Русия отмени ембаргото за внос за някои стоки

Руският премиер Дмитрий Медведев отмени днес забраната за внос за някои стоки. Ще се внасят живи сьомга и пъстърва, както посеви и витамини.

Обратно в новината

Коментари - Русия отмени ембаргото за внос за някои стоки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Девалвацията на Руската Рубла беше нарочно и целенасочено действие: -Казакстан една година по-рано девалвира Тенгето и то загуби 30% от стойността си/Венецуела направи същото няколко пъти/. -от 2015г. Евразиийския Съюз се увеличи и вече е от 5 държави. Те си мислат че ще изнасят за Русия , а Путин ги присъедини като пазари с ниската рубла. -РФ ограничи вноса с 55% и така стимулира собствената си икономика. -2014г. е рекордна по добив на злато- рублата има златно покритие за разлика от виртуалното на долара. -2014г. е рекордна по добив на нефт-така фирмите дзанимаващи се с шистов петрол са почти фалирали, защото барела не е около100 долара. Евразийския Европейския Съюз губи най-много от санкцийте към Руската Федерация-сам си спира вноса чрез ответните мерки на Русия. Ръстът на БВП е 0,3% и то в Германия, другите членки са в дефлация. Тия от Брюксел не могат да смятат населението на Руската Федерация е към 145млн.,какъв е проблема на Китай койтое 1,5млрд. да ги изхрани. В Русия има много градове свободни търговски зони и всички страни от БРИКС изнасят каквото им падне за РФ, за разлика от ЕС. След Втората Световна война като капитулираща страна на Япония е наложено споразумение от Сащ за почти безмитна търговия/целта е Япония да се наводни с американски стоки, но става обратното/. Сащ и Канада се възползват изнасят в РФ чрез Япония/Реекспорт за трети страни/. В Русия е разрешен вносът на МПС-та с десен волан/за радлика от Беларус и Казакстан/. Тоест стимулира се вносът от Япония за сметка на ЕС. Граждани на РФ през едно определено КПП могат да влизат безвизово в Монголия, а също в Манджурия и още поне три погранични китайски града при много облекчена процедура. Граждани на Казакстан и Киргистан/други членки на Еразийския Съюз/ при същата процедура могат да влизат в Синджиано-Уйгурси район/известен с китайците-мюсулмани/.

Сега обяснявам още веднъж на всички недоразбрали: От списъка със санкциите са извадени стоки, необходими за развитието на своите отрасли - като семена, малки рибки за развъждане, а също стоки нужни за определени хора с проблеми - като непоносимост към лактоза, витамини и т.н. Скоро хората ще си имат свое производство на тези неща в Русия! А ние какво имахме и изгубихме окончателно...

цялата работа е хем боли хем сърби....ами така е в глобалния свят, нещата отдавна не са черно-бели, всички икономики са навързани една с друга и ако една се изолира от останалите може само да загуби, а пък и всичко в крайна сметка е въпрос на пари, ако някой мисли, че играта е за нещо друго като за правата на руските гражданите в източните райони на Украйна или тем подобни.....това са приказки за масите - за вас, които се лаете по цял ден по форумите кой бил от левски и кой от цска....има борба единствено за пари и само от това се вълнува и Путин и Меркел и всички световни лидери, от които зависи нещо, а ние сме едно стадо мишки, които можем само да църкаме отстрани и да се хапем ХАХАХАХА

Русия каза на Европейския съюз: "Като не щеш мира-на ти секира" А сега да видим ние дето много подкрепяме санкциите на ЕС какво ще става с нашите производители, с нашата икономика?

Малко странно, но най-големия съюзник на САЩ в региона, Турция не е в ембарговия списък. Време е да се замислим къде ще отидат нашите 600 млн износ за Русия. И по-интересно от къде ще дойдат 4,5 млрд. суровини, които внасяме от Русия?

Стройни редици на американски тролове и еврогейове пишат неуморно всякакви безмислени постове. АУ гробари във коментарите ви няма рам икономика!

Почнаха да вият вече! То освен водка, комунисти и сибирски студ има ли нещо друго в Русия! Разбира се да не омаловажаваме петролът и газът!

Сядай си 2! Не си подготвен по темата

Като гледам по-скоро си сядай ти. А неподготвени освен теб, май се оказват и братушките ти, иначе нямаше да отменят забрани. А сега обори това, че и за 2 с минус не ставаш!

