Холандия ще обяви доклада за фаталния полет МН17

Холандският съвет по сигурността ще обяви днес резултатите от своето разследване на катастрофата на малайзийския пътнически "Боинг" над Източна Украйна.

Обратно в новината

Коментари - Холандия ще обяви доклада за фаталния полет МН17 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много се радвам че не съм от вашата кавкаща и квичаща агитка!!! Само квичене и квакане се чува от вас, без основания и каквито и да е било потвърждения};-)))

Резултатът беше очакван. Само в метериала е разменен редът в даване на мнение от две групи хора. Експертите са написани преди западните политици. Това е грешка и незаслужено пренебрегва приносът на западните политици към установяване на причината за сваляне на самолета и виновниците.

Докладът само ще потвърди, нещо, което цял свят знае - руските сепаратисти са свалили самолета. Причината - дали са го сбъркали с украински (каквито сваляха наред) или са били пияни, остава загадка. А това, че РУСИЯ им е предоставила ракетите, знаят всички.

Русия не използва и няма такива ракети. Има ги само от съветско време в украинските складове.

... това, дето рашките твърдят, че тази модификация на Бук не е на въоръжение в армията на РФ, изобщо не означава, че в РФ няма такива ракети...

Шило

И къде са доказателствата, че са руснаци?

Интересно каква е причината холандските експерти да не отчетат и вземат в предвид анализите от експеримента, проведен от производителя на ракетата Алмаз- Антей. 1. на базата на известното местоположение и насоченност на самолета по време на поражението, то поражаващите елементи в двата борда, изключват изстрелване от позицията Снежное,- заета от ДНР. 2. Ракетата е точно класифицирана по същите поражаващи елементи - три вида, че е производство преди 86г. и е от модел 9М38. От този тип в Украйна са постъпили на въоръжение 502 ракети, и едновременно е снета от въоръжение в армията на РФ през 2009г.

Предполагам че експертите ще са добросъвестни. Спомняте ли си катастрофата на Ту-154 и товарен Боинг край Цюрих 2002 год. когато загинаха 71 души от които 45 деца. Казаха че имало малка грешка на диспечерите /късно видели че двата самолета са много близко/ но основната вина бе хвърлена на руският пилот като го обвиниха че не знаел английски. Е след 2-3 години един татко отиде до Швейцария и гръмна диспечера.Е тогава се разбра че пилота си е знаел английски ,а основният виновник е диспечера който тихомълком бяха уволнили с прилична пенсия. По принцип където има замесена политика истината е в дефицит.

вече не живее в Холандия , по същата причина!

Седемте Учители 23 Maй 2013 МЕМОРАНДУМ НА ПЛАНЕТАРНОТО ПРАВИТЕЛСТВО Ханга Рок - Резиденция на Планетарното правителство. ... повече по въпросите за днешното ни битие, подробно се предоставя от интернет, GOOGLE.

Свързана новина: Холандският посланик в Москва е заявил вчера, че международната разследваща комисия се е отказала от свикването на трибунал. Също така каза, че комисията ще продължи сътрудничеството си с Русия по разследване на катастрофата. Някак мекушаво ми звучи този холандец, при условие, че нашите форумни експерти разполагат с доказателства, че Русия е свалила самолета.

Руснаците не са могли да го свалят защото още не могат да качват снегорини на такава височина.

Те това бе разлика как се прави техника. Западен самолет се блъска в снегорин. На този в снегорина нищо му няма, но май всички от самолета загиват.

Пияните руснаци го объркали с украински самолет...Интересно защо гузните руски терористи и агресори спряха да свалят украински самолети и хеликоптери след този терористичен акт на руските терористи?

Как на нито един запис,или снимка не се вижда следата оставена от ЗРК Бук?Пуснете си пуск в тубата.

