И Москва ще разследва покушението срещу Скрипалови

Следственият комитет на Русия е започнал разследване за покушението с цел убийство в Солсбъри срещу Юлия Скрипал и бившия шеф в "Аерофлот" Николай Глушков.

Обратно в новината

Коментари - И Москва ще разследва покушението срещу Скрипалови | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е много сигурно, че въпросните обгазени са наистина убити. Това може да е поредната провокация срещу Русия подобно на тази със сваления корейски самолет над Украйна. Много взеха да се страхуват от възхода на Русия.

Росташак в действие :)))))))) Това все едно да пребия някой и да тръгна да разследвам кой го е набил :) Тия са уникални, ама наистина уникални смешници :)))))

Дааа, ще разследва! Както го разследва убийството на Политковская и още 300 журналисти от 2000 г. насам. Както разследва убийството на Немцов, Литвиненко, 20-ината олигарси, предали неочаквано Богу дух... Знаем ние КАК разследва Масква. Най-много още някой свидетел да предаде Богу дух покрай това разследване... ЕМБАРГО! Пълно енергийно и технологично ембарго на Империята на Злото! В противен случай може да видим и ядрен взрив на Земята... Западни путьовци, СЪБУДЕТЕ СЕ! Спомнете си как започна II Световна Война!

от кога присвояването на средства от компанията, която ръководиш , е политическо действие? Та Глушков да получи "политическо убежище" във Великобритания? Представям си на какви пачи яйца щяха да се насадят англичаните, ако Русия им беше поискала да екстрадират Глушков, поради присъда кражба? Нито да го върнат, нито да не го върнат...! И така...Няма човек, няма проблем' тази истина си е съществувала мноооого преди Сталин!

Саморазследването е величайше руско постижение. Винаги завършва с липса на доказателства.

и когато се прави разследване на нещо, за което Русия предварително е обявена за виновна!

Самият Путин ще ръководи разследването. Другите само ще му помагат.

Путин не е Путин и новичокът не е негов.

Ще разследват ли Путин? Не се препоръчва.

Още през 90-те години на миналия век е разследван в Германия за огромни присвоявания и пране на пари...

Ай, ай, ай. Лека им пръст на разследващите.

Че не дават никаква информация дори и на журналисти за състоянието на двамата болни! Да не се окаже,че са със симптоми на грип, а Запада го стяга обувката и повдигат измислени фалшификати! А???

интересно! Да видим кой ще ближе там,където е плюл.

Челябинската полиция, установила, че причина за смъртта на 23 г. Уляна Н., паднала от 8-я етаж, е законът за всемирното привличане на Сър Исак Нютон, британски поданик. Външното министерство на Русия, веднага е връчило нота на британското правителство.

да трябва да разследва. жената не може да го е поставила в багажа, защото щеше да е засегната още в русия. номерът е станал на митницата. ако предположим, че е на руската, се пита защо на англииската граница митничарите не са го установили....? не проверяват руснаци? няма граница русия-англiя... ...или англииските митници гушат от руските олигарси?

ти си направо за сценарист на "Мистър Бийн и поразяващата пръдня".

разбра ли какво искаш да напишеш???

Тази новина не е смешна Путин щял сам да се разследва дали е наредил да убият някакъв агент

Не сме ние.Не сме ние.Сигурно е Путин.Той беше майййййдана направо той беше.

Бай Ставри

Свърши вече разтакаването с доказателства и прочие простотии. Много му се иска на Путин западен справедлив разследващ процес, ама вече не са това времената. Вече е 2018-та година и сме във Втора студена война, Светът срещу Русия И това ще продължи до Победа

то заслуги към чужд народ и държава се заплащат двустранно-разнозначно.

Аз съм сигурен ,че руснаците най-бързо ще открият кой го е наредил и кой извършил/а те си и знаят/ , но резултатите ще се засекретят и ще се публикуват когато отворят архивите от ВСВ.

Тия в Лондон изпаднаха в делириум. Няма да им помогне - Путин ще бъде избран.

