Разследват комисията за конфликт на интереси, обискираха дома на шефа й

Прокуратурата образува досъдебно производство за длъжностни престъпления в Комисията за конфликт на интереси. Претърсени са жилищата на председателя й Филип Златанов.

Обратно в новината

Коментари - Разследват комисията за конфликт на интереси, обискираха дома на шефа й | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А,ето защо за Цветанов като бивш силов министър да РЕКЕТИРА най образованото ни съсловие от областта на информационната технология!По най грозен начин той си позволи да ги обяви за ОПГ"извратеняци" защото имат своя морал да му откажат своето "сътрудничество"! Без техните знания не можеш да извършиш подобни престъпления.

По физиономията си личи, че е типичният ченгиил - рекетьор

То позициията ти на думи е добра,а в реалния живот май и ти правиш смяна-ту на ляво,ту на дясно.Как така любимците на властващите преди 1989,първи заподскачаха по площадите със сини балони,сега загърбиха СДС и станаха първи защитници на Герб. По малко съвети,приказки и лакардии,повече работа и разум.

Нещата не опират само до"купиха го",а във възможноста така да се извъртиш,че да си винаги"със вас,които сте на власт".Я вижте Бареков,С.Диков как се врътнаха.Няма фашизъм,капитализъм,социализъм,демокрация,има хора с човешки слабости и амбиции за пари и власт,независимо от това в кой век живеят,независимо от произход и образование.

Не може хората да влизат в политиката с една единствена цел грабеж. Това не трябва да се получава повече, затова хората са на улицата. Затова и аз ги подкрепям и ходя на протестите, когато мога. Трябва друга нравственост, друг морал в политиката, обясни позицията си Георги Мамалев.

Според последните социологически проучвания 8 от 10 българи живеят в стрес, а останалите двама в чужбина? Защо? Какво става? това са само част от въпросите, които вълнуват актьора Георги Мамалев в новия му моноспектакъл Какво става

ЖЕСТОКО ПРАВОСЪДИЕ= НА ДОВЕРИЕ= НА ИНВЕСТИЦИИ= РАБОТНИ МЕСТА! КЪМ МОМЕНТА ГАРАНТ ЗА ВСИЧКО ТОВА Е ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ! ...ВСИЧКО ДРУГО Е ЕМОЦИЯ, МАНИФЕСТАЦИЯ И ГУБЕНЕ НА ВРЕМЕ!

Тая твойта панацея сме я изпитали вече над 60 години,и защо ли пак сме най-бедните в Европа а.

На тоя Златанов жена му е Министър при Олигарски

Невероятна глупост! Нямат никакви роднински взаимоотношения! Първо, проверявайте, а после пишете простотии.

Като започнат с това "разследване срещу неизвестен извършител" направо ме уморяват от смях. Кой е неизвестен бре? В тази комисия само анонимни ли работят?!? Няма друга такава държава!!!

Ти хвани да прочетеш нещо по въпроса преди да ръсиш глупости или да си чешеш пръстите по клавиатурата! Не може да се образува срещу конкретен човек или група хода при положение, че тепърва се събират доказателства за вина. Или ей така ще предявяват обвинение и после ти ли ще плащаш обезщетения, като осъдят МВР или прокуратурата? Вземи прочети поне НПК от обща култура.

Тая държава съвсем замириса на червена диктатура!!! Алоооо цацата, не мислиш ли, че сте твърде плитки??? Наистина трябва да тръгне някой луд с картечница по инстанциите и парламента,но все ще се случи и това.

Защо тоя, който тръгва да трябва да е луд? Просто мафията или ГЕРБ или там който е, просто да му плати добра сума. Виж колко неразкрити убийства на знакови фигури от ъндърграунда има, които не са разкрити! Защо мислиш от ГЕРБ си купиха бронирани коли. Само на Фидоска не са купили, защото не може да влезе в бронираното купе.

до /камилата/и др.може ли някой да изброи грешките на ГЕРБ,че нещо не е ясно

А Браво!!! Ще им излезнат всички керливи ризи на герберчетата...Цацаров здраво се е захванал с тях.

Те комунистите си мислят че всички хора са червиви като тях и къде и да пипнат нещо ще излезе... Е, пипнаха здраво тук-там и какво?! Все повече смешни стават , сигурно и на Филип Златанов ще повдигнат обвинение за някоя детска катерушка - построена от някой в конфликт на интереси- родител.... СМЯХ!!!

Това са кирливи ризи на любимата комунистическа партия. Господин Златанов е откърмен от тази партия - дядо активен борец, майка партиен секретар, но като видяха накъде духа вятъра станаха първи активисти на ГЕРБ и съответно отплатата не закъсня - майката директор, сина председател на комисия.

... ББ министър-председател, ЦвЦв министър, тетка председател на НС и т.н.

Чета и се чудя дали не е време вече да го почиствам от смазката и да тръгвам по инстанциите. Не мисля като дядо да лежа в лагер. Или поне ще изпратя 20-30 червени говеда по реда им преди да ида в Белене.

Кат си много ербап, де беше до сега? У говната, и мучеше щастливо , нали?

Няма ли съд за кретените, които пропагандират насилие!

