Коментари - Родилка почина в МБАЛ-Кърджали, а бебето й бе изродено мъртво | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искрени съболезнования на семейството и близките! Жестока трагедия. Нека се провери как и колко често е била следена бременността, това няма да даде утеха на роднините, но може да предотврати бъдещи трагедии.

Закриването на родилните отделения в малките градове е престъпление. При тежки случаи до откарването на родилките в най-близкият окръжен град отнема часове и може да се окаже фатално. При този демографски срив и тази липса на морал в голяма част от медиците от гинекологичните отделения, спешно трябва да се направят промени в законите. Раждането е скъпо удоволствие за младите семейства. Трябва да се криминализира доплащането на мед. помощ при раждане.

Вероятно горката родилка, да почива в мир, още преживе е почувствала/разбрала\усетила че нещо с бебенцето ѝ, да почива в мир, не е наред, разтревожила се е, изпаднала е в паника, което е влошило здравното ѝ състояние ... Съболезнования на бащата на нероденото детенце и на роднините им, живи + здрави

Масова смърт на млади жени в град Бобов дол, над 100 млади жени и мъже са убити в Бобов дол за 4 години и от МВР нищо не знаели! В Бобов дол има 2 РПУ-та и Затвор с полицаи!Пълно е с некролози по улиците!

Кой си ти, Само това пишеш по форумите. Вземи събери сведение, напиши статия или направи репортаж, има фейсбук и много други платформи. Така звучиш като човек с психичен проблем или с лично отношение към полицията!

Защо напомняте за предишен случай все едно обвинявате лекарите? Виновни ли са наистина? Защото,уви, има много случаи ,в които медицината е безсилна

Да не е постела?

"Постела" е да. Хахахахахаахахахахахахахахахахахаха

Докога?!

Има бременни и раждащи жени! Всяка една от нас знае, че бременността не е нормално състояние на тялото, както и никой няма гаранция, че всичко ще приключи щастливо! Бременността е риск за всяка жена! И медицината не може да спаси всяка! Лекарите на са магьосници!

Обикновено ако се окаже на време медицинска помощ се спасява майката или плода. Да изчакаме диагнозата.

Опитай пак да напишеш нещо, което има смисъл :) Диагноза вече няма :) Има заключение на патоанатом :) Нали правиш разлика?

Лоша работа. Много лоша. Но, там - по тия краища, широките гащи нямат грам здравна култура, та най-вероятно се касае не за лекарска грешка, а за спазване на някои тяхни обичаи и избягване на здравни консултации, каквато им е масова практика на етноса, населяващ региона.

Кви широки гащи бе, тъпако?! Там помаци няма!

Абе малко си в грешка - баш там са

34 % турци срещу 51% българи това е нямане а?

Ти си нямаш на представа орк че в България реално не съществува с други опазване всичко е толкова изостанало а да не говоря за отношенията но на некадърните лекари тъй е в тъпия орк Погледни се къде живееше Орк в най-пропадналата кочина в Европа

Евала за коментара!!! Смея се със сълзи! Давай тогава смело напред към една от най-развитите държави в Европа (не ЕС) - Великобритания. Нали там всичко е топ-6-ултра-мега-перфектно-по кралски. Запиши си час при специалист, да речем гастроентеролог през тяхната здравна каса - Нешънъл Хелткеър Систем (дирниците не дават да се пише на латиница - патриоти хора). Но преди да видиш за кога си записан, вземи 2-3 таблетки валериан. Ще имаш нужда от успокоителни, защото определено ще ти дойде в повечко, когато разбереш, че посещението ти е насрочено за след между 6 и 9 месеца, считано от датата на заявяване. Така. Да речем, че доживееш датата, явяваш се при специалиста, посреща те един усмихнат пакистанец или в най-добрия случай индиец, разпитва те 5-10 мин. от какво се оплакваш, изписва ти ибупрофен, нищо, че имаш язва и колит и те изпраща по живо, по здраво да си ходиш и да си свиркаш. Действай!

Молим, нещо не разбрах словоизлиянието, но днес слънцето е по-силно. Простено е.