Росен Плевнелиев: Историята няма да ни прости, ако повтаряме грешките

В нашите летописи има страници, които винаги ще изпълват сърцата ни с гордост. Споменът поддържа нашия дух и ни помага да преодоляваме трудностите, да ги преодоляваме за доброто на нашите деца, за бъдещето на майка България.

Обратно в новината

Коментари - Росен Плевнелиев: Историята няма да ни прости, ако повтаряме грешките | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоз смърф пак незнае каде е :))

Господин Президент! Ако не чуете становището на Иван Костов ,казано на днешната му пресконференция и утре връчите мандата на ДПС,ще се наредите до рушителите на демократичното управление на страната :Ахмед Доган,Желю Желев и Константин Тренчев!

Плевнелиев е поредният недостоен и празнословен управляващ политик, жалка мижитурка, която не се различава по нищо от предишните предатели, които ни управляваха, така че и той е излишен като тях! Предполагам, че и тази година в речта си не е казал нито кой ни е освободил, нито от кого ни е освободил. Но това може да се очаква от президента-смешник, който "пътува само но запад". Сега научаваме, че Плевнелиев ще се среща някъде из Европа с президента на Израел, като темата ще бъде пак да признаем категорично, че Хизбула е виновна за атентата и да се опитваме да убеждаваме Европа в недоказани неща. Абе, Плевнелиев, като толкова много се бориш против тероризма, няма ли да отидеш тези дни да поставиш едно цвете на гара Буново, стават 28 г. от атентата във вагона за майки с деца, при който загинаха 5 възрастни и 2 деца? До сега нито един български управляващ политик или президент не е отишъл там да постави цвете. Или за вас българите, загинали от терористични актове не са ценни, за вас са ценни само евреите? Това обяснява защо държавата ни е на това положение. На коя държава служиш, Плевнелиев?

Наистина, търся и не се сещам, какъв точно ви е проблемът с Плевнелиев? Не го ли избра МАЖОРИТАРНО точно народът? Нещо лошо да е направил, нещо да е сгрешил, да се е злепоставил? Честит ви СТАНИШЕВ - помнете ми думата!

Марийке, подозирам, че само се правиш на разсеяна, както и самия Плевнелиев и такива като него като стане напечено, но проблемът с него е огромен и с нарастваща сила. Що се касае за избора, Не не го избра никакъв народ, а глутницата гербери с фалшификат, на която й сърбаме попарата точно сега. Нищонеправенето на Плевнелиев е факт и е възможно най-лошото, нищо неправенето с/у бедността, нищо неправенето с/у монополите, нищо неправенето с/у олигархията, корупцията и престъпността в бели якички. Да, злепоставя ни от както се е появил, с гафовете си, с антибългарските си изказавния и колоняна политика, с подкрепата на чуждите монополи, с откритото неуважение към историята ни, неоспорими факти и славни личности от нея, което си е предателство щом се върши от най-виско място. Изводите си ги доразкажи сама.

Напълно компроментирания и провален плевнелиев, страничен продукт на герб, вместо да реди служебен кабинет от бандата най-големи престъпници и бандити от криб сиво прокопиев на чело, да си взима шапката и да си заминава, все още доброволно.

А бе Роска,тебе кой те брои за слива.Първо си премахни незаконния палат на брега на морето и тогава поучавай народа!

Историята вече те отрече, сега народа ще те съди - президенте!

ГЕРОЙ МНОГО - предатели 10 пъти повече... --- А тоз да си взема чехличките и тихичко към къщи... ... Сега ще го видим каква историческа помия ще забърка със старите си партиини другари

Протестите - протестни, дело на всеки! Най вече Ваше дело! От нас са само виковете, а до някой ден и камъните!

после и други срамни части

Абе що не си...доуточните рандорито с Колегата 'дядо' ?! - след което ще отговоря И на двама ви.