Доколкото съм чувал, в предварителният доклад никъде не се е споменавала дори думата Бук и съответстващата SA класификация на НАТО. Има огромна вероятност и в този да няма нищо. Само по медиите на запад се разпространяват цветущи определения. До сега дори не могат да докажат, че е Бук. Искаха пък да обвиняват някой, но това е отделно разследване. Има и други версии, включително с конкретни имена на предполагаем свалил Боинга. Например украинският капитан Волошин от Су-25 - търсете си в интернет. Любопитното е и премахването на текст за сваленият Ан (Антонов) преди това. Тъй като страните са 4, които разглеждат инцидента, единственият заинтересован да свали такава информация е украинската страна. Тя обаче излезна по погрешка в холандската версия и бе премахната от там, както е в английската. Моето предположение е, че тъй като Ан-а лети до някъде там и каца и излита доставяки войски, то вероятно е уцелен на височина по-ниска от тази на летеж иначе. Май има и видео на свалянето му в Ютубе. Очаквам доклада да е сух и с почти нулево крайно заключение. Е може и да са измислили нещо. Разследвали и частички от друго място от предполагаемо изтрелване на Бук. Както обаче твърдеше един, ако е било Бук, то доказателствата е трябвало да са в телата на загиналите - разни отсколки и подобни. Липсата на изнесена такава информация е много показателна. Един пък немски специалист по Бук май от ГДР още, се осъмни, че е Бук, защото от някакво триене е трябвало да се запали, а очевидно се запалил чак при падането. Дори да е Бук, това не доказва кой е виновен. Май през 2001г. украинците при учение свалят пътнически самолет (от Израел до Русия) над Черно Море с Бук по погрешка. Според производителите на Бук, украинците имали 991 ракети Бук примерно преди 10 години от един от моделите.

Руснаците имат опит в свалянето на пътнически самолети - справка южно корейския Боинг 1982 г.

Дебил,историята с южно корейския самолет я знаят и децата.Пробвай пак.

дюстабан - свалиха ли го или ..?

Баце, ако беше прочел повече, щеше повече да знаеш за случая-ти знаеш след колко чаа полет над руска територия бе сваен? И как руснаците се опитваха да го притиснат с изстребители и да го принудят да кацне и как той не изпълнява указанията им и тези на диспечерите, знаеш ли за наличието на американския шпионски КС 135 през цялото време на инцидента?

Със свалянето на самолета и последващите си действия.Путин окончателно си затвърди изолацията във световен мащаб от всички световни лидери.Най добре се видя това в Австралия когато всички го избягваха като чумав.И премиерът на Австралия от немай къде му подаде ръка със уточнението,че не одобрява политиката му.После докаченият Путин си замина като разсърдено дете и подаваше ръка на ескортиращите го полицаи.Да си поизбие малко комплексите.Но беше и си остава жалък.И жесток.Човек който изпада във все по голяма изолация.

Да бе. Путин е отичал до Украйна. Качил се е на управляваща машина към машините Бук и радарите Купол. И е изтрелял ракетата срещу пътническият самолет. ;)

което си натракал тук, има повече отношение към нашите избори, отколкото с темата на статията. Ама нали Асенчо ви е профилирал тясно, всеки си пише тясно специализирано, та затуй, във всякакви теми, все Путин изгрява. Много популярен го направихте тоя Путин. Редно е да ви благодари, няакак си.

Самолета е свален от украинската армия или от паравоенни формирования , подкрепящи режима на Порошенко(като тези на Коломойскии, които са се сдобили в Бук от Грузия далеч преди свалянето на самолета) за да се създаде повод за антируски настроения и санкции, които помагат на Украйна да разсрочва заеми, да търси финансова помощ и да бъде важно звено в антируската борба на САЩ изобщо. Срещу това стои едно наивно обяснение , че сепаратистите са свалили случайно самолета. Трябва да и невероятно тъп за да си помислиш подобно нещо, ако знаеш как функционира подобна зенитна система. Всеки които се опитва да качи вина на някой , които няма нито мотив , нито възможност е измамник!

Всъщност не мисля, че този доклад ще промени мнението на някой. Всички ще си останат про или анти. Жалко за ужаса на хората в него. Бяха употребени.

Жалко е, но безцелното пилеене на средства за издръжка на буфо формирования, в продължение на години, не води до успокояване, а до нажежаване на реакциите към конкретните събития. След глупавите празнословия на така наречената "комисия", лагерите на "про" и "анти", всъщност, са още по настръхнали едни срещу други. Виновниците получават нова доза безнаказаност, а близките и семействата на убитите, затвърждават убеждението си, че са беззащитни жертви на глобалния гангстеризъм.

