Деветима задържани в Асеновград за побой над полицаи

Деветима мъже са задържани в Районното полицейско управление в Асеновград след сбиване помежду им и побой над полицейски служители.

Обратно в новината

Коментари - Деветима задържани в Асеновград за побой над полицаи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а цигани ли са?

ще хочнат да ни нападат по къщята по градове, за сега само по села. От ксво се срамите и въздържате да не налагате отбрана поне на полицаите както е в САЩ. А те нападне - а си го надупчил, верно те не нападат с пистолети, но и вие ги стреляйте по краката.

от мързел, пиянство и безнаказаност вече са получовеци. Никой българин няма да се опълчи и да бие полицейски патрул, но циганите от безделие, от социални помощи са се видиотили.

не кажат направо цигани. Значи да пиянстват и безчинстват могат, а сесрамуват да бъдат наричани цигани. Казвайте - цигани, зцащото хората мислят че са българи, а те за съжаление са български цигани. Ако не бяхте писали че били в каруци щях да си мисля че са български хулигани.

аххха хората та хората - какви хора са тия утерменши бе !

Защо не са извикали подкрепления полицаите, като тези от каруците са били въоръжени с лопати,вили,летви. Трябвало е още в началото да ги респектират, а не да се оставят да бъдат обкръжени. Нямат ли в полицията разстановки как се действа при такава група пияни хора.

SS-Nebel

По новините продължават да наричат ЦИГАНИТЕ хора. Мъж бил замахнал... хората с каруците... според мен трябва да се АКЦЕНТИРА, а не ЦЕНЗУРИРА! Това са гнусни мангали и не е расизъм да се отбележи какви са!

Циганска "държава"

Каква полиция хахахахах..... гражданите се жалват че имало престъпност и полицията не ни пазела хахахахахах ще пукна от смях те куките тях си не могат да опазят....

По 20 години в затвора!

ИМАТ ЛИ ПРАВО НАШИТЕ РОДНИ ПОЛИЦАИ ДА СТРЕЛЯТ В ТАКИВА СЛУЧАИ, И ЗАЩО НЕ СА ИМ НАПРАВИЛИ НА РЕШЕТО ОТ ДОЛУ ДО ГОРЕ БЪРЗИТЕ КРАКА, ПЪК ДА ВИДИМ КОН БОБ ЯДЕ ЛИ, ЗАЩО НЕ СА ПОВИКАЛИ ПОМОЩ И ДОКОГА ДЪРЖАВАТА ЩЕ НЕГЛЕЖИРА ТАКИВА СЛУЧКИ, САМО С АРЕСТ ЗА 24 ЧАСА, ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ПОНЕ ЗА ПОПРАВИТЕЛЕН ТРУД, А ПЪК ЗАТВОРА ТРЯБВА ДА ИМ Е ЯСЕН,АМА И В ЗАТВОРА ДА РАБОТЯТ ДО СКЪСВАНЕ.....

abasador

интересно, чета коментара на колегите... Уточнение и 999999 с любопитство, защото са скрити и посочени... като извън темата или спам! Уважаеми редактор, от кога посочването етноса, на развеселените българи, ударили с по някоя и друга лопата служителите на реда, е извън темата или спам??? Или до там сте учили...? Лек ден.

abasador

ех, това да се случи в Германия (или САЩ примерно), ще бъде интересно, какво ще пишат Българските медии? Лек ден.

Само са ги били ли? Или са ги и ....

Имало едно време МИЛИЦИЯ.Добре е да има приемственост и добрите практики от времето на соца -да се развиват.....

Рано или късно щеше да се случи , след толкова години затваряне на очите от страна управляващите ! Заради безхаберие обществото се напълни с хора , които отдавна трябваше да са прибрани , а те си веят шапките и си правят каквото си искат - ето ви и резултатите : никакъв страх от нищо !!! Драги управляващи , Простотията е като бумеранг - лети , завърта се и Ви удря по главите , Но така е когато 26г. единственното което виждахте бяха само пари,пари и пак пари !!!!!

В други, не така очевидни случаи, версията на властта ставаше истина чрез многократно повторения по ефирни телевизии на изявления на главния прокурор, на говорителката на главна прокуратура, на вътрешната министърка, че и на френския посланик. Сега и Бъчварова, и Цацаров, и говорителката Арнаудова се снишават... Все пак, гласоподаватели са това, Негови гласоподаватели... Затова няма изяви на артистично и режисьорско възмущение.

предупредителни изстрели във въздуха ве....направо на месо и че се разбягат като пилци ...и награда - повижаване в звание и парична награда за стрелеца --да видим ще има ли ербап мангали тогава....

ко речи ко??? подой ли ...аз съм показвал как се действа!!!

задържани за побой над полицаи...голям смях ...че тия вече не са ли опукани при опит за бягство...ега ти меките китки на Бъчвето

Даааа, изтървахте ги мангалите! Тая сган се държи само в здраво стиснат юмрук и с в бой на всеки неразбиращ от дума техен представител.... И това не е проява на расизъм, а проява на здрав разум, наложен от практиката! Всеки, който си мисли, че циганите (и стига сме ги наричали роми), подлежи на интеграция и превъзпитание е пълен глупак, не познаващ тяхната същност и психика!

Мдааа....Затваряйте този цирк наречен държава.

това са били цигани, казвайте нещата с истинските им имена !!!

Не знам защо плювате полицаите. Какво ли ще стане ако само гледаме безучастно какви безобразия извършва циганската паплач. (което действително е и факт.) От колко време не сме чели подобни новини - как полицията озаптява цигани_

Още като е замахвал с лопатата е трябвало да му пръсне мозъка. Какви са тези глупости. Полицаите нямат никакъв респект, а появата им се възприема като поява на досадна муха. Майната им на БХК. Във всяка една цивилизована държава (без Англия, горките, там дори не носят оръжие) в тази ситуация щеше да падне на земята още първия циганин пристъпил с вдигната ръка към полицай.