Стига!Стига с клишета.Всички знаят кое ,защо и как.Решавай проблемите,действай.Режи,конфискувай,вращай обратно парите на народа от всякъде.Отнемай имущество и остави "хитрите "на 300 лв. и в панелка.Всичко останало конфискация

Ако продължавате по същият начин,не само историята няма да ви прости!

Прав е Плевнелиев,няма да издържим още 4 години това управление!

Днес почина човекът от Варна, който се самозапали заради такива като теб Росене Плевнелиев.

Снощи ми се насълзиха очите при изреждането на героите, толкова много допринесли днес да имаме държава. За разлика от речта на президента, която долу критикувам. "да пазим демократичната правова държава..." - не сме постигнали социална справедливост, че да я пазим. "да дадем урок на света..." !? - много куха фраза - отново призив за търпение, за доказване, че сме достойни - а сме търпеливи и сме достойни и е редно да преуспяваме. "и с мисъл за следващото поколение..." - излъчва само примиримост със сегашното социално статукво, без да се посочва цел и поемане на ангажимент за нейното изпълнение. А целта трябва да е стремеж към благоденствие на българските граждани, т.е. влагане на повече интуиция при управлението на организационните и икономически процеси в страната. Народът ни е достатъчно мъдър и без чужда помощ ще реализира социалната справедливост.

Оставка на Плевнелиев, представител и защитник на олигархо-монополното статукво.

този който беше писал речта или самият Плевнелиев, при четенето, направиха една грешка. Той прочете: "Историята няма да ни прости ако повторим грешните Й", а трябваше да е "грешките НИ. " Защото историята- не греши, грешим ние хората, когато я създаваме.

Браво! Точно така е!

Нова конститутуция със 80-100 дупетати до два мандата 50 % избрани мажоритарно. Без длъжността вицепрезидент. Комсомолецът част от статуквото, ограбило хората да си ХОДИ.

Историята няма да ни прости, ако продължаваме да търпим Плевнелиев, натикан с фалшифицирани избори в президентството, работещ активно за чужди интереси, срещу народа, в интерес на категорично отхвърлено монополно статукво.

"президент" освен да плямпа друго може ли? Да вземе да свърши някаква работа, поне малко от малко да си заслужи голямата заплата дето лапа всеки месец. Иначе да бъде назначен с по-малка заплата на длъжност "говорител", ако само това може да прави.

Цвьк

Ами при кабинет в оставка, май точно това му е работата, да ти кажа...

Всички мушмуроци на показ : Таско Ерменков е между протестиращите. След като изкара 10 години(от тях 2 при Борисов) на хранилката на властта - беше директор на АЕЕ. Той принадлежи към петата руска колона - завършил е шпионска школа в СССР, има руска булка и е беше измежду феновете на АЦ Белене по време на референдума. Кадър е на мултака Илко Йоцев (зам.мин. на МИЕТ при н.в.) и Бригадир Аспарухов. Работил е като щатен шпионин под прикритие към Първо главно у-ние на ДС. Сега, под прикритие се експонира като безработен протестиращ и се стреми да стане министър в служебното правителство. Собственик е на ресторант и не умира от глад. Има огромна вила и апартамент достойни за министър. Жена му - руско КГБ, води семейния бизнес, се беше забъркала в далавери в Петрич и я съдиха.

Цвьк

Г-н Президенте, Първо, нахрани народа, вдигни пенсии и заплати. Второ, пълна лустрация и ВНСъбрание. И чак тогава ни напомняй за нашата история и гордост, защото спомени къща не хранят.:-) :-) :-) Със здраве

1997 година най-голямата грешка беше, че още тогава не изринахме всички стари муцуни от властта! Сега 6 години по-късно положението е още по-зле. Тези докато не се махнат няма да се оправим! И определено преди един човек да стане президент, трябва да бъде проверено как е забогатял в тези тъмни времена!

И на тебе Росене няма да прости.И вече имаш доста грешки непростими от историята. И да знаеш, че около теб няма хора, на които можеш да рзчиташ.....

