МВнР не знае за забрана за Доган и Пеевски, пита Турция

ДПС поиска изслушване на външния министър заради информацията за забрана за влизане в Турция на Ахмед Доган и Делян Пеевски. МВнР няма официална информация.

Обратно в новината

Коментари - МВнР не знае за забрана за Доган и Пеевски, пита Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каква умна и одухотворена физиономия ни гледа от портрета вдясно. Това е физиономията на нашите управници. Физиономия на "оправници".

ДА ЗАБРАНЯТ НА МЕСТАН ДА ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ И ДА СИ ПРАВИ ПАРТИЯ В ТУРЦИЯ!!

ДА СЕ СЛОЖАТ ВИЗИ ЗА ВСИЧКИ ТУРЦИ И ЗА ЕРДОГАН СЪЩО !!! ГОЛЯМА РАБОТА ,ЧЕ НЯМА ДА ПУУСКАТ ПЕЕВСКИ И ДОГАН !!! ЩЕ МИНАТ И БЕЗ КУРОРТИТЕ НА КУШАДАСЪ !

Големите политици и бизнесмени имат способността да улавят попътния вятър. Очевидно е че Русия става двигател на процесите в региона, а Ердоган ще почака за неоотоманистичните идеи

ДПС върхушката никога не е била нещо друго освен дружинка на ДС, крадлива сган, която би трябвало да бъде в затвора за престъпленията си. Няма и русофилство в позицията на Доган-просто доносника Доган прави това, което е правил в миналото- служи на ДС и КГБ.

A само тя ли? нима върхушките на БСП, на СДС, на ДСБ, на ГЕРБ, на Реформаторите, разните (псевдо)патриоти правят изключение? нима ББ и Роско , Кристалинка и Иринка боковата са истинските непорочни Българи?

Русофобството тласка едни хора към тюркофилство и обратното. Както и америкофилството ги тласка към русофобство. Което и да е филство не би било проблем (даже е желателно) ако не бе свързано и с някакво фобство, което пречи на хората да бъдат обективни и да бъдат приятели. В Тюркофилството също така не би имало нищо лошо, ако не бе пет вековното османско (турско) владичество (робство) и ако сегашна Турция не граничеше с нас и ако нямаше зле прикривани (засега) неоосмански амбиции към наши територии населени с предимно неправилно говорещи турски език, ислямизирано население. Като резултат на тая своя пълзяща мека агресия е създаването на протурска етнически партия в Б-я, която да влияе на вътрешната и външната й политика в интерес на амбициите на Анкара. Тази етническа партия трябваше степ бай степ да прокарва и затвърждава турските неоосмански интереси. Засега претенциите на Анкара са само за политическо влияние, но въпрос на време е претенциите да станат и териториални. Ярък пример на протурско поведение на политик е Лютви Местан. Отстраняването му от власт от една протурска организация а с това и от властта в държавата и възможността чрез него Турция да се влияе на нашата (не)суверенна политика явно много ядосаха Анкара. Без да мога да твърдя за мотивите, но Ахмет Доган се справи като истински (за жалост и единствен) български политик с проблема Лютви Местан. Но поради бездействието на официалната власт изглежда това е временно. Доколко Д. Пеевски е замесен в случая, или е част от играта на Анкара не мога да кажа, но тук явно на е прицел Доган и неговото влияние. Много хора бълват профанизирани коментари обвързващи Доган с Турското влияние у нас но интересно не се споменава и дума за Л.Местан. обвиняват Доган, че е агент на Кремъл, но старателно се избягва за агентурната обвързаност на Местан с Анкара. Питат какво толкова е станало със забраната за влизане в Турция на Доган. Ами че това не е акт, към двама криминално проявени. Това е акт, към един български политик и един, нека да го наречем бизнесмен. А това значи политически акт към Б-я. Това е опит да се влияе на българската вътрешна и външна политика. И от София няма адекватен отговор, да не кажем никакъв. Това е мълчаливо подчинение София. А това означава само едно -политическа импотентност на властниците в София. Цветовете им са само про форма. Мотивираното отнемане на право на посещение на чужд държавник е политически акт в междудържавните отношения както например САЩ и Русия си разменят такива забрани. Но САЩ и Русия са противници, а Турция и България са в един блок. Нима в него е установена някаква йерархия и нима в него трябва да си пазим гърба? В България а и не само тук има много симпатизанти на Русия. Е, какво Анкара ще затвори ли за всички тях границите си?

Пука му на някой,че Пеевски и Доган няма да ходят в Турция?

