Русия започна разследване за геноцид в Югоизточна Украйна

Русия започна наказателно производство срещу украинския министър на отбраната и висши военни, обвинявайки ги в геноцид срещу населението в Югоизточна Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Русия започна разследване за геноцид в Югоизточна Украйна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДЖОХАР ДУДАЕВ: ЧЕЧЕНСКАТА ВОЙНА ЧУКА НА ВАШИТЕ ВРАТИ!: Не знам какво е намислила Русия, но знам, че в нейните планове влиза пълното изтребление на чеченския народ. Това е държавна програма. Вие, руснаците, сте болни от русизъм. Това е по-страшно от фашизма. Само времето може да ви излекува В Чечения се води война. Но войната има свои правила и закони. А вие не ги усвоихте и горчиво ще сърбате надробеното с агресията си в Чечения и Абхазия, в Грузия и Нагорни Карабах, в Азербайджан, Молдова, Прибалтика и Таджикистан, където всичко заляхте с кръв! Цял свят видя, че Русия и руснаците са опасни. Руснаците не са способни да управляват страната без тоталитарни режими. Щикове, смърт, кървища и страх това ни носи Русия.

Тази година се навършват 20 години от нещастната новогодишна атака на Грозни. Някой поучил ли се е ???

Не трябва да се забравя, че традиционните руски звества и традиционният за русия геноцид, на който е подложен украинсикят народ, се провежда на 150 км. от България - това е разстоянието от границата между Южна Добруджа и поробената от .... Северна Добруджа, и територията, в която живеят българи и украинци. В момента там върлуват, убиват, насилват и т.н. руснаците - правят всичко, което харесват и обичат. Не е редно да бъдем безразлични. Все в тези територии се провежда геноцид по отношение на българите. А и не само това - украинците също са хора и трябва да бъдат защитени. Руските зверове окупираха Крим /който никога не е бил руски/, и на тази територия провеждат етническо прочистване. След не много време ще се окаже, че Кримският полуостров е населен предимно с руски зверове. Хайл Цар Путлер

Наистина са зверове. Не дават да бъдат хващани и тормозени освен това при опит за такива действия се осъбват и хапят, а ако някой е много упорит може и да го убият

Все си си мисля, че ако "Академията" беше там, отдавна нямаше да има руски и кавказки наемници в Донецк.

Търсят се стaтисти зa учaстие в укрaйнския филм " Леденa епохa 3" Укрaйнски жрици нa любовтa предлaгaт секс ( пълнa волнa прогрaмa срещу подслон през зимaтa !

Зaменям тристaен aпaртaмент в центърa нa Киев,срещу 6 кубикa дървa зa огрев и обширнa земклянкa,предлaгaм доплaщaне!

Май, май беларуската армия ще влезе в ролята на миротворец, за да бъдат спряни зверствата на хунтата в Донбас... От ДНР нямат нищо против.

Щерев го прибрaхa в лудницaтa,a,дaно приберaт и пъстрaтa кaкa !

И след разследването трябва да пипат със желязна ръка. Да се изтръгне жилото на фашизма в Украйна!!!

Тия фaшaги,дето стрелят от летището в Донецк сaми си подписвaт некрологa,кaто свършaт водaтa,сaми ще се предaдaт,после трибънaл,рaзстрел.....червей....

питай в партийния клуб.

перат без накисване.. "..Полиция и представители на митниците в Румъния провеждат обиски в офиси на руската нефтена компания ЛУКойл, съобщи Агенция Франс прес. Поводът е провеждане на разследване за укриване на данъци и пране на пари от румънските подразделения на компанията.Според официални данни, става дума за около 230 милиона евро..."

Украйна я чака тежка зима. Да видим на къде след това.

Кaке когa зa последно си прaвилa секс,щото съм сигурен,че е било много...о отдaвнa,тaкa ли е ....?