Кога ще ПУСКАТЕ -----СУМИСТА ??? Само той остана ,НЯМА ОТВЛИЧАНИЯ ,....НЯМА КИНТИ ЗА ПАРТИЙНИТЕ КАСИ ! МАГЕНИТЕ СЕ ЗАЕХА С ----ХРАНИЛКАТА ОТ ДРОГАТА !

Щом е имало обиск, значи нещата са сериозни. На това правителство трябва да се отдаде дължимото - това е пореден разкрит случай на гербаджия все още във властта, който се е пооблажил от поста си. Това се нарича корупция.

Статията: "Разследването засега се води срещу неизвестен извършител" Феновете: "ПОРЕДЕН ТРИУМФ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО!!!11!"

Съдейки по минусите, щом е от ГЕРБ, не е корупция. Малей тия са мноооого задръстени!

"Щом е имало обиск, значи нещата са сериозни." Не, просто: "Щом е имало обиск без известен извършител явно нещата са поръчкови"

''АМИ'',всичкоТО електорат на ГЕРБ се дотътри от ---3-ната крадлива коалиция ---24г.! Още повече .че от 1944г.,до днес ,...България се управлява от ЕДНИ И СЪЩИ ! НЕЩО ДА КАЖЕШ????

цацата съвсем се оцаца.

Мачкай гербераста да се научи как ще сваля Цонев на колене, как ще съдят Масларова, как ще затварят Алексей, как ще спират Белене! Вземем ли им страха сега, то в бъдеще няма и да помислят да посягат на партийните интереси!

Е ТОВА ЛИ Е ГЛАВНАТА НОВИНА ТУК!? НАЙ ГЛАВНОТО Е ЧЕ ХОРАТА СИ ПРОТЕСТИРАТ ВЕЧЕ ПОЧТИ МЕСЕЦ, А УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА СИ СЕДНАЛИ НА УШИТЕ!

това е новина. А ония ухилените кретени дето се разхождат по улиците не са никаква новина. Те са просто разхождащи се кретени.

За тези пред НДК говориш, нали кретенчо?

А, ще ги изтърпим още малко и ще разтуряме седенката!

КАК ДА РАЗБЕРЕШ КОЯ Е НОВИНАТА КАТО СИ ЗАРОВИЛ ГЛАВА В ПЯСЪКА... А МОЖЕ БИ В НЕЩО ДРУГО !

Ей щрауске......палавнице...ей!

А някой знае ли конкретно за какво си протестират? Вероятно някоя партия не е доволна от резултатите от фалшифицираните избори? Сваляне на правителството означава край на разследването на престъпленията на предишните управляващи, хаос и вероятност за ново фалшифициране (по-качествено) на новите избори...

Казвайки "аз не ги разбирам" не казваш "те са глупави", а "аз съм глупав".

ТЕ ВСИЧКИ ГЕРБЕРИ СА ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ.

АКО ТИ СИ МИНИСТЪР НА МВР А ЖЕНА ТИ РАБОТИ В ДАНС

Човек, който е министър, а жена му работи в ДАНС се нарича социалист, а не "конфликт на интерес".

Че си куха лейка е вярно, личи ти по всичко. Но този път уцели десетката-точно така е!!!

Докога така бе г-н Цацаров: Казахте че има фалшиви бюлетини, ама не казахте КОЙ ги поръча и плати. Сега разследвате нещо, ама не се знае какво и кого. Накрая обаче НЯМА виновни и наказани. Та това си чиста проба симулиране на дейност и в крайна сметка измама.

Че как да не казал. Поръчани са от Герб, платени са от правителството Герб-2, и поръчката е изпълнена в печатница на Герб. Каза го човекът ама кой да слуша.

Не бее-те сега се опитват да прокарат идеята, че БСП е поръчало бюлетините ;)

Та не разбрах, щом си толкова наясно, кого осъдиха за тези бюлетини. Целият ГЕРБ няма как да е свършил тази работа. Отговорността е персонална, ако смея да напомня.

Цацаров никога не виждал фалшиви бюлетини , защото те са произведени от фирмата която е трябвало да ги произведе - те са оригинал , във всяко едно производство е напълно номално да се произведе нещо в повече - с цел покриване на загубите от брак и по голяма печалба

Всъщност ако е имало престъпление е точно това, което казваш - ГЕРБ и всяко друго правителство раздава сочни държавни поръчки на техните си фирми за дебели печалби и комисионни. А допълнителни бюлетини задължително трябва да има - ако при разтоварване изпуснат един кашон в калта какво правим - отлагаме изборите до напечатване на нова партида бюлетини ли?

---ДАЛАВЕРИ,ДАЛАВЕРИ,ДАЛАВЕРИ--24г.---Д-А-Л-А-В-Е-Р-И!

БАСИ,.....ИМА ЛИ НЯКОЙ ЧИТАВ В Бе-ГЕТОТО ???????

Е как бе, ....ние двамата......Ама и теб катоте знам какъв си----- :)))

Продължава прокуратурата да изпълнява поръчките на турско-комунистическата измет! А какво стана Цацаров с бюлетините в Костинброд? Какво стана с Белене, Хохегер...и т.н. С тези неща кога ще се заемеш?

някои знае ли какво са свършили в тази комисия??

Да аз знам. Когато ги питат има ли конфликт на итереси казват "Няма".

Пратиха Волен на море да снима клипче.