Лондон изключва втори референдум за членството в ЕС

Британският държавен министър по европейските въпроси Дейвид Лидингтън изключи възможността за втори референдум за Брекзита, предадоха АФП и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Лондон изключва втори референдум за членството в ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОФИЦИАЛНО ВЕЛИКОБРИТАНИЯ СЕ ВОДИ ПОБЕДИТЕЛКА ВЪВ ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ... ОБАЧЕ ТОВА СТАНА НА КАКВА ЦЕНА ? ..ПЪЛЗЯХА НА КОЛЕНЕ ПРЕД САЩ И КИХАХА ЯКО ЗЛАТО ЗА АМЕРИКАНСКАТА ПОМОЩ ... .. КОЛКО ГОЛЯМ Е БИЛ КЕШ-А КОЙТО БРИТАНЦИТЕ ПЛАТИХА? .. АМИ СТАЛИН ПЛАЩА 3000 ЗЛАТО ЗА АМЕРИКАНСКАТА ПОМОЩ .... ОТДЕЛНО БРИТАНИЯ СЕ ОТКАЗА ОТ ПО-ЯК КОНТРОЛ ВЪРХУ АВСТРАЛИЯ И КАНАДА ... А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ НАЦИСТИТЕ ИЗНАСЯХА КРАДЕНО ЗЛАТ В ЕВРЕЙСКИТЕ БАНКИ В САЩ ... РЕПУБЛИКАНЕЦ ДЯДКА 82 ГОДИНИ , МУЛТИМИЛИОНЕР , БАШ ЕВРЕИН ОБВИНИ БАЩАТА НА СОРОС БАШ ЗА ТОВА ... И ПОВЕЧЕ НЕ ГО ПОКАЗАХА ПО ТЕЛВИЗИЯТА :)))

Чудя се на някои писатели. И като как Великобритания ще си плюе на суратя и ще направи втори референдум?!

днес бе официално заявено от английска делегация в ЕС парламента никакъв втори референдум.

А ще има ли преиграване на мача с Исландия!

Безспорно това са само САЩ. Чичо Сам чака с нетърпение блудната му сестра Британия да се върне отново в неговите обятия. Англия напуска ЕС и няма друг изход, освен да влезе в англосаксонското семейство на САЩ, Канада, Австралия и Япония.

Джордж Сорос - милиардерът, известен със залога си срещу британския паунд и прозвището човекът който разори британската централна банка, не е повторил успеха си с потенциален залог срещу паунда в петък. Дори напротив, оказва се, че Сорос е имал дълга позиция в паунда, от която е регистрирал загуби. Тоест Сорос не е очаквал Великобритания да напусне ЕС, въпреки многото му интервюта, в които обяснява колко лошо би било потенциалното излизане от границите на съюза.

То точно затова може да го е казал, за да повлиае на пазара, в случаят на избирателите и така да спечели. Само че е объркал сметките.

Сорос е заложил на златото и среброто, както и на акции от златодобива, инвестирайки милиарди долара! Сорос категорично е инвестирал срещу паунда, и е спечелил огромни суми!

цвърчете гербери ...

Не само англичаните, но и останалите членки на ЕС, както и мнозина от българите мислят като тях. Никой не бяга от хубаво. С изключение на управляващата върхушка, обикновения човек с какво е привилегирован, че България членува в ЕС, че му забраняват да си пече ракийката или че му е крива краставицата. Дано имаме референдум, та да блесне цялата истина за ЕС, както в Англия, както се получи в Англия.

Преди малко си направих труда да видя как и какво се пише в The Sun и Телеграф. Вече не се чудя, че са гласували за Брекзит. Честно казано такива глупости, поднесени толкова манипулативно отдавна не бях чел. Но какво му трябва на простия човек - малко манипулация и национална гордост. Ами да им е честито.

Вчера се кълняхте в англичаните като по-малки братя на американците, тези истински пазители на демократичния завет. Днес са стадо "прости селяни" с манипулативни медии. Що така бе Миме? Кво се промени за три дена?

Момци (ладс), може да си говорите каквото искате вече :) Неприятното е, че парите няма да слушат, а те са най-важното - гледайте как лирата се срива и направете Борката премиер, а Фаража придворен шут.

Запад и колко в любимия на туземието рашистан ? Това е критерия за Народния Избор, Изток или Запад ?

