16 годишна възраст е инвалид.

Това не са подкупи, а избор на екип!

Драги, румънците "имат друг морал", на това не му викат така. Забранено им е да взимат не следваща им се по закон облага. Тук, ние сме векове напред. Знаем как се работи с поробител, който иска да ни налага правила. Това, което се случи в Румъния , нашите съдилища го практикуват от 20 години.. Иначе казано който е умен си трае и не се показва да се хвали. Само идиотите се хвалят.

Ударник !

само 19,та тоя си е цвете пред наште бе

Вие с минусите не сте ли ходили на доктор бе

Не бе, това са лекари, тях не ги брой, че са пряко засегнати.