Луфтханза: Няма риск от Ебола в Боинга от Африка

Не е установен риск от Ебола в самолета Боинг 737, който пътувал от Африка за София, съобщи компанията "Луфтханза Техник София".

Обратно в новината

Коментари - Луфтханза: Няма риск от Ебола в Боинга от Африка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в България? Това което пишат е бласт.Да кажат точно и ясно Кому е нежно ,защо в България имайки предвид,че м/у засегнатите държави са затворени въздушните коридори и граници

Абе, какво е това мълчание, пристигна ли самолет от Нигерия, или не? Егати тишината по въпроса!

Дошъл е. Май минава дезинфекция. Скоро ще почват ремонта.

Сега пък ми казаха, че не е кацнал, защото не получил разрешение. Дано това да е вярното.

Какво се стряскате бе, наш'те? В самолета няма нищо страшно. Пълен е с наркотици, ама те не са заразни. Това другото е легенда, за да не посмеят разни контрольори от конкуренцията да любопитстват. Иначе ние сме си нация техническа - за две седмици не само "ланов ремонт", но и нов самолет можем да сглобим. ;)

ЧУДЕСНО, ЩОМ НЯМА РИСК РЕМОНТИРАЙТЕ СИ ГО В ГЕРМАНИЯ

Цитат то News 7 "Нигерия регистрира два нови случая на заразени с ебола. Така общият брой на регистрираните болни в страната достигна 14 души." Явно попадне ли веднъж някъде дори и при най-строги мерки неможе да се ограничи. А ние нарочно ще си я внесем. Тъпаци.

Призив за протест. Утре 24.08.2014 неделя в 10 часа пред министерски съвет. За по адекватни мерки при епидемия и не на приемането на съмолета от Нигерия. Моля, разпространявайте.

Браво! Ще разпространим.

Разпространявайте за протеста утре!

Ще има ли протест утре? Ако има, аз не съм в София, но ще дойда.

Екипажите на Луфханза ОТКАЗВАТ да изпълняват полети до засегнатите с ебола страни ! Германия отклонява самолетите от тези страни, А , ЗАЩО БЪЛГАРСКИТЕ ВЛАСТИ РИСКУВАТ ЗДРАВЕТО НА ЦЯЛ НАРОД??? Няма ли организации, протестно движение, което ДА СЕ НАЛОЖИ и да накара институциите да не вземат ГРЕШНИ РЕШЕНИЯ???

Правилно ли разбирам, че екипажите вече активно отказват да летят дотам? Аз следя около Ебола и Луфтханза постоянно, защото мои близки ще пътуват скоро с тях и ще трябва да минат през Франкфур. Естествено, не предполагах, че ще ни сервират Ебола още по близо - в сърцето на София .. Доста авиокомпании спряха полетите си, но Луфтханза една от най-упоритите и не искат, а и Световната здравна организация, не считала за необходимо да постави каквато и да било карантина на тези страни и да спре полетите. Писах до всички организации, които се сетих, но самите Луфтханза, удобно, не позволяват никакъв контакт. Разбрах, че пилотите ще стачкуват, но по други причини... Дано поне обслужващите екипажи имат достатъчно здрав разум в главите си и откажат да изпълняват полети, защото техните собственици ги вълнуват само парите!

има протестно движение, мрежа, която управляващите си създадоха, за да прави уж протести. Даже я нарекоха протестна мрежа. Хората обаче й викат проституираща мрежа. А познай защо:))))) Ще се спасяваме поединично. Аз лично съм изготвила план за семейството си, ако се появи епидемия в Бг. Боя си, че ще ме се наложи да го ползвам:(

