Карадайъ в Разград: Лидерът на ДПС винаги е бил Ахмед Доган

На пресконференция в Разград временното ръководство на ДПС даде индиректен отговор на изявленията на Лютви Местан като подчерта, че лидерите се раждат.

Обратно в новината

Коментари - Карадайъ в Разград: Лидерът на ДПС винаги е бил Ахмед Доган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много ги респектира този световноизвестен хидроинженер. Поговорката Преклонена глава сабя не я сече ще се окаже, че не е българска , а турска.

по полека хора,ше се задавите от злоба

Нито електората на тази партия, нито нейните "лидери" могат да мислят. Те мислят, което им се нареди. ДПС ЕООД отдавна трябваше да се забрани. Прост народ- слаба държава.

Умнико и ти ще паднеш в капана на твоя лидер Доганефенди.

този резак не може да говори правилен български !!!

Важното е че е верен копой.

За кого е важно, че е верен копой. Всеки случай за българите не е важно

Щом се стигна до това лидер на партия да става нещо, нуждаещо се от олигофренопедагог, нещата там не са на добре.

на турската болшевишка партия в България винаги е бил Доган, вярно е.

Махат господин Местан, защото имаше смелостта да говори на майчин език, да пее на майчин език и да се бори за правата на мацинствата. Местан каза истината за пътя на българия. Местан го свалят от Русия. алармирам всички честни демократични сили за защита на Местан. ДПС е кукла на конци на ДC..KGB. Без истинското ДПС на Местан няма бъдеще на българия

БЪЛГАРИЯ се пише с главна буква, гоподинчо!!!!!!!!!!

Днес еди кой си е ръководител на тази ''партия'', утре някаква невидима сила го хваща за уши и го изхвърля! Това е организация тъмна, нещо като ИДИЛ!!!!!!! ДПС е руски проект. Сблъсъкът Доган- Местан обаче има за цел чрез дискридитирането на Местан да се възроди имиджа на Доган!

Доган трябва да се обеси, защото това нищожество бие по наглост и......

Депесарските песове, най-верните руски песове.

Това леше ход без кръчмаря дето вика народа сметка без кръчмаря и беше последен ход преди дпс да се разпадне вижте само едно статистика местан е искал май нови избори и те ако бяха сега дпс нямаше да е във нс а имено дпс е имл на миналите парламентарни избори 460хиляди гласа а сега само 260хиляди и то половината гласове цигански и за да спаси дпс сега се каза на кметове и депутати за да сте още на власт не ви трябват нови избори иначе вече аз какво ще правя в сараите

От кого изпадате в паника, лоши хора??? От кого треперите в несвяст, кой ви разбърква и без това заплетените мисли, от кого криете лицата си? От бедните, измъчени, просещи,, окъсани, дрипави и нещастни хорица ли, протегнали ръчици към студените ви души? От бягащите в галоп от тоталното опустошение и духовен землетръс ли, търсейки малко покривче над изстрадалите си главици, коричка хлебец от отрупаните ви трапези с ненужни меса, сланини, шпек, свинско със зеле, гювеч, бахур и шкембе-чорбица? От жъдните за капка винце или блага ракийци устици, шъпнещи... още

Да просиш РАЗБИРАНЕ от НЕРАЗБРАНИТЕ, от страдащите и объркани хора, хора с вледенени сърца, уплашени от безизходицата си, това си е чиста проба - цинизъм, ага! Надминахте и най-гадните ми очаквания, с политическото си проституиране. И го правите,/извинете за цинизма, читателю български/,орално, с фъфлещ акцент.Обяснете го това,дето го ръсите от дебелите си като шиник глави, обяснете го на ония, с ограбените гори, тютюн, доверие!Обяснете на неграмотната женица със шалварите, как поддържате вилите си в чужбина, колежите на синовете си и сватбите на дъщерите си!!!Проклети да сте!Нахалството и дебелашкото ви самочувствие се наричат на турски ГЬОНСУРАТ! АНАДЪМ?

Догане, Догане с всеки свой г...лизец подобен на Местан , на Мустафа Карадайъ и много други знайни и незнайни турци хвърляш петно върху България, защото тези хора твърдят че са българи!!!!

Тая,толкова,напориста и фъфлеща,мъжка,доганова секретарка-Карадайъ,нека по добре обясни как се взема държавен,депутатски апартамент за жълти стотинки!Култа към дръндарския циганин Доган,е смешен вече!