И к'во стана сега? На богаташчета им секна доставката на сьомга и Путин се усети, че ще му се разклати под краката!

Ако имаше повече от 2 гънки на мозъка (ядене и сране) щеше да знаеш че богаташите не ядат малки сьомги а големи сьомгища. Малките сьмги за нужни да се увеличи популацията в Русия и когато се превърнат в големи Сьомги някой да ги хапне. Опитах се да го обясня на много елементарен език без да говоря зв създаване на икономически и технически условия за покачване на обеите не рибното хазяйство в Русия!

Беларус и Казахстан не искат да се присъединяват към путиновите санкции!

Любимо мое тролче мвлко си изостанал. Белорусия и Казакстан вече се присъединиха!

Путлю и Медвед изтрезняха и разбраха, че вместо да наложат санкции на мръсния Запад, са наложили санкции на матушката си...

Малкият Пу нареди на Малкия Му да облекчи санкциите срещу россианите !

Да си ги произвеждат сами нали са голяма работа и много велики. Едни сьомги не могат да си отглеждат и да си правят това мляко.

Ама една година ли мина?! Лелеле как лети времетооо....Б*хти и смешниците.........

Защо казваш "зависима", България си плаща всичко което внася, а освен това не виждам причина вноса от европа да спре, поне докато сме в европейският съюз. По- скоро България няма нужда от внос на руски стоки за бита.

Ами видяха, че няма да могат да се здобият със тези продукти и хоп смяна в позицията пък до зимата могат и обратен завой да направят иначе трябва да хрускат сняг за храна през зимата

А ти знаеш ли, че България не може да се сдобие с никакви продукти и е изцяло зависима от милостта на западните страни? Ако вноса поради някаква причина спре, всички такива като теб ще умрете от глад.

Това сидеров ли ти го каза или го гледа по тв СКАТ?Всъщност България произвежда много повече отколкото консумира,а подобен ГМО внос какъвто сега се разрешава в Русия убиват родните производители,но при отглеждането на ГМО раст.продукти каквито са зърнените нямаме конкуренция.Износа е в пъти,а не в проценти,тоест изнасяме няколко пъти повече отколкото е вътрешното потребление,а Русия не може да произведе зърно дори колкото собствената им консумация.

Ха сега сравнете двете съобщения и открийте 10-те разлики: "Правителството на Русия допълни списъка на ембаргото Списъкът на забранените за внос в Русия продукти се попълни с жива риба, с изключение на малки на сьомгата и пъстървата, се казва в наредба на правителството на Руската Федерация. От списъка са изключени биологически активните вещества и витамините, безлактозното мляко и млечната продукция, редица зеленчуци за сеитба." С такива евтини манипулации по нашите медии могат да се ловят само ШАРАНИ! И какъв смях като им четеш коментарите пропити от ОМРАЗА към нашите братя!

Кога ще се научиш да четеш м/у редовете и да не се хващаш само на едря шрифт. Не виждаш ли как се слагат вратички в закона. Споко можеш да вкараш картофи и казаваш = за сеидба. Вкарваш риба и пишеш на документа - сьомга. Или си мислиш че на митницата е черно и бяло. Май тебе лесно те манипулират с думи. Чети зад думите следващия път.

рф да се готви за тотална изолация- http://money.bg/news/id_1041156578 Шеф на Европарламента поиска рублата да бъде изключена от международния финансов оборот Последна редакция: 21.08.2014, 09:39 Публикуване: 21.08.2014, 09:23 Автор: Money.bg Зам.-председателят на Европарламента Ришард Чарнецки поиска отмяна на конвертируемостта на руската рубла.Чарнецки призова Европа да подготви "профилактични" санкции срещу ключови сегменти на руската икономика, в това число изключване на рублата от международния финансов оборот. "Руската рубла трябва да престане да бъде конвертируема валута и да бъде изключена от международния финансов оборот", заяви Чарнецки от трибуната на полския Сейм. "Путин трябва да знае какво го очаква и да се страхува". "С цел противопоставяне на агресивните милитаристични действия на Русия, трябва да бъдат разгледани профилактични санкции. Европейците трябва да проявят мъдрост преди настъпването на вредните последствия, а не пост фактум".