Няма кой да отрази адекватно пристигането на нигерийския самолет на Луфтханза в България за поправка. Бил е отхвърлен от Малта и Финландия, а за да не си го поправят в Германия трябва да има нещо гнило. Как, кога и от кого е било разрешено това??? Вирусът Ебола е смъртоносен на 90%. Има твърде много неясноти и неизвестни около него и предаването му. Инкубационният период е 21 дена, но в момента в Нигерия се появиха нови два случая, които надвишават този период. Световната здравна организация твърди, че е труден за прихващане и все още не иска да наложи карантина на тези 4 страни. Естествено поставят парите и печалбата преди здравето на хората. В същото време изброява телесните течност като главен преносител урина, пот, кръв, слюнка Достатъчно е някой да кихне в лицето ти или да пипнеш замърсена с пот или урина повърхност - дръжка на тоалетна на летището или в самолета например или трейчетата за храна или облегалките за ръце на седалките в самолета. Вирусът може спокойно да живее извън тялото на носителя на всякакви повърхности около 3 дни!!! Повърхностите в този самолет може спокойно да са покрити с все още потентна зараза. Екипажът също може да е преносител , дори без да знаят към момента. Кой ще гарантира, ч това не е самолета, оповръщан и опикан от американеца Сойер, който ако се разровите в интернет ще откриете, че съвсем умишлено и знаещ, че е болен (след като погребва сестра си от Ебола в Либерия) се качва на самолета с пълна клинична картина, замърсява всичко, до което се докосне , а след като е откаран в болница от яд опикава докторите и сестрите, които се грижат за него, повечето от които сега не са живи. Това е потенциална бомба със закъснител!!! Защо се допуска този риск??? Само това ни липсваше.. Целият свят е изтръпнал от страх, а ние приветстваме такъв риск. Нека да започнем петиция или да пишем до ЕС, ООН или Световната здравна организация (WHO) или до нашите неадекватни и продажни политици. Би трябвало да съдим държавата си за незачитане и потъпкване на гражданските ни права и елементарното право на избор! Смъртността е 90%!!!!!!! Лечение - няма, само поддържащо и известният Z-map, който беше точно 6 дози и вече е изчерпан. Ваксина няма! В България нямаме каквито и да било условия за лечение или инкубация.. То болници и доктори няма

Asky Airlines. Tова да ви говори нещо? Вижте в интернет за Патрик Сойер.

Ебола е изключително опасна зараза! Щом Финландия и Малта са отказали този самолет, трябваше и БГ да откаже!!! Министерството на здравеопазването не си свърши работата!!!!!

Ако искаш да се чуе мнението ти, а не да те тъпчат като овца, потърси в Google: Протести на 08.09 - Не на връщането на мутрите на власт!

Лично аз приемам това решение на Здравното Министерство КАТО ТОТАЛНО БЕЗОТГОВОРНО и ПРЕСТЪПНО !!! Животните ни умират и то е вследствие на НЕКАДЪРНОСТ, НЕКОМПЕТЕНТНОСТ и БЕЗОТГОВОРНОСТ на институциите! Къде е Цацаров къде е Прокуратурата да се задейства и да започне да се грижи за народа, от който си ПЪЛНЯТ САМО ГУШИТЕ и за друго НЕ СТАВАТ!!! ПЪЛНА ЗАБРАНА за кацане на самолети от страните засегнати от болестта, докато не се открие ЛЕК с/у нея, това е правилното решение, друго НЯМА !!!

ТРОЛ

Като няма риск, защо не го поправят в Мюнхен? Ааааа, сещам се, те затова ни приеха в ЕС, за да сме буфер и разни такива манипулации да се правят на наша земя!

Ганьо все е недоволен,и най много обича да дава акъл.

А пилотите в изолатор ли ще стоят? Как ще ги накарат да не ходят по к.рви?

България стана контейнер за всички болести..Чакаме хепатит от Македония Епидемията бе обявена в южния град Щип в четвъртък следобед син език,синя пъпка,шап,птичи грип,свински грип и др.НАЙ СТРАШНАТА БОЛЕСТ Е НЕКОМПЕТЕНТНО И ПРОДАЖНО ПРАВИТЕЛСТВО И ОВЧИ ПРИМИРЕНСКИ НАРОД........

Забравил си - вчера доказаха Антракс по животните в Шуменско.

Екипажа на самолета да не би да са стояли в изолатор 2 седмици преди да се качат на него! Общували са с близки, колеги и пряко или косвено с много други. Така че риск има и то не само за техниците, но и за служителите на хотела в който ше бъдат настанени, а от там - за всички останали.

Когато янките бомбандираха бивша Юголсавия с обеднен уран, се клеха, че той(обеднения уран) не е вреден и опасен, безобиден, даже полезен е , сега са ни "спестили" поне "полезността" от вируса Ебола..."еволюират" по отношение на наглостта-няма спор!