Отврат.Колко трудно е да слушаш един неграмотник наречен политик,който не говори български.Дано горите в а.а изчадия.

Доган е проект на ДС и е окрасяван образ,окичен с титлата "доктор',както се получава със всяко комуномекере!Мъжките му секретарки са три,за да се нконкурират в подмазването и да се дебнат за по голяма сигурност от изневяра!

Доган повече няма да рискува с назначения на можещи и умни хора.На него му трябват послушни и сиви личности на фона на които той да се откроява.Това се случва и на местно ниво.Има много кадърни хора сред турците ,но те не се допускат близо до централите на ДПС

Тоя, Караензнамкой си мрази неистово Лютви Местан, заради правоговора и хубавата дикция. Така е с повечето комплексирани пелтеци.

Току-що отново говори по една от телевизиите един от активистите на ДПС- Мустафа Карадаъ. Омръзна ни да слушаме приказки на махленско ниво и то с АКЦЕНТ!!! Докога депутати в БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ще говорят на развален български език, като ЧУЖДЕНЦИ?!!

Той е от Карабулак.

Така, както мен ме убиха, за да се укрият милионните трансфери към ДПС, така и в този случай играта е за огромни пари! След като под ударите на Русия, Турция започна да губи влияние в Близкия изток, милионите долари на ден, от Иракския и Сирийски петрол и от военното и вещево осигуряване на ИД, се пренасочват през България към Европа! В ход е мащабна икономическа експанзия за оладяване на позиции в Европейската икономика, по плана на Давутоглу "Стратегическа дълбочина"! А субекта Доган паша бе създаден и пазен, за да бъде употребен именно в такава геостратегическа машинация! Този път става дума за милиарди и съвсем не е без значение "през кои ръце" ще минат! На политическите трупове Амин!

Сега и турците ще се роят като някои други коалиции у нас. Което никак не е лошо. Колкото повече толкова по- добре!Сеир да става.

"..Ахмед Доган открива морските си сараи! Инструментът, който разпределя порциите отваря палата в парка Росенец за 15 млн. евро навръх рождения си ден.." Новата перла на дръндара била за над 10 млн. евро..без яхтите.

Лидерът на ДПС е Владимир Путин.

Ашкосум на Карадйъ, събуди се момчето . досега припка след Местан а сега е друг. Смешник ако се предрешваш така според това кой е председател то утре ще наругаеш и Доган ага

Ашкосум на Карадйъ, събуди се момчето . досега припка след Местан а сега е друг. Смешник ако се предрешваш така според това кой е председател то утре ще наругаеш и Доган ага

Добре де, нали Доган разкритикува Местан точно за пронатовската му декларация след свалянето на руския самолет! Радан го определи като пиянска изцепка. А дали пък опиянението на Доган не е по една чалгарка, която Доган споменава и която случайно присъствала на събитието!

Детройта или Карадайъ?

Карадайъ чупи всички рекорди! Той срича като олигофрен. Според мен ако говори на турски, пак ще срича!

Олигофренът си е олигофрен на всички езици!

Кога махнаха "великият артикулатор на митологеми"? Когато разкритикува Путин. Как го махна Доган? С опорните точки на Путин на уста. Интересно...

"Лидерът на ДПС винаги е бил Ахмед Доган", а женската секретарка е Карадайъ.

Аз пак да попитам - абе къде е Данчо Цонев?

Ниско под тревата...

Интересно че Сидеров мълчи като пръднал , ще му спрат рублите май!

Спрени са му отдавна.

ЛЪСНАХА АНТИБЪЛГАРСКИТЕ ЗАДНИЦИ НА "ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО" - ОТКРИТО ПОДКЕПЯТ ИСЛЯМИСТИТЕ НА ЕРДОГАН В БГ-ТО:)

ми сапио?

ДПС, Атака, БСП, ВМРО, Патриотичн Блок... В сравнение с рубладжиите, американо-доларджиите са смешници. Не случихме на поробител, не случихме на освободител.

Естествено е, че Доган е лидерът на руско-мафиотската структура ДПС.

Безспорно е, че ДПС е създадено от Луканов и агентите на Горбачов и КГБ, за да се контролират българските турци. И за пресичане на евентуални американски или турски опити за овладяването им. Безспорно ДПС е един "франкенщайн" от рубли и турци. Дали ДПС е русофилска партия, не съм сигурен, въпреки че Местан го махнаха защото искаше да ги вкара в Ердоганска орбита.