Не на "рашистан", а на запада целта е да обезбългари България, Като принуди милиони да напуснат нарочно държана от тях в мизерия България! Да не би тези емигранти един ден да се върнат или тяхното поколение да го направи - абсурд! А колкото до "рашистан" - едно време българите отиваха и работеха там временно! Осигуряваха средства за семействата си и се връщаха винаги в България! Е, някои си взимаха рускини! Можеш ли да проумееш тънката разлика?

vasil

Е па нали рускините казваха на нашите работници в СССР:"Возьми меня на Запад! ", та дори и от по-мургавичките нашенци да бяха. Само и само да се махнат от" рая". Та нали ако нашият би проговорил за оставане в Съюза, рискуваше рускинята да го отрови.

И кво те топли къде са заминали,щом не са тук? Циганизация до веждите пък той се кахъри що не били отишли в Русия.

На англичаните не им трябва ЕС и прошляци като нас. Цъфнали сме и вързали, взели сме на другите акъл да даваме

ВВС показа умник, който е гласувал за излизане, защото мислел, че гласът му няма да има значение. Сега бил в стрес и притеснен от резултата. Мисля, че шегаджиите взеха да се осъзнават...р

А с нашия референдум за намаляване на депутатите кво стана?

Като намалят броя на депутатите какво ще се промени ? Пак ги издига мафията.

еми като за начало от ще се намали разхода ни за тях. Последно споменаха, че само за 257 000 лева без ДДС си купуват тоалтена хартия. За вода, подаръци, заплати и други техни удоволствия не ми се и мисли колко още харчат... Мен ми се струва съвсем логично, че бедна държава като нашата няма как да си позволи толкова скъпо струващи и нищо не вършещи депутати, за това решението е = наполовина!

Щом играят играта "Референдум", да я играят докрай. След като нямат Конституция да ограничи въпросите за референдум, каква е пречката за подписката за нов Референдум "Съгласни ли сте с резултата от Референдума от 23.06.2016 г." Ако гласуват с "НЕ" повече от предишните, това е гласът на народа. Референдумът не е ТОТО, в което като спечелиш, никой да не може да промени нещата. Нашият Референдум за Белене е класически пример - не били гласували със "ЗА" достатъчно хора и промениха печалбата от тотото.

ЕС няма бъдеще. Англичаните първи, а ние последни ще го разберем, а дотогава ще си пишем врели-некипели

А кой има бъдеще? Алтернативи не даваш.

Правим същото като преди 75 години. Тогава кое е било алтернативата?

Що да няма бъдеще?

Защото на него и други като него са ги черпили по една пица и са им казали да го повтарят цял месец.

защото мултикултуризма е една утопия както и комунизма затова

Справка: Берлинския конгрес, Ньойския договор, Ялта, а след демокрацията .... никакви инвестиции, а само купуват евтино имоти. Винаги са подкрепяли Турция като контрапункт на Русия, а нас в нищо не са ни подкрепили, защото за тях сме източнославянският клозет на Европа.

Че ние и не бихме го допуснали! Вижте само още какъв език се опитват да държат и още колко са арогантни! Явно още не могат да осъзнаят размерите на бедствието и краха на империята си.

Подкрепям.Точно свърши сбирката на кукловодите,имам предвид билдербергите и хоп -това е решението.

А , преиграване на Мач Англия- Исландия ?

За бано дупе цяр няма. Всичко свърши. Кой бал, бал. Кой ревал, ревал.

Ирландия си е в ЕС и няма да излиза. Може би имаш предвид Северна Ирландия. Но не виждам начин Сев.Ирландия да се отдели от братската прегръдка на Англия. Може би за Шотландия е по-възможно.

Нормално, това "Народът реши" е само за параван. Нещата се подготвят от експерти.

Преди 10 години беше казано на България - ще ви приемем в ЕС, само ако станете член на нато....Изнудване е най-малката дума, която ми идва в момента. Ако ЕС се разпадне, а ние вървим в такава посока, чий го дър-им да сме член на сатана-то?!

Който мрази, пИчели!

Англетата да се омитат. колкото по-бързо, толкова по-бързо :)))) Не забравяйте, че именно те стояха за инвазията в Ирак! Те бяха инициаторите и за ударите срещу Либия. САЩ не искаха военна намеса в Либия! И сега го отчетоха като грешка! Единствено франсетата се вързаха на англетата за Либия. Английската политика винага е била свръх егоистична и лицемерна. Те никога не са действали като европейци и самите те не са се считали за европейци. Нима не бяха те тези, които изоставиха Франция на Хитлер през ВСВ? Нима не бяха те тези, които изоставиха и Полша преди това, като не си мръднаха пръста, докато Хитлер и Сталин я разкъсваха? Не, нека се махат. Колкото по-бързо, толкова по-добре за Европа.

