Пускат ”Цариградско шосе” и ”Витошка” предсрочно

На 2 септември - две седмици предсрочно, пускаме движението по основните платна на бул. „Цариградско шосе, съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова.

Обратно в новината

Коментари - Пускат ”Цариградско шосе” и ”Витошка” предсрочно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

София става все по-хубава и заприличва на нормален европейски град. Хайде малко да спрете с претенциите, че сте смешни!

А кой ще повдигне "предсрочно" пропадналите капаци на шахтите?

И сега какво?Да гласуваме за националните предатели от ГРОБ ли?НИКОГА ПОВЕЧЕ!

Каква е тая фирма трейси ,само това ли е фирмата с която работи столична община ? Къде е Моника Маковей ?

Фандъкова е блокирала София ,правят се безсмислени ремонти, изпълнението им всеки го вижда, какви са работниците там, също се вижда, усвояват се пари, за които следва да се извърши финансова ревизия . София е в руини и дупки. Това е най мръсния,разкопан и беден европейски град.безумни,безкрайни,неоправдани, имитации на ремонти. Паническо неконтролирано усвояване на пари,без обществена информация и никаква гласност,никакъв независим обществен контрол.

Заглавието "Пускат Цариградско шосе и Витошка напомня за изразите от времето когато 1-2 пъти годишно ни "пускаха" банани и други подобни стоки. А учителката по руски очевидно не я бива за кмет на София!

Щом не ти харесва, връщай се на село!

и на село да се върна ще успея, въпреки, че не съм живял там. Но ти и да се върнеш там от където си излязал...и пак да се появиш...полза никаква. Бъди здрав!

Какво сте недоволни от учителката по риски.Кой направи повече от нея.Да ,пречви на мирогледа,че е от ГЕРБ.Върнете руския таралеж,той ще ви направи всичко,както искате..!-,?

И колко ще лапне менте професор Михайлов, собственик на фирма треиси, абонирана за ремонти на булевардите на софия?

Цариградско с вълните ли ще го пускат и или изгладено?

Ако се проведе световен конкурс за "НАЙ-КИЧОЗНА" главна улица - Витошка ще го спечели безапелационно! Долу Фандъкова тапа еснафка и некадърница! Спрете ч преди да съсипе окончателно и да обезличи тотално града ни.

В ГРОБ са такава пасмина,че нищо чудно резултатите от ремонтите наистина да им харесват.Това не им пречи да си прибират своето.

Утре, на националният стадион ще откриват новото табло и някакви модернизирани тоалетни.

Тази " Витошка" стана,като учебно поле на строителния техникум. А в "Хиподрума" есента е кал до шия.Но там обектите са малки, някакви алеи.Яко щавят!

фандккова да отиде на бул.черни връх да види какво се казва задръстване - нито светофарите работят,нито се регулира движението и всички автобуси 98,120,64 и някакъв си 10 номер се ръгат по филип кутев , а не по асфалтирания черни връх ?? Абе до кога ще ни правите на маймуни и мазохости бе фандъкова ???

БРАВО НА БАТ БОЙКО.ПРАВИ ЧОВЕКА И СИ ЛИЧИ.ВСИЧКИ ДО СЕГА ПО ТОЛКОЗ ДА БЯХА НАПРАВИЛИ,ДАЖЕ НА ПОЛОВИНАТАДА БЯХА ПИПНАЛИ ТО КЬОРАВА ДУПКА НЯМАШЕ ДА ИМА.

Пускат предсрочно и след един месец ремонт на ремонта. Всичките гербаджииски строежи са такива.

ЪхЪ само Хидро инженера Доганя Орела може да строи КАЧЕСТВЕННО !!!!

Цанков камък работи безупречно въпреки, че е много сложно и уникално съоръжение. А мижавите тунели на АМ Люлин се капичнаха още първата зима.

пълна лъжа ако това е пускане на движение и готов булевард. пародия на строителство.

Висшата форма на българската демокрация - бития бит, еб..ния такован.

Браво на Данчето! Да е жива и здрава. Пак ще гласувам за нея.