Ако това стане ще ги върнат в каменната ера! Мил спомен от социализма, когато официалния курс на долар/лев беше 0.98, а на черния пазар стигаше до 10лв.

Толкова си смешна, че вече ставаш жалка. Къде отидоха всичките юридически претенции? Хайде посочи ми по кой правен ред може да станат тези истерясали полски бълнувания? Така и не разбрах от тези брътвежи от какво точно трябва да се страхува Путин и коя е европейската мъдрост? Прилича ми на полската "мъдрост" от 1939г., когато 100хил. полска конница се врязва/смяяяяяяях/ в бронираните немски и съветски танкови дивизии и мнооооооого храбро е изтребена до крак.

И лучец еж, водчица пий...

Мужиците огладняха :)

ще внася кучета от братски виетнам, крокодили от индия и врабчета от африка за изхрани мужиките, са да забрани компютри, таблети, електроника, бяла техника, автомобили и да ги видя гоуемите селени как ще я карат

путин - властелинът на арпаджика !!!

Чао САЩ ))) чао ЕС ))))) няма да ни бъде мъчно за вас)))) В.В.Путин бавно и методично забива пирон след пирон в ковчезите на тези две блудници)))))

Май те му "забиват" на него "пирон" по "пирон". Като го гледам колко ниско се наведе и се поклони за малко картофи и (х)ляб....

"Аз живея в Русия. Аз съм руска писателка от еврейски произход, възпитана в християнска култура. Сега моята страна се намира в състояние на война с културата, ценностите на хуманизма, свободата на личността и идеята за правата на човека... Моята страна е болна от агресивно невежество, национализъм и имперска мания за величие. Срам ме е за моя невеж и агресивен парламент, за моето агресивно и некомпетентно правителство, за ръководните политици - привърженици на насилието и вероломството, които се правят на супермени. Срам ме е за всички нас, за нашия народ, който загуби нравствените си ориентири", продължава в същия дух писателката "Моята страна с всеки ден приближава света към нова война... Извинявай, Европа, боя се, че ние никога няма да станем част от европейското семейство на народите. Нашата велика култура, нашите Толстой и Чехов, Чайковски и Шостакович, нашите художници, актьори, философи и учени днес са в същото безсилие да спрат политиката на облечените във власт безумци, както по-рано не можаха нищо да направят срещу политиката на религиозните фанатици и и комунистическите идеи. 300 години ние черпихме сили от едни и същи източници... и никога не се разделяхме с надеждата. Днес ние, деятелите на руската култура, тази тяхна малка част, към която принадлежа, можем да кажем само едно: сбогом, Европа!", завършва драматичното си есе руската авторка. Людмила Улицка...

РУСИЯ ПРИЗНА ПОГРОМА СИ !!!! Останаха си гладни и разбраха, че ИКОНОМИКА имат само в мечтите на Путкин и Путкинофилите в България (последните още не са разбрали че Путин се наведе дълбоко напред не за да го лизкат, а за да лизка той задните части на ЕС). Всички измислени санкции на Русия ще паднат до месец защото инъче съвсем ще затънат завалиите. Както всички очаквахме на Путкин му дойде акъла в главата за някой работи. Скоро очакваме да го натирят олигарсите му и за други неща. Големия производител на сьомга Русия - внася сьомга. Големия производител на зърно Русия - внася зърно. Големия производител на на картофи Русия - внася картофи. Смях... голямата мощна Русия дето можела да издържи 200 години сама.... Къде сте бе? Доста изместихте темата на разговора тука путкинофилчетата. Защо не коментирате новината. Накрая май ЕС няма да иска да прави сдлеки с Русия. Вижда се че Швейцарците вече им биха шута.

Путин и Медведев показаха, че мислят за обикновените руски хора и си удвоиха процента на поддръжката...

Въпрос - когато обявиха ответните санкции не мислеха за "обикновените руски хора" или - въобще не мислеха...... Понякога проруската пропаганда сама си създава вицове.

Лелееее, що коментари има тук!? Все едно ние ще им внасяме сьомгата, посевите и витамините на руснаците. То бива простотия ама като българската втора няма!

humfry

Ако до момента все още не сте разбрали, от западните-българофобски тролове като "пъстър свят" и подобни, точни и неудобни отговори не очаквайте. Един съвет от мен към разумните хора. Оставете простаците като този екземпляр да се удавят в собствената си простотия, защото иначе са непобедими и ще ви свалят на тяхното ниво, където ще ви бият с много опит.

