Росен Плевнелиев: Време е за решения за въоръжените сили

Заставаме зад върховенството на закона, а не на интересите. Армията е символ на българската държавност. Ред е политиците да вземат отговорни решения за армията.

Обратно в новината

Коментари - Росен Плевнелиев: Време е за решения за въоръжените сили | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе Мунчо, Япония и Швейцария като нямат армии, да не са останали без символ на държавност. И недей употребява думата отбрана. Отбрана има, когато цялата ни армия до последния войник се намира в границите на България и не мърда навън. А да пратиш наши войници в Ирак да трепят местното население не е отбрана, а нагла агресия. Подбирай си речника. По-добре да кажеш, че така ти е наредил началника от Пентагона.

Време е да се инвестира в образованието! Неграмотни хора и за военни не стават....

"Време е за решения.... "Ами, вземай решение и си подавай оставката и повече не се кандидатирай.

стихийни бедствия, аварии и катастрофи", изтъкна държавният глава...Тоа цървул протиф демокрадцията говори!

Военният парад без техника заради липса на пари

Долна отрепка, срам за българите!

Вагината на Марийка можела да говори....

Педероско пак въведе нов термин: "модерен патриотизъм"! Е, какво да се прави, тогава патриотизмът на Ботев и Левски е отживелица!..Но защо ли "модерният" ни прецедент беше в настроение, като, че са му потънали гемиите?...

...или нещо му е "потънало" отзад!?

"Модерен патриотизъм" - звучи ми като хомосексуализъм.

Предполагам Плевньо казармата го направи толкова мъжествен и за това е толкова приповдигнат в речта си. Добре, че са служителите в Президентството да има кой да пише речи и добре, че са Директивите на ЕС, които ни налагат да вдигнем разходите за отбрана на 2%, че да се хвалите как мислим за армията. Българска армия вече НЯМА! Унищожихте и нея!

На този гол охлюв не му омръзна да се излага. Горката му женица.

срам срам срам друго нямам

Нема ли кой да драсне една клечка на тая слама!

Плевнелиев е най добрият ни президент след 89година.У нас има голяма подкрепа.Добре е приеман и в Европа и по света.Старае се да представя България добре.Да се бори с голямото бандитско лоби на кгб дс унас.И да ни освободи веднъж завинаги от задушаващата прегръдка на Кремъл.Освен това политиката му води към укрепване на по тясно сътрудничество със институциите на Европейският съюз и NATO.Кампанията срещу него на страниците на ДИР-а е напомпана с руски пари които целят да го дискредитират,но ефекта е обратен.Както всичко което излиза от канцеларията на руския. ..по скоро диктатор от колкото президент.

А кой така добре те "осведоми", след като, Плевнелие е с "0" рейтинг, 99% от коментарите са живата истина, а той лично няма абсолютно никакви публични прояви, освен добре охраняваните жалки водевили, по жалки и от времето на стлинизма. Българите в САЩ и ЕС се срамуват, като стане дума за това кой управлява в България и кой е сегашния "президент" с извинение.

99%платени плювачи по всичко българско.Които възхваляват руския президент и кгб мафията.Това сте няколко човека.Иначе голяма част от електората ви е сенилен или, ,ни разбиръ ут кумпютри"

Тук е свободна държава, няма платени неплатени, както е в БГ-то, а великите народи ти остави, погледни се какво недоразумение ти се е качило на главата, Плевнелиев се казва с извинение.

Според руските помияри не е така :)

Плевнелиев е най добрият ни президент след 89година...Поправка - не президент, а прецедент. той/тя/ е млада ирландска пастирка, брутално насилена от червени вълци, камунизи.

Няма и не може да има друго определение за всички до сегашни и сегашни управляващи от всички държавни структури!!! Защо трябваше да унищожите всичко което имаше тази държава и сега чертаейки далечни във времето переспективи, в което няма да сте на власт, за възстановяване и развитие на унищожените й структури, икономически отрасли, културни, научни и социални достижения да се правите на загрижени за съдбата й държавници?!

