Арестът на Караджич бил сръбски жест към Европа

Арестът на бившия политически лидер на боснеските сърби Радован Караджич е доказателство, че „Сърбия проявява сериозност относно бъдещето си в ЕС“.

Обратно в новината

Коментари - Арестът на Караджич бил сръбски жест към Европа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

I surbite stanaha prodajni kopeleta i guzoliztsi. Ve4e Bulgaria ima konkurencia v tiahno litse

ДА НЕ СИ ВИДЯЛА ....НЕЩО ...ЧЕ ДА СА РАДВАШ

От голяма радост за сърбите ( кой ли изобщо на тебе точно ти вярва ,че се радваш ) ,погледни се отзад да нямаш жълто.Но не отговаряш на въпроса кога ще съдят твоите сънародници за 500 г. геноцид на българи и сърби - нещо май не ти се чува за това - защото си тарикатка смотана.

А московските кукловоди, дето от 250 години си врат гагата на балканите и забъркват кланетата кой ще ги хване??? А кака lara да ходи да се снима пред плаката на филма Katyn и да научи български !!!

Радвам се и за сърбите , поне сега те могат да се наслаждават на свободата си. Така е , всяко нещо си има цена. Караджич отдавна трябваше курбан да стане!

Твърди кратуни са сърбите. Колко бой им трябваше докато им уврат. Още едно доказателство, че бой и е.ане оправят работата.

Жаль,сербы малодушно сдали Караджича... После всех откровений дель Понте и смерти (убийства) Милошевича. Политическая игра - самая грязная игра в мире.

Радостно е че сърбите започват да намират себе си в Европа. Пътя по който са тръгнали ще им донесе много светло бъдеще. Да живее Косово!

А ние като бяхме подложени 500 години на клане от турците ?? И позволихме да се промени историята и да се казва,че е имало османско присъствие,а не турско робство ??

E sega kato nimat za kakvo da go usudiat kato Miloshevi4! sigurno i toi she se naruga s noj v gurba 4 puti kato se podhluzne na filia s maslo. Voenni prestuplenia ?!?Zashto v Bulgaria niama takiva hora da ni iz4istiat ot turskata zgan ot ciganite kudeto ne si plashtat toka i posle da gi nari4at Voeni diktatori v sobstvenata durjava ama tam novini na tursiki ezik po naciojnalnata televizia skoro nima da ima .Ykopatori sa amerikancite

света се изчисти от един за когото се смята че е бил герой!!!то това ако е герой да правиш геноцид и хитлер значи е герой

Е сега сигурно и на колене трябва да ви паднем.

и сърбите клекнаха пред демократичната америка. бъдещето на балканите хич не е розово.

Докато Хагския трибунал оневинява мюсулманите убийци, а тетката Карла Делпонте проговори за зверствата на албанците едва когато сдаде поста си, сърбите предават своите хора, които ги чака съдбата на Милошевич. От това на сръбския народ няма да му стане по-добре, но на сръбската олигархия, положението сигурно ще и се оправи. За сведение-всички новоприети, бивши членки на СИВ, а сега на НАТО, ЕС и майна си Райна.

Това ми напомня българския жест с АЕЦ .

Това каза сръбският посланик в Белград - а бълагарският посланик в София какво отговори??? Сърбите се продадоха на ЕС и САЩ !!!!