Концерна "Алмаз Антей",който е производител на ракетите "Бук" е доказал с математически модели и практически симулации,че удара по самолета е дошъл от ракета тип 9М38,която е стар модел и не е на въоръжение в Руската армия,а в украинската.Взривила се е на около 20 метра от левия двигател на самолета.Старата ракета има специфични поражаващи елементи,които се отличават от тези,които са на въоръжение в руската армия.Изследването на холандците твърди,че ракетата е дошла директно срещу самолета.Тогава при математическите модели обаче се доказва,че ударът е щял да порази не кабината,а дясната половина на самолета,защото холандците твърдят,че ракетата е дошла от село "Снежного",но в такъв случай тя НЕ би поразила лявата част на самолета..... Прави впечатление,че с разследването не се занимава международна комисия,каквато е практиката,а холандска,която няма нищо общо със случая.Многократно холандците са били търсени да приберат отломки,които са изоставени на мястото на катастрофата умишлено.Изоставените отломки са били пълни с поразяващи елементи,които са основната част в разследването.Малайзия,чиято собственост е самолета и се отказва активно участие в разследването също.Записите от диспечерските кули също се губят.Изобщо става дума за скалъпен обинителен ппоцес за пред света,който се базира не на технически заключения,а на политическа пропаганда.

... точно на анализите на руснаците ще повярвам, а не на холандските експерти...ясно е, че рашките, след като свалиха самолета, вероятно погрешка, но това са фактите, ще търсят всякакви обяснения за да се измъкнат от международния трибунал....

Защо си просиш квалификации? Още малко, ще повярваш на Сали Ибрям от Горно Уйно, само не на тези, които са способни да създадат толкова прецизен инструмент, нали? И то по етнически причини -причините не са нито техниески, нито политически. Щом е "раша", значи е тъп, прост, пиян, диктатор и се храни с малки бебета.

И най-елементарната логика по тоя случай води до извода че точно сепаратистите са изстреляли злополучния снаряд тъй като украинците стрелят само по сепаратистите а те самолети нямат а едвали украинците биха се пробвали да стрелят по руски самолет а Украйна самолети има и единствените които ги обстрелваха по това време бяха бунтовниците с активното съдействие на Путин и компания!

И елементарни неща са непосилни за бесепаро-атакистите...

Абе то е ясно че е Русия. По-точно Путин? Че то няма как да е друг, след като вече по западната преса и нейните помощници у нас вече се въртят статий че руснаците и особено Путин са виновни за войната в Сирия. Остава само да направят разследване за виновните за смъртта на динозаврите, но аз съм сигурен че пак е бил Путин. Путин и само Путин.

Разбира се,че Путин е виновен.Нали той започна безмислената братоубийствена война с Украйна?!

Какво ти е влязъл Кабаев в гърлото рано сутрин? Остави го на мира малко. И той душа носи, а от лизачи му е писнало. ;)

Яд ти е ,че руски президент има жена до себе си? Да , има на какво да завидиш - български ,например и холандски , май не могат да се похвалят с подобно нещо. Лошо нема, щом има либов

В момента, когато се очаква доклада, от Русия пуснаха дезинформация, която да мине преди него и да обере общественото мнение. Путлер е гузен и негонен бяга.

Да сбъркаш БОИНГ с военен самолет е повече от наивно обяснение и то е предназначено за глупаците. Останалите -ряпа да ядат ! Но НЕ това е най-важното. По-важно е кой идиот е дал разрешение на ПЪТНИЧЕСКИ Боинг да лети над територии, в които се води война ! И защо е дал разрешение?

Много ми е чудно защо се слага -, при положение, че ако самолета бе минал по друг маршрут, сега нямаше да има десетки убити, а ние да си чешаме езиците с конспиративни теории????

БРЦК

Самолета е трябвало да мине по друг маршрут. Отклонен е от украинските диспечери над военните действия нарочно за да бъде свален. И най-вероятно е свален от хората на Коломойски. Да кажат кой и защо отклони самолета !

Ами руснаците не правят разлика. Свалиха няколко ПЪТНИЧЕСКИ самолета на Украйна щото превозвали военни.

Деца в България загиват от недоимък и мизерия ,безпаричие, мачкани по пешеходните пътеки, те моля ти се, малайзийските самолети оправят. да ви е-ба в малоумниците, да ви е-ба! Боклуци!

Де ба и путлерас скапан да ба.Защо отклоняваш темата?Кажи или пиши на путин да върне парите от КТБ и да намали цените на суровините за да няма болни и бедни деца в България!

Еее, разбирам, че някои ги боли дето ракетата е Бук, а не друго нещо, :)))

Руските медии вече писаха ,каво ще е холандското обявяване.Пак срещу Русия.Нали някои политици от света водят война с Русия на всички нива,сипещи се лъжи по нейн адрес,особено когато застана на страната на Асад.

