Полицията е използвала сълзотворен газ срещу протест в Атина

В Гърция е ден на масови протести - под силния натиск на общественото мнение депутатите обсъждат програма с мерки и промени в осигурителната система.

Обратно в новината

Коментари - Полицията е използвала сълзотворен газ срещу протест в Атина | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"силни" синдикати на какво са силни? Не на ум, очевидно, защото не спират да спрятат протести, а как се докараха гърците до това положение, като не спираха да протестират и уж все постигаха целите си? Никой не предлага изход и конкретен план за действие. Всеки вика "Охи", ама никой не казва за какво са "Не".

Юнкер: Гърция е постигнала целите на реформите Именно разединена, изцяло зависима и с подчинен политически елит. Европа трябва да ги похвали официално, като нас!

Има Господ! Нали преди казваха, че сме заспи и затова сме позволили да ни докарат до това положение, ето сега да видят дали сме заспи. Всичко се връща!

не зная гърците какво са казвали, не сме само заспи, ние сме ... няма такова животно. Виж си президента, премиера, "грандиозния" военен парад и двете турски партии.

Аз вече гледам другарката Нинова,тя ме вдъхновява към нови победи и каза,че няма да ме разочарова(не разбрах къде точно) та тя ще стане и президент и премиер и......нали искаше да се млати с Боко,значи е мутра и тя:)))))

Пример за ПОДРАЖАНЙЕ...

Пример за какво, че не разбрах... ?

Ти да не си штраус???Покажи си главата на вън,и ще разбереш!!!

анархисти и националисти що не си взимат поука от просперираща демократична България в която стригането и доенето на оввците е: со кротце,со благо ами са развъртяли гьостерицата по гърбините на управляващите

Кога ще стигнем гърците? Коктейл "Молотов" и камъни, защото иначе ще ги подредят да работят до 82 и ще въведат данък "надживял 83", а в България да си протестиращ е професия.

Интересна е юнкеро-меркелската соц. фашистокрация. Онези 61%, които гласуваха с OXI на Референдум биват безмилостно трепани по улиците. Няма да се учудя ако типично по хайко гьобелски протестиращите бъдат изопачени от медиите за крайно десни екстремисти и фашисти. :-)))

ГЪРЦИТЕ ИСКАТ : ХЯ В УТКАТА , ХЕМ ДУШАТА В РАЯ ! НЕ РАЗБРАХА ЛИ , ЧЕ ПРОШКА НЯМА !

За жалост за нас няма прошка, но на тях ще простят, не за пръв път е така!

"Юнкер: Гърция е постигнала целите на реформите". Което значи, че целта е постигната на 150% и вие с чиста съвест можете да се оттеглите от поста си.

Ах ,да му паднат на бокоІІбългароубиец тия протестиращи , ах..............Дали общината им е разрешила да протестират ? Какво е това , и Гърция и Франция , ще ми протестират те . Цацата да ги обяви за ,, особено опасни ,, и да ги арестува с белезници. ще защитават себе си , а не еврогеЙовете. Къде се намирате , ей

традиционните глупости в стил АТАКА .

Юнкер: Гърция е постигнала целите на реформите. България е постигнала целите на дереформите. Гърция ще получи още пари, а от България ше бъдат взети още пари!

Византийците сами ще се затрият.

Това е НАРОД !!!!!!!а не като нас НАРОДЕ !!!!!!!!!

прав си лари. на колко се осигуряваш и колко хиляди лева данък плати в НАП април месец?

Законите са за робите , казва БОТЕВ. Аз не съм роб и за 26г. , не платих нито стотинка данъци , нито осигоровки. Нямам пенсия , но тия 200 лв. не са ми и нужни. Искам си бай Тошо дето нямаше лихви , нямаше данъци и имаше живот за всички хора. ИСКАМ СИ ЖИВОТА ы КОЙТО МИ ОТНЕХТЕ червени , сини , бембени и всякакви др. грабители

Ти пък... тръгнал си да питаш лумпен за осигуровки, данъци и НАП... Ние сме Андрешко...

Пак се бориш и спасяваш родината !

Искам да се появи нов Ленин . Искам РЕВОЛЮЦИЯ , НЕЗАБАВНА , ОТЧАЯНА......за това се боря.

Номерът е ясен. Правителството подава оставка и се отлагат реформите. Нови избори, Сириза пак ги печели!

Не ви обичаме в Европа, гърците...Но явно държите да ми мразиме...Най-нахално се смугнахте през задния вход в ЕС и сега държите цяла Европа да ви хрантути...Но ...2016 е последната година...Догодина Меркел няма да я има...

не сте казали да дойднем с цецо да ви опраивм?

... а защо не... бсп (б. серсемии пръви)... например...

гърция от 10 тина години е в изкиствена кома, всички социални плащания и бюджетни разходи се осигуряват от нови и нови заеми. дефакто те живеят много над това което могат да си позволят отдавна. сега следва период на десетилетия мизерия и глад, само работещ локомотив може да тегли вагони!

бе разбирач си , но не е от 10 г. а от края на втората световна !

Употребата на сълзотворен газ не е от най-добрите решения. Далеч по-добре щеше да е, ако бяха блокирали границата.

Трябва и тук да спретнем такива протести срещу предателското управление, кръвното на Баце направо ще удари тавана, а прецедента няма да може да си надене чехлите от шубе..

че какво чакаш ? организирай! и за кръвното си прав! предният протест дето го организирахте , почти да умори борисов ! щеше да умре от смях !

ТОВА СА СИНДИКАТИ, А НЕ НАШИТЕ ПЪРВИ РАТАИ НА МАФИЯТА!!!

не си прав!