Цветанов отрече да има етническо напрежение в София

Не може да се говори за етническо напрежение в София, заяви вътрешният министър Цветан Цветанов във връзка с инцидентите между роми и българи от последните дни.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов отрече да има етническо напрежение в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

*abi*

Г-н Цветанов, Елате на Женския Пазар. Не ви виждам наоколо... Защо?

И като обобщение,според мен,от коментарите: Полицията,да се мобилизира о време,и заеме позиции из цялата страна,като денонощно се наблюдават различните ходове на циганските золуми и безцеремонности.Нека се обяви откритата борба на властта, срещу наглостта и опитите от страна на хора,обявили се за малцинство в държавата,и с лекота и безцеремонност прибягват към вандализъм и ликвидиране на хора,подтикнати от омразата и липсата на наказаност...

не само има напрежение,но и ги толерирате циганите.те стават мнозинство и ще ни нападат по улиците все по-често.какво стана с казармите в сливница.не смеете да ги пращате там за да не протестират.трябва да им обещаете,че ще им осигурите безплатен транспорт до софия да крадат на воля,вие ще ги пазите и вечер ще ги връщате обратно с плячката.а пострадалите българи настрана.не искате да ги закачате за да не ви намразят,но напрежението се натрупвалскоро ще изригне тази непоносимост м/у цигани и българи.б.б.ако мина по бул.европа за родния банки ще ги види онези по пътя за калотино,как се перът,разхождат конете и разфасоват откраднатото.хилядите антени и кабели на шепата фургони и мърсотията в реката.и това го виждат всичи които имат вземане давене с калотино.и какво.мълчание...

гаф -гаф -гаф -гаф -......

прав сте имате моята подкрепа в искането за оставка на ц.ц.

Големият проблем не са циганите,а ПОЛИТИЦИТЕ !!! За всичко са виновни само крадливите ПОЛИТИЦИ !!!

Рибата се вмирисва от към главата! А почистването почва от съчките и шумата!!!

искаш да кажеш,че няма действащ закон,според който да се задържи циганин нанесъл десетки удари с нож????????????

Закон има. Полиция има, съд и прокуратура има. МВР има. И като всяко министерство, МВР следва политиката на управляващите партии в Парламента. За да не се зачита писания закон, вероятно има и неписан.

така е у нас,пишеш до някой си велможа управляващ,но писмото не стига до него защото, или той не иска,или не знае какво да отговори,та до вътрешния ни министър,като не знаеш какво да кажеш,замълчи и чуй проблемите ни свързани със сигурността на обикновените граждани,които ескалират провокирани от различния аршин,който ползвате към хората от различните етноси.

Цветанов, аз като български избирател и данъкоплатец ти искам ОСТАВКАТА. Отказваш да зачиташ констутитуционните ми права и не проявяваш политическа воля за справяне с ескалиращата престъпност сред циганската сган. Смятам че си неподходящ за МВР министър и не искам да се грижи некомпетентен човек като теб за моята и на семейството ми сигурност. Изчаках те една година, а за това време нищо същественно не свърши. Напротив, нещата и ситуацията в България започва да се влошава. Не показваш воля за справяне и с организираната престъпност. Няма задържани нарко босове, няма задържани крупни контрабандисти. Хвърляте ни само прах в очите и си разчиствате политическите врагове. Намирам ви за най безотговорният МВР министър след Р.Петков за 20 години преход. Не Ви искам.

Къде е засилената полиция. Елате да видите,че във Филиповци полицай не е стъпвал от години. Знаете ли в какъв страх живееме и си гледаме децата на една ръка разстояние от циганите. Г-н Цветанов кого заблуждавате?

Тия кратуни съвсем ни взеха за канарчета. Абе докога ще ги търпим да ни правят на идиоти и да ни дрънкат глупости.

Прав е Цветанов! Това не е етническо напрежение! За да има напрежение, трябва да има две страни, между които то да протича. А при това, което се случва имаме потърпевши и нападатели. Следователно, процесът е едностранен и става въпрос за война срещу българите. Необявена, бавна, подла, на всички нива, от всички страни. Не виждаш враг, не здаеш от къде идват ударите, не можеш да се противопоставиш. Тази война има различни имена: либерална търговия, етническа толерантност, европейска интеграция, битова престъпност и т.н.

Абе дудук,какво разбираш ти от етническо напрежение?Много си нависоко и затова не виждаш къде е проблема с мангалите.Само смърт за тая сган!!!!

Напрежение има не само в София, но и в много градове и села в България. Целокупния българския народ е потърпевш във всяко едно отношение от тази паплач, която само се размножава и се издържа от помощите за децата им, които после излизат на улицата да просят и крадат, а работещите балгари им плащат всичките осигуровки, ток, вода, транспорт, здравиоразване. В това племе има малки изключения на порядъчни хора, но те са единици. Във всички големи европейски столици има гета, където са навряни и не смеят да мръднат, камо ли да безчинстват. Ако им беше дадена възможност що метали щяха да изнесат от Франция, Италия, Англия и пр., но там има ЗАКОНИ и никой не смее да ги нарушава. А тук те са "защитени екземпляри" и недай боже да им направиш забележка, ще ти скочат най - малко 20 цигани и тежко ти и горко!

"По думите му се прави всичко възможно за сигурността на гражданите" Вярно дума. Толкова са им възможностите.