То е ясно бе, Олиг. Нека си го изберат, ама е хубаво да идеш да живееш в неговата Кочина, за да видиш как добре управлява и колко го харесва останалия свят

Не се ли полага по закон разследвне на смъртта на руски граждани зад граница при неизяснени обстоятелства?

Всъщност Тереза Мей се държи като терорист, който иска да вземе за заложник Русия!

Бухахахаха. Чудно, защо ли се досещам какви резултати ще обяви от разследването?

живи ли са потърпевшите и защо не дават консулски достъп до гражданката на РФ Скрипал.

типична азиатска демагогия

стига с тези комунистически номера бе измислете нещо бе напанете се малко бе червени маимуни

Следващия руски предател ще бъде убит в Лондон с картечница МАКСИМ. Убиеца ще е с униформа на НКВД и ще остави бележка и бутилка водка до картечницата, че Путин е издал заповед. Така в властите в Лондон да са по сигурни в следващото обвинение.

Ти се научи първо да пишеш без грешки, пък после давай акъл. Смешник

Аз пък нямах никакви съмнения относно твоя интелект, а горният коментар само потвърждава колко съм бил прав всъщност :))))))черпя те с нещо руско с по-висок градус .. по възможност с име "Новичок" .

Владистрахимир Пу...тин се прави на мирен!

русофилките винаги са изнервени прости кифли

Я имаме си нов трол! Странджата, казвай си стария ник бързо!

Майорът никога не бяга, защото в мирно време бягащият майор предизвиква смях, а във военно - паника...

Щирлиц?

Я....Масква ще се саморазследва !!! Ако се чудят, то главния виновник се намира в Кремъл, висок е колкото табуретка, името му е на женски полов орган и има дълъг и буен бритон, ама е невидим. Кой е той ???

защо в канада убиха българите. там си трая като настъпена жаба.

ЦРУ изпратило шпионин в Русия. Подготовката му е била перфектна, стоварили го със Б-1 Стелт и зачакали резултати. Където, обаче, да се появи - в кръчмата, на лов, на опашка за домати - навсякъде му подвиквали: - "Ей, шпиончето, пийни едно - студено е!" - "Ей, шпионин такъв, стой си на реда" и изобщо провалил се навсякъде. Взел едно шише водка, седнал в къщи и от мъка се отрязал. Нямало какво повече да губи и поискал среща с началника на полицията, с когото често ходел на лов. Влязъл в кабинета му и задал въпроса ребром: - "Кажи ми, къде се провалям? Пия като казак, знам Пушкин наизуст, рисувам като Врубел, псувам като каторжник, кълна се като търговец - как всички познават, че съм американски шпионин? Прегърнал го началникът /в сърцето си бил добър човек/ и ласкаво му казал тихичко: - "Знаеш ли, приятелю, просто у нас в Сибир няма негри!"

ДрОгарю....вица е съвсем друг а и е тъп като реч на Живков на Априлски пленум

чичко клошар от люлин,какво прави дъщеря ти????????

Дир бг., първа писта сте кога падне руски самолет,чакаме сега за хамерикланския хвъчикоптер.

7 dead in US military helicopter crash near Iraq border, officials say-Фокс Нюус

също като за разбилия се в САЩ ден-два преди това изтребител с 3 загинали. нито пък за падането на клинтънова по време на визитата май в Индия, последвано от подхлъзване в банята.

Гардиън: Възможни мерки на Лондон срещу Москва - на Световното по футбол в Русия, английския отбор ще си забива само автоголове. В знак на протест.

Много са тъпи явно и от КГБто. Вместо да го гръмнат с обикновен пистолет със заличени номера, ще го тровят с някакво супер сложно вещество, което го има само у тях. Направо да бяха оставили на мястото бутилка водка и паспорта на Путин случайно изпаднал от джоба му та момчетата от Скотланд Ярд да не се морат много да търсят доказателства. Не че сега са се преуморили. Не че на някой изобщо му пука за доказателствата. При случая с химическите оръжия на Саддам поне изфабрикуваха някакава размазан снимка и я разнасяха по центровете за мозъчна промивка - СНН и ВВС.