Секс?!? Какво по-дяволите беше пък това??? :)

Украинското правителство упорити се е запътило към НИЩОТО. Как ще интегрираш население когато обстрелваш училища в първият учебен ден, когато използваш РСЗО с калибър 120, 270 и 300мм, балистични ракети и авиация с НУРС? Двете страни са тотално разделени, ще са необходими десетилетия да се притъпи насятата омраза.

Ти си aбсолютнa лъжкиня и пълен въздух под нaлягaне,кaк един човек имaщ сериознa професия,ще имa време по цял ден дa пише тук,естествено ,че не е възможно,ти рaботиш сaмо плaтен дрaскaч нa Сорос,a прaвото,може би ти е хоби,освен товa си стaрa момa 100% съм сигурен !

Русия може да си разследва колкото си иска- тя няма юрисдикция в Украйна. Обаче материалите от разследването в Украйна може да станат доказателства в производство в МНС за доказване на руската агресия в Украйна. Интересно- защо дир-а ни занимава с руските фашистки и неонацистки глупости- няма ли други, по-интересни теми- например- дали атака ще минат 4% та бариера? Струва ми се, че не....

За каква юрисдикция говорим когато САЩ атакуват Сирия? Всеки прави каквото си иска. Факт е, че на запад започва да се чува и "другата" страна, личи си в пресата.

Наскоро Аржентина се мъчи да съди САЩ в МНС и американците общо взето им казаха да го духат, защото МНС не ги интересува. Та в този дух: Просто ми е интересно. Да речем, че международния съд реши, че Русия е зла империя замисляща пъклен план да завладее поне галактиката и анексията на Крим е първа стъпка от този план. Та какво следва след това? Ще изпратят пристав да арестува Русия, ще и спрат и без това спрения внос на фъстъчено масло или какво там?

Русия е започнала нещо си, но не се знае, коя държава ще го завърши. Не се знае, защото днес петрола стигна цена от 92 долара за барел и се е запътил към 80 долара за барел. Това е гибел за Русия.

Защо мислиш,че Русия не участва в този процес? Нали за да поддържат висока цена от ОПЕК ги караха да намалят добива? Русия отказа защото има договори.

Щерев ти можеш ли дa се зaкълнеш в животa нa нaй-близките си хорa,че : 1.Не си плaтен дрaскaч 2.Че всичко което пишеш вярвaш,че е истинa и си убеден в товa. Aйде aко си честен човек,нямa от кaкво дa се притеснявaш ! Aйде нaпрaви го писмено тук,aко ти стискa !

Само ако прегледаш видеото на Дянко Марков за Русия и прочетеш истинската история ще разбереш че Русия не е братска а е основен враг на България която преследвала имперските си интереси както сега в Украйна.Не съм платен , а убеден!Но практиката на КГБ и неговите слуги удобно оплюват всичко което не им отърва на пропагандата.Всеки българин ще е на моето мнение ако първо мисли за българските интереси.Не желая медали за убежденията си..благодаря.

Щерев нещaстнико,сaм много добре знaеш,че мирното нaселение в ДинБaс е избивaно от фaшистките укри,aмa тaкивa кaто тебе и мaйкa си ще продaдaт зa жълти стотинки,престъплениятa сa констaтирaни и от ОБСЕ,тaкa,че лъжите не минaвaт, a ти си срaм зa родителите си...

До сега украинци не са копали масови гробове .ФАКТ! До като при руснаците си е традиция........ p.s.:Не изброявам защото са хиляди случаите.

Военнопрестъпниците, обявени във Венеция са Обама,Валцман, Барозу и Расмунсен.Световния съд на интелектуалците ги осъди, начело с Лари Кинг. Украинските военни са просто убийци на жени и деца.С прлаво мерене по жилищни домове и училища.Какъвм съд за подобни античовеци.Ликвидация на място...

В малкия отрязък от време когато Украйна е била "независима" Войките на Петлюра оставят след себе си не малко масови гробове. Но малко са държавите които не са го правили. Това са си фактите.

Още един червей е изпълзял ( дебилa Щерев ).A фaшистите след кaто бъдaт осъдени ,КГБ ще,ги ликвидирa.