Ремонта на ,,Цариградско" и ,,Руски паметник"е, като скъпият ремонт на окаяната и разбита днес ,,Солунска", повреме на предишните кметски избори или Бойкоремонта от ,,Орлов мост" до отклонението за ТВ кулата.Преди избори е така.София е най-голямият избирателен пункт в ограбена България.25 години нашата улица т.н. ,,Евгени Павловски", след кръговото в локалното на ,,Царириградско" и ,,Теленор" е без ел.осветление и тротоари.Децата ни имат деца,а нищо не се е променило ,след като през 1991 разрушиха тротоара и ликвидираха осветлението.София 25 години я управляват десни кметове ,краде се на поразия ,а папа док Бойко се забавлява с манипулативно самохвалство и рязане на лентички за чисто служебните си задължения и тези на Фандъкова и прочие подчинени им слагачи.

Колко мъка ???!!!!

Фандъкова е параван,усмихнат, с френско р, но отзад съвсем други хора управляват. А нейната роля е да и се радваме Тя е заместник на Борисов и заедно с Цецо правят всички неща, за които псуваме.

Така е Фандъкова е само параван на управлението на общината .Реално всичко е в ръцете на мутрата .

А ще пуснете ли и нормални автобуси по линия 204

Цариградско ..с елементи на плавателен канал...Витошка като селски мегдан... Ех...кой ви показа пътя към София???

така, и следващият успех на тиквата проста и неграмотна ще е развъждането на пастърва с бенефициент СО и ИАРА. като отиде да реже лента, рибите ще му ръкопляскат и ще скандират името боково

Знаеме ги тия номера, те си сложили 2 седмици запас в сроковете за да може винаги "предсрочно да ги завършват. Като цените за тока, водата и газа - пбявяват че ги вдигат с 10% (а искат с 5% и като се надигне воя по медиите минават с номера - ок няма да е с 10 а само с 5 и всички са щастливи деба тяхната алчна и ненаситна мама.

г-не / г-жо, това е номер още от кмета, ухиленото лице на корупцията. винаги има рибета да кълват.

"Витошка" се ремонтира няколко пъти! Явно е станала каца без дъно!? След няколко години настилките се нарушават, плочите се размърдват и пр. И как пък един път не потърсиха гаранционна отговорност на фирмите-изпълнителки! Нали има такива?

Аз пък искам 10 дни след срочно да завършват, ама да изтраят без ремонт поне до следващите 5 години, ама те .... предсрочно, предсрочно - после премийки, награди, снимки пред знамето и рапорт даден/рапорт приет. Така е при комсомоските кадри - крадеш и вдигаш лозунги.

Те хубаво го ремонтират и пускат предсрочно, но за толкова възлови булеварди, би трябвало да се работи дори денонощно и вместо ремонта да се влачи цяло лято и цяла пролет, да стане в рамките не месец. Все пак това са 6 километра само. А за разкопаването и затварянето на току що "ремонтирани" участъци, не ми се говори.

Лъже като циганка. След "предсрочното" пускане на Руски паметник минах оттам и част от булеварда все още беше затворена. На "предсрочно откритата" отсечка от Петрич до Кулата вчера се работеше с пълна пара - слагаше се мантинела и имаше коли на изпълнителя спрели в най-лявата лента без абсолютно никаква сигнализация или маркировка. Изобщо важно е да се лъже и да се режат ленти, а не да се свърши качествено работата. А, да. И избори идат и пари предизборно трябва да се "отчитат".

и кученцата вече са well aware, че ремонтите на тиквата и простата и неграмотната клика наоколо винаги са предсрочни и с поне 30% завишени цени. така и преремонтирането ще започна по-рано, и грабежът вече е реализиран и ще бъде повторен. останалото е за изпростелия и оскотелия 'ликторат

Колко мъка!!!!!!

Мъка я... Мъка... А Дом "Последен отдих" се препълни с "лош мат'риал", благодарение обгрижването му от бащицата БОКо...!!!

Ами да дойде "орешарски" и само да се краде без да се прави нищо.

да, 16 милиарда

Предсрочно откриване на нещо, което ще се прави още 2 месеца? И вместо да го откривате "предсрочно", по добре го аправете качествено, защото вместо след 10 години, ще го ремонтирате ПРЕДСРОЧНО следващата година.

Червените и болните атакаджии/спонсорирани от Москва/ луднаха, щото Данчето пак ще ги отнесе като куцо пиле домат.

Предсрочно или предизборно - няма значение - все пак ще "намажем" всички (някои повече). Дано само не вали дъжд, че не са сложили понтони да си връзваме лодките.