Те и нашите се кълняха по телевизията, че няма да предоставят въздушната си пространства на янките! Но като минаваха "гражданските" самолети над варна мотиката подскачаше!!!

Кой, кой, кой е този, който разреши това безумие!?... Светът налага карантина и ограничения, а тук си вкарваме сами заразата, дано не е така, но ще разчитаме на съдбата, да ни се размине! Толкова ли е належащ този ремонт, та точно в разгара на епидемията ще разкарват самолета по други държави!? Еййй, безумци, алчни и продажни, откажете този ремонт, ако още има време, как може такова безхаберие, бе, как може.... Малко са ни незнайно с какви зарази дошли чужденци, та за по-сигурно директно и самолет приемат!... Потрес на всички нива!...

Този вирус не вирее при зимни условия....Защо вкарват такъв самолет когато в БГ времето прилича на Африканското, горещо и влажно???

Социалистите от ТИМ и Химимпорт се доказаха като национални предатели които трябва да бъдат съдени от червеният СЪД!!

До Sergo.Един възможен начин за организиране на протест е отделен сайт със съответната структура където да може е се предложи ден и час и съответно хората да заявят че ще присъстват. Този сайт трябва да стане достатъчно популярен така, че да може вани теми от ежедневието да се обсъждат и когато няма чуваемост от институциите да се предприемат протестни действия. По форумите много хора казват хубави неща, но темата отминава и всичко се скрива. В действителност от такъв сайт може да започне самоорганизирането на протести. И пак ще е нужна наякаква организация - хора който да отделят от времето си за поддръжката му както и няколго души който да представляват протеста пред медиите и институциите. Е, малко найвно, но може пък да проработи.

Е ние не очакваме да кажат друго.

Поредно доказателство, че България е третирана, като депо за отпадъците на ЕС!

Не само за отпадъци, а като територия за експерименти с всевъзможни болести, ТМО-та, ваксини, зарази и т.н.

няма риск --показателно е че щом го ремонтират в бг значи има риск .питам се години наред как ги правим ттези тапанарски работи.ако пламне епидемя министара ще замине ли за африка де лекува болните.инкубационня период на ебола е 2 седмици -можеш да си ходиш бес да се знае че си болен. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

няма риск --показателно е че щом го ремонтират в бг значи има риск .питам се години наред как ги правим ттези тапанарски работи.ако пламне епидемя министара ще замине ли за африка де лекува болните. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ама голям луфт имат в най-горната част на тялото си тия хора бе! За какви ни мислят, времето на сателита на Балканите е отминало, да не се вдигнем и пак да им покажем какво можем върху дивизията им "Принц Ойген"?

Е, един самолет от Африка кацнал в София, при това не на гражданското летище. Да сте чули, че полетите от Африка за Европа и т.н. са отменени? Спрете да хейтвате и ... да си чешите езиците, освен ако няма какво друго да правите

Абе човек, то стига само един техник от Луфтханса да се разболее от Ебола заради алчноста на ТИМ, тогава ще плъзне из цяла България!

Lufthansa, според теб на кое летище ще кацне като базата за ремонт е на летище София? Може би в Горна Оряховица или Русе и от там с влак??? А то милото летище в София е едно - пътническо и товарно и всякакво ...

ми той като ще е за ремонт ясно е че ще е извън гражданското летище,да сте чули влак за ремонт да спира на гарата до пътниците.Или кораб за ремонт да се метне на пристанището дето секачват и слизат пътници...........

точно там ще кацне. друго няма.

Не беше ли това новина, съобщена първо във в."Сега" и ако е било така, защо не се позовахте на съобщението на колегите си, както го изисква журналистическата етика? Не че е "голям праз", но ми направи впечатление...

Вашия тъп сайт не позволява коментари! Поне мен ме изхвърля като мръсно коте след 40тина опита и отхвърля имейла ми! Така че си оправете сайта първо...

Не бих се учудил ако с този довод утре ни доставят 10-20к "бежанци" от Либерия с думите: -Нищо им няма, здрави и прави християни са, не ги гледайте че имат треска и слюнко-отделят, това е от полета, а и европейската храна не им понася...пък след 20-25 години ще ви вземем в Шенген

Луфтханза да ремонтира самолета в Германия.Третират ни като колония.