А дали ще се спрете на основния въпрос какво се казва в черните кутии?

А дали най-накрая се появи запис от кулата с диспетчери. Защо отклонили самолет, защо дали по-нисък ешелон.

Е нали знаеш какво е записано в записа на диспечерите, вземи го предостави, а! Само празни приказки лъжи и слухове. Типично по руски.

Кой Ви каза, че са "ГО ОТКЛОНИЛИ", че "МУ ДАЛИ И ЕШЕЛОН, ЧЕ И ПО НИСЪК"???!!!! Не разбрахте ли? За да го свалят...

Ракетата е руско производство, но е изстреляна от украинската армия в района на Зарощенское

Заключенията в доклада са ясни още преди да се е появил. Има сигурна информация, че в него не са взети предвид важни доказателства и експертни проучвания - например от производителя на системите БУК, компютърните симулации и т.н. Ако бяха обсъдени и аргументирано отхвърлени, би било могло да се приеме, че разследването е извършено обективно.

Руснаците пак се осраха и пак сбъркаха целта,както обикновенно

Руснаците никога не са сваляли самолет по погрешка. За разлика от Украинците...

Т.е. признаваш че са го свалили нарочно? Е не случайно Путлер е известен като злото джудже

Дотук освен тебе не се о....ирал. Приемаме, че в това ти си капацитет. Браво! Но, моля те, не се изхождай по въпроси от друга тема - не ти се отдава.

Безплатно инфо: САЩ ,които по-погрешка свалят самолета над червено море. 79 човека е жертви - евреи и руснаци. Офицер ,отдал приказ е повишен в звание. Украинци по-погрешка свалят руски пасажирски самолет. На което президент Кучма казва - "е, какво пък толкова - слачва се". Дака ,че ,дрисльо(не те обиждам - това твое проф.ориентация) малко повече чети и не само туалетна хартия.

Дир-ници неграмотни, нали сте ШАРЛИ бе, защо триете коментари против игото, робията и тиранията, налагана от съглашенската мафия БСП-СДС-ОДС-ДСБ-ДПС-НДСВ-ГЕРБ-БЗНС-АТАКА-ББЦ-РБ-ПФ , а? Нали сте за свободата на словото бе, миндили тъпи? Мафията- това са политическите партии и ООД-та за пране на пари, наркотрафик и престъпна търговия. А медиите са техни слуги и промивачи на мозъци, зомбиращи народа! Нали сте ШАРЛИ бе, ДИР-а?

Не се коси байо, ТЕ ОТ ДИР-а ВЕЧЕ СИ ЗНАЯТ, всичко се връща. Волът рие и на гърба му пада.

Когато се прави каквото и да е разследване се работи по всички възможни версии. От събраните доказателства се преглеждат една по една тези версии. Правят се симулации в лабораторни и полеви условия. И накрая се правят и заключения. Дали доклада ще съдържа, анализи по: - спътникови снимки от движението на самолета и наличие или липса на обекти около него -разговорите с диспечерите и защо се пренасочва към зоната на катастрофата -плана за полети на украинските и руски военни самолети в района? -за това колко Бука са били активирани от двете страни и къде -Бук работи само с радарна станция, имало ли е такива, чии са били и къде Надявам се доклада да съдържа и тази информация и анализ, иначе ще е с качествата на политически памфлет.

Ти майтап ли си правиш бе друже?! Те тоя доклад е ясен от самото начало! Ако трябваше да се направи съгласно международните закони и норми то той щеше да е готов за няколко месеца! Още самолетът не беше свален и руснаците бяха обвинени! Само, че времето минава и много неща ще се забравят! Мислиш ли, че ако имаха и дори най-малкото доказателство срещу Русия и сепаратистите докладът нямаше да е готов за "нула време", а? Самият факт, че още в началото насочиха разследващите към една пускова установка "Бук" , която по номерация впоследствие се оказа украинска. Макар, че е доста трудно една установка самостоятелно да "захване" въздушна цел! Година и половина четат черните кутии при положение, че на германския самолет от Алпите ги разчетоха за дни?!?! Е, каквото "трябва" ще "установят"!!!!

Холандия да опрая гейовете и гей-ските сватби, годежи, разводи и тем подобни. Рзаследванията за самолетни катастрофи не са силната страна на холандците. Виж- по гейските въпроси са спецове. Тесни...А и широки специалисти... Да ги ева в педеразето.