Човешко същество с айкю около 70- може би ТИ ще ми кажеш- КОГА В КОСОВО САЩ ЗАПЛАШВАХА ЮГОИЗТОЧНА ЕВРОПА С ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА- КАКТО СЕГА ПРАВИ САТРАПА- ФАШИСТ ПУТИН? Ще отговориш ли директно или ще избягаш от отговора, руска маймуно?

Бягащия от директни отговори си ти. Вижда се от всичките ти коментари, западен червеногъз Макак! А ти можеш ли да докажеш твърденията си относно заплашването на Путин? САЩ не заплашват, те направо нападат и "демократизират" чужди национални ресурси, а също така обичат да пускат и атомни бомби над цивилно население.

Веднага ще то отговоря - третата световна бойна е само в болният ти мозък.Такава би имало само при условие,че САЩ са уверени,че ще се измъкнат без загуби от евентуална такава!Засега не им се получава.Иначе досега Русия да я нама на картата!А колкото да Косово според разсъжденията ти излиза,че когато някой не е способен да се защитава и с тава да предизвиква световни катаклизми, е оправдано да го пердашат колкото си щат!Така ли?На това "дуализъм" ли му се вика?Къде са ви ЕС ценостите -например "справедливост","хуманизъм"???А..само в речите ви били!!!

пак щели да минават на одеклон Tроини

Време е вече надцакванията да се спират. Светът е едно село и да седнат на една маса за да се решат проблемите, които не са толкова сложни колкото изглеждат. Силите на човечеството трябва да се обединят за колонизиране на други планети. Земята ни вече е тасна...

Не Путин, а Русия ще загуби тази война. Обикновените руснаци нямат пряка вина за случващото се, но така или иначе любовта им към този доказан психопат, ще ги доведе до поредния банкрут... Какво обаче да очакваш от хора, свикнали да живеят с врат под ярема?! Този народ не е преживял Възраждането и/или Реформацията и/или Просвещението и/или Хипи движението... За тях пражката пролет е невъзможна, а понятието "гражданско общество" лишено от смисъл. Единственото което са постигнали руснаците за себе си не е "пролет", а една дълга, много дълга зима. Тираничната, комунистическа зима, от която треперят от 1917г. насам... Колко много приличаме на тях... :( Все пак имаме шансове да намерим мястото си. Дано не ги пропилеем окончателно...

Ти не си чукча, ти живеш на Франц йосифова земя. Как направи паралел между просвещението и хипи движенията не е истина. Счупи всички видове тъпомери.

Нещастен ескимос соросоид е той

"пробуждане", "преосмисляне", "осъзнаване"... на цяло едно об-во или поне на голяма част от него... За руснаците това предстои (както и за повечето други азиатски народи), но очевидно няма да е скоро.

"...Обикновените руснаци нямат пряка вина за случващото се..."ИМАТ! АКО ТЕ НЕ ГЛАСУВАТ ЗА ПУТИН НА ИЗБОРИ, НЯМА КАК ПУТИН ДА СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ! Не ги оправдавайте - всеки е ДЛЪЖЕН да си носи отговорността! Щом руснаците харесват политиката на путин И Я ОДОБРЯВАТ- значи СА СЪГЛАСНИ ТОЙ ДА ЗАПОЧНЕ ТРЕТА СВЕТОВНА!

Конституция на рф член 81 1 Президентът на Руската федерация, се избира за срок от шест години от гражданите на Руската федерация въз основа на общо, равно и пряко избирателно право с тайно гласуване. Това имам предвид

Русия скочи от феодализма в някакъв паралелен измислен свят, където се лута 70 години. След това избра пътя на банановите републики, вместо на демокрацията и истинския капитализъм, които движат прогреса на човечеството. Затова и мястото и е сред развиващите се страни, а не сред развитите, а доходите на населението и са по-малки от тези на бананови републики като Тринидад и Тобаго, Антигуа, Тимор, Габон, Барбадос и т.н. Излиза, че, правителствата на тези републики са много по-добри от руското, защото със скромните си ресурси са успели да осигурят по-висок стандарт на населенията си.