Плевнелиев не е бил политик, няма и да стане, а за вредите които нанася на България се знае от всеки. Оставка и съд.

Нищо свято не остана в тази държава.Каква да ни е армията?Какъв да е президента?Там където властва безаконието на почит са парите.....ограбени и вложени в имения и джипове.Безбожници страх нямате от нищо.

Време е Р.Плевналиев да се оттегли от политическата сцена .На България и трябват държавници-патриоти ,а не чужди подлоги ...

Както се казва "нищо старо не е забравено, нищо ново не е научено". По стар навик, от годините на комсомолското си секретарстване, Плевнелиев високопарно рецитира казионни речи. Разликите в тях са само в името на партията - майка и големият брат. Тогава бяха БКП и СССР, сега са ГЕРБ (в комплект с РБ) и НАТО - САЩ. Тогава интересите на Световното комунистическо движение бяха над всичко, сега интересите на Световния капитал (САЩ и НАТО) са над всичко. А лъжите и лицемерието са си все същите. И защо ги ручаме пустите жабета повече от 25 години?

Когато рязахте ракетите,къде беше Левски бе галфон?!Или викаш,не бяха демократични тези ракети,подлоги жалки!

И колко е обществаната подръжка авторитет и доверие към армията. Има ли 27-28 % хорана приемат ли пагонлиите дебелосерковци с първа категория труд, ранно пенсиониране и позьорство. Какъвто президента такъв и генералитета. Хрантутници.

Що е маке, се е юнак...що е юнак, се е лайно!

"... модерен патриотизъм...?" Така ли наричат политицита в България днес политическата коректност и липса на национално достойнство? Патриотизма е патриотизъм или не е!

Всяка жена би била по добра за президент от този "мъж"!

По-добре женствен президент, отколкото мъженствен

Смешник!

това недоразумение Роско тапета да си ходи.

Махнете го тоя Плевнелиев, че само ви излага.

Господин "Президент" отидете на лекар, пък може и нищо да ви няма.

Този да каже когато взеха Косово от Сърбия какво беше победа на демокрацията като в Ирак Либия Сирия итн ЛИЦЕМЕР

Аз съм за финансирането на БЪЛГАРСКА АРМИЯ, а не на НАТОВСКА защото тя няма да е БЪЛГАРСКА

България с армия от само един куц хеликоптер, но с Куп богаташи и празна хазна!!!С пожарникар и бивш комсомолец начело!!! Тъжна картинка с пародийни моменти!!!!

След провеждане на референдум за или против членството ни в нато,тогава ще е правилно и легитимно взимане на решение за финансиране на армията.Колко ще е българска армията,която САЩ създават на българска територия или нашите деца ще загиват по чуждите земи за чужди интереси.Категорично съм против да финансирам тъмни сделки,които може да се окажат излишни след провеждането на референдума.Защо народа не решава за съюзите на своята армия?Кой не желае да чуе гласът на народа?

Браво на господин Президента ,но реалната власт е у друг!Господин Борисов твърде умело жонглира между Русия и Запада ,но като като че ли делата му сочат повече реверанси на Русия.Ще бъде тъжно ако се окаже скрит представител на Петата колона!

Къде са тия реверанси на Русия? Айде да говорим с факти. Белене - закрит. Южен поток - закрит. Седми блок в Козлодуй - викат Уестингхаус. Нови самолети - искат 3-та ръка американски, единият на цената на 2 руски нови. Гласува ЗА санкциите срещу Русия в Съвета на министрите на ЕС. Хората му гласуват в европарламента ЗА санкции. Ще поднови договора за американските бази за още поне 10 години. Ще изгражда команден или дявол знае какъв точно център на НАТО край Варна. Та къде са тия реверанси към Русия, че нещо не ги виждам?

Никой не проявява разбиране ,нали ако не дрънка това ,което му е наредено от американското посолство ,ще му спрат приходите в овшорките .Държът ги на " каишка " за да е послушен . На него му се плаща ,за да защитава техни интереси и това прави актьора Плевнелиев.