Ако този резилник имаше малко разум в главата си, щеше да си иде, поне от чувството за СРАМ.

СПОМЕНЪТ НИ ИЗПЪЛВА ...ТО ТОВА Е ТАКА, НО СПОМЕНЪТ ЗА ВАС С КАКВО ЛИ ЩЕ ИЗПЪЛВА ИДНИТЕ ПОКОЛЕНИЯ!!!

неграмотни хора!

СРАМ ме е,че главата на държавата се държи като мекотело.Днес беше денят в който можехме да си спомним за нашета славна история и да се почувстваме горди с нещо на фона на днешната разруха,но нито държавния апарат,нито телевизиите дадоха пример за родолюбие.Мисля,че не дооценяват ситуацията в момента и се надявам това да е последният срамен 3ти Март за България!

Имате право ! Понеделник Е. Предлагам - просто да Започваме Незабавно. Ние-Всички-Заедно. Как ли ? - Незабавна Стриктна комуникация за Изпълнение на Взискванията-Ни ! От и За Нас-Всички-Заедно. Детайлите: 1.Интернет-базирани обсъждания 2. След валидиране на Конкретно Взискване - веднага към Президента за Изпълнение в зададен срок. 3. Контрол на Изпълнението. ....като разбира се - всичко Публично в Интернет. - И да !, в случай на Неспазване на макар-Един срок - Действия от Самите-Нас.

ЗАМЪЛЧИ ЖАЛЪК,ПРОТИВЕН ЧОВЕЧЕЦ.ИДИ СИ ОТ КЪДЕТО СИ ДОШЕЛ.ТИ СИ КОШМАРА НА БЪЛГАРИЯ.

НЕ ГИ ПРАВЕТЕ, ПОСЛЕ ИСТОРИЯТА ЩЕ РЕШИ. СЕГА ПЪК ЕЛЕКТОРАТЪТ!!!

Една снимка на фотографа от агенция БЛИЦ Иван Григоров обиколи за часове интернет сайтове и социалните мрежи. На нея ясно се вижда, че в челните редици сред протестиращите пред президентството, е Таско Ерменков бивш шеф на Агенцията за енергийна ефективност. В коментарите се включи и социологът Огнян Минчев, който написа на стената си във Фейсбук: Таско Ерменков е един от най-близките съратници на Румен Овчаров, шеф на енергийна комисия при Тройната коалиция и ... днес протестиращ срещу монополите. Беше пред президентството - осъждаше колаборационистите от обществения съвет заедно със синдикалния тарикат Димитров. Гнусно е, бе хора, много е гнусно, разбирате ли?!, пише Огнян Минчев.

а в гугал нещо пише ли или направо ва фастбук? като ходя на фасбука все ме пита кой съм и каде ми е пощата. нищо не знаят да ти кажа там. а в гугал знаят. знаят и това дето аз съм забравил.

"Росен Плевнелиев: Историята няма да ни прости, ако повтаряме грешките" ПЛЮНКА, К'ВА ИИ ИСТОРИЯ, БЪДЕЩЕТО НАМА ДА ТИ ГО ППОЗВОЛИ...

Не само спомена поддържа духа им, има още едно нещо, което ще им го поддържа: ПОРТОКАЛИТЕ ;)

има и дежурни, дето пишат гледам. Облажил съм се доста. Работя на три работи, всички в частния сектор, нямащи нищо общо с държавата и обществените поръчки, и всичките са свързани с плащане на осигуровки и данъци, имам две деца, два кредита и един лизинг. В интерес на истината пиша за първи път в подобни форуми, щото напоследък ми писва.

Виждаш ли до къде докараха страната до мизерия. Това ли защитаваш? Искаш да живеем в мизерия ли?