Англичаните са тези които казват"какви са тези странни хора отвъд протока".

САЩ не били искали военна намеса в Либия, казвате?! Ами що тогава пък Хкилърито подскачаше от радост като малко момиченце, когато й съобщиха за убийството на Кадафи?!

ай къш

Присъединяването към ЕС вече ще става като: се откажете от армия, съдебна система, данъчна система, полиция, парламент, приемете неограничен миграционен поток от африка и нагледно сдадете трите власти на шайката от брюксел които са кукли на конци на групата билдерберг.. Моля желаещите да не се блъскат ще има за всички.

Властите отдавн са сдадени. Ама откъде толкова акъл при теб.

Ами то не е задължително! Който иска, ще се присъединява. Нима ние по време на соца имахме наистина собствена армия? БНА беше армия на СССР, така, както беше и през ВСВ, като част от Третия Укр.Фронт! Нима по-късно, когато поискахме да влезем като субекти на СССР, не беше същото? Нима сме имали собствена политика през последните 76 години?...

ква стана тя - турците като видяха че остават без най-верния си партньор за ео и взеха да се навеждат на Руснаците

"Лидингтън заяви в интервю, публикувано днес в полския консервативен в. "Жечпосполита", че "при демокрацията трябва да се зачитат резултатите от референдумите"." При демокрацията трябва да се зачита и волята на народа за провеждане на нов референдум. Когато събирахте подписи за провеждане на първият, тогава беше демократично, а при милионите събрани подписи за повторно провеждане, вече не е демократично. Егати лицемерните демократи. Не знам дали Шотландия се лъже, ама със сигурност на тях, както и на С. Ирландия, им е дошло до гуша от лицемерни и нагли англичани. Тази вражда е многовековна и само чака да бъде събудена. ЕС на пук трябва да приеме бързо Шотландия и Англия да сама и изолирана извън ЕС! Да търгува с Индия.

А след втория референдум, ако се гласува "ЗА", тогава пък привържениците за напускане ще съберат нова подписка ..... и така колко референдума ще правим - като в спорта 2 от 3 или 3 от 5 или ....?

Това е демокрацията. Волята на народа. Останалото е псевдо демокрация.

събрана ли е подписка с нужния брой подписи? събрана е. Какъв е закона от там нататък? какво се прави на руско теле този????

Ха че вие соросойдите от кога признавате референдумите, например този в Крим?

Не може да се провеждат по сто Референдума за едно и също нещо само защото Соросоидите и комунистите се скъсаха от мъка,че Великобритания им се изплъзна.Референдум се е състоял и мнозинството Британци изразиха ясно волята си за напускане!РЕЗУЛТАТЪТ ОТ РЕФЕРЕНДУМА Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСЕН!СТИГА ПРОПАГАНДА И СПЕКУЛАЦИИ!

Британците не са разделени равномерно. По-скоро мнозинството англичани. Защото мнозинството в С. Ирландия и Шотландия твърдо гласува за оставане.

АНГЛИЯ Е 63 000 000,СЕВЕРНА ИРЛАНДИЯ-2.5 МИЛИОНА,А ШОТЛАНДИЯ -5 МИЛИОНА НАСЕЛЕНИЕ,ОТ КОЕТО 47% СА ГЛАСУВАЛИ ЗА НАПУСКАНЕ...ТАКА ЧЕ СОЦ-ПРОПАГАНДАТА НЕ ВЪРВИ!

"... Ако изборите променяха нещо , отдавна щяхме да ги забраним... !" Уинстън Чърчил

Това не са избори споко....

vasil

Първо, дали го е казал Чърчил.? Второ, при соца изборите си бяха забранени-имаше кушия с 1 кон.

Репликата за изборите е на Марк Твен.

То малко встрани от темата, ама за себе си го измислих - лично аз съм за референдум за излизане от НАТО, а иначе съм категорично да си оставаме в ЕС. Въобще не ме интересува дали е политкоректно, но ми е по сърце.

Предлагам да ТЕ върнем във Вършавския Договор. Това ми е на мен "по сърце".