Какво ли щеше да стане, ако това не се случваше в Българийката ,която е прегърнала демократичните и неолиберални ценности, а в САЩ, стожер на световната демокрация и флагман на неолиберализва.Тук е въпроса ,който обичахме да си поставяме преди години "А къде сме ние"

Законодателството по "правата на човека"върза ръцете на Полицията и демотивира нейните служители ,да си вършат работата.Смешно е да се твърди,че те именно те са защитени от закона и държавата.Че тях всеки може да ги набие, застреля и наругае.Помните ли как онова депутатче Волен Сидеров се гавреше с полицая пред НС ?А какво остава за циганската сган.Случаят е емблематичен.Държавата не си е на мястото и не може от една страна да бие опашка пред Брюксел за "човешките" правата на циганите а от друга да се твърди,че полицията не си върши работата.

Отникъде взорът надежда не види,но както е казал поетът спасението на давещия се е в неговите ръце-стари- млади българи всеки ден по 50 лицеви опори и псалм 90 -3 пъти,толкоз,останалото е гарантирано от ГЕРБ-шегата настрана,но може и да проработи-лицевите опори са основно занимание на Спецназ,а псалм 90 е даван от самия Дънов на войниците,отиващи на фронта,а колкото до полицията ни -най-добре да се пенсионират,не мъчете хората

Това не са полицаи, а тюфлеци! Полицаите в развитите страни стрелят на месо по негрите дори при минимален риск, а тия наште женоря - обградени от пияни орки, а не стрелят. Заслужават си боя.

а, бе тия полицаи и жена ще ги набие. Трябва да им се позволи да се отбраняват като хората. При пияни дузина мангасариани какви предупредителни изстрели?! То няма време да чакаш да те пречукат

дали пък тези полицаи знаят как се борави с оръжие ......съмнявам се

А защо е трябвало въобще полицаите да се въвличат в специфичните вътрешноцигански забавления!?!

защото това може да се случи и пред дома ти, кадето играят например децатата ти, ахмак!

дядo_star

Но не се случило там, умнико. В циганския зверилник е станало.

Българска демокрацийка в действие - апропо, ако другият полицай г беше дори ранил кремавия предполагам ген. Атанасов щеше да нанаде вой че му избиват електората, така че реално те са с вързани ръце, пък и Българският Хелзински Комитет бди над онеправданите, най вече ако са кремави

Ликуй народе! Единствената поилиция в света, която не може да прецени кога да си ползва оръжието. За да опази себе си. А вие очаквате да пази вас. Булгаристанска комеди на абсурда.

един милиард бюджетни пари за полицай които не могат да защитят и себе си дори ай ...ай ..... ай не мога да повярвам а как ще ни защитават нас изхода е само в оръжие за добрите за да спрат лошите

Запиши се на вечерно училище, неграмотник

Претопиха ни тези цигани, тепърва ще се случват още и много повече такива изпълнения, докато българите,държавата търпят това и не сложат на място всеки където му е мястото. Стига с тази криворазбрана толерантност, и в Европа тепърва ще им сърбат попарата докато не се вземат адекватни мерки от някой нов водач. Чакаме те да ни поведеш лидере, дай Боже час по-скоро.

Докато полицаите немогат да се защитят с личното си оръжие от нападения няма и да има полиция. Нали знаете какво се случва с този който посмее да посегне на полицай в САЩ..... За това там има наистина полиция, а в България има такива само когато стане въпрос за взимане на заплата!

Ако някой сьвестен си изпьлни задьлженията, какво следва? Наградата му е мькнене по следствия и сьдилища, докато му се вземе здравето. Някой да се сеща за полицая, озаптил сьс законни средства гаврещите се с националното знаме мургавите сьнародници от сливенско село? Оттогава не е полицай, надявам се поне да е жив.

Преди време манго,като видеше милиционер, се напикаваше от страх.... Сега удря полицая с лопата... Какво да се коментира повече за пазителите ни на реда.

Каквито пазените, такива и пазителите. Да не очаквате нещо различно?!

Това което трябва да научим от циганите е инстинктивното им сплотяване при обща опасност. Като усвоим това, нищо не може да ни спре.

Това е така защото в МВР няма никаква реформа. Всички щатове в министерства, дирекции, разни паразитни отдели /статистически/ са пълни, а на улицата които трябва да работят по престъпленията и обществения ред са съкратени. Със сигурност не имало в целият град друг дежурен полицай да им съдейства.

За съжаление всички държавни структури в Боколандия са в това положение. Раздута администрация на хранилка. А оперативните работници се съкращават за да се "икономисва". Резултатът е, че няма кой да работи. Всеки се е скрил зад някакво бюро като книжен плъх и отегчен реди пасианси. Ако го накараш да работи се дразни и си тръгва по-рано от работа.

Група граждани хващат крадец на коли. Викат полицията и тя идва. Полицаите попитали хората за случката и дали са били крадеца. Те отговорили - не. Тогава полицаите им казали, че отиват от другата страна на блока, и ще се върнат след 5 минути да си приберат крадеца. Това е истински случай, разказа ми го един колега участвал във въпросния случай. По подобен начин трябва да се постъпи и с тези цигани.

Верно е ! И аз съм свидетел

Боколандия, страната на чудесата.

Къде го чукаш,къде се пука-чел,чел,ама не разбрал.......умник

Само военен режим ще оправи работата! Но пък точно заради това армията бе разбита!

Когато полицай е нападнат не се стреля предупредително, а на месо.