УКРАИНСКОТО РВД е длъжно да информира компаниите за трасетата, преминаващи над зони с военни действия!! Задължение от Чикагската конвенция за гражданската авиация от 1947 - ПОДПИСАНА И РАТИФИЦИРАНА ОТ УКРАЙНА!! За да се използва при планиране на маршрутите от авиокомпаниите. РЕШЕНИЕТО НА БЕРЛИНСКИЯ СЪД доказва вината на УКРАЙНА!!!

ми то русия също беше гарант за цялоста на украина докато не я напрадна и асимилира част от територята и. и тях ли да ги съдят че не спазват законите на международното право?

Защо изместваш темата? Говори се за паднал самолет, не става въпрос нито за индианците, нито за възродителния процес. Разбираш???

Беше гарант, докато Украина запазваше статуквото на приятелска страна, каквато беше по време на поемане на гаранциите от Русия. Дойдоха фашисти, свалиха с преврат президента - и няма вече гаранции.

Аз не мога да кажа, дали Украинското РВД е излъчило НОТАМ за затворени трасета поради военна активност(т.е. дали е предупредило превозвачите) или не е. И Вие не можете да го кажете, защото това е специфична информация. Щом резултатът е човешка трагедия, значи безспорна вина имат и украинските власти. Но фактическият УБИЕЦ е разчетът на КУБ, направил пуска и в това съмнение няма!

Че кой еднозначно е доказал че е от БУК? Хайде да не насаждаме собствени разсъждения като доказана теза.

Нищо не пеят. Оказа се, че лично Путин предварително ги бил уволнил от армията, защото знаел, че те ще ходят доброволци в Донбас и да не му създадат проблеми с Европейските и Американски партньори на Русия

Между този доклад и който и да е фантастичен роман, няма да има никаква разлика.

И не отговарят на най-главния въпрос Кой го свали и защо? Бягат от отговорност...

Във военна зона НЕ СЕ ЛЕТИ, ПРЕМИНАВА, ПРЕСКАЧА, ПЪЛЗИ и пр., ако не си участник в бойните действия! Това, би трябвало да го знае и дете! Не търсете под вола теле! Няма значение кой го е свалил, отговорността е на този, които е разрешил полета! Не защитавам нито едните, нито другите, всичко преминаващо в тази зона е ЦЕЛ! Просто Ви карат да дискутирате и Ви набиват в главите мисли, които Ви карат още повече да мразите едните или другите. Така се прави разделение и създава омраза. Не само в България. Промивката от медиите е била огромна и ще бъде. Само обработените се хващат на това, като пример - разгледайте колко американци си мислят, че филмът "Марсианецът" е по истински случай.... NO COMMENT!

Южнокорейският самолет беше свален съгласно същият сценарий над Сахалин, на 1 септември 1983г., Тогава обаче имаше само един американски "наблюдаващ" сателит, "Ферет Т".

Южнокорейският самолет е съобщил, че е преследван от руски самолети и че го обстрелват. В този случай обаче никой не е разбрал за обстрела до момента на взривяването на ракетата, както и кой е стрелял. За какъв същи сецнарии става дума?

Пасажирски полет е свален от САЩ над червено море, пасажирски полет свален от украински ВВС при учения. Защо за тези случаи мълчиш. А относно южнокорейски самолет , то летял навътре в страната ,не отговарял на многократни повиквания. Твоя страна ще допусне това? Америка ще допусне ли това?

Руснаците избиха пътниците на самолета. То е ясно като бял ден За цялото време на конфликта руснаците са свалили 24 самолета, а укринците нито един Ясно е кой стрреля по самолети в района. Всичко останало е лъжа както едно време ни лъжеха че чернобилския дъжд е полезен

Ами, естествено.Защо им е на украинците да стрелят по самолети?Ама да не очакваш от олигофрени, които вярват, че Сидеров бори контрабандата, да си мърдат мозъците?

Я си прочети за един пътнически самолет свален над Черно море.. За който любимите ти УКРИ взеха, че без да са УЖ виновни да плащат обезщетения... Не им отнемай опита в сваляне на граждански самолети..