Боли ме оная работа, дали им е забранено да влизат в турция или не, а най добре ще е тази граница да се затвори цялата от край до край, включително и КППетата!

Да иде Делянчо на границата и да опита да мине в Турция. Ако го спрат, значи има забрана, ако го пуснат - няма.

ами какво знаят тогава, пак е валяло и те не са разбрали, ама стига с тези ченгеджийски номера, нали така съветва министърката

и не трийте билетчета като луди и лотарията е на делян и ДС това с национална е лъжа

Това е поредния театър от Пеевски.Защо турците няма да го пуснат да влиза в Турция? Пореден блъф с него за да си качи рейтинга като голям родолюбец.Хайде за Доган може и да е вярно,но дебелия с какво е предизвикал Ердоган,че го наказват.Може би няма да му дават да яде свинско?Факт е,че и той не знае е много показателно,че си работи над рейтинга.

Единият е почетен председател, другият не е хукнал към Турция.Медиите активирани на n-та степен, да разберат неща, които засягат само тези двама човеци. Задават въпроси, на които няма да получат отговори. Защо е цялата тази енергия?

турция може да забрани на х на у и т.н. Но тя няма право да се вмешателства в друга съседна страна. България не трябва да регистрира партия на Местан, точно поради подкрепата му от Турция. Българино, събуди се, казваше един бивш политик.

не се ли накрадахте,не се ли налъгахте? Айде,ако обичате станете почтенни хора. Хубаво е да ни управляват почтенни хора. Толкова много ли искаме от вас?

На прасето Пеевски лафките са оранжеви кочини, не купувайте кафе или цигари от там щото смърдят.

Ахмед Доган не е държавен ръководител, не е председател на политическа партия, така че не е нужно на турците да уведомяват българската държава, но за Делян Пеевски можеше да отправят нота, че е персона нон грата за Турция. Можеше, но също толкова и няма нужда. Там има нещо, което нашите власти прикриват и в скоро време не само Бивол ще пише. Може да се говори, че връзки с ИД имат не само турците, но и други. Това е положението- турците подкрепят онзи, който им е изгоден. А Местан започна ново потурчване. Няма как да му мине номера. Мисля, че има много да се реже освен него.

Прeстанете медии да раздухвате глупости.Никой не се интересува дали тези имат забрана да влизат където и да било.ДПС е руско-турски и ДС проект за разделение в българската нация.Сега се разцепва по интерес на обръчите от фирми, нищо друго.Всички те са българомразци.

бедна ни маика ако доган и первски са нашите нови национални герои.и двамата са за затвора.новите интриги не ни минават.агент сава вече за нищо не ставаш.не ви вярва никои на новият цирк.

нап и данс да проверят до корен всичко откраднато от местан и да го изгонят от бг, гол като въшка !

турците усърдно перат имиджа на доган. Използват всякакви средства, внушавайки ни и това, че глупака местан е турско протеже. Още малко и доганчо ще стане по-голям Българин от Левски. Ще забравим как доган връчва един куп книжнина на турския посланик Ялчън Орал с имената и подробните биографии на множество наши разузнавачи на прикритие в българските посолства и консулства в чужбина, събрани в т. нар. Оня списък. Ще забравим как нарече турския президент, пред насъбралите се Български турци - ''нашия президент''.

в момента ни управлява най новата коалиция от съвременната ни история - леви, десни,, равнис , мирно - ГЕРБ,РБ,БСП,ДПС,ПФ,ББЦ,АБВ, а бе с една дума голяма ГА ДОСТ.Май само остана Атака да има моралното право да поиска властта от народа и да спаси България защото досега не е имала и един лесничей , а и Сидеров беше арестуван незаконно и репресиран защото много им пречи.

Мен едно ми е интересно. Троловете от Врабча не изпитват ли поне малко погнуса, защитавайки тия двамата?

Е, тази гаДОСТ,гаДОСТ, гаДОСТ вече неможе да се преживее.Да излиза народа и да се свиква национален конгрес или кръгла маса с няколко основни точки за спасение и връщане на държавата на гражданите.Участие на конгреса да имат право всички ръководители на партии, движения , сдружения , синдикати, професионални организации, граждански инициативни движения и само с отговорен подход да се търси изход от ситуацията в която кръдеца вика дръжте кръдеца.Мисля че сме безсилни и няма как да принудим Борисов и цацаров да се самонакажат и да оправят живота на хората.Те двамата са виновни за всичко и не се подчиняват на никой.

