Коментари - Рецидивистът, който изнасили и подпали братовчедка си, призна вината си, но остава в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само мен ли ме впечатли заглавието- "призна......,НО остава в ареста"? Да не би като си признае да трябва да го пуснат на кръчма да се почерпи тоя изверг?!

Адвоката заявявал,че съжалявал...и адвоката ли е участвал? Защо се дават адвокати на такива хора?

набиване на кол и убиване с камъни

Точно това, което колегата е написал по-долу за изнасилването на майката на момичето - аз ще коментирам още нещо: ЗАЩО Е ПУСНАТ ПРЕЖДЕВРЕМЕННО ОТ ИЗЛЕЖАВАНЕ НА ПРИСЪДАТА, КОИ СЪДИИ ТРЯБВА СЕГА ДА ПОНЕСАТ "БАЛТИЯТА". За сетен път се уверявам, че всички гадове от правосъдието, неизпълняващи служебните си задължения , трябва да бъдат изчегъртани ЗАВИНАГИ от работа !! ЖЕСТОКА РЕФОРМА ТРЪБВА В СИДИЛИЩАТА НА БЪЛГАРИЯ !! ДА МУ МИСЛИ "КАНАДЕЦА" И БИВШИЯ ПИЛОТ, ЗАВЪРШИЛ СПЕЦИАЛИЗАЦИЯ В НАЙ-ПОСЛЕДНИЯ ЩАТ ПО СТАНДАРТИ В АМЕРИКА - АЛАБАМА !! ТОЙ СИ ЗНАЕ КОЙ Е ДНЕС НА ВЪРХА НА "СЛАДОЛЕДА" И СЕ РАЗПОРЕЖДА СВОЕВОЛНО, А ПЪК АЗ ЗНАМ ДОБРЕ ЮЖНИТЕ ЩАТИ НА САЩ, ЗАЩОТО СЪМ БИЛ ТАМ ПРЕДИ ГОДИНИ !!

Грешката е вярна - не са съдилища а сидилища, т.е. седилища

При циганите кръвосмешението е нещо нормално! Явно този е поебвал и двете, в един момент циганите решили да не му пускат и обвинението за "изнасилване" готово.

Малкото изродче може и да има влечение към садизма ама около дъртата мастия също мирише - кой знае какви ги е надробила. Нищо чудно това с изнасилването да е било женски номер, тоя да я търси след пандиза и да налети на дъщерята ... явно е бил добре приет там.

Този защо въобще е жив. Вече един път е изнасилвал - майката на момичето. Вече трябваше да е нарязан на парчета и хвърлен на лешоядите. Ебем ти и правосъдната система

Дано в затвора попадне на хора. Могат да го измъчват всеки ден, докато се самоубие.

Първо майка изнасилил, после дъщерята?? Такива трябва публично да се екзекутират.

За провинцията и селските райони в България . Обезлюдени , лишени от коренното население и от присъствие на държавата и закона. Оставени на маргиналиите и прозвола. Ето това се случи само за 30 години след като ние , да, ние българите сами ги изоставихме ,кой от немотия кой заблуден от розови мечти за живота на запад. Сега вече няма и къде да се върнем, защото някои места буквално с оръжие трябва да си ги връщаме.....До там стигнаха нещата. Бяхме велик народ..сега сме банда сополанковци живеещи в кутийки за по 2000 евро квадрата. Няма нищо Велико в това. А изоставихме триетажни къщи строени от баби и дядовци на такива като тоя от снимката...и роднините му.

При положение, че всичко е ясно. Да се рсзстрелва и готово. Към норките изпитвам състрадание, но тоя лично ще му пръсна главата и ще спя спокойно и с изпълбен дълг. Не виждам никакъв смисъл да го отглеждаме. Да бяхме богата държава да го дложим в клетка, ама при тия разходи.

90% от престъпленията се вършат от чужденци- турци, цгани и прочие натрапници. Значи, ако ги няма тези , бихме били едно много спокойно и хубаво място за живеене.

А също и от еничари! Такива българи по произход, но с чуждо самосъзнание!

Този си е по-скоро изрод англосаксонски тип. Тукашните етноси може и да изнасилват в махалата, но не са садисти след това. Макар че за тези с такива имена изнасилването е нещо много рядко. Този си е садист. Честно казано ако го съдят по турските закони ще ни излезе по-евтино. И все пак, защо може да се приближава до жертвите от първото изнасилване?

Ниязи Якуб, лондончанин :)

последователен А що е на свобода ?

Подобен изрод и садист заслужава най тежкото наказание. Дано го измъчват и живее в адски мъки до края на дългия си мизерен живот зад решетките. Нямам думи!

Особености на етноса. Кое ви учудва.

Май четеш новини избирателно.

Идиоте, това ли намери да кажеш? Заради подобни изроди като теб ме е срам да се нарека българин. Мръсен провокатор.

После да не го пуснат сред 1г.?

След като не осъзнава какво е извършил ,ако имахме реално правосъдие ,намаше да осъзнава ,когато го разстрелват

Сърцето ме хваща, когато чета за такива изверги. Този отдавна е напуснал обществото на хората и сам си е подписал смъртната присъда. Ако няма земен съд, който да я нанесе, един ден със сигурност ще бъде осъден от Небесния.

Погледнете и от добрата страна на нещата - няма пострадал българин/българка.

А, вие човек ли сте?

Ако расистите като теб имаха кураж вместо само да цвилят из дира може би такива отрепки нямаше да смеят даже да пресекат на червено.

От този би станал чудесен донор и би спасил поне четири живота, сърце, черен дроб и два бъбрека......

Поне нещо полезно да има от него.

И да не го осъдят на много - после осталата част от родата ще му разкаже играта ...

Кой е тоя адвокат дето го защитава?Изродииии

умнико. За някой престъпления е задължитална адвокатска защита. какво искаш - делото хич да не тръгне? Друг е въпроса, че назначения служебен защитник може да не си дава много-много зор. Иначе вече няма и да го назначават.

В наказателният процес фигурата на защитника е задължителна. Няма защитник, няма процес, няма присъда.

Не знам защо, ама ми прилича на Асен Василев?! С тия маски....

Скопят.

Доживот в затвора. Там такива, които са посегнали на малки момичета бързо стават нечии к*рви.

Ако беше соца, сега вече да го бяха натикали в килия до живот. Или вече да му бяха пуснали куршум в главата! Но нали сме педократични сега ще има да се лигавят и да се застъпват за неговите човешки права калъфите козаци от говедарника Америка за България и от Българския Хелзински педокомитет!

А ако бехме като преди соца , а ?:)

Ако бехме като тогава, щеше да е като сега...зависи дали имаш кинти да се откупиш или не....

Сериозно ?! Владко Живков,ти ли си ?

Владко Живков умря, ако не си разбрал ... А ти отивай да държиш лапи, за да донаучиш бокса.

Мое да е умрял , ама духът му говори чрез АК-47 , аре беги психопат :)

Още нямаше да е излежал първата си присъда. Не са прости американците задето в някои щати имат "закон за трето престъпление" - третото престъпление задължително доживот.

Подобни изроди трябва да бъдат оставяни на родителите на жертвата под влиянието на лекарства, които да ги държат в съзнание, но да не могат да мърдат. На роднините един нож и да го дерат кат прасе! Изрод!