Прокуратурата: Отказът за регистрация на ДОСТ е порочен

Върховната касационна прокуратура подкрепи жалбата на Лютви Местан срещу решението на съда да откаже да регистрира ДОСТ като партия, но откри и неясноти.

Обратно в новината

Коментари - Прокуратурата: Отказът за регистрация на ДОСТ е порочен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИДИ СИ В ТУРЦИЯ,ЕРДОГАН ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ ЗА ТЕБЕ!!! ЩЕ ТИ ОСИГУРИ ДОБРА КИЛИЯ,ИЛИ КОПРИНЕНО ВЪЖЕ ДА СЕ ОБЕСИШ!!!КАТО СИ ПРИСТЯГАШ ВРАТОВРЪЗКАТА,СЕЩАЙ СЕ,КАКВО МОЖЕ ДА ТИ СЕ СЛУЧИ...

МЕСТАН ДА ФАЩА ПЪТЯ КЪМ ТРИБУНАЛА ИЛИ ЗАТВОРА - ПО ИЗБОР

Прокуратурата на РБ България ли е или на османска Турция?

Вярно е, че ДОСТ е замислена като партия на Ердоган в България, но преди това турската партия (но и на Русия) в България дълги години бе Д(П)С, каот Доган балансираше успешно между двете държави, а и Запада и Европа, каот рапзределяше порциите на държавата и с чужда пита помен правеше и задоволяваше всички възможни по-гоелми чужди интереси, срешу това да граби и насилва безнаказано и другите да си затварят редовно очите за безобразията и престъпленията му! Когато тотално и окончателно бе осветен и се компроментира, тези опитват естествено и логично да заложат на друга капия, срещу което точно Доган се въпротиви и така стана онова, което стана с атаката насартайско-библиотекарската мафия и изведнъж Доган се оказа най-гоемият българин и патриот, вторият Левски, а неговата дългогодишна марионетка и слуга, и ТО ПО СОБСТВЕНОРЪЧНИТЕ МУ МНОГО УНИЗИТЕЛНИ ПРИЗНАНИЯ, изведнъж стана ... НЕГОВ НАЙ-ГОЛЯМ ВРАГ И ПРЕДАТЕЛ!?! Другото е просто шум в системата ои прах в очите на раята... Това, разбира се, би било невъзможно да се случи в една нормална държава, която има истински служби и прокуратура, защитаващи националните интереси, закона и Конституцията!

Ами сега? Доган е осветен като агент на ДС. Местан - "подизпълнител на Партията на Справедливостта и Развитието" юли 20, 2016Биволъ Късно снощи Wikileaks публикува близо 300 000 мейла от 762 пощенски кутии на турската управляваща партия ПСР /AKP/. Биволъ откри в тях откровени коментари по адрес на Ахмед Доган, заклеймен като агент на ДС и на Лютви Местан като нов клон на ПСР. Голяма част от мейловете са подобни на опорните точки на БСП, разкрити преди две години от Биволъ компилация от медийни публикации и насоки към партийния актив какво да се чете. Често се публикуват съобщения от затворената дискусионна група под името Ръка за ръка за Турция. На 10 февруари изданието Yeni Akit публикува статия с автор Ayhan Demir, в която много подробно се разглежда агентурната кариера на Доган като дългогодишен агент на българските комунистически секретни служби. Подчертава се, че той не е случаен информатор, а е бил идеологически ангажиран и са му възлагани ключови мисии от тогавашния режим. В заключението се изказва пожелание партията на Лютви Местан да стане единственият представител на турските интереси в България. На 11 февруари т.г. статията е разпратена на партийния актив от администратора на циркулационния списък на ПСР. Тези публикации съвпадат по време с тиражирането на информацията, че Ахмед Доган и Делян Пеевски са със забрана да посещават Турция. В масива от данни публикуван до момента от Wikileaks (буквите от А до I), името на Делян Пеевски не се открива.

Местан нали е бил някакъв агент Павел ? ПРОКУРАТУРАТА, ПОГЛЕДНЕТЕ ТАЗИ НАДМЕННА ФИЗИОНОМИЯ ! За него сте едни марионетки.

Престъпно е в България да има хора учредяващи партии близки до Ердоган, престъпно е да има депутати от турски произход в България, пък какво ли остава за турски партии....