Е па нали ви видяхме миналия месец - със зор се събрахте 150 човека, плюс Йоло Денев.

миналия месец там бяха хората от БНС на расате.Вечерта гостуваха в Алфа и обясняваха за какво протестират.Идеята е да се обединят хората загърбвайки лидерските боричкания и да се действа смислено защото аз друго в момента немога да предложа.А ти как мислиш без да обвиняваш и да манипулираш че Атака е участвала в протеста.Ако Атака участва впротест то последния беше срещу недоразумението Нюлънд.

...уф,обърках се! Не е 12 евро, а 12 евроцента! И не на пост, а на час!

Става дума за криминали, които днес може да са либерали, утре туркофили , националисти , други ден русофили според интереса. ДПС и престъпниците му успява да се представя и за четирите едновременно. Най-жаки са русофилите , които лаят за криминалите срещу когото ги насъскат медиите на криминалите.

Ако Константинопол не беше прегазен от турците и България бе останала съсед на изтънчена Византия, а не роб на изостанала и примитивна Турция, светът за нас сега щеше да е различен и ние щяхме да сме в центъра на цивилизацията, могъщи и развити.

Има места където мечтата ти се сбъднала.Щяхме да сме като Румъния и не дай боже като Православна Русь.

НЕПРАВИЛНАТА СТРАНА: БСП, АТАКА, отлюспените седесари, Мултигруп, Царя, Ахмед Доган, Д. Пеевски и т.н. ПРАВИЛНАТА страна: Ф. Димитров, Иван Костов, Евгени Михайлов, Й. Соколов, Радан Кънев и сие, Осман Октай и др. И Местан и той побърза да застане на "правилната" страна. Човекът използва добре ситуацията с неочаквано разразилия се конфликт между Русия и Турция.

Няма значение коя е правилната и коя не правилната страна що м е за русия аз съм с тях.

Пеевски е международен престъпник. Да не се окаже , че и в други държави не може да ходи , пък ползва турската забрана за да възбубда местмите примитиви, чрез медиите си , троловете и хрантутмиците си като големия българин Каракачан. Каракачан , който беше на хранилка при Цецо и Пеевски и даже едни избори изкара заедно с другото им мекере Капута и сега най-много лае да защитава Доган и Дебелян.

В Русия може, той е наш другар и партньор! Добре си свърши работата с КТБ, сега си купихме яхти с парите от България!

Да Каракачан защитава доган и дебелян,но си взе 10-те милиона от депозита в КТБ,и да го видя в някой от тия списъци дето излязоха с големи депозити в КТБ?Значи добре си върши работата защитавайки управляващите крадци доган и дебелян.

Когато се говори за ДПС и мурзилажа веднага намесва Турция! Това е ВЕЛИКА ЗА ТЯХ ОПОРНА ТОЧКА! И работи защото знае, че сме много чувствителни на тази тема! А е така защото много сме патили от тях! Само, че ДПС НЕ Е ТУРЦИЯ!

Не разбрахме - от Турция ли си патил или от ДПС? Щото ние също - от едните и от другите.

ДОГАН И ДЕЛЯН В ЗАТВОРА ДА ГИ СПУКАТ ОТ ЦЕЛУВКИ

Може и да не харесвам турците, но определено президента им е прав:И Местан и Доган са бивши агенти на ДС. Това е документирано и никой не може да го отрече.

знаеш ли , колко е общият брой агенти на дс ?? 113 000 или повече !!!!!!!!!

Вече 1000 години цивилизована Европа води война с тия азиатски миризливци. Цар Шишман - обречен, но горд, княз Собиевски - разбива поганците край Виена и спасява Европа, Владислав Варненчик, рицарите-хоспитериели, начело с граф Ла Валета, които натикват турские орди в морето край Малта, нашите възрожденци от Копривщица, Карлово и Брацигово. Това са светли примери, от които трябва да се поучим. А не от лаясали рекламни филчена като на "Златният век" - за измислениата цивилизация на едни исконни варвари.

Ленин незаконно направил съветска империя и избил милиони. Сталин незаконно избил още повече. Хрушчов незаконно дал Крим. Горбачов незаконно разрушил империята и ни продал и нас. В османската империя мирно и кротко сме живяли близо 500 години

аре в анадола мангал

В кое си живел мирно и кротко бе, че предците са принуждавани да приемат друга вяра само и само да се спасят от терор и данъци беееее!? Много сте първосигнални, такива и комунисти ни правиха и капиталистти и гейове и кво ли не!

