Републиканци в САЩ гласуваха за мъртвец, за да не спечелят демократите

Починалият преди месец Денис Хоф, собственик на публичен дом и бивша ТВ звезда победи в Невада

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Републиканците не се ли преструваха на религиозни и консерватори? Как може общественик и то републиканец да е сводник и да притежава публични домове? Освен това очевидно гласуването за умрял човек е невалидно.

Явно и там гласуват като о'вци за Партията, без изобщо да се интересуват #кой е издигнат.

ама верно ли са избрали некъв сводник ?

Сбърканото е, че това е единствената новина в дир. бг за загубата на Тръмп на изборите в САЩ. В целия сайт изборите в най- важната световна сила се споменават мимоходом само във връзка с курса на долара и участие на сводникв тях. Много да не се шуми за загубата на човека на Путя. По същество руски сайт на Моника Станишева.

Кое е сбърканото във случая? Леся Романов - демократ, кандидат !? Хоф е починал, случва се. Във щата Невада - проституцията и порното са разрешени и обложени със данък. Само кандидат-демократа ми е съмнителен...

Америка никога не е била по разделена от идването на оранжевия . Всяка велика империя е падала от вътре а не отвън.

и тая нация не е идиотска? здраве му кажи хахахаа

кандидата на демократите Леся Романов Абе за Америка ли говорим или за Владивосток?! Коля, звони в полицию! На 17-й авеню снова висит путинская, кагэбэшная тряпка! Напротив русского магазина. ке-ке-кекк

Пак фалшиви новини. Човекът е бил кандидат нормално, но е починал преди избора. Случва се.

Което показва че колкото и да имаш тук на земята, после нищо не отнасяш на оня свят.

И това е вярно. Но все пак това е душевен мехлем за бедните и нямащите. Видите ли, и да имате и вие и ние дето нямаме ще си отидем от този свят по един и същ начин... Демагогия за беднящите... Тъжно.

Републиканците са като нашите комунисти и националисти. Имат шлифован мозък и са обикновено от най-долните прослойки на населението, неграмотни, бедни и озлобени. Нормално е да тласуват за топ идиоти.

си объркал.. така както си описал нещата важат за демократите, а не за републиканците. За тях гласуват всички цветнокожи, трети и и следващ пол, гей и лезби и тем подоби щото си се поддържат един друг .

типичен представител на оранжевия

На английски св пише Parhump, но се чете Паръмп. Само да кажа