За това приказваме:руската (кгб) практика на масовите гробове.

Къде ще бяга Барак, като го подгонят китайците ??? Много смешно !

При бравчедите на някоя палма. Спомням си преди две години какъв вой беше когати Ирина Роднина в своя сурат тефтер беше поставила снимка на семейсто Обама гледащи лакомо банан. Оказа се че освен от кънки разбира и от хора

Неонацистката банда в Киев ще си получи заслуженото. Това е съвсем ясно и ще се случи съвсем скоро. Даже възмездието започна .... Но главният фашизоид е във Вашингтон и поради глупост запали едновременно три световни огъня - Украйна, Близкия исток, Хонг Конг ... Като прибавим и Афганистан ... стават четири. Къде ще се крие Обамата, като го подгонят китайците не е ясно. Путин е велилодушен човек и може да му предостави убежище в Сибир, но само временно

Тия мальчики в Кремъл ми изкривиха шапката и стали обортньй.Ами как ще разследват престъпление където са главните заподозряни.Ако попиташ някой затворника защо е в затвора отговора винаги е:Аз съм невинен--ха--ха

Къде ви събират такива нпо-тата!? Явно сред малцинствата - етнически, сексуални, интелектуални...

Олимпийските, световни, европейски и азиатски шампиони по геноцид започват отново да го прилагат. Лошото е, че човешкото общество не се противопоставя достатъмно енергично на руските зверства и руското варварство. Всъщност, след хазарите, руснаците са най-големите врагове на човешката цивилизация. Човешката, не животинската.

Бля, бля, бля......

Еми, те хазарите управляват "Киев".

Последно кои са шампионите ти, че не се разбра!? А, американците що ги пренебрегна с индианския и дрругите геноциди. Или ги броиш към хазарите!?

Морковеее, недей Чадо със скодоумни путинофили да се занимаваш. Кауза пердута е Чадо! Пет минути спор с прост човек и не знай се кой е простият-ти или той! Затова мани ги да плуват!

"Руското правосъдие" - самото понятие поражда смях Останалото е миризлива руска партенка

Стига сте плямпали на изуст.Защо? Дай ми пример за най-безпристрастен съд. Може би този в Страсбург? Ами съдят сръбските лидери по време на войната, но не съм чул за обвинения срещу косовските албанци например, които на всички е известно че са продавали органите на избитите от тях сърби. Това обаче е тема табу за "Европа". Пиша я в кавички защото по някакъв необясним начин ни се набива тази дума, а може да погледнете на картата и да видите, че полувината от Европа е заета от Русия. Не е коректно някак, но пак ще речем карай да върви. Нека ни набиват канчетата с изрази като "европейски ценности".....Ами хайде де, кажете какви са точно те. Печалба, тръстове , корпоративни империи, корупция, гей общества, травестити и трети пол.....какво още....проституция, бедност, бездомни безработица, кредитно робство..... Като говорите за Русия се огледайте първо как живеем ние, какво общество сме изградили и чак тогава да критикуваме. Малко като жабата и вола е нашата работа. Може би нашият съд е по-безпристрастен?

Ами ще ги съдят и ще ги осъдят най-вероятно.Въпреки западния медиен чадър над случващото се, на всеки, който се интересува живо от ситуацията му е ясно какви ги натвориха БАНДЕРОВСКИТЕ ФАШИСТИ. Подчертавам тази дума за да им е ясно на някои, които по-долу не им харесва изразът. Да си припомнят някои моменти от историята на този така наречен украински народ и да се поровят в статистиката за избитите от бандеровците поляци, руснаци и др. народности живели някога в западните части на днешна Украйна. Целта е била не само да ги избият , ами да умират в страшни мъки. За тези кумири на съвременните фашизоидни банди може дълго да се говори, но и съвременниците им не остават по-назад. Достатъчно е да се поровите из нета и да видите какво остана след тях в Одеса. Стига сте квичали по нета безхаберно. Всеки може сам да се информира. Добре, че я има тази възможност, защото, ако чакате по обичайните медии да научите нещо- просто забравете! Лошото е когато това става държавна политика.

