Скъсаха се 4 диги на река Тополница и Луда Яна

Четири диги по реките Тополница и Луда Яна са скъсани. Две от тях са в близост до Пазарджик и село Пищигово. Обявено е частично бедствено положение.

Обратно в новината

Коментари - Скъсаха се 4 диги на река Тополница и Луда Яна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Г-н Областен Управител! Като сте неграмотен-като всички бойковци:1.Кюнета на корекции на реки се изпълняват когато дъното е облицовано...за какво ли кюне говорите и 2. Дигите не се изпълняват или ремонтират с "едро ломен камък" о с глина, която се уплътнява до 96% на слоеве през 20 см.

Това, което едни построиха едно време, други днес не могат да боядисат... и по-лошо...

Е до кога бе ма..йка му стара.Тия кметове само да лапат еврофондове стават боклуците.

е тенденциозна. Не се вижда вината на Русия и лично на Путин.

Забрави ли как харрп издави половин България при Орешарски?:)

zeddd

Ей тоз HAARP бе, дъвчете го като дъвка втора употреба. Този лош американски хаарп... ц ц ц А че руснаците имат три подобни съоръжения, голяма работа. ЕС има две...

Бойко е там където трябва да бъде и е добре че е ТОЙ !На комунисти и мрънкащи мързеливи българи ТОЙ никога няма да е удобен ! Известни сме с това че си замятане боклука под кревата или най много го хвърляме от балкона... Помогни си сам за да ти помогне и Господ...

Има ли оцелели?

аз се пукам от смях. какво да измислят троловете. бб се скрил, а станишко е на показ в брюксел заедно с банкерката си, мъжът на която съсипа първа частна банка като .василев ктб. да е лежал в затвора - напротив беше издигнат от социалната партия маи за президент - вижте си кадрите.

Отново наводнения ! Като гледам във бъдеще и въртенето на Земята ще ни пречи !

желаем ви приятно плуване!!!!!!!!!!

Ето, чакате петък вечер да дойде , да се натряскате, лъжете и мамите, подигравате се на по-слабите от вас, пробивате си път в живота с цената на всичко и всички а в сърцето си казвате:"няма Бог дайте да си живеем живота както на нас ни е добре", ноо водата се покачва и накрая ще прелее нали?

Къде е сега Бойко Борисов, та да нареди незабавно спиране на валежите и снеготопенето?...

тук е пълно с тролеичета точно тролейчета вървят по едни и същи релси и няма мърдане.

Нещо остана ли от соца.

ИНТЕРНЕТА.

И в-к Труд.

и чугуна в главите

Някои още чакаме светлото бъдеще.

Много неща останаха от соца. Комунистическият манталитет и чугунените глави, изостаналата соц. икономика, фалиралите заводи, произвеждащи загуба, опразнените още 70-те години села, лъжите, "нашите момчета" - мутрите.

Сам вярваш ли си?

До всички училища пристигнаха инструкции как да се действа при ядрен взрив,при наводнение?Може ли някой да обясни тази простотия?Какво ни се готви изселване от тези места и предстояща война.Как може такива инструкции за наводнение изобщо да съществуват и да няма наказани собственици на водни басейни.Как може да се скъса дига и до този момент водата да не се източва от язовира в предвид следващи валежи.Или правителството играе за сметка на хората с милиони помощи а те получават 300 лева или целта е изселване от тези места и затриване на язовирите строени с бригадирски труд.Каквото и да е по времето на соца това се считаше за терористичен акт и разтрел.

Ккато казаха американците ни е сме фронтова държава. Поради това че АЕЦ е зле охраняван е напълон възможно посегателство върху него. А дори и да не се извърши вероятно може да има радиационно замърсяване. Което също е уръжие за извършване на диверсии. Д аси припомним обеднения уран с който ни засипаха САЩ през юго войната.

Инструкции, дори бомбоубежища в училищата има още от социализма, за да ни пазят от атомните бомби на империалистите.

питай що още ги строят и то устойчива на радиационно замърсяване Е да се разрушат ли че ако се разрушат ще паднат сградите бе тиквоний!