Аз пък предлагам теб да ТЕ пратим в Афганистан, ако си с кашишки склонности, а ако те тегли морето в анти-руската флотилия на Ненчев.

Жалко! А някои хора се надяваха и мача с Исландия да се играе наново.

Съжалявам,че трябва да го кажа ,ноо вие сте невежа,непросветен или не чел достатъчно.не се дължат всички тези преимущества на толкова пък труд от "великите"британци ,а от КОЛОНИИТЕ.Индия и вс останали.Ако ние българите изсмуквахме ресурсите на богати колонии-какво ще кажеш.И друго,по времето на Елизабет I-известния пират е обирал всички кораби с тонове злато за "бюджета".богатството на великобритания не се дължи на труд ,а на заграбване на чуждо.Да не ти говоря колко ги мразя,защото винаги,винаги са били против България .чети бе чети като начало трудовете на кисинджър,той описва и нашата история.

Не е съвсем сигурно това! Парламента може да реши друго.

Първоначално вотът за излизане ВБ от ЕС ми приличаше на реализация на планове на жидоянките и техните братя във ВБ. С всеки ден, след изказвания на основни жабочовеци, особено при категоричността, че няма как да има втори референдум, доказват, че съждението е било вярно. Дошло е времето на края на тоя изкуствен съюз. Скоро ще ни изненадат и други държава с екзити, но те няма да са от Източния блок, а основно с преобладаващи жидоелементи в нацията си. Така са решили Билдербергите, СЕК и други жидомасонски организации. Глобализацията на Европа вече им излиза от плановете. Да видим кой герой ще им отгатне новите планове, към какви стратегически цели ще тръгнат. Последното за което се сещам е капсулиране на факяните щати и бетонирането в дън земя из Патагония на главните рогати сатани, в очакване на ТСВ.

Европа подписа смъртната си присъда като отказа да подпише Трансатлантическото споразумение. След разпада на ЕС ще подписват една по една.

Аааааа , ама как да не може втори референдум бе ??? Щом е за Великобритания всичко може ! Ако може дори и повторно да се преиграе мача с Исландия ...

Нещо лошо следва за ЕС. Англичаните го знаят и бързо се омитат. Хората им после ще разберат от какво са ги спасили. България обаче няма кой да спаси.

За съжаление. Изпуснахме момента в началото на 90-сетте да ви изкореним и сега се налага да ви търпим слабоумието.

Хаха министърът им го каза право в очите на соросоидите - 72% избирателна активност - повече от колкото за парламент. Така че всякакви подписки и искания за прегласуване са измишльотини и опити за подмяна на вота!

Англичаните продължават да си вярват, че са империя и всички са им длъжни. Да, богати се, окрали са половината свят, но времената са други. Дуят се, но не бързат да напускат. Европа ще се изправи бързо на крака и без тях. Икономиката на UK процъвтя след като влязоха в ЕС. Помпозното Сити сега е тъжно и мрачно. Сгафиха с Брекзита. Камерън ще остане в историята , че е провалил една просперираща страна, която се очертава да остане само Британия, а не Велика.

България нямала никаква полза от Брекзита, твърдят много експерти. Пряка печалба имат малко българи, само които са заложили на Брекзита и са инвестирали. Коствената полза за България обаче не се отчита. Чичко Сорос направи милиарди за един ден. Дори и минимална част от печалбите си да насочи към фондациите си в България, българската култура пак ще е на плюс.

Който дава пари за развитие е добре дошъл. Който дава пари за малки зелени човечета да се маха надалеч.

не разбрах обаче кой е прав - министъра, който твърди, че резултатите от демократичните референдуми трябва да се спазват или тези 3 милиона човека, които са се подписали да се повтори референдума според правилото за %-ите. Нагледахме се на гръцка демокрация, сега ще се нагледаме на английска... За наполеоновска и хитлерискта вече сме чували.

И сред тези 3 000 000 човека, около 69 000 живеят във Ватикана. Айде не ме разсмивайте ...

ЕС потъва като титаник допреди беше само предположение вече има идникации за по реалистично

То и да потъва като Титаник, знаеш, че ние като сме 3 класа ще се издавим, а тези от първа ще си се спасят, както винаги. Така че не се радвай много.

Ами то преди години така говориха и за гнилия капитализъм, пък какво излезе - развития социализиъм се гътна! Та и сега така, някои пак се надяват ли надяват да стане чудото, ама то, не, та не!