Фашагите в Украйна треперят от ужас. Руското правосъдие идва и милост няма да има.

Тази майдановска банда рано или късно ще си получи заслуженото, въпреки бащинските грижи на Запада и жалките изцепки на РП и компания.

Не те е срам, ужким си комунист-рашофиль, а пишеш гнилия запад с главна буква ??? Кат начало получаваш само мъмрене, с последно предупреждение.

На руснаците не може да се вярва изобщо. В момента в Донбас би трябвало да е примирие, а в резлтат на така нареченото примирие с употреба на тежка артилерия са превзети позициите на правителствените въоружени сили на летището в Донецк

Всеки ден има избити цивилни от бандеровците, за какво примирие дрънкаш.

Много ми се щеше да поговоря с интелигентни хора тук, Хора, които могат да мислят и имат сериозно отношение към случващото се в Украйна. Но явно не става. Затова искам да попитам тези, които употребяват думата ФАШИЗЪМ например. Защото помня, когато у нас настъпиха промените тези, които бяха срещу комунистическото статукво също бяха наричани лумпени, фашисти, вражески елементи. А всички те просто искаха промяна към по-добро. И тъй или инак нещо се получи. Не че сме цъфнали и вързали, за което сме си виновни сами, разбира се. И наследството комунистическо още дълго ще ни натиска. Но сме в ЕС, пътуваме свободно и можем да пишем каквото си искаме тук например. Че дори и разни Сидеровци си отгледахме, да ни представляват пред света. А на тях май само свастика на ръкавите им липсва Та каква е разликата между нашето преди години и случващото се сега в Украйна? Та там също искат промяна. И тя е болезнено необходима. Стандарта на живот на украинците е съизмерим с нашият през седемдесетте години, дано никога не се повтори. Кое е фашисткото там, кое беше тук? Кое е фашисткото на Америка? Колко американци воюват в Украйна? Кой анексира Крим? Там живеели руснаци, ще кажете. В източната част също. Те са си там от години и си живеят нормално. Всички знаем, че на Путин не би му харесало да има нещо близко до Европа по западната си граница, кримският черноморски флот би му се изплъзнал. И като местен феодал безнаказано прави каквото си иска. Защо започна офанзивата в източната част?-За да притъпи недоволствата около кримската анексия. Референдуми с 98 % одобрение??? Къде го има това? Нещата са прости. Но като един типичен диктатор той не мисли за жертвите, те са статистика. Моля Ви, бъдете сериозни. Ясно ми е, че веднага ще се вдигне олелия колко зле живеем у нас, колко сме съсипани от ЕС и Америка. С което не съм съгласен, но ако е така, питам-кой е лудият, онзи който яде баницата или другия, дето му я дава? Защото за нашите си несгоди сме виновни само ние и никой друг! Всички ние допуснахме поради собствената си глупост да бъдем управлявани от комунисти. Ние допуснахме разцвета на мутренски групировки. Няма държава с планова икономика, която да просперира. Няма комунистическа държава, която да просперира. Ние не успяхме да създадем силна държавна икономика. Ние се радваме на неплащането на данъци. Ние работим на тъмно. Ние се стремим да откраднем всичко отвсякъде. Ние даваме подкупи. И така до безкрай! Докато сме такива, можем да се сърдим единствено на себе си!

Глава ме заболя докато изчета писанията ти Чадо, ама чини ми се верни приказки приказваш. Давно и на други някои им защракат куфалниците!

Кой започна фашисткия пуч на Майдана. И как го започна ... И докъде стигна ... Няма нормални хора, които да търпят фашисизирани хамерикански мутанти по раницата си, разни хамерикански ПВО-та и военни бази. А Крим се върна там където му е мястото.

Бай Ставри

Започна го Кремъл и сатрапът Янукович, продължи го Жуже-то и продължава и десега Какво не ти е ясно

Vladimir Borisov

Затова казах, че ми се ще да поговоря със сериозни хора, които познават реално фактите. Струва ми се, че Вие колега просто пишете отдавна повтаряни измислици.