от началото на този месец!!!!!!!!!

Това дали не е нахалство?!

Да ни е честито!

По тошово време нямаше такива новини в Дира. :)

Много ти поздрави от чича ти Грую, по бай Тошово време нямаше интернет а ти за Дир-а ми говориш.

Имаше, имаше, но беше много бавен.:)

Който иска да се застрахова е можело да го направи до сега. Колко пъти им се казва. Ама те предпочитат да си платят сателитната телевизия. Повече за дарения на тема наводнение не ми говорете. Пари не давам на чугунени глави.

Защо да се застраховат като в булгаристан държавата е безплатен застраховател?

Иди в народното събрание там ги давай, нали си много умен там ти е мястото. А бе ти да не си Бойко борисов че той е най-умния. Мухльо, каквато и застраховка да направиш когато правителствата не си спазват задълженията, да осигурят подходящи условия за живот, никаква застраховка няма да те спаси.

Не само, че ще ме спаси, ами 2 пъти ме е спасявала. Единия път даже излязох на плюс. Пък ти ако мислиш, че държавата има задължение да пази къщите на тези дето са ги строили в реката имаш много здраве. Пък в Народното събрание нямам работо щото наистина съм умен. Върви ти. Там са глупаци като тебе.

ако ще всичко да се скъса, да се наводни, тая държавичка и да идват други хора да живеят тук. Тоя прост народ не заслужава да съществува.

така бе Миме,ти от кой народ си???

и дори ме е гнус да говоря с българи, за това си и пиша с тях. Вас българите колкото и да ви подтикват да се вдигнете и да премахнете тия 26 годишни мъки вие стоите на топличко стойте си.

Когато ГЕРБ са на власт, нещата са под контрол.

резултата от управлението на доган с подкрепата на личната му гювендия бялата златка от ямбол..

че по тяхно врем всички отводнителни канили бяха разбити щото пречат на арендаторите

Коментарът е скрит съдържа цинизми....

.и това е само началото...

това е резултат от експертното управление на боклушарски и компаня - доган ,жида сергеи и бялата златка..

пръснато гейберско дупееее

На Мафията Борисов 2.

Коментарът е скрит, защото е извън темата или съдържа спам

И сте малко, и сте стари.

ХОРАТА СИ МРАТ ........БОЙКО ПРОСТАКА СИ СЕ ПРАВИ НА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛ.........БГ НАРОДА ИЗЧЕЗВА.......... ПАНТА РЕЙ......

Продължавайте да сечете и...

ЗА ТОВА Е ВИНОВЕН ГЕРБ! Ако ние бяхме на власт нямаше да се скъса нито една дига, нямаше да падне 4 метра сняг/ между впрочем това са лъжи падна има няма 50 см сняг/, нямаше да има свлачища.

Потвърждавам! ;))))))))))))))

Сега протестиращите дървосекачи на ДПС да оправят дигите !!!

Наследството на БСП-ДПС!

сега Боко тиквата и паплач оглозват тлъстия кокал КТБ, а който се дави, си е негов проблем, нали е гласувал, вече не е нужен.

Комунистическите отрепки да не плещят глупости по форумите, ами да хващат по една лопата и да отиват да запушват разкъсаните диги, които Станишев и Етемката "построиха".

Колкото и да не ти е приятно всички диги са строени по татово време,после само демократическа разруха.

Явно не си наясно, че КТБ, а и цяла България се оглозгва вече 45+25=70 години от комуноидите, техните копилета и марионетки! Никакви тикви, пъпеши и любеници не глозгат нищо! Тиквите, каквато тиква си ТИ, само щракат глупости по клавиатурите, защото за друго не стават, понеже тиквите им са празни! ;-)

А ти кога си се цвъкнало миризливо ла..це такова таси въобразяваш че хората са идиоти като теб.За 45г се построи всичко това което сега се рушисече разпродава прехвърля от едни ръце в други и още има за крадене.Вече 25г твоите "демократи "не могат да сдъвчат и преглътнат огромните богатства натрупани за само 45г/1946-1989г/Още малко и се връщаме в хубавата епоха преди 09.09.-калтъмнина и мизерия за болшинството и ти ще си един от него.