Англичаните с политиката си правят пари и с парите си правят политика. Тези които опищяха орталъка за английските загуби забравят че някакви временни негативи няма да спрат англичаните да си гонят интереса в дългосрочен план. Не винаги и всякога всичко е пари.

Английската икономика е толкова мощна, че освен да обърне стрелките на часовника, то друго няма да се случи. Щом за миналата година 300 млрд. руски инвестиции бяха изтеглени и това не се почувства на острова, смятайте за каква сила говорим. Да му мислим ние и тези бедняци като нас, дето искат да ги зароби Германия и Франция!

Плановете са от "Английската икономика" да бъдат изтеглени около 2-3 трилиона долара ...

за миналата година във Великобритания бяха вкарани 1 трильон и явно че великобританци не ги блазни .

Да ама сега Китай и Индия почват да изтеглят доста.... Ryanair също.... Дигат данъците... Испания почва да натиска за Гибралтар.... Франция вече няма да спира мигрантите на Кале.... ЕС не прави отстъпки.... Все "хубави" новини за острова....

Няма да навлизам в конкретен коментар, оставям това на специалисти - социолози историци, политолози! Тук ще напиша своето виждане и усещане така както се появи изведнъж в съзнанието ми!! .... мамка ви и маймунска , хитри лисици сте вие! ние тука се мяткаме в мизерия и гнет от свои и чужди, а вие се кефите на свобода и демокрация! И сега да коментираме и да ви мислим! що не еб...е пу...а май...а! а! мертеци ниедни! Знаем че за вас сме бивша колония един път на търкитата втори път на руснаците, сега на ... европейския гъз !

Уважаеми, те са постигнали това, което имат с акъл и труд, а не с псувни.

Да, с акъл, че са имали акъла да изсмукват де що са могли от колониите си Индия, Австралия, Британска Америка. Но не и с труд.

да, смятат ни за прости и тъпи, изостанали "развиващи се" .... а те най умните и най великите! "велика британия" ха ха ха ... да се еб...т в гъ....за, и без това го прокламират официално ... ха ха ха хах ааа еврогейска общност и чудо!

айде стига вече с тоя лондон, винаги с претенции, все нещо не им харесва, алергия получавам като чуя само за скапания им остров. като толкова не им изнася, да се измитат по възможно най-бързия начин и да си пият чая по цял ден в скапаните им пъбове. много били отворени и широко скроени. да ама не, винаги са показвали среден пръст на континентална европа, направиха го и сега. Good bye England, I won't miss you!

Ако се замислим,излизането на британия от съюза е може би повече за добро, от колкото за зло. Британците никога не са се чувствали част от съюза. Винаги са гледали какво ще изкярят и колко по-малко да се съобразяват.Винаги са били проводник на американските интереси,"Троянския кон". Благодарение на тях, Европа се забърка в толкова много конфликти. Превърнаха се перачницата на световните мръсни пари. Бяха и продължават да са страна на конфронтации и злобни забележки. Да, смятам че Европа ще е по-добре без тях. Това което се случва, може и да позмисли останалите "незаменими' мислители в този толкова нечестен и едностранен бюрократичен съюз.

Едно не ми е ясно - Защо САЩ и ЕС не налагат снакции на Великобритания и кога ще започне АТО на НАТО срещу сепаратистите ...

Евала, мой човек, този коментар кърти мивки!

развитите държави са с привилегия на богове.

Няма нужда нищо да почват от НАТО... тяхната бяла златка ги освободи.... Като за начало лирата отива към еквивалента на тоалетна хартия а сега и данъците щели да дигат... Почна светлото бъдеще за тях....

Що? Да не би да са откраднали територии от Франция?

А Гибралтар и Северна Ирландия ...

Поредна паднала маска на изискан лицемер. Явно така и Камерън е провеждал проевропейска политика ... с подобни министри

Лондон изключва втори референдум за членството в ЕС Да оставим англичаните да си сърбат това , което са надробили. По-важното е тук на континентална Европа, да се сменят сегашните политически лидери на ЕС, и да се избере нов политически елит/ако има въобще такъв/ , който да може да даде нова визия за развитието на Евросъюза. Явно , че трябва да се извършат някакви смислени политически, и най-вече икономически реформи в този съюз, че да могат хората в него ясно да виждат своята лична , и на семейството перспектива за развитие в краткосрочен и средносрочен план.