Дори не сме снизсходителни , мълчахме при кражбите на леви и десни правителства подпомагани от ДПС а сега към актьора Плевнелиев да сме толкова критични.

The boxer

Чехлев! Мирно! Остави! Мирно! Кръгом! Бегом!

И два непоряда за чехлев и да измие тоалетните с четка за зъби!

Армията е символ на българската държавност толкова колкото и тоя е символ на президентството т.е. нито едното нито другото са символи. Май по-добре без тях, И като започне да гледа с тоя преправен поглед направо му се смеем всички

Е,не можах да намеря думи! Наистина!Това ли е празник!

Роско Тапета,пед...т,пед...т.Но за съжаление е прав.Не помня армията ни да е била по-окаяна.Трагедия.

беше най-пошлият празник на нашата т.н. "армия", който съм гледал!

Сега ще станем съвместими с НАТО ,после пак с руснаците и т.н.,зависи кой ни докопа и по -добре ни оправи.

Следващия който ще ни докопа е турция. И жална майка на тези дето са останали на тази територия. Ние поне много добре знаем турците как се грижат за раята. Който е позабравил може да види какво са правили с арменците и кюрдите.

Достатъчно е да си припомни това, което са правили с нас пет века! В "Записки по българските въстания", в "Под игото" и "Епопея на забравените", във "Време разделно" и още много литературни произведения е добре описано.

Ееех че народна любов тече към плевнята днес в този форум. Мед ми капе на сърцето...

Изпълнения.С плюенето на президента.На изборите се вижда колко сте,,многУ".Един кенеф ора.На руското посолство кенефа определям за единица мярка.Ся...за Русия няма две мнения...тя е голяма.

"Роско приема парада" и "Мистър Питкин в тила на врага".

Личи че го тормозят яки фисури. Така става като си все надупен на Америка.

До 89 г. имахме армия страшилище , даже ядрена , но сега нато и подлогите им я унищожиха. Тапетов е добре да се скрие до новите избори да НЕ дразни народа с тъпизмите си , а и тук да не му гледаме физиомутрата.

Комсомолско леке ! Преди имахме армия сега имаме палячовци в каки-дрешки !

Питам да не би Бг. армията ни да е съставена от мажоретки с главен диригент мистър Бийн?????

Комунисти смачкани ,когато се самопредлагахте да станем 1ш-а репаблика на чужда държава ,тогава ли мислехте за България ? Безродници скапани..!....

По ли ти е драго - 51 щат на друга, още по-чужда държава?

Ние сме държава от Европейски държави в съюз!Със президент който сме си избрали.В съюз също и с NATO и САЩ.А вие какви сте?

Не знам вие кои сте дето сте си избрали "прецедента", но ние сме тези, дето никой не ги е питал когато влязохме в съюз с НАТО и САЩ. И сме мнозинството. Ясно ли ти е?

Време е ти да се махаш със смешките си.

Очаквайте шоуто на Слави Трифонов и Виктор Калев, голям майтап се задава!!!!!

Той Славчо и той е червен до върха на хемароидите си.Може ли толкова посредствен човек да води толкова години посредсвено шоу.Което постоянно ни втълпява колко сме зле.Ама не показва истинските негодници.Зер после няма да има пари от реклами.

показва ги той истинските негодници, но човек трябва да няма капаци на очите си!

Днес разбрах, че от нашата армия са останали само музиканти, една гвардейска рота. Правим шпалир, музиката и чакаме някой да ни освободи.

Ами то да се чуди човек за какво ли навремето дедите ни са проливали кръвта си и за какво ли император Александър II е изпратил войска... Сигурно не е, за да ни управляват Боко и Плевню.

По добре Борисов и Плевнелиев от колкото Гоце и Станишев.Ботоксови подлоги.

Все подлоги, все боклуци! А ти излез от заблудата си!

Гоце и сега управлява - в коалиция.