Откакто Доган е "русофил" по форумите се носи неистов квик срещу него. А преди си го харесваха... Асен-Геновците и другите предатели срам нямате, пеРЕдаси миризливи.

Cмелостта да говорим на майчин език, да пеем на майчин език и да се бори за правата на мацинствата.

Хубав ден за българските русофили. ще имаме опция да гласуваме за още една партия!

42.42 Интереси: Да съм красив и умен. Повече красив обаче. Професия: Нещо с компютри там... За мен: Hamburg so far п.п. Троля за 12 евро на пост, иначе трябва да се напрягам много да пиша. Само сериозни предложения. Благодаря. Само да питам тва 12 е/ч дали подлежи на коментар :)

София придобива значимост през турско изпреварвайки старите столици Търново, Плиска, Преслав. В града е имало 35 джамии и повече от половината население са били мюсюлмани. Днес има само една джамия, а над 110 църкви православни, няколко католически, няколко синагоги до днес са в отлично състояние в Истанбул. Не е вярно че отоманците са разрушавали и унищожавали, и днес Света София си е цяла целеничка, защо Акропола и редица други сгради на Балканите не са разрушени и унищожени и пита се кой народ е див и варварски.

Подозирам за какво намекваш, но не може един народ, който изповядва православното християнство, да бъде див и варварски. Очаквам поредните минуси за този коментар от прозападните тролове, което ще потвърди правотата ми.

Ко каза ? В православна румъния робство и то не метафорично има през 19 век, а в православна русия крепостничеството е отменено формално.

С турците трябва да се разговаря само по един начин - иззад дулото на автомата. Тая пасмина няма място на европейския полуостров.

1. Смяната на имената беше факт. Защо да не е в учебниците? Местан имаше смелостта да говори на майчин език, да пее на майчин език и да се бори за правата на мацинствата.

Турците си заминаха,тук останахте потурнаците защото за нищо не ставате ни тук ни там.

"Тоз, който ни освободи, той ще ни зароби" Именно затова съм споменал че е трябвало да се настрои народът към завоевателната Балканска война и по този повод решили да нарекат Османското владичество - Турско робство - елементарна манипулация за простолюдието. Дотогава българският народ е бил особено благодарен на владетелите затова че обединили и съхранили България през мрачното и зловещо Средновековие

Една лъжа дори повторена 100 пъти НЕ СТАВА ИСТИНА. А Асен-Геновците завинаги ще останете предатели.

Ти от лудницата ли блогиш?

Махат господин Местан, защото имаше смелостта да говори на майчин език, да пее на майчин език и да се бори за правата на мацинствата. Местан каза истината за пътя на българия. Местан го свалят от Русия. алармирам всички честни демократични сили за защита на Местан.

Турците си заминаха,тук останахте потурнаците защото за нищо не ставате ни тук ни там.

ДПС е руски проект. Сблъсъкът Доган- Местан обаче има за цел чрез дискридитирането на Местан да се възроди имиджа на Доган!

И защо са им забранили??? значи има нещо, което Турция иска да ни натресе- ислямизацията. А къде са обичаните от вас американци? Май на Америка не й пука какво ще стане с нас- въпроса е да има повече врящи котли като Сирия, Ирак, Либия, Афганистан и още един куп други държави.... Тов ае идеята- да се смачка Европейския съюз от вътре.... да се турцизира.... А нашите тъпи управници ни продават за Жълти стотинки. Дано после парите д аим стигнат з апо едно въже да си купят да се обесят/ както Юда е направил- предал е Христос, а като е видял каква простотия е сътворил е сложил край на живота си/.....като видят, че е затрита Българската държава.......

а тези които работят за Русия - тях кво ги правим - ген.секретари на ООН?

Турция директно си признава, че Местан работи за тях. То ест е предател и мястото му е в затвора. Алооо прокуратурата и ДАНС кога ще се събудят от зимен сън?

директно обвини, че Доган и Пеевски работят за Русия. Това означава, че те са участници в хибридната война срещу българската държава. А прокуратурата когато си повдига обвинения без доказателства, после държавата си плаща!

ама дърляйте се, забравяйте кво беше вчера, "кой" и прочее. Ама аз за кого да гласувам - това е вълосът както беше казал Хамлет. Дърляйте се - а те кукловодите те се мислят за недосегаеми, за чисти - като вицепремиерката. Ама нямала "милиони", а имала "милион". Ама как става това - -надиплели са си паричките кеш - откъде? А сега ходете и я изберете за президент, че ѝ се е усладоло. Как беше казал поета "а вий - вий сте ИДИОТИ".