Реверсивното движение по пътя София-Перник през Владая остава в натоварените дни

Проблемът е решен само частично, тъй като не са изпълнени исканията на жителите на Драгичево за поставянето на светофар, каза кметът на селото

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видно е, че Бг население водено от своя елит не е в състояние да решава задачите на деня. Ограниченията не са решение. Спешно трябва да се изгради още едо платно по шосето от караулката Владая до ракл Мърчаево и до бензанцията където платната са по две в двете посоки. Вместо тунел пяод шипка трябва да се изгради тунел под Витоша/ Владая и трафикът да излиза свободно от столицата или това не е столица , а клоака, щото на такава прилича. работна ръка има - затворници и такива, които нищо не работят но получават пари бадева. 1908 г американецот на ръка с кирки , лопати и бригадирски колички копае 2 тръби тунел под окена 2,2 км . българинът понеже винаги се подиграва на американецо, че е прост нека да го докаже като изкопае тунел облекчаващ трафика към Перник. Ако пътният възел на Драгичево с кръговите безумия беше изграден в Тексас или Чикаго, проектантите щяха да ядат такъв кьотек, че повече немаше да пипнат чертеж. ДАНС да разследва защо аджеба у САЩ кръговите са забранени, а у БГ са широко използвани. Пътният възел Драгичево трябва да се събори и изгради наново като рампа 8-ми клас,/ 8 свободни движения/ без пресичане на ленти и знаци за предимство. Когато българинът осъзнае това , значи светъл лъч е осенил еднослойното му мозъче. Парите да бъдат взети от безумниците изградили сегашното кръгово -мръгово. В него завинаги са заложени най-малко 5 ситуации за сблъсък, които липсват при 8 крилната детелина или Рампа 8-ми клас.

В събота като туриме преградите и излезем да поиграем хоро на светофара на Драгичево или на Владайската гара и ни пуснат по новините, и като Баце скръцне сас зъби на чиновиците от АПИ, ще видиме дали ще сменяте реверса. Нещастници, уж сложиха реверс за по- бързо, а куките с триногите само това и чакат, защо не отидат сутрин на бул. българия от Бояна надолу да се заложат, ще ги уволнят на другия ден още.

Какно е това бясно пъплене и нахлуване сутрин към, а вечер от столицата? Не можем нито нормално да идем на работа, нито да се върнем каталясали у дома! Навсякъде само номера Пк, СО и Е ! Поне да им сложат входна такса и да си ги оставят някъде в покрайнините! За тях не се ли отнася ползването на трамвай, метро, рейс, тролей или маршрутка? само за нас потърпевшите ли? И изведнъж въздухът ще се прочисти, шумът ще изчезне, както и задръстванията и натъпканите с паркирали возила тротоари. Като в почивни дни, знаете колко е хубаво по време на национални празници и ваканции - принудени сме да ги чакаме с нетърпение, за да излезем и ние някъде спокойно и пеша. Да не би да ходим при тях да им паркираме под прозорците и да форсираме? Време е за мерки - бързи и решителни. Създайте им там някакви работни места да си стоят на задниците.

ти за какъв се имаш бе? софия през 1880 е 10 000 души. ти със сигурност не си потомък на един от тези селяци. а ако си мсилиш, че имаш право да си някакъв по-велик защото дядо ти е решил да си остаи селото и да търси работа в някаква мизерна бирена фабрика в софия - заблудил си се !

Това е вход на столицата и движение винаги ще има, колкото и да не Ви харесва. Ако толкова сте недоволни от факта си сменете местожителството. Тези автомобили минават със или без реверсивното движение. Относно входните такси и ние може да се възползваме с такса “Драгичево” като тръгнете към Гърция!

В крайна сметка всички слизат на светофара на околовръстното и се почва голямото чакане там :) Нищо де, стъпка в правилната посока е.

Реверс!? Би'йнг джурналист из нот фо'р еврибоди

искал е да каже траверс