Като съм започнал да разправям да се доизкажа докрай.Спечелих всички поръчки в частния сектор защото съм приближен на ГЕРБ,признавам си.Но пък те ми налагат рекет,да не мислите,че ми е лесно.Не стига,че работя на три места както споменах,ами сега ме вдигнаха по нощите да ги защитавам във форума.Щели да ми платят после.Аз това тяхното после го знам-ще ми подхвърлят я някоя филия с мас,я една паница недоварени картофи. Отгоре на всичко си имам неприятности и от лично естество.Както ви казах имам много неща на кредит и на лизинг,както и две деца. Оказа се обаче,че имам още две деца и още една жена,за която бях забравил.Тази жена я бях взел на духинг и мислех,че всичко ще е наред,-ама на.И на всичкото отгоре герберите паднаха...Как ще се оправя-не знам.

жабе. со същото жабе. квкайте си. до утре до вечеря.

Верно, право думаш! Ела другия път да ми напишеш речта! Сигурно си наблизо, в същото отделение за морално скопени тъпанари!

Протестите поддържат духът ни на горди и достойни българи!

Ти си от тези облажили се от тази система

имам чуството, че напоследък няколко десетки крайни комунисти и платени драскачи пишат по всички възможни злободневни политически теми, като псуват всички възможни институции, легитмно избрани, включително и безспорни авторитети. В крайна сметка дайте да закриваме държавата и да си ходиме!!!?? Уважавам мнението на нормалните хора, излезли на улицата, за да заявят достойната си позиция. Не съм съгласен с радикалисти и лица, които поставят ултиматуми, с тези, които се противопоставят на всички и всичко. Някои са задлъжнели, защото са взели прекомерно големи кредити, които не могат да обслужват и затова искат да не плащат. Други са ползвали услуги, които отново искат да не плащат. Други протестират справедливо, защото нямат пари и работа и държавата не ги подпомага съразмерно. Ок. Има 100 хиляди протестиращи, да кажем 200 хиляди, дори 300 хиляди, а другите 7 млн. какво мислят? аЗ СЪМ ЕДИН ОТ ТЕЗИ, ОСТАНАЛИТЕ....

В другия основен материал от Днес - представих кратка калкулация. За броя-Ни. - Не повече от 1.5-2.0 милиона в Активна/Работна възраст. ..... Днес Се Видяхме Не По-Малко от Половината.

И АЗ имам чувства , почти нормални, но Вие отговаряте само на нормални.. може да се Извините с Песен или Музика в която няма - Нормален, Легитимен, 10 комунисти, нечия държава, да ни върнат улицата и хотела с Р отпред, и да не говорят а да работят. конкурентката да се види с Мишо и после да ходи нормално. Защо така дървар? тоя няма чувство само сърбел. и иска да ходите другаде! Вие плащате ли за услугите или пак не щете. объркана работа. ей така ше ми отидат спорите. Ваша Гъбка.

24 години простотии стигат. Чети какво иска народа и исканията му 15 на брой. Иначе ще останеш изненадан, как ще станеш никому ненужен стар прашасал бивш лапач!

Всъщност аз самият не знам дали съм нормален човек.Когато бях комунист се набълбуках с кредити,после станах седераст и се нагуших с още толкова.Навреме се усетих и станах гербераст-опростиха ми всички кредити плюс,че ми дадоха топла служба. Да,обаче Бойко падна.Ами сега? Сега станах най-обикновен,един от тия седем милиона.Какво ще стане оттук нататък с мен-плаши ми се окото.Леле Бойкооооо,на кого ме остави?Отивам да се прехвърля на статията с Бойко и болницата...изтръпнал съм отвсякъде!

За жалост се изписаха куп глупости. Говорех искрено, но няма смисъл, очевидно в тази форма. Желая успех и лека вечер.