По-добре турчин отколкото комунист/християнин. Това ни го казваха в лицето комунистите, преминали през СДС, а сега и в Герб. Мога и с имена, но ще го запазя. То на българина угода няма. Местан е от смесен регион. Малцинството т.е. мнозинството(от където е г-н Лютви Местан го харесват. Кой, на кого трябва да се сърди. Май на българските депутати. За рушвет всичко дават. Първо си вижте вашите кусури и тогава плюйте. В този регион кои останаха-пенсионери, от селата помаците, циганите, а младите- християни и мюсюлмани, къде са? На запад! 26 години терор, безработица, ограбване на българският народ и сега грачите. Не съм фен на Местан, но истината е тази. И сега накрая за десерт "черешката на тортата", а тя е = герб+дпс/дост заедно са... преди герб бяха бсп + дпс... до утре за размисъл... спокойна нощ!

Не обичат хората да им се говори така ! Мръщят се на истината и затова виж колко минуси са ти сложили ! Правят се че протестират за глупости , но за сериозните неща се правят че не разбират - харесва им да е така , за да има как да се краде и да е хаос в държавата , че иначе ( ако някой ден станем нормална държава , в което мноооого се съмнявам ) , се иска да се работи и да се плаща , а на Бай Ганйо не му се нрави тази работа !!! Гледа все по тънката лайсна и да не си разваля кефа !!!

Докато Доган е жив - Местан само свирки ще му е позволено да прави.

прокуратурата и сгс трябваше да обявят търг за регистрацията и поне щяхме да знаем колко са гушнали за предателство към бг !

Ако има възможност да се прочисти прокуратурата от солове на айдуците, направо ще си стане рай.Тия типове бачкат за айдуците, видях го с невъоръжено око.

Е, прокуратурата е за пръстовите отпечатъци и за турция- ердоган - нарочно с малки букви. Тов азаслужават всички пишещи тук,които са за пръстови отпечатъци. Метан е мекере на предателите във властта, които ще докарат и главорезите тук А вие не протестирайте

Странна работа. Що за прокуратура е това,щом изпълнява адвокатски функции? Да не говорим за това,че тя по същество защитава регистрацията на партия,която е проводник на чужди интереси в България. Тоест антибългарска партия! Такова чудо никъде го няма. Прокуратура да работи срещу държавата си! Съвсем са изтрещели! Толкова са се оплели в правни норми,членове и алинеи,че не знаят какво правят.Свинщина! Тази структура трябва веднага да се разформирова,като антибългарска,а на прокурорите да им се отнемат правата! Държавата да плаща тлъсти заплати,за да се работи срещу нея!

Ами "етнически българи" не означава непременно "християни" (както и обратното)! Етноса не е тъждествен на религиозната принадлежност! Е освен в Турция де... И в арабските страни, дето има донесоха пролетта ...

И двете партии, ДПС и ДОСТ, са етнически и получават субсидии от Турция

АМи тя прокуратурата е на заплата при тях бе (и назначена от тях, чрез т.нар. Красьо) ...

"И двете партии, ДПС и ДОСТ, са етнически и получават субсидии от..." Вярното е само до тук! Субсидиите за ДПС са от Русия! Доказано на 100%! За ДОСТ не е ясно на 100% все още!

този немали кои гo прати при ердоган а????????????????

Измамника Местан лично е отговорен за Палежа на църквата в Сопот, точно когато дойдоха разни Мюсюлмани от Турция. Местан е Мюсюлмански измамник и убиец. Куршум за Местан !!!

ПРОКУРАТУРАТА СА ПРЕДАТЕЛИ

Ако бълг.съд регистрира тази нова турска партия ,проводник на чужди интереси ,аз се отричам от България.Ще искам сръбско,македонско,руско ...ще помисля какво гражданство.

Тъкмо ще Ги зарадваш - ще ти вземат имуществото ...

Каква прокуратура , бе ?!!!!! Това си е организирана престъпна групировка от хотелиери и собственици на офшорни сметки :))) Дейността им е определено антиБългарска и е пряка заплаха за националната сигурност на Държавата . Абсурдното е че , тия долнопробни лешояди се наричат " магистрати " и лапат милиони от парите на Българските данъкоплатци ! Ислямският шпионин с вид на селски идиот , въпреки скъпия си тунинг , дори не заслужава коментар ....

