Тръмп искал от ексшефа на ФБР да прекрати разследване

Президентът на САЩ Доналд Тръмп е поискал от бившия директор на ФБР Джеймс Коми да спре разследването срещу екссъветника му Майкъл Флин, пише "Ню Йорк таймс".

Обратно в новината

Коментари - Тръмп искал от ексшефа на ФБР да прекрати разследване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той в Белия дом е по-добре и да не работи, защото каквото рече да направи все е идиотско. Аз си мислех, че след Буш младши няма да има по-голям глупак за президент на САЩу но се оказа, че може. Тръмп обаче ще остане в историята - ненедминат кретен.

и аз.

клиничен случай, постоянно сам себе си опровергава и не му пука от локумите, които системно тиражира, абсолютен гьонсурат ???

Това е най-големият срам за Америка. Свиня зае президентски пост. Време е да се връща в кочината където и е мястото.

Лумпене ,лумпене !Тромпоцита може да се хареса наистина ,само на мозъко-дефицитни твари като теб.Какво още видя в ю -туба освен последните хитове на Азис?Нещо поместено от македонски келеш ,видя ли?А видя ли Смръдлания заръвала черна паламарка от ескортовските и години?

Тръмп неслучайно е заявявал многократно, че генерал Флин е почтен човек и той очевидно е такъв, щом държи на истината, но соросоидите не понасят честните и почтените, още повече че Флин публично заяви, че ИДИЛ е създаден и подкрепян от администрацията на Обама: "Бившият шеф на разузнаването генерал Флин казва, че Обама е създал ИДИЛ, вероятно за да свали сирийското правителство" ("Former DIA Director Gen Flynn Says Obama Created ISIS, Supposedly To Overthrow Syrian Government", UFP NEWS). В ютюб: General Michael Flynn Exposes ISIS Supported by Obama Administration А също и: "Новият съветник по сигурността на Тръмп излага своя полемичен план за унищожаване на тероризма" ("Trump's new national security adviser outlines his controversial plan to defeat terrorism", Nov. 19, 2016, Business Insider). Тръм очевидно е наясно с това и дано има сили и акъл да се справи с убийците на Сорос и Обама: "По време на дебат, Тръмп излага лъжата за войната в Сирия: Няма такова нещо като умерени бунтовници. Русия, Иран и Асад убиват ИДИЛ", ("Trump exposes Syrian war lie during debate: 'No such thing as moderate rebels, Russia, Iran, Assad are killing ISIS'", 10 Oct 2016, Signs of the Times).

Е, те и избирателите на Дъмбо са лумпени и му вярват на всяка лъжа. Той обаче е патологичен лъжец.

В своя профил в Швистър президент Тръмп каза: "Аз искам да назнача мой хора, те не ми дават и правят маймунски номера. Е аз пък ще махна техните и пак ще сложа други мои."

Деградацията на американското общество, доведе Тръмп на власт. Това е един естествен развой на нещата. Десетилетия наред, се търсеше преднамерено начин за пълно затъпяване. Е резултата е на лице. Консуматорска маса с първични инстинкти. Лошото е че "франкенщайновото" общество ще изяде създателите си. А с това и останалата част от света.

Джеймс Коми има руско потекло, с гордост носи фамилното си име като спомен от мястото си на раждане.

Или дир-а или Белия дом лъже!

ДИР върви по изнасяните информации в световните медии.

в хамерика има война между клановете и затова е този цирк- по- цигани от нашите турски цигани

Скоро джуджето Путя ще получи подробен отговор на въпроса "кон боб яде ли?". :)

Пак ли Путин ? Явно имаш някакви тайни симпатии към него :) Но то вече е нормално да си обратен, не се притеснявай, че си гей :)

Перкото прецедент ще завърши мнооого зле, или ще го отстрелят, или ще го импичкат.такъв идиот Америка не е имала още за президент.

" Вестникът се позовава на служебна бележка, която Коми е написал малко след разговора." Ха, ха,ха ФБРто ги фабрикува такива служебни бележки на кило, пък да не говорим как е попаднала "служебната бележка" в ръцете на вестника.

как позна... Това да не е българска ТЕЛК, която да освидетелства срещу хиляда лева...

Чест и почитания, щерев!

научете как .....е дирници доста сте огладнели....тая реклама утива ли ?!

Ченгетата по цял свят са прости като налъми. Никой нормален държавен глава няма да търпи да му ровят под юргана вместо да се занимават с работата за която са наети. Не може двете основни силови организации да зарежат основната си задача и да се мъчат да "катурнат" президента

той и Путин е ченге......

Това им е "работата за която са наети", а Оранго за вземе да се научи, че е президент на САЩ, а не на Казахстан и не е цар. Защата настъпи мотиката - отново.

Тръмп искал от ексшефа на ФБР да прекрати разследване за: 2-та милиона убити и осакатени българи 2-та милиона отвлечени българи 2-та милиона неродени българи 400-те милиарда откраднати български пари взривения истински мавзолей фалшивата ни история * фалшивия 24-ти май ....

ДИРЕКТОРА НА ФБР ЗАПИСВАЛ НА ЛИСТЧЕТА, А БАЙ ТРЪМП КАЗА ЧЕ ГО ЗАПИСАЛ С ЗАПИСВАЩО УСТРОЙСТВО В БЕЛИЯ ДОМ ... ШАХ С МАГНЕТОФОНЧЕ :)))

палячо-Хитлер настъпи здраво мотиката. Комни като опитен агент е описал разговора в официален документ на ФБР. Възпрепятстване на пръвосъдието е углавно престъпление за което може да се иска импйчмънт.

Опитният агент може да си "опише" всичко в "официаления си" документ, не мислиш ли?! И после да го пусне на вестниците..... т.е. да разлая кучетата

какво очакваш, Путин да си признае за намесата ли?