Нали, важното е да се крадат от моите и твоите данъци? И всеки несъгласен е финансиран от Москва, а? И кво сега - Данчето ще куца като пиле и ще влачи домати при рязането на лентите ли?

А бе успяха да качат покрай ремонтите малко народ по метрото, но след тях ще духат супата.

Ти верваш ли си бе, синьо-червен комунист?

а при караулката на излизане от София към Калотина кога ще приключи-вече втора година седи без да има 'ремонт'. работници се забелязват само през високосна година и то само един специален ден от годината......

По повод наближаващия първи учебен ден, Софийска община (в лицето на Фандъка) ще се погрижи още от 2 септември да осигури безплатно "люшкане" в собствени "гондоли" на родители и ученици по Цариградско...!!! Ако люлеене не се получи от първия ден, ОПГ"герб" обещава скоро да разлюлее асфалта и после яко "клатене" на всички по "фандъчко" "ремонтирани" улИчки...!!! Честито...!!! :::)))

Пуснете и трамвай 1, че сме отрязани от света!!!

С този ремонт 5 за 4 можеха и да не започват. Всички шахти са 5-15 см по-надолу от тротоара, тревата около ндк е засадена без да е валирана и ще стане ня трапове, евентуално окопи, плочките се сменят през една колкото да се отбие номера. както се казва да се вземат едни пари.

Не само предсрочно, а и предИЗБОРНО :)

това заради шиб*ните избори - реклама и агитация ... А после кой ще плаща ремонтите заради некачествената работа и предсрочното пускане???

Много ясно КОЙ... (както винаги)

Тези предсрочни "пускания" досега са водили само до...повторно преасфалтиране и разкопаване на слездващата година. Вече свикнахме, че се ремонтират все едни и същи обекти и не се надяваме някога приживе да видим някой да влезе и в страничните части на града, камо ли в крайните и околните села. Когато човек ремонтира, прави нещо изцяло до ключ, а не започва на петдесет места по малко, та нищо накрая. И наесен кметицата да се отчете в Парламента до стотинка - колко милиона са отишли от държавния бюджет, сиреч от наште джобове, и колко са подхвърлени от ЕС. Добър човек е, но нещо не ми се вързва учителка да подскача като козичка из строежите и изкопите

две седмици предсрочно - 'бахти долната лъжа, точно като за промити мозъци, с каквито Булгаристан за съжаление изобилства. Хау.

Интересно, много интересно! Миналата година нямаше такива интензивни ремонти в столичния град. Защо ли пък тази има толкова много?!?...??

Нашето момиче няма грешка! Давай, Данче!!!

колко са откраднати те ?????

Бързат, издват избори, всички строители трябва да са се отчели колкото може повече, че не се знае знае ли се....

Коя е тази улица "Витошка"?

"Журналиста" писал статията обича да люпи семки по тази улица ... та за това така свойски ... ;)

За съжаление все по често ставам свидетел на подобни преименувания... Тъжно е да наричаш Хаджи Димитър - Хаджата, бул. Г. С. Ръковски - Раковска...и тн.

А кога ще започне строителтвото на премиерския метро-лъч от Банкя до СУ?

При третия мандат на Б.Б.

И тогава ще стига от Банкя до Правец, а на нас яко ни дупе

Що? Ти да си го виждал банкянския селтак да пътува с друго, освен със самолета или с НСО?

Ремонт, който трябваше да е готов до 15.09. ще се влачи още два месеца, но понеже се пускат основните платна това се води предсрочно, така ли? Беше ясно, че след като им върнаха един цял участък заради вълните да си го преасфалтират пак от Трейс няма да го завършат навреме, но да ни лъжат, че се пуска предсрочно е малко нагло.

Трески ме тресът като чуя че в БГ-то откриват нещо ПРЕДСРОЧНО!

Лайте селчовци, лайте колкото си искате........ Данчето - Кмет!!!!!

Първата буква и стига...

А кога ще "пуснат" улиците в Лозенец, които сега по нищо не се отличават от кратерите на Луната? Щото и на децата е ясно, че юрбулешката дейност по Цариградското и Витошка е с изборна насоченост, но е за сметка на другите строежи в столицата...

то да беше само Лозенец.. баш у центъра е същото - всички еднопосочни улици между раковска и хр. ботев дето водят на юг са затворени. То бива ремонти, ама това е малко прекалено вече. Тотален блокаж.

Браво.