Знае се, че ДОСТ е обект на Ердоган. Оня развъртя ятагана, и нашата прокуратура най-вероятно е решила да действа на принципа " преклонена глава сабя не я сече". А това не бива да ни учудва, защото се знае, че властите в т.нар. ни държава работят за интересите на Турция, Русия, ФАЩ, но НИКОГА за тези на България.

не слушай ти дяда ти кат ти рече, че преклонена глава саблята не сече. Касапинът коли и най-кротките крави, а дивите вълци са живи и здрави!

Красив ще е на бесилото. Нещо го стяга... не знае вече в кое посолство да се крие предателя!

Местан добави, че над 20% от учредителите са етнически българи-християни. А останалите 80 %-какви са?

Останалите са патриоти и националисти.

Патриоти и Националисти, но турски.

В кандидат партията дост на козльо няма нито един с българско име, камо ли ХРИСТИЯНИН....

в България и е съден за това, че агитира на турски език. И представете си как ще квичи като има и партия. Ами той ще се оака от викане. Майка му, по негови думи, не знае български. Целите на тази партия са ясни за градския съд, надявам се и за върховния да е така.

те целите на всички са ясни, по-важното е, на кого колко е платено

Защо трябва Ташева да е в НС, а Местан извън НС? Сега тази несправедливост ще бъде поправена.

Е , за това и аз нямам аргумент да те оборя.

Защото Ташева е истинска БЪЛГАРКА, а ти си чуждо мекере, на чуждите (турски) служби.

А вие откъде знаете? Генетично изследване на Ташева не е правено.

Винаги ще се намерят предатели. Кой предаде Левски, кой Ботев и т.н. Ако не мислите за бъдещото, мислете поне за децата си...

Недостойни сте за Левски. Не сквернете името му в своите усти.

Влизането на ДОСТ в НС е сигурно, но това означава, че няма да могат да се преливат гласовете на ДПС за Цар, за БСП, за "патриоти" и "националисти". Назначените за тези политически неща ще трябва от тук на сетне с пот на челото да осигуряват възможността си да обгазяват някое кресло в НС.

За десетилетия не се намери противовес на ДПС и резултата от управленията на ДПС, пазарлъците им и пребиваването им в НС са усещат навсякъде в живота ни. Със създаването на ДОСТ се слага край на това. Да не забравяме, че ДПС предаде българите, подмени прехода и помогна на комунистите и милиционерите да останат ненаказани да завладеят икономически страната ни. Вече няма да бъде така. Ръката на ДПС няма да бърка в джоба ни както преди.

козльо, абе не се напъвай....Извън закона трябва да си местане.

Че то Местан е баш Милиционер доносник.

Има една наистина хубава българска поговорка - огледал се Илия, пак в тия!!!

Прокуратурата вместо да разследва козльо за държавна измяна (скри се като ПЛЪХ В ТУРСКОТО посолство), цацаратурата се явява в нова ѝ функция - да адвокатствува в полза на антибългарска фракция...

Винаги съм вярвал силно в българската прокоратура като един от стълбовете на демокрацията в България. Нашата следваща стъпка ще бъде да разчупим изживялата времето си парадигма за еднонационалността на българското общество и да поставим на отговорен граждански дебат въпросът за признаването на турския език като втори официален в Република България, нашата скъпа Родина. Той не е по-второкачествен от българския и заслужава това да бъде законово признато.

В България ВСИЧКИ трябва да говорят български . България е държава на българите . В къщи може да си говори на какъвто език иска . Но извън дома си , всеки трябва да говори на български .

Защо може да бъде регистрирана проруска партия като Атака, а проатлантическа като ДОСТ да не може?

Мамицата ти ФЕС-ка непоръбе-- И ти се броиш за българин, а?! Въжето на шията ти или бЕгай в Анадола при Ислямска държава.....

Този на снимката какво показва: а) вече му е тясно около врата и не може да диша; б) представя си как примката се стяга около врата му; в) как, след като регистрират протурската му партия ДОСТ, ще ни стиска за гърлото докато не остане никой българин в тази държава и не заличи от земята самата държава?

