17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво на големия брат, първи в космоса и тук първи

Руснака с години се учи да лази. Дори като порасне пак лази като се накърка с боряшник или лосион за вана. В казармата пак лязят. Като става дума за Турски пАтоци - пак лазят, че и по корем. За да могат да продават газ - пак лазят. Често на-лазват и съседни републики. Та чак Сирия на-лазиха. Дори самолетите и хеликоптерите им лазят по земята. Нищо чудно че имат най-добрите водо-лази.

Гмуркал съм се водолази от различни народности и има мнго общо между всички тях (нас) и това е любовта към гмуркането. Французи, американци българи, египтяни кипърци руснаци украинци и от където се сетите още. Когато си долу няма няма политика, няма изхвърляния няма глупости, всичко се свежда до това да изплувате всички заедно и да сте добре. Бил съм в група на украйнски техове с инструтор рускиня и помощник кипърец, която водеше групата на потънал кораб. Дори и някой на повърхността да се интересува от политиката и подобни като облечеш екипировката всичко се порменя. Само коментиращи без да са слизали могат да дрънкат небивалици, всички които слизат се интересуват от успехите на всеки, като зпочнеш от професионалистите които работят като заварчици, археолози и спасители и се стигне до военни и хора които поставят рекорди. Затова пожеланието когато се видиш или разделяш с някой е "за равен брой"...

За руснаците е по-правилно да се напише водколази , а не водолази!!!

Не знам кой изсточник сте ползвали, но това като го четох преди 5 дена там пише: "The deep-water dive set a record for the Russian Navy." Та Рекорд ли е? Този писал заглавието от Russian Navy ли е ? Таргетираната публика и я сигорно е от руския флот ... Новината и интересна, но е представена като: Ефтина Сензация и ФАЙК новини

А, може би и повече хора щяха да обърнат внимание на написаното от теб, ако не беше толкова неграмотен.

Ние сме по рекордите, но когато стане въпрос за работа не ставаме. За пример давам спасяването на подводницита Курск, когато се оказа че руснаците нямат необходимото оборудване и викаха спасители от чужбина.

поредната руска глупост:) на много по-големи дълбочини са спускани подобни апарати...това няма нищо общо с водолази..това капсула...

В капсулата са се приспособявали 3 денонощия, след което излизат в открития океан - чети внимателно и гледай филмчето, глупако!

подразделението акванавти-подводничари във военно-морския флот, стар проект, стартирал от проекта Ихтиандър през 1966 година.

да наблегнат на генетиката в Русия и децата да се раждат с Калашников вместо ръце, а като пърдят вместо газове да изстрелват крилати ракети. Бах ти и увредената ментално нация.

нали нямаме задължителна казарма в България, значи всичко ни е ОК.

служил съм две години в тъпата БНА. По-голяма простотия от тази на военните никъде не съм видял.

Като са толкова добри, що планинарите от Швейцария им строят водната част на Турски пАток? Нали се сещате колко морета и океани имат швейцарците....

Щото нашите фирми не стават!

като вашите руски не стават... де сте тръгнали да се хвалите с чуждата работа

Руските водолази - най-водолазните водолази. А на сушата лазят, след като се напият като свине.

Тя съставлява рекордните 416 метра. Дълбоководният комплексът ГВК-450. може да се "гмурка"на дълбочина 450 метра. Цифрите са дадени точно.

Ти разлика между число и цифра правиш ли??? Учи си в първи крас!!! Ама вие сте русофили и не сте много начетени, пък и мисленето не ви се отдава.

за които се изтрепвате да спорите, кажи мууу.

Голям умник се извъди откъде знаеш че човека оставил коментара не е имал впредвид 4,5,0 цифрите са точни?

Това видео е снимано на 30-40 метра дълбочина.

защо за изваждането на Курск извикаха водолази от чужбина?!

тия най вероятно са объркали мястото на десетичнат запетая като са замервали дълбочината. А това в резултат на умопомрачаващото количество алкохол изпито през уикенда. Не случайно, новината излиза в понеделник.

Руските водолази - най-добрите в света - изобщо не дишат под вода! Руските космонавти - най-добрите в света - като излетят ,изобщо не се връщат! Руското оръжие - най-страшното в света! Руската простотия - най-голямата в света! Българското предателство - най-подлото в света! Българското русофилство - най-тъпото в света!

Пешо - най големият тъпак във форума!

Виж защо американците се отказаха да пращат хора в космоса с техни ракети.

на луната да забият знаме, ще го развяват под вода!

Преди 10 години руснаците забиха руското знаме на дъното на Северния полюс. Оттогава Северният океан е в радиомълчание и никой не смее да плува без руско разрешение. Днес атомната електроцентрала на кораб бе пусната да работи. Може да топли и осветява един 100000 град , докато се строят терминалите за газ и нефт по северния шелф. Вчера в Якутия започна работа ново находище за диаманти. Лично Путин даде Добро и бе направен първия взрив в кариерата. А в САЩ, въпреки че станахме първи по добив на нефт.....цените на горивата летят нагоре, както цената на долара през 1990-те в българските чейнчбюра. Американската база в Окинава, ок която пищят японците, се намира малко под Сахалин и руснаците затова са забили знамето на дъното....негрите от базата да не се объркат и да почнат работа в сибирските изправителни лагери.

Средно по две лъжи на ред. Не си уцелил публиката.

Питай негрите от американските бази в България.

а находището е Верхне-Мунское с производителност – почти 2 милиона карата годишно. Запасите на диаманти ще стигнат за 24 години. На находището са създадени 800 нови работни места.

за целта.

на руснаците е, че на всичките ресурси които имат, живеят социално и икономически със 150 години назад от запада. иначе безумията им са същите като на другите! Но! има геронтофили, на които предлагаме да се преместят да живеят там, и без това от там им плащат :):):)

на българите? че сме на този хал (е, ти може да си го харесваш, като "нормален")

Те потъналата подводница Курск не можаха да си извадят, но видиш ли гмурнали се на 400 метра....!!???

Ясно е, че не можеш да плуваш.А и да мислиш...

Точно заради това. То си пише. Ама ти си истински чукча, а?

В Марианската падина се спуска капсула с учени, но те намирайки се във вътрешността на капсулата наблюдават, проучват, падината. Тук става въпрос за нещо съвсем друго, за рекордна дълбочина, на която водолази излизат от капсулата, за да извършват спасителни дейности. Хора, не изопачавайте истината от омраза.

И по какви принципи ще докакеш, че са 416 метра , а не 75 примерно??? Преди година, френски екип водолази извърши заваръчни дейности на петролва сонда на по-голяма дълбочина!!!

А Бритиш петролиум постави тапа на бликащият си кладенец на дъното на Мексиканския залив, преди 5 години, чрез гмуркане с шнорхел и плавници.

руски водолази успешно се потопиха на 416 м дълбочина

потапяй се.

Поредната глупост и изхвърляне на руснаците!!! Реално са били в затворен дълбоководен съд!!! Подобен опит за първи пъте правен още през 50-те години на 20 век, а и са стигнали до дъното на Марианската падина, някакви 11 000, а не великети 416!!! От тогава на сам, различни експедиции са го правиле десетки пъти. Но ДИР отново величае източната империя, колко е велика и как е открила колелото!

Главчо Главчо! Без Русия щеше да зубриш корана в концлагер в Анадола.

Как да не сме чули и видели, че 50- те години на миналия век в "Марианската падина" са забили знамето на ООН? И на 11 000 метра са свързвали шлангове за подаване на въздух.

Реално ти си идиот, научи се да четеш.