Виновен е този ,който получи най-много дивиденти от трагедия. Русия обра само негативи. Сбили самолет за да целия свят да ги сочи с пръст, налага санкции и други екстри. ОБАЧЕ!!! Украина веднага зае стойка на невинно обстрелвана девственица, САЩ веднага натисна ЕС за руски санкции, веднага тръгнали доставки на оръжие в Украйна. Е, дали твой мозък може да функционира на малко по високо ниво, от повтаряне на мантри спуснати от хазаи?

Само доказваш, че си тъпа патка. Това са лозунги. В момента на свалянето най-голям интерес да се свали украински самолет имат руснаците. И те са стреляли по самолета и са го свалили. Дори и се хвалеха в интернет. Чак когато разбраха какво са направили почнаха да трият хвалбите си. А това кой най-много е "спечелил" от едно такова нещастие е съвсем отделен въпрос и често няма нищо общо със случая.

Както и преди, пак ти казвам, ясно е че само бръмбари има в главата ти. Е или ти нареждат какво да пишеш, все тая.

Ми направо да го обявяват и разпространяват. Какво толкова важничат и умуват, или подготвят нещо сензационно, или просто ще повторят вече известните факти. И на патките вече им е ясно, че обяснението на катастрофата ще бъде ПОЛИТИЧЕСКО, а не безпристрастно и техническо.

Цяла година Холандците са правели някакъв пазарлък, срещу какво да нарочат Русия. Май, не са се споразумели! Обвинението на Русия е лесно оборимо, липсват всякакви детайли и улики! Само твърдение! Явно, предназначението е само са медийно-пропагандни цели! Но, като се знае, че пропагандата на САЩ, НАТО и зЗападна Европа е по-мощна и влиятелна на момента, от Ядреният арсенал на човечеството, това ще се позиционира в главите на хората от медийните аудитории!

Тъпунгер, в доклада няма отговор кой е стрелял, а само каква е причината. Фактите са че руснаците се хвалеха, че са свалили самолет и че после измисляха самолети ракети въздух-въздух и кви ли не простотии за заблуда.

Само че България свали чужд самолет над своя територия, далеч извън каквито и да е било трасета за полети след многобройни опити за контакт със самолета. А САЩ тогава са свалили ирански самолет на иранска територия, като кораба им се е намирал под международното трасе. Схващаш ли разликата?

Руските ракети показаха тези 2 седмици какво могат в Сирия. Не са такива некадърници военните на Путин, както се опитват да ги представят тук - да не могат да различат граждански от боен самолет! БУК се "пуска" от обучени военни, от доброволци не може - това не е преносим Стингер за рамо. Така че - спрете малко с пропагандата, че ставата смешни на фона на събитията.

Не следиш новините, брато! Това с руските ракети, били видео-клипове на МосФилм, изготвени по Заказ на Руските военни! Така, май, считат в НАТО! Нещо като клиповете на Холивуд за американските мисии "Аполо" до Луната!

В НАТО считат? Да да спомняме си ,какви данни предоставяше оная овца Псаки. " Държавен департамент на САЩ получи истинска информация от клипче в Youtube , направен от ползвателя пешо_гошо, че иракчане имат биооръжие." Ами така е както сами оперират с клипчета, на друго просто не способни и смятат че и други с простотии се занимават. Освен това - ако това е клипове, защо днеска ЕС министри виеха на умряло за руски удари срещу Алкайда. Нещо при тебе опорни точки се объркаха.

с присъда към МИНИСТЕРСТВОТО НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ НА ГЕРМАНИЯ - по иск на бюро за журналистически разследвания "Коректив", потвърждава отговорността на Украйна за свалянето на Боинга. Немското министерство бе принудено да разсекрети информацията, от която се вижда, че са ИНФОРМИРАНИ ОТ УКРАИНСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ЗА РИСКА ЗА ГРАЖДАНСКИТЕ ПОЛЕТИ НАД ДОНБАС!! Факт е, че записите с разговорите на ГРАЖДАНСКИТЕ И ВОЕННИ ДИСПЕЧЕРИ НА УКРАЙНА НЕ СА ПРЕДАДЕНИ НА разследващата комисия.. И УКРАЙНА НЕ Е ЗАТВОРИЛА опасните трасета от въздушното си пространство за граждански полети.

записите с разговорите на ГРАЖДАНСКИТЕ И ВОЕННИ ДИСПЕЧЕРИ НА УКРАЙНА НЕ СА ПРЕДАДЕНИ НА разследващата комисия - ТЕ СА КОНФИСКУВАНИ ОТ ТАЙНИТЕ СЛУЖБИ НА ПОТРОШЕНКО И СА ЗАСЕКРЕТЕНИ. Никой освен САЩ явно няма достъп до тях. Защо не ги публикуваха - това са разговори между ГРАЖДАНСКИ ЛИЦА, не са военна тайна!???