Човека обича всичко да му е наред и е решел да си оправи връзката. В този момент го е хванал фотографът. За разлика от някои други родни политици носи вратовръзки знае как да я носи с вкус и не е като някои които са се така наклали, че връзката ги задушава и ходят без нея с разкопчана риза за да им се вижда четината и потта им да се разнася свободно около тях.

сиреч вратовръзката, ама друг път! Я му виж къде и ка са му поставени пръстите и тогава пиши! Увеличи си изображението и добре се вгледай в позициите на ръцете и изражението на лицето и тогава го защитавай! Заснетия жест категорично не е поправяне на вратовръзка а е разтворени пред гърлото пръсти!

От кога комунистите станаха християнИ и " по католици от папата"???????????????????

Решение 4 от 21 април 1992 г. по к.д. 1/91 г. БСП може да си има много кусури, но само те на времето (93 техни народни представители) са сезирали Конституционния съд за обявяване дпс за противоконституционна партия.

Държавата и съдебните органи са плюли в/у себе си още преди 2ш г.,когато беше регистрирана етническата партия ДПС(ДС) на Агент Сава.Сега естествено ДС е против ДОСТ,защото ДОСТ е против съветската партия ДПС(ДС) на Хидроинжинера

Поритиците да внимават!!! Българиският народ е кротък. Ама като започват гърмежите жална ви майка!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Никой не е пророк в собствената си родина. Та и Фетуллах Гюлен май се чувства по-свободен в партийното си строителство в Булгаристан отколкото в Турция. Вържете ходжата( ДОСТ'а) да е мирно селото!

В Турция изловихме съдиите и прокурорите гюленисти, ама в Булгаристан малко се бавите с тая работа. Трябва ли ви помощ - да ви пратим, ако сами не можете да се справите!

И колко струва "подкрепата" на прокуратурата?

Ма те прокурорете са по-големи мекерата и от садо бре..... То само кинти да имаш доказателсто свестно нема да се внесе от прокуроро в садо!

Прокуратурата е допринесла нещата в държавата да са на този хал!

Нека се цепи електората на ДПС. А от това дали ще я има България зависи освен от това какво правим ние българите и от това колко сме на брой. Работете по въпросът, стига все другите ни виновни.

АКО на това чучело Местан му се ПОЗВОЛИ да РЕГИСТРИРА П О Р Е Д Н А Т А етническа партия в Б-я ЗНАЧИ в скапаната ни държава НЯМА институция радееща за РОД и Отечество!!!!!!!!!

Защо Доган, Каракачанов, Сидеров, Симеонов, и всички други куци и сакати могат да регистрират а Местан да не може?

Да си регистрира, ама не етническа партия.

как е регистрирано? С помоща на съдиите и дори единмай пукна вече!

До колкото знам прокуратурата е ОБВИНИТЕЛНА част от съдебната система така че не виждам каква роля играе тук при регистрация на партия??????

В България населението е българи. Етнически са турците в България. Щом в ДОСТ 80% са етнически турци, при под 10% етнически турци в България, значи партията е етническа. Прокуратурата си плю на физиономията.

Броим турците в ДОСТ. А в другите партии колко са турците? Би ли ми ги изброил?

Не разбирам защо трябва да ги броя.

защо бе защо,тая скапана прокуратура,докога ще служи само на престъпниците..за някой неща не може ли да си затвори едното кьораво око,в името на националния интерес..стига вече с тая ислямска сган..

Ей този е за разстрел!!! Гяури-предатели ще го регистрират.

20% ЕТНИЧЕСКИ БЪЛГАРИ......колко МРЪСНИ ПАРИ ИМ ПЛАТИХТЕ ?

тези 20 процента от колко човека са? Я ги напишете като бройка че да ни стани ясно колко "християни" са се продали за жълти стотинки ! Глупаци българи - мързи ги да си направят собствена партия и хукнали на турското хоро да тропат, забравили за род и Родина!!!!!!!!!

Това са цигани, не Българи!!! Те за пари, всичко ще направят!!!

деер

Всичко е ЦИРК...След 14 години столицата ще е АНКАРА....с 240-те проститутки на мафията ще е така....

Прокуратурата подкрепи жалбата на ДОСТ срещу съда Това са си типични "паранормални" явления в българската съдебна система.

Прокуратурата подкрепя ДОСТ ?