Показаха истинския Караджич

Сръбският вестник "Блиц" и словенският всекидневник "24 часа" публикуваха снимки на бившия лидер на босненските сърби Радован Караджич.

Обратно в новината

Коментари - Показаха истинския Караджич | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки,който дава мнение по темата е добре преди това да намери на гугъла Социалистическа Федеративна Република Югославия -Уикипедия.Да прочете раздела-Войната в Хърватия и специално операция БУРЯ и след това войната в Босна и Херцеговина.И от страна на хървати и бошняци и от страна на сърби е проявена жестокост ,типична за балканските народи.Изкупителна жертва днес става Радован Караджич.Предават го сърби,така както бяха предадени Левски и Ботев от българи.Никой обаче не поставя въпросът защо не се изпратят в Хага онези останали още живи,които след 9-ти септември 1944 година ликвидираха елита на България.Сръбските власти посегнаха на честта и достоинството на родината си,които замениха с желание за членство в Европейския съюз.

Как така още не е умрял от естествена смърт?

Ще обесят още един дядо и нищо няма да променят освен можеби нстроението на много сърби.

Един ден на Милошевич и Караджич ще бъдат вдигнати паметници и поколения ще ги тачат. А предателите живеят в непрестанен страх като скотове.

Гледах по телевизията как разстрелват хората като животни. Ужасно е и мястото на Караджич е в затвора. Разпадането на Югославия създаде много профисионални престъпници , които действат и у нас.

Има и мюсулмани военнопрестъпници в тази война,но тях защо не ги съдят.Повтарям : ЗАЩО ? А иначе на война като на война.Тогава трябва да се върнем 5000 год. назад и да съдим да съдим да съдим докатото кьорав не остане.Тези съдилища са за унижаване на точно определени хора, а стандартите са двойни.Затова този съд е нелегитимен.

Когато си убивал- отиваш си !!! Първанов да ходи да му носи портокали в панделата...

Вън американския башибозук от Балканите !!

Зорге, де гиди српско мекере, Й по српски се пише J!!!

политика на робите думите ти потвърждават написаното от gregor

Така де или що само французите да предават Жана д'Арк

ONZI DETO E V BELIA DOM TOI TRIABVA DA BADE SADEN ... TOI PODKLADE VSI4KI TEZI VOINI , TOI SASIPA IKONOMIKATA NATZIAL SVIAT - ZA DA IZBIE BASTINITE SI KOMPLEKSI !

Абе ХОРА как можете удобрявате и даже да показвате възторг от това в което Каразич е участвал. Клането в Сребреница завършва с 8 000 трупа на 'мазе' от 8 до 80 годишна възраст! Колко войни води Сърбия? Защо от всички участници във Федерацията Югославия, само Сърбия толкова държи да останат заедно? Много слухове се носят че е имало планове ние да сме 16 та република на СР. Вярно или не ако са решили да го направят нас (народа) никoй е нямало да ни пита! Какъв е извода лично за мен? Когато в 1 страна има повече от 1 националност, има хора с различна религия трябва да има толерантност и желание за съвместно съществуване. И когато малцинството се чустват подтиснати, онеправдани и имат сепаратиски идеи за това има вина мнозинството. И един въпрос. Какво значи 'Исниски Сърбин' според вас? човек който гази по човешки трупове само и само Югославия да съществува и сърбите да се разпореждат със всички останали. Ако аз бях родена в Сърбия, това опреление би ми се сторило обидно.

Радо со тебе сме. Држ здраво знамето исе не бой!

Ами избитите българи от сърби през войните!!

Що пък само ние ще предаваме Ботев и Левски? Сърбите да не са по стока...

Прав си Грегор,много прав,но какво от това.

Мисля че е истински сърбин и е действал в името на Сърбия. Нямаше да е лошо да има и един истински българин който да сложи на място всички в България които се определят като нещо различно от българи или чужденци. Турците да си ходят в Турция а циганите или да са българи и за тях да важат българските закони или да му мислят.

Предатели има по цял свят бе идиот. Не бъркай политиката с предателството. За да получиш трябва да дадеш.

А този Караджич като е такъв сербез и се мисли за невинен, защо се кри досега?

Предателството е в кръвта на балканските народи щото са били роби и още са такива!!! А защо набързо пенсиfнираха дел Понте, като повдигна въпроса за отвилчанията на сърби в Косово и северна Албания, умъртвяването им и продажбата на техните органи! От това по-голяма зверщина има ли? Съдът в Хага е съд на победителитеq а не на справедливостта! Ами избитите невинни сърби от Нато!! Да са съдили някои от техните генерали?

А дали е той?

Ни фига себе, уже побрили !

Слава на героя ! Долу предателите !

Политика на робите е ако не получиш нищо, но сърболята сигурно са си направили сметката и в крайна сметка ще са на печалба. Караджич ако беше герой щеше отдавна да се предаде за да не пречи на Сърбия.

Аз го предадох, защото ми взе, без да плати: 5 прилепови изпражнения, 8 детски пъпа, 5 змийски кожи от усойница, 10 мъртвешки пръста, 6 вампирски зъба и 2 зъркела от бухал!!! Е как да не го предам, тва знаете ли кви кинти са!!! Що народ излекувах от спестяванията му... Надявам се да го обесят на ударено от гръм дърво с въже от косите на млади девственици и да го погребат с гъза нагоре. А, да - да не забравите върху ковчега му от черен гранит да издълбаете пентаграма - да спи зло под камък!

Бесило за негъра !

Е сега да му пуснат два манафа, чат-пат да го сапунисват, да не вземе пак да брадяса.

политика на робите думите ти потвърждават написаното от gregor

Караджич е истински патриот! Той би бил един чудесен премиер на България. Да е жив и здрав и дано се отърве от лапите на демократите, които освен демокрация произвеждат и умни бомби предназначени да убиват глупаците които им вярват.

CMPTHO HAKA3ENIE 3A TO3I GEI

CMPTHO HAKA3ENIE 3A TO3I GEI