точно ти надали ..но щом питате..за провинция. ФЕОДАЛИЗЪМ! МАЖОРИТАРЕН! мнозинството или ерозира феодала или го трепе. но не протестира. големи градове големия град дава анонимност на пришълци. дава динамика на организиране.чрез жертви оцеляват интелигентни. но който е чел стари книги знае какво става с град и по-град. знае, че някой строи лодка да отплува от похот, алчност, ......да отплува от безчовечие до разбирането че бог е неунищожим великан , направен от парчета сърца, парчета любов. Всеки протест с насилие, със забрава, с цели ..нещо за някого ще промени. НА УЛИЦАТА ЗА ОБИЧАНИ а не СРЕЩУ . Когато си СРЕЩУ- си СЛАБ. ДЕЦАТА СЕ РАЖДАТ за ..ЗА! срещу е ..мноого, но за утрешно е малко. е, оправяйте се деца на содом и гомор. не може да осъдите овчаров бидейки овци. времето е топло и леко се припка без руно. избрахте ли вече с червено и бяло кой ще е жертва. ВСИЧКИТЕ?. Браво? Мен ме хареса детето. Ами ще се броим след г. ден. кой е бил с рога и кой с вирната опашка.

Абсолютно вярно! А в случая просто основаване на едно чисто ново за света и Европа Княжество - България и то - до Стара планина!

ТОЗИ СМЕШНИК ПЛЕВНЯТА -ЗАЩО НЕ ОБЕЛИ И ДУМА ОТ КАКВО СМЕ ОСВОБОДЕНИ-ПРИМЕРНО ОТ 500 ГОДИШНО ТУРСКО РОБСТВО.... КОМСОМОЛЕЦА-БИЗНИСМЕН РОСКО НЕ СПОМЕНА И КОЙ НИ Е ОСВОБОДИЛ ОТ ТОВА ТУРСКО РОБСТВО-ПРИМЕРНО ДОБЛЕСТНИТЕ РУСКИ ВОИНИ,А ТАК ТОЖЕ РУМЪНИ,ФИНЛАНДЦИ..... ЩО ЗА ИЗРОД НЕБЛАГОДАРЕН Е ПРЕЗИДЕНТА НА БЪЛГАРИЯ ПРЕД ПАДНАЛИТЕ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ 200000 СВИДНИ ЖЕРТВИ РУСНАЦИУ,РУМЪНИ И ФИНЛАНДЦИ,А ТАК ТОЖЕ БЪЛГАРСКИТЕ ОПЪЛЧЕНЦИ.... ЖАЛКА ГНИДО ПОМАШКА-ВЪН ОТ ПРЕЗИДЕНСТВОТО,БЕГОМ В АНКАРА ДА ЛАПАШ РЕЗАЦИТЕ.....

БЪЛГАРИЯ ОТНОВО Е РОБСКА СТРАНА !!! Колонизаторите са ЧУЖДИТЕ МОНОПОЛИСТИ обиращи и последните стотинки от джоба на българина. ТОЗИ КОМСОМОЛСКИ СЕКРЕТАР НЕ СЕ ВПЕЧАТЛЯВА ОТ ФАКТА, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ ОСТАНА НИЩО БЪЛГАРСКО !!!!!! Не го притеснява и обстоятелството, че на 14.03. 2013 година ще приключи процедурата по продажбата на БДЖ - Товарни превози ЕАД с която още един държавен монопол ще се превърне в частен !!!!!!

А БСП яхна протестите link/news52134/BSPseopitvadaprevzemeprotestite/

росене остави историята на мира.БЪДИ МЪЖ И КАЖИ КОИ СА ХОРАТА ДОКАРАЛИ БЪЛГАРИЯ ДО ТОЗИ ХАЛ.СТИСКА ЛИ ТИ А ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ

На мухльото - президент и името му подхожда - Плевел. А един плевел за какво е - това е вредител - трябва да се махне с един удар на мотиката. Жена си не може да оправи - тръгнал държава да води. Абе, чехъл, махай се бе , ееййй.

Комсомолска работа.Не му се сърдете,толкова може - толкова прави.Но пък от все сърце.

За грешките са отговорни политиците и кукловодите който безнаказано унищожиха цял един народ !!!!

За втора поредна година този "президент" показа неуважение към руския народ и техните съюзници освободили ни от турско робство! Общо взето речта му беше такава: бля бля бля бля бля бля бля...