А защо немците не си ремонтират самолета в Германия?

Защото немеца е тропнал с крак и казал"найн", а нашите са си отворили широоооко з...ниците за пари, без да мислят за хората. Ех, лакомийо...

Както се вижда май ще се надяваме на късмета си и вярата че пилотите на самолеа не са инфектирани и че самолета няма останки от пот на някой инфектиран служител от летището в Лагос!!! То се е видяло че протест Август месец няма как да има...

Е, август е към края си, а поводи за протести дал Господ! Само че ни е налегнала тежка летаргия. Все пак не загърбвай 08 септември!

Безцелни протести, просто ей така не ме привличат...Най вероятно беззъбите баби за по 50 лева ще излезнат на 8сми септември! Като питах какъв е мотива, отговор не видях! Не съм ОВЦА!

.."нямало риск"!Тогава защо Финландия и Малта са го отсвирили!?Ама много тъпа държава,мнооого!

Дали ме накараха веднъж поне с едно тяхно решение да се гордея, че съм българин тези наши имбицил-политици.

Приемам обясненията на всички институции, че няма да има проблеми при ремонта на самолета! Имам едно много добро предложение: ТЪЙ КАТО И БЕЗ ТОВА СМЕ НАЙ-БЕДНАТА ДЪРЖАВА В ЕВРОПА И НЯМА КОГО ДА ИЗМЕСТИМ АКО НЕ ВЗЕМЕМ ПАРИТЕ ОТ ТОЗИ РЕМОНТ, ЛУФТХАНЗА - БЪЛГАРИЯ ДА КАЖЕ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ ОТ ГЕРМАНИЯ, ЧЕ СЕ ОТКАЗВА И САМОЛЕТЪТ ДА СЕ НАСОЧИ КЪМ МАЛТА ИЛИ ФИНЛАНДИЯ!!! (Мисля, че това бяха държавите, които отказват!!!) Рейтингът на всички, които окажат съдействие за осъществяване на моето предложение ще се вдигненеимоверно. Хали само за рейтингът си мислят нашите държавници и политици!!!

В този случай господарите са във Варна

Този самолет носи по голям риск отколкото можем всички пишещи тук да си представим. Възможно е да кара умиращи и трупове на умрели от ЕБОЛА.

ние сме в период в който комарите са най активни, тоя който е дал достъпа, моментално трябва да влезне в затвора.

то не бе ктб то не беше самолет с ебола ,каво трябва да стане да се събуди българинът

умрелите нисто не ги буди

Ако сега минат нещата това правителство кой знае какви испитания ще ни донесе

КАТО НЯМА РИСК , РЕМОНТИРАЙТЕ СИ ГО В ШВАЙНЕ-ЩАЙГЕР ЛЕНД !

да излезе и да успокои нацията, да не е дал на късо от действията на транспортната министърка и близка съратничка, особено с таткото от Пътна инфраструктура

дира като трие мисли че е застрахован от ебола ли?

В този случай с ръка на сърцето бих казал че при соца това няма да стане.А великия ким тоз който е пуснал самолета ще го ядат прасетата.На времето кола минаваше с пушек меришеше на нафтапротив комари.Автобусите се метяха и дезифекцираха на всяка спирка.При дофтора имаше бактерицидни лами за дезинфекция и още и още...........

...това че знаеш на минутата какво се случва,не е заслуга на ким.... ....спомни си за чернобил ! Другото е само приказки !

Чернобил е вседствие на пияни укри не спазващи технологичните изисквания .Няма нищо общо

ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ.В ОПИТНИ ЗАЙЦИ НИ ПРЕВЪРНАХА....ЗАСПАЛ НАРОДЕ.....

И да излезнем от ЕС, Луфтханза техник и ТИМ си остават като проблем!!!

Що не кацнете в Берлин?

най логична е версията с наркотиците, по вода не е много сигурно, ... бедствията /войни, болести/ служат за прикритие, амии туйти амиии онуйти

че в момента има и военни учения в Черно море, току удари по-погрешка стоката