Коя е Ана Петренко, къде е сега и какво прави и най вече защо след падането на самолета внезапно излезе в отпуск и збрави да се върне ???

пеперудката диспечерка ли

до всички които се пенят ... изчакайте до утре, когато ще бъде публикуван докладът ... това не е оня доклад който вие чакате ... в този не се посочват виновни ... една от най интересните точки ще са ...защо е летял над украйна ... защо са се бавили от 2 до 4 дни холандските власти да уведомят близките ... другият доклад ще се скалъпява в зависимост от резултатите в сирия

Техничеси 2 са възможностите за сваляне на самолета: Украински истребител Новорусия няма истребители. Упраински БУК Новорусия няма радарната инсталация Купол без която БУК е безполезен. Помежду другото 5 Украински Купол са работили в деня на катастрофата.

Фактически: ПВО на РФ 53-та бригада изпращат тайно и редовно ракети БУК в помощ на тн Новорусия в Донбас Един от тях погрешка сваля Боинга Руснаците НИКОГА НЯМА ДА СИ ПРИЗНАЯТ, че техни военни са били на територията на Украйна

КЪМ ПУТИН ФАШИСТ: ФАКТИЧЕСКИ СИ БОЛЕН МОЗАК!

юнаците на Коломойски завземат казарма на УКРИТЕ, в които има комплекс БУК!!! И започват да бранят ВЛАДЕНИЯТА МУ В РЕГИОНА..

А Е-бама ще си признае ли някога, че евреите и антихристите от ФЕД, ЦРУ и НАСА взриваиха небостъргачите си , и че бедния дрипав овчар Осама бин Ладен беше никой, а те го набедиха, за да провокират война, за да оправдаят милиардите разходи за въоръжение , за да спечели единствено военният монопол , нефтената индустрия на ФАЩ, които са собственост на Рокфелеровци, шороши, Буш-овци и други мазни боклуци? Ще си признаят ли ФАЩ, че войната за Афганистан е единствено за контрол на наркополетата и търсене на артефакти? Ще принаят ли, че в Ирак никога не е имало ядрени и химически оръжия... Деева и мръсните боклуци , деева... Толко ги мразим тия квадратни чейнета, тия антихристи и сатани, че нема накъде повече...

Много е учудващо как така холандските разследващи органи не са открили иракско химическо оръжие за масово поразяване,силно радиоактивни ядрени отпадъци руско-иранско производство,руски полоний за консумация от пътниците и инструкция,подписана лично от Путин!Мисля,че е трябвало да се подчертае също така ,че не само Букът е произведен в Русия,но и боята ,с която е боядисан е руска!

са лизнаха на килимчето... Къде показваха тела на необрязаните сърби, като жертви на същите сърби??? Щот и тогаз са правиха на УЖ експерти..

БРЦК

Какъв интерес има Русия или бунтовиците да свалят пътнически самолет? Никакъв. Кой има интерес ? Същия този който е отклонил самолета от маршрута и го е насичил към военната зона !

Да защо украинците не са забранили полети над Донбас. Хубав въпрос. Но втората част ти издиша. Разбира се, че руснаците нямат интерес да свалят боинги. Те са го направили погрешно. Но е факт. Свален е от Москва

КЪМ ПУТИН Е ФАШИСТ: СВАЛЕН Е ОТ ПОКРИВА НА ТВОЯТА КЪЩА! ИДИ СЕ ЛЕКУВАЙ?

БРЦК

Не само не са забранили - нарочно са отклонили точно този самолет от курса му и са го поставили над района. Аз не вярвам във грешка теорията - нито бунтовниците нито украинците са сгрешили. Самолета е свален нарочно и съзнателно. И не са бунтовниците - нямат никакъв интерес , а и най -вероятно не са имали и възможност. Руснаците имат записите от черните кутии - холандците ще гледат да покажат един безличен доклад от който не става ясно нищо. Защото иначе руснаците ще покажат истинските виновници = подкрепяните от ЦРУ майданци.

Година и полувина замазваха истината. И накрая отново нищо официално относно вината. Отделно се пробутват под масата обвинения към Новорусия. Добре дошли в света на Оруел.