Да живее Путин, мисли си всеки руснак ръфайки сурова сьомга. Догодина може да пуснат даже вносно агнешко!

От "щастливи" агнета ?

Gладът е по силен от тока,маме.

Днес над Луганск е свален поредният военен самолет на укро-фашистите ,който е нанасял удари по жилищтните райони на града .Още по -лошата новина е че укро-фашистите ,въпреки по-ранните обещания че ще допуснат конвоя с хуманитарна помощ за гладуващото население ,така и не са ги допуснали и камионите са започнали да се връщат към Москва .За този укро-фашистки цинизъм ,Русия е длъжна да предприеме по-твърди мерки и да наложи нови санкции на западните господари на укро-фашистите --либерал-фашистите !

Що бе...ти по времето на Елцин по-добре ли беше?А при Горбачов?Един се опъна на любимата ви Америка и си счупихте краката да скачате.......Утре като почнете да ядете ГМО ,а лидерите ви клекнат за шистовият газ, по-добре ли ще бъдете?Айде малко мисъл ако може....на крива ракета-космоса и пречи!!!На мен Путин не ми пречи -пречат ми несправедливите субсидии /пъти по-ниски/ за БГ фермерите,американските стратегически интереси и др.такива...

"...Един се опъна на любимата ви Америка и си счупихте краката да скачате..." Не знаех, че руската незаконна анексия на суверенна територия от Украйна и руската агресия в Украйна вече се наричат "опъване на сащ", но щом Вие го пишете- така ще да е....

Какво ще кажете за териториите Тексас, Калифорния, Аризона. Не чак толкова отдавна отнети от Мексико. Какво ще кажете за целият континент Америка. В по ново време Хавай, Пуерто рико

Всяко дрънкане за анексия от Русия на украинска територия няма правно основание. Според генералния секретар на ООН Пан Ги Мун Украйна няма ратифицирани граници от ООН и следователно не може да се говори за анексиране на Крим от Русия. Това се избягва да се говори от Украйна и от САЩ. Потърси на Google за "Ukraine ratified borders": With respect to Ukraine's borders, Wikipedia puts it this way: "Ukraine borders with seven countries: Poland , Slovakia, Hungary, Romania, Moldova, Russia , and Belarus. The total stretch of the Ukrainian border consists of 6,992.98 km (4,345.24 mi). In reality Ukraine does not have real established and ratified borders with Russia, Belarus, and Moldova (republics of the former Soviet Union ). The borders with other countries were "inherited" from the Soviet border patrol service, which was recreated [as the Ukrainian border patrol service] after the fall of the Soviet Union." vybor .ua/article/vneshnjajapolitika/ukraina-ne-imeet-oficialnyh-granic.html www .opednews .com/articles/Ukraine-without-Borders-S-by-George-Eliason-Cultural-GenocideGenocideGenocideHate-Groups-Neo-Nazis-140415-286.html

Ха,ха....Виждам,че ще изпиеш всичко предложено от СНН...Наздраве -пий им бозите,но не го предлагай на други.Затъпяла си като редовият американски гражданин -каквото каже президента -това е вярното.Друго няма!

Мисията-не възможна!Пич до както има елементи, като пъстрия олигофрен с више образование и АЙ- КЮ 1999,и демокрация,с БГ стандарт така, ще си тънем в клоаката.Орел,рак и щука.За такива като него,изповядащи,злобата и лудостта ПОЧИВЕН ДЕН НЯМА. Всеки знае къде се корени злото,но не иска да го признае,и да се опита да го поправи.

Все повече не разбирам тези така наречени протестъри и по съвместителство русофоби как може да са толкова тъпи?На какво се радват,на какво злобеят в тази статия,патология някаква или наистина им се плаща?

И ние не доумяваме за тебе? Как има такива хора? Скоро виждали ли сте лекар? Може да ви помогне. Ето да се разсеете: watch?v=yCkz9j-4lwA

препоръчваш ми твоя психиатър?