Тоест, да ги открадне под носа на Путин. Нещо, което карлик-фашистът няма да позволи.

ХОРАТА НА СОРОС И ГОРАТА НА АХМЕД ДАВИДОГЛУ ГИ ОБЕДИНЯВА ОМРАЗАТА КЪМ ХРИСТИЯНСТВОТО И БЪЛГАРИЯ :))))

Простак!!!

аз смятам, че е Путин , а Доган е неговият наместник сред малограмотния електорат..

Господа, случилото се не е това, което ни се представя. Приказките на г-н Местан, че е бил романтичен сапър са нелепи. Таквиз сапьори няма и не може да има. А г-н Местан е агент Павел на службите за сигурност, демек - за управление, а не сапъор. Затова приказва нелепости. Приказките, че ДПС е проруска партия са нелепи. Вярно е, че през 80-те години на миналия век, съветското ръководство пееше, че в България е подтискано турското малцинство и така настройваше едни срещу други турците и българите тук. Но най-голям вреден принос в разцеплението на народа ни има не външният враг - Горбачовскта върхушка, а вътрешният враг на народа ни в лицето на Тодор Живкова - организатор на възродителния процес, и неговата върхушка. И забележете - срещу Живков ДПС не приказва. Защо? - Основател е на мафията тук и "срещу му" е срещу мафията, която сега е господар и на ДПС, и на БСП и т.н. И нека Доган и Местан не ни блеят за руснаци и турци. Нека тез г-да агенти кажат защо са слуги на българската мафия, основана от Живков през 50-те години на миналия век и как й служат. Романтично блеене не ни трябва.

Е ,заради Карадайъ искам да се върне БКП и Тодор Живков !

живков без брежнев е нищо!

не искаш Симеон Велики да се върне!

"Неоосманизъм" така се нарича новата външна политика на Турция. Тя се базира на книгата "Стратегическа дълбочина", чийто автор е министър-председателя на Турция Ахмед Давутоглу. В основата й е залегнала тезата, че османските времена са били златни за Балканите и цивилизоват хората по тези земи и че Турция трябва да бъде възстановена в границите на османската империя! Ердоган на предизборен митинг в град Кешан. Декември 2013 Реджеп Ердоган обяви, че Гръцка Тракия и части от Македония, България и Босна и Херцеговина са турска територия, предаде агенция "Фокус", като цитира гръцки медии. "Тракия е и Солун, и Ксанти, и Кърджали в България, Вардар, Скопие, Призрен в Косово, Сараево. Тракия е нашата жива история в Европа. Тя е нашият представител в този географски регион" "Тракия е и Солун, и Ксанти, и Кърджали в България, Скопие, Призрен в Косово, Сараево. Тракия е нашата жива история в Европа. Тя е нашият представител в този географски регион"

Много сте прав!

Батка, да вземеш първо да прочетеш книгата, а после да я коментираш, става ли? Всъщност чел ли си книга през последните 20 години?

А лидерът на Доган винаги е бил създателят му - Кремъл и КГБ.

Отдавна трябваше да забранят ДПС и всичките и издънки. Турския етнос в БГ или ще мисли за България като Родина или да си ходи в анадола.

Кланът ДПС се рои. Вероятно става въпрос за подялба не на пари, а на много пари. И ни хвърлят прах в очите, като намесват Турция, Русия и озоновата дупка ("евро-атлантически ценности, европейско семейство" и др. простотии). Спекулациите са явни, защото силните знаят как да вземат своето от нас и няма да разчитат на "екзактни" шмекари. Защото не само ДПС, но и всички други т.нар. партии крадат като за последно и когато закъсат, ни плашат с намесата на "силните" им спонсори. Не знаят обаче, че "силните" ще ги прецакат. Житейска истина от живата на мафията. Тези, наште изглежда не са гледали поне филма "Октопод"...

Местан е много по-българин от много български езиковеди защото има дар,българско слово за разлика от мекерето ,дръндарско ,Доган,чието място е някъде къде Сибир!

Местан е много по-българин от много български езиковеди защото има дар,българско слово за разлика от мекерето ,дръндарско ,Доган,чието място е някъде къде Сибир!

То в нащия парламент само руски партии бре Българино събуди се