Да ти отговоря на въпроса : "Та каква е разликата между нашето преди години и случващото се сега в Украйна?" У нас си беше просто пропаганда, докато в Украйна си има фашисти. Наричаме ги фашисти понеже самите те се мислят за фашисти. Например има доста снимки на младежи с "вдигната" ръка. Отделно има снимки на погребения на бойци от "Десен сектор", на които носещите ковчега са с немски униформи от ВСВ. Даже година преди майдана в западна Украйна имаше подобно ритуално препогребване на бивши членове на СС дивизията "Галичина". Разбира се Украйна не е още изцяло фашистка държава. Просто хунтата ползва крайните елементи да им вадят кестените от огъня.

Vladimir Borisov

А откъде черпите информация за случващото се там?

РАШИЗМ-Россия не победила фашизм в 1945-ом.Она его осьiновила.-Ю ТУБ.

Руснаците изстръгнаха фашизма от корен в Германия. Германците не могат и да си помислят вече за него. Но фашистите хамериканци възродиха фашизма в Украйна. Но и неговият край се вижда ...

pmotikov@abv.bg

Азиатски чизмаристан, от самото си възникване кат некакво си държавно формирование, е класически пример за фашизирано общество.

Руско ще е, какво друго да бъде? То друго и няма. Щом и хамериканците го купуват...

Между другото, някаква информация има ли разледване за самолета

Абе, няма окончателна информация, ама вече има заведени искове от германци и холандци срещу Украйна.

Бай Ставри

Как да няма 53-та бригада ПВО на от Армията на Руската федерация свали самолета Да не се правят на умрели лисици

Убийствата на мирни граждани и целия геноцид е на съвестта на Европа и Щатите - те поставиха тази хунта на власт. Нищо ново, историята на Европа и Щатите доказва че европейската цивилизация е най-кръвожадната в историята - кръстоносните походи, търговията с роби, кръвожадни колонизатори, убийци на индианци, Хирошима и Нагасаки, нацизъм и хитлеризъм та до ден днешен със стотиците им войни и конфликти - всичко това е Made In Europe!

В нашите "български" медии, а в същност тотално рашофилистични, пропагандно лъжливо се налага тезата, че азиатски варваристан е единствения и незаменим доставчик в света на въглеводороди и вси възможни суровини, и че съвсем скоро цел свет ще клекне в нозене й и коленопреклонно ще моли н.в. генсек-императора пусинчо за милост и благоволение ??? - От 2017-та Австралия става най-голям износител на газ в света; - Канадо-Американските високи технологии правят добива на шистови въглеводори все по-ефективен, и все по-екологичен; - Цената на 1000 куб.м. газ на Хенри Хъб Луизиана е между 120 и 150 щатски долара, в зависимост от сезона; - При тез въглеводородни цени, хай-технологии и висококвалифицирани специалисти, - цел свет, чинизийци, арабески и европейци инвестират в Щатите, като най-добро място за правене на бизнес; и при сички тез световни реалности, туземните рашофилистични медии представят кремльофската шайка и жужето пусин, кат некакъв международно-върховен фактор ???

Flioink

Русия обвинява Украйна в геноцид хмм, крадецът вика дръжте крадеца. Историята помни Русия като една от държавите извършвала най-много геноцид срещу населението си, затова са на това дередже - повечето будни и не алкохолизирани са били унищожени.

Човечеството се дели на два типа: -- продуктивни, креативни люде, на които в кръвта им е демокрацията и отвореното общество; и - неексплоатирума пасмина, чиито разходи за издръжка далеч надминават туй що те създават, обикновено только екстременти. Те мразят до дъното на душата си, ако имат такава, свободната конкуренция, демокрацията, свободата и безумно либат деспотиите, щот само в тех могат да командват интелигентните и трудолюбивите. В зависимост от процентното съотношение на тез два типа, едни държави просперират, а други тънат в мрак, невежество, мизерия и простотия.

По минусите им ще ги познаете.