ти киорав ли си? путин върви към фалит ако ще и баба ти ванга да възкръсне путин пак ще фалира! тъп джудист кагебеец кво да очакваш от такъв тип

Определено е киораф ))) Ти трябва да си онзи дето точеш триножника,пишеше за Али Агжа,просперитета на Луксембурк и други таквиз бисери

За съжаление нещата не стават както ни се иска, а както трябва да станат. Погледнет какво става в Ирак. Въпреки всичката словоч която се излива тук. Русия и САЩ, ще се разберат. Ние ще плащаме. Русия има стратегически резерв и може да го използва. Има обаче и нещо друго. По лесно е да си втори от колкото да носиш цялата отговорност на първия. През последнитре години САЩ показаха че вече нямат потенцияла да са първи. В същото време спекулират с въпроса какво ще стане със света без тяхната диктовка. Е малко се поовлякоха, ще загинат малко хора и ще се разберат. Ние обаче ще платим сметката на едните и на другите. Лека нощ и дано ни заобиколят лошите мисли ( не викай, мецо да не се обади).

Ха ха , много глупости на куп? Русия имала резерв??? Къде е и защо крадат парите на пенсионерите тогава??

Не разбирам каво се опитвате да постигнете ???? Вие луд ли сте???? Насаждането на омраза е в полза само на джихадистите в Ирак. Не виждам нищо позитивно. В този форум 90% вече са псувни. Това абсолютно обезмисля същесвуването му.

г-н пусин определено спира прогреса, пусть разреши добива на шистов газ в Юзер и да си направят капиталистическо съревнование, и кой кого, по пазарному, а не да се трепат кат първобитни същества ?

Янките що не пуснат една тръба по дъното на Атлантика до Европа ? Нали са много хай...

ЩЕ ПУСНАТ ПО ТРЪБАТА ВОДКА НА РУСКИТЕ ПИЯНДЕТА

анонимен

А руснаците що не направят такова трасе на юп, че тръбата от територията на рф ДИРЕКТНО да стига до Италия, без да минава през Полша и или през територията на която и да е друга държава?:D

целия свят иска да види путин обесен като садам!

По - демократично е, да го сложат до Ленин.

лично Порошенко ще го балсамира!

Ей тва платените ескимоси сте много елементарише. Що не пишеш под свой ник и не ме направиш на две стотинки ?! )))

Преди малко повече от година в казах, че парламента ни няма да го бъде защото в него няма нито една демократична партия. И сега в казвам, тази няма да я бъде. Демокрацията има такива вътрешни механизми, че е непобедима. Спете спокойно деца, к.....а си отива.

Ей сестро, жива да си, некой ми е заредил фурната, ама не знам кой е. Имам съмнения в трима четирима ама не съм сигурна. Ще помогнеш ли?

Който дойде да провери дали е гръмнала, той ще е синко. Ако ли пък не дойде, да знаеш, че няма да гръмне.

засега печели единствено Бунак Банана, само от първите санкции е възвърнал инвестицията от 5млрд доларес. баси каубоите шибани

Ааааа, не става така. Не - значи НЕ! Нали казвате, че не ви трябват гадни гейски европейски храни с ГМО и химия!

Бежанците от Донбас, повярвали в приказките на кремълската пропаганда за "щастливия живот" я Архангелск, вече вият и се оплакват на ПУтин Беженцы с Донбасса, поверившие сказкам кремлевской пропаганды про "счастливую жизнь" в Архангельске, уже воют и жалуются Путину

що не избягат в западна украйна,а?какви лъжи пробутваш,шит нищожен?

Абе пич, за тези изтритите ще ти платят ли или си ги писал за уйово здраве?

май ще отменят всякакво енбарго, Иначе ще станат като Куба .

Няма просто показват добра воля и политика че се грижат за собствените си граждани. Ти чувал ли си какво значи стратегически резерв ? Те го имат. Ние не.

Да на водка и уран резерв имат.

Случайно да знаеш какво значи икономическа автаркия???... Е такава е Русия!!!

Жалко, Сорос купи и Путин.

че московската хунта е разочарована от Владимир Владимирович. За негов заместник е определен министр оборони Сергей Шойгу.....

вие протестърите,трябва да бягате доста далеч.за яценюк и парашенко пък ще е най-добре да се самоубият.

Като почнат братушките да ни замерят с атомни бомби, светни ме как да бележа къщата да знаят, че съм русофил?

Препоръчително е да пишеш на един език, може сам да си го избереш.

Луганска народна республика и Донецка народна република прекратяват гастрола в Украйна и местят представленията в Ростов на Дон след 10 септември . Билети зьа представленията на касите на Кремъл