Две деца приети в болница след препиване

9-годишно момче от с. Каменово е в болница след препиване с вино. Седмокласник от с. Елховец пък е колабирал до училището след напиване с домашна ракия.

Обратно в новината

Коментари - Две деца приети в болница след препиване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малки селянчета-бъдещи столичани

- Ето, хапни едно доматче за мама. - ...(дъвчене и мълчание) - Хайде и една краставичка за татко. - ...(дъвчене и мълчание) - А ето и едно саламче за дядо. - Стига де, тате! Вече съм на тридесет години! - Абе знам, че си на тридесет, ама крайно време е да се научиш да мезиш като пиеш!

бати ужаса

Ами какво да правят децата по тези села , като гледат родителите си какво правят , като за кино само са чували а театъра го мислят за цирк и единственият начин да се почувстват по-различно е да грабнат дамаджана та и да се скрият зад плевнята .

Малките келеши стават големи келеши и сароши. После като какавиди се превръщат в политици, кметове, Василев и подобни изроди.

По притеснителна е статистиката , че 37,5% от малките лъжат без да им мигне окото.

Каква партия, какви глупости ! Просто на село се пие мноооого ! Това гледат децата, това правят !

Давайте да си връщаме "Татово време", че най-накрая ще затрием цяла държава и народ. Ревяхме че нямало свобода, демокрация и свободен пазар а сега като ги имаме ...първо не ги разбираме и второ не знаем какво да правим с тях. И трето, всъщност като се замисля май Маркс и Енгелс ще се окажат прави че тоя капитализъм всъщност не ражда нищо добро а само така изглежда. То всъщност света ще го разбере окончателно съвсем скоро, за сега само подозира.

неустановено? Хмм Баща му като установи ще му тегли един хубав възпитателно-изтрезвителен бой...

ще му изпива ракията пичлемето му с пичлеме.

Да са живи и здрави братушките, че ни научиха на морал през годините. Сипи водка, сипи!

Ний цял живот се упражняваме и пак още има какво да се каже, а младежта започнала от най- ранно детство и обещава големи постижения. Навсякъде! Ний сме длъжни да подготвим базата, а младежта да ни отсрами. Поне пред партията. Защото един ден за нас ще се говори лошо! Наздраве!

я върнете ТВУ-тата и за алкохол, секс и цигари ги вкарвайте там. бой на лягане и ставане преди това в педагогическите стаи. ще видите колко бързо тези проценти ще се стопят до 0-та.

Този факт не е повод за шеги и остроумие. Пиянството е национален проблем. Българи, спрете да пиете толкова много и мислете и действайте за бъдещето на своите и всички български деца. Иначе все ще ни управляват разни хайдуци и скоро, много скоро "Гладните Игри" ще са реалност.

Бързат да живеят, нямат време!

Деветгодишно препило с алкохол, боже, боже то това има няма 3-ти клас. Как може толкова малко дете така да се налюрка с вино, все едно е нат.сок. Ми то 13 годишния пикльо и той твърдо ще пие. Не мога да повярвам, че от толкова малки намират, пият и препиват с алкохол. Кой им го дава да му се невиди.

са пример за децата си. Когато е от особена важност да се свари ракията, да се сложи тон вино, всяка вечер да се пие на масата, а и да се дава и на на детето "да опита", ще бъде така.Не винете децата, родителите са виновни, да се замислят, дали ежедневното пиене пред тях, таткото винаги да лъха на алкохол и това да е нормално, не е пример за "подражание".

първи клас дядо ми даваше по глътка ракийца, че да не ми се услади алкохолът по-късно и да не стана алкохолик като порасна. Голям ефект има, да знаете...

От такива ли ще чакаме да ни внасят осигуровки като се пенсионираме след 5-6 години.За такава измет каторга,стига сме ги хранили.

Мезете бе деца, мезете.

Luna0102

Оставете детето на мира, как иначе ще свикне да носи на ракия, ако не пие. 7 клас е вече, за кога да чака, а и защо да чака, само да си пропилява детството. А така момче, готов си вече за компания на тати, а сигурно и на мама.

Тренират децата, че да са готови като станат младежи...

Материала...

... не носи на пиене!

Какви са тези статистики глупави? 99% от хората всяка вечер си пият минимум по 2 чашки, а доста по половин кило. То децата от къде виждат, че се пие?

Събери пари за билет и се разходи до някой голям град, белкем стоплиш, че светът не свършва в селската кръчма.

не 99 а 100% от рашките, които е спорно дали са хора, как иначе ще изпият нормата от шише на ден?

А случайно да си виждал как пият поляците и финландците? Рашките може само да им дишат праха. Така че, направи си един update на информацията, да не изпадаш в неловко положение...

Ще се изненадаш като разбереш, че си доста далеч от истината :)

Съобщиха от Отделението за анестезиология и интензивно лечение ... явно са им избягали лекарите и нямат токсикология, а трябва да имат две - токсикология и детска токсикология. Скоро и реанимация няма да имат.

Да беше мезил!

Трябва да ги учат от малки как се пие.

Дайте резултатите от "състезанието", не бъдете скромни.

ако беше се почерпил с италянска грапа нямаша да има проблемът си.

И сега и той ако се оплаче от полицейско насилие че го боли главата и навярно са го налагали с палки.

какви ги пишеш?! Ти да не си пиян

Пушете коноп, Не лазете под масата;

... а летете в облаците.