тва е все едно тото рина да разследва мафията...

все едно, баща ти да разследва,... дали аз не съм ти баща??

тролките са вече толкова изнервени че изливат обиди на всяка дума против господаря им

На границата между Ирак и Сирия се е разбил американски хеликоптер превозващ оръжие за ислямистите. 7 войника са загинали.Аре сега коментари.....

Недей така направо, че ще му се обърнат стрелките!

Крадеца ще вика :дръжте крадеца...

за 15 години 14 врагове на путин са убити в Англия.И най-простия ще започне да се досеща.

Интересно, а англичаните не се досещат, трябва да са по зле и от най-простия.

Вчера цял ден по норвежкото радио Столтенберг лаеше че всички държ.членки на НАТО подкрепят Англия. Явно че лъжата е толкова грозна че има нужда от масова подкрепа. Тази и баща и отдавна са нейде в Канада...

Лайнара, по-скоро си бил на гости на майка си и си си направил братче! :-))))))

Hе, не, Tи,... докато ядеше лайната, Aз, ти направих братче,... по умно е от Tебе, Hе е,... дебил да 3наеш!!;))

Анонимен деанонимизиран служител, участващ в неуточнено точно разследване, със съдействието на известни неизвестни, именити, безименни, ненаименувани детективи и ха-ха-хакери, под неприкритото прикритие на тайни служби, с незабележимо забележими методи, съобщил, че има неустановено установени, скрити покрити, рационално ирационални, теоретични предположения, с висока степен на вероятност, за атака с отрова в Лондон.

На бас, че Москва ще открие, че лично Сорос е отровил всички в кръчмата! ;-)))))

на бас, че скоро бях на "гости" на майка ти!!! аз често и "гостувам", да я поздравиш!!;))

тва ми звучи се едно хитлер да разследва аушвиц

а как ти звучи, англия да разследва за случката с лейди даяна, или америка да разследва за случката с кенеди, а дебиле прост???

Едно е сигурно, убийците не са от ЦРУ! Те са пълни некадърници. С техните 638 неуспешни атентата срещу Фидел Кастро, ЦРУ са направо смешници!

Тази "новина" не трябва ли да е в секцията Вицове !?

The city is a cosmopolitan, bustling place with every thing you would expect and more, giving you a great place to explore on holiday.Greek Prime Minister Alexis Tsipras also hailed the outcome, claiming that creditors' further aid over the next three years will pave the way for the country's restored growth. To avoid constipation one is also suggested to go for walk and do yoga and exercise regularly. On certain dates concerts and music festivals are held within the caves.S. Cheap NFL Jerseys China [url=http://www.cheapjerseyswholesalejerseys.us.com/]Cheap NFL Jerseys China[/url]

Предлагвам действията на следователите да се заснемат и документират изцяло. След това лентата да се монтира и да се пусне по кината със заглавие на филма, който ще се получиКой ми сра в гащите. Оскарът е гарантиран.

Англичаните убиха още един руснак. Николай Глушков. Ами ако Глушков е убил Скрипал? Както ЦРУ убиха Ли Харви Осуалд, след убийството на Кенеди?

Вълкът ще прави разследване в кошарата за отровените от него агнета.

Владимир Путин даде на Обединеното кралство 24 часа, за да обясни смъртта на Стивън Хокинг!

Кой е човекът, който е снимал баща и дъщеря преди да бъдат отровени в пицарията?!Британците що се правят на улави?Мъжът, който ги е снимал е седял с тях на същата маса. Познавали са се?!

МИПетко се е казвал, руснак с английски акцент.

много пишем и говорим за убийствата в чужбина. прескачаме тези в България. Защо ?

Много е възможно изобщо да не съществува никаква отрова, и Скрипал и дъщеря му изобщо да не са отровени. Вероятно са живи и здрави и ги крият на някой далечен остров. Случаят е скалъпен и го ползват за пропаганда. Иначе щяха да покажат снимки от болницата и някоя епруветка с отровата. Като тази, която размахваше Колин Пауъл.