Абе тука неква кейт се вихри.не сме 1944,а сме 2015,а помниш ли 2005 какво стана.а тогава бяха твоите на власт

НЕ Е ГЛАСУВАЛ!!!!!!!НИ ЕСИ ГЛАСУВАМЕ ЕДНО......НО ПОСЛЕ БОЙКОВАТА МАФИЯ СИ ГИ ПИШЕ И СИ ГИ СЪОБЩАВА КАКТО СИ Е РЕШИЛА!ОТЪРВАНЕ ОТ ТАЗИ МАФИЯ ПОВЕЧЕ НЯМА!!!!!!!!!!!

То не са нужни синоптици за да се сетиш, че през април ще има снеготопене.

Че как да не са нужни? Нужни са нужниците, нужен е особено НИМХ, че кой иначе ще продава по 10 ст. десетичната точка от данните, дето иначе свободно можеш да си ги намериш от FTP-архивите на NOAA?

Ти да видиш!

d4

ако не друго, то поне синоптиците уцелват времето напоследък. ама кой да следи прогнозите за валежи и снеготопене. явно има голяма далавера и при дигите и язовирите...

Така сте го написали,че все едно сега са се скъсали! Тези диги са се скъсали още при предишните наводнения,сега се преправят,но заглавието звучи,че се едно са се скъсали днес?!!?!!

Мамицата ви мръсна крадлива. Вече след всеки дъждец се късат диги и наводняват градове, села и земеделски земи. Крадливи боклуци. Негодна паплач. По времето на бай Тошо също познавахме дъжда и валежите, и тогава валеше, но наводнения нямаше. Крадливи мърши.

Заври си го бай ти Тошо в комунистическата сбъркана тиква.:)

Както го заврях на майха ти в шоколадовия цех ли? Олигофрен дрогиран.

се хаби. Дир-а им е като "Работническо дело".

ама как няма да се късат дигите като конци, бе номер сто - как иначе ще оправдаят милиардите, дето ги изтеглиха на наш гръб и не знам дали правнуците ни ще могат да ги изплатят - хубаво си го написал - крадци и продажници са, господ да ни е на помощ

Тези диги ги строи Емел Етем по времето на тройната коалиция. И откраднаха едни хубави милиони. Мразя комунистите но няма дига строена по времето на Живков и да се е скъсала. Дори когато искат умишлено да ги разкъсат виждат голям зор с багерите и фадромите.

Виновен е Живков,да построи толкоз диги,язовири та сега да патим

Ако нямаше язовири да събират водата до сега простата и невежа булгаристанска измет да се е издавила и да е освободила света от безполезното си присъствие.

Защо тъпаците пуснаха язовир Тополница днес, като това се говори още от две седмици? Пак стискаха водата за лятото за да я продават. Тия от "напоителни" имат ли имена? Журналята, нали сте много отворени, напишете им имената на всички които персонално отговарят за всеки язовир? Искаме ние от Пазарджик и другите засегнати да им идем на гости.

Колега, пробвай в еко министерството - на пл. Славейков в София! редовна са на хамбургери в хамериканското заведение до тях! Ще ги познаете - винаги са добре оформени ;) Успех!

Скапана държава,скапани управници.Няма ли отговорни за човешкото нещастие.

Кога се скъсаха, заля ли ни, да ви имам достоверната информация и това ми били журналисти!Станахте за смях вече,

Apollony

Айде сега Лилянчето, както я е учил ментора й, да хваща вертолета и да ходи да се снима на фона на човешкото нещастие...

Pesh0

Вчера ви казах да раздадете плавници и шнорхели на пенсионерите , раздадохте ли ? язовирите се изпускат контролирано през приливника :))))))))) при 20 литра на квадратен метър валежи :) Това са 2 сантиметра на квадратен метър .

Путлер е виновен, използва ново секретно оръжие, което кара реките да преливат.

Кой е този Путлер???Има Путин,да не се обърка:)

Този от моя дир-ник е, москаль кацапски!

също е бил в злополучния самальот но е избягал:)

Не само това, даже да текат ги кара.