Павлова: Ремонтирахме 650 км пътища, готвим се за зимата

До 1 ноември всички фирми по зимното поддържане на пътищата трябва да са готови с техниката и да са осигурили необходимите химикали.

Обратно в новината

Коментари - Павлова: Ремонтирахме 650 км пътища, готвим се за зимата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лиляна скоро не е пяла на мегдана. Тя вярно цяло лято кара "големия валяк".

Поклон пред непрестанните грижи на министър Павлова за благоустрояването и благоденствието на България! Съграденото от ГЕРБ ще пребъде във вековете, за да радва и идните поколения! Гордеем се с вас и ви обичаме!

Това е една от министрите които най-добре се справят с усвояването на еврофондовете, т.е. краде се чрез клиентелистки фирми от обръча на герб в особено големи размери. Четирите милиона за които обвиняват Делян Добрев за Белене са нищо в сравнение с откраднатите пари за пътна инфраструктура. Ще дойде един ден когато и на Лилето и на нейните верни помощници ще се потърси сметка. Имайте само търпение!

Дедо ми е бил прост човек.Вместо да стане партизанин и руска подлога е работил за България

С ПЕЕВСКИТЕ ФИРМИ,ТЕ ЗА ТОВА СА С ТАКОВА КАЧЕСТВО

Аз се чудих защо така на воля обикаляте страната на наш гръб пък видите ли те ''ремонтирали''650 км пътища дето май сами са си ги правили няколко пъти по няколко километра.. Искам да знам защо трябва да плащаме НИЕ разходките на цеца по нейните манипулирани ''президентски'' кампании след като на другите има отпуснати определени средства макар пак от нашия джоб а при нея като безотчетните към заплатите на дУпедатите

Къде ,бе Лиленце ,ремонтирахте пътищата?!?! на Хемус ли!?! Единствената връзка със София.Затворихте целият участък с тунелите при Витиня и една нормална организация не успяхте да направите за да ги няма тия кошмарни тапи.И кЪт гледам зимата ще ни завари със затворени тунели и още по-кошмарни преживявания.....А какво стана с участъка от Ябланица? Спряхте процедурата за "уж нередности" на "нашите" хора и сега ще чакаме пари от бюджета?!?! Усетиха се ,че европейските пари няма да им стигнат за кражби,че то терена е труден ,трябват пари а те не си направиха сметката както трябва.А дано,ама нада ли...

А, те службите всяка есен се приготвят за зимата-обуват си чисто нови бели гащи!

Sm3hurk0

Народа се готви да Ви махне от длъжността - усвояваме пари всякакви , а Вие се гответе за какво си искате. Явно зимата ще бъде тежка за Вас.

Тая не си е уред През лятото направих обиколка на Родопите - УЖАСНИ ПЪТИЩА партизанско внучееее

Доколкото съм запознат дължината на цялата пътна мрежа е някъде около 60 хил (шестдесет хиляди) километра, като около 40 хиляди са построени, павирани и асфалтирани по времето на скапания соц...Лилето ремонтирало 1% (един процент от мрежата)...!И защо толкова тъпани и гайди по случая?

ГЕРБ губят изборите .Фактите го доказват.Кандидатите за президент водят кампания за магистрали .Нямат политика която ще водят .Отпада и анти кампания БСП по резон АЕЦ Белене защото има хванат в корупция висш орган на властта на ГЕРБ.Ще трябва де се включат предприемачи ГЕРБ които да напомнят на местните кой държи промишлеността в региона и какво става ако не гласуваш за ГЕРБ.

"Лилка-Фокуса"!! Средствата били насочени със "специален фокус"....? Тоя фокус ние отдавна го знаем! За път от 30 км се плащат от бюджета 20 милиона, а реално вложените пари са 2 милиона!

при ремонта на пътища лесно се дърпат пари.Свалят първия слой асфалт слагат запечатка нов и казват направихме два.Плащай.Кражбата в сектора пътища е невероятен.Като добавим санирането и другите кражби стигаме до невероятни золуми за България.За тези пари можеше да имаме енергетика каквото няма в цяла Европа.

Още един активист се включи в ,,подкрепата,, за Цачева.....(явно нещата не отиват на добре...)

Лиле, не се изфърляй много, да не дадеш фира като Делянчо! Цацата не спи.