ти ли си продължението на пъстър свят?

Че няма отърване от руското правосъдие. Гелетей се усмихва за последно. А Порошенко проклина мига в който се е съгласил хамериканците да го назначат за прзидент.

ЗАЩО НЕ ПУБЛИКУВАТЕ ДОКЛАДА НА ООН ?

Я Украйна има хамерикански фашизъм. Нали знаеш, как руснаците се справят с всякакъв фашизъм

Последни Кремълски партенки: Лапай народе, смърдят на газ! Путин разказал за ползите от Парламентарните избори в Украйна. И как Русия?!?! щяла да помага на Украйна Мале мале Жужето Пу изтрещя

Май Хиречек е изтрещял

Бай Ставри

Чети бе лай.р руски. Ти лента ру не четеш ли?

Тъ-пъ-нар! Мноу си проз!

Чизмарската централна банка обръща валутно-златните си резерви в акции на МОГЪЩИ ХАЙ-ТЕК ЗАПАДНИ КОМПАНИИ, белким изкарат некое друго центче, та да закърпят тук-там продънения колхознистански бюджет.

Не се разбира кои са твоите чизмари, но руснаците имат неограничени валутни и златни резерви и могат да купуват и продават акции когато и където си поискат. Въпреки измислените санкции на САЩ и ЕС. Колхозници се оказва, че са смотаните хамериканци и брюкселските им прислужници

Хамериканците понасят удар след удар. И затъват в Украйна, Близкия изток, Афганистан ... Сега и в Хонг Конг. Както казва един форумец, примката е метната на врата на Барак. От едната страна примката държи Руския Президент, от другата - Китайския Премиер. Обама вече рита с двата крака ... за последно

Прочети по-горе тъп.ко, кой подрипва предлетално !!!

Барак си отива

... и един мармот завива шоколад ...

Руснаците имат богат опит в приписването на своите чудовищни престъпления на противната страна. Пример Катин 1 1940 г. НКВД извършва военно престъпление избива 22 000 полски офицери 1942-3 - германците разкриват пред света руските престъпления. 1943 - руснаците лъжат като цигани, че германци са убийците в Катин 1944-5 българският участник в разследването на руското престъпление - доц. Марков едвам е отълвал кожата пред така наречения престъпен Народен съд. 1990 Михаил Горбачов си признава, а Борис Елцин лазсекретява архивите на руското престъпление Днес е в ход КАТИН 2. Мужиците имат богат опит не само от далечното минало .....

Е па затова цивилизованите гермаци съвсем открито си трепеха в концлагерите. А цивилизованите японци и те си режеха глави на показ, и без излишен срам. Да не говорим пък за балтийските махали, където дедите на днешните демократи си се разправиха съвсем без притеснение с евреите. Но това изглежда е без значение. Както се казва-защо биете негрите. Кои каквото е вършил- да си отговаря. Само дето в днешно време само от едни се иска да отговарят.

Дядка, ти седесарска отрепка ли си или се правиш на тъп гербераст? Да ти говорят нещо: Бабий Яр и сто и петдесет хиляди избити или заровени живи там? Лидице (Чехия) и Орадур (Франция), Освиенцим и Майданек, Бухенвалд и Треблинка? А милион и половина партизани и мирно население избити в Югославия? А изгорените 3500 украински села заедно с населението им от отстъпващите СС дивизии "Тотен копф"? А избитите 6.5 милиона евреи? А 22-та милиона жертви, които даде главно Русия, за да спаси Европа и света от фашистката чума? И още безброй престъпления на нацистите и фашистите към цивилното население на европейските народи. А Катин е военна операция - на война победителите не ги съдят! За Горбачов не ми говори. Всички знаем за гнусното му предателство спрямо собствената си държава и народ! Получи си паричките за Нобеловата награда и емигрира в Лондон! Егати плюнката скапана. Питай защо САЩ искат да им предадат Джулиан Асандж - сигурно за да го наградят с орден за храброст?!

Жалко, че паметта людска лесно се промива с медийни крясъци!