ами то какво да се коментира щом държавата не се отнася едняква към всичките си гражадани.ние трябва да се осигуряваме,да ни се удържат пари за втора пенсия-доброволно при това ,да плащаме данъци,такси и какво ли още не с мизерните си заплати, а нали и те са граждани на същата тази държава, но за тях тези закони не важат--те са социално слаби.как тогава ще ги интегрираме като не ги научи хубавата ни държавна власт,че законите важат и за тях и като граждани на тази държава те също имат задължения не само права .изобщо темата е доста обширна, но за жалост никой не иска да си създава главоболия с решаването на този много наболял проблем.нали на изборите ще дадат по едно кебапче и хоп-готово.здрави нерви за всички плащашщи хора

ИМА БЕЗНАКАЗАН ТЕРОР НА ЦИГАНИТЕ НАД БЪЛГАРИТЕ!!!

По другите медии пише, че същите тези направили свада в автобуса са пребили и 29 годишен мъж в Люлин същата вечер! Прав е Цветанов - няма напрежение. Това си е ежедневие и то благодарение на 20 годишното крадливо управление на БЪлгария, което освен да краде за друго не мисли.

Един човек, болото министър или просто ченге ... би трябвало да знае че , здравето , спокойствието и семейството на хората е най-важното нещо преди всичко останало! а не да ни разтягаш тука локуми и ластици с вашите политически простотии чрез който бягате от отговорността която поехте! Преди 5 г. на един "Гергьовден" бях на имен ден. По улицата са минали цигани , не знайно защо заваля дъжд от камъни, на именяка и брат му спукаха черепите! а патрулите който дойдоха казаха че знаят коя е групата цигани защото са направили същата поразия в бензиностанция на Л, но не могат да предприемат нищо. Да ви разкажа ли последната история преди една седмица как завърши ?! по същия начин!

МНОГО ГОТИНО СИ ГО КАЗАЛ.

Цитат - "Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов потвърди, че има задържан заподозрян за убийството на 24-годишния младеж Борислав Райнов..........Разследващите смятат, че задържаният е човекът, който последно е нанесъл удара по главата на младежа, който удар е причинил смъртта. През миналата седмица беше задържано едно лице, което е нанесло удар с нож по младежа. От аутопсията обаче се установи, че смъртта не е настъпила от прободната рана, а от черепно-мозъчна травма. По тази причина задържаният за нанесения удар с нож е бил освободен." --- А оня с ножът бил освободен, яво за да коли пак на воля. Просто нямам думи!

Да бе.Ти не знаеш ли,че циганите вече имат право да ръгат българите с ножове,както и където си поискат.Само трябва да не ги доубиват.Просто супер

Заради този идиот и ББ-те малоумщини,на следващите избори ще спечели някой лумпен като Волен и тогава ще я вапцаме :(

Без да омаловажавам "прозрението" на мнозина във форума за несъстоятелността на управляващия родината ни кръжок, ще ви обърна внимание на единомислието на всички, които се сдобиваха с политическа власт през последните 20 години по наболелия проблем. 1-о. "Циганският въпрос" е обществена язва, която или се прикрива или се обособява като "сложен" и "костелив" и се определя като последица на прехода. 2-о. С лицемерието и бездействието си в грижите за българското общество всички политически партии в България, водят нацията към разлом и упадък. Това става пред очите на собствения им народ и пред очите на европейските ни съседи, а сега и "партньори". Но това нито е филм, нито природно бедствие! Ще го кажа кратко : ако имаме капчица мозък и достойнство пред децата ни трябва да покажем безкомпромисна нетърпимост към посегателствата над общото благо. Най -първо трябва да изгоним държавните и общински служители от техните леговища - офисите с охрана и дебели стени. На улицата! На полето! В безистените със безкасова търговия! В цеховете с гнусни технологии! В Гетата-а-а!

Милиционерската сган живее на наш гръб и се чуди как да свърши по-малко работа.Страх ги да не би да имат излишни главоболия.Знаят само да дебнат зад храстите и да пишат глоби.Дерат Нас,защото е по-лесно.Те са цигани,само че в униформи.

не се става така президент цецо

То и радиация нямаше навремето... Цецоооооо, я питай произволно който и да е бял човек за мнението му за перилните препарати!

Недопустимо е законите в една държава да действат избиратерно взависимост от етническата принадлежност на индивида. Няма кой да събори незаконните жилища на циганите , но на българите може. Няма кой да накара циганите да плащат знравни осигоровки и данъци , но за българте те са задължителни. Здравната министърка говори за нас българите в трето лице множествено число. АЛО. В коя държава живеете ?? Някои казват, че няма държава. Напротив. Ако днес през управлението на Борисов я няма, това не означава, че утре няма да я има. Тогава наистина всеки ще си получава това което заслужава.

Този е малоумник!Мен преди един месец ме арестуваха и държаха заключен на релсата цяла нощ защото нямах ЛК. Полицаите бяха истински Рамбовци! Браво Нашата Полиция Ни Пази.

те са в София, в провинциалните градове, в селата и вилните зони. Пристигат тихичко с каруци с гумени колелета. настаняват се първо на някоя полянка, после се нанасят в някоя изоставена къща.... стават шумни, поркат и съспват всичко около тях. В съседната къща, стара циганка гледа сигурно 15 циганета.незнам точния брой, защото постоянно се движат и ми е трудно да ги преброя. Най - големите от тях ходят до детската градина и взимат храна за всички. Къде са майките и бащите им???? Идват си от време на време и ме гледат сякаш ще ме изядат.