Сътрудници на ДС ще могат да ръководят БНТ и БНР

Конституционният съд (КС) обяви за противоконституционни лустрационните текстове в Закона за радиото и телевизията (ЗРТ). Трима съдии са с "с особено мнение".

Обратно в новината

Коментари - Сътрудници на ДС ще могат да ръководят БНТ и БНР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безсрамни изроди! Те какива сметки си правеха още преди много време- да се премахне лустрацията. Всичките са долна мафия. Как не ги е срам! Междувременно израстна и се обучи цяло поколение кадърни хора, които могат за заемат абсолютно всяка длъжност в тази държава. Защо ДС и техните права в тази държава е дори фактор, който трябва да се споменава в днешни времена и да е обект на дискусия на КС. Долна, ретроградна сган!

Ега си... Че, ние толкова тъп народ ли сме, да не знаем кой дърпа конците на БНТ и БНР. Че това не е сензационна новина, а си е направо стара! Че определени кръгове дърпат конците на тези медии е нещо, което първокласник знае къде се яде най-вкусната баничка и от къде се купува примерно :)

"Още сме в ръцете на същото зло" :)

Това си е само констатация. Те и преди си работеха, но бяха адски "притиснени" и добиваха сърцебиене. Затова, дайте да узаконим нещата и чингисарите да са рахат! Овча държава!

Ма разбира се! Човекът работил в концентрационен лагер и дайте сега да му ограничаваме правата, щото не харесваме концентрационните лагери. Ми то си е въпрос на вкус. Кой ни е крив?

panino@

До кога бе г-да комунисти, до кога ще лансирате лакеите ви от ДС? Докога ще продължавате да си играете с търпението на народа? На края ни полиция, ни жандармерия, ни НСО ще ви опази от "народната любов"

Мафията се готви да избива неудобните. Йовчев не напразно е на този пост. ДС ще се развихри както през 1945 г. България ще бъде единствената тотално унищожена държава от ЕС.

Бесна съм на КС-то! Мисля скоро, кат ма пенционерат в Герп, Да седна дикектОрка на Плевенската филхармоника, Ама ония тиквенеци там не ми издават "Разрешителното"?? Бе ша зема да са оплача на Шаша и на БМБ, Да им спретнат едни пор тести, та да дойдат фчасс!!

Та значи по принцип ченгетата-убийци от концлагерите, ако не бяха толкова стари могат отново да заемат всякакви ръководни постове. Евалла на червения боклук.

Охх, мнного мие притиснено ! Мухоморк ма кани да ма кеворкира, Кого най-мнного мраза от РБ-политиците? Той мнного иска да му кажа оня, "КОКТОВ!". А мен акъла ми фърчи, по едно млладо Футболисче? И не знам, да не са испусна нещо прет "Димитър", Че и ас, и той, за "ТАШШАК", пърдон резил ще станем?

госпожи и господа съдии от кс, за какво нарушаване на човешките права и за каква дискриминация става дума? това са комунисти, доносници, агенти, подлоги, престъпници и корумпирани типове. те не са свестни и честни хора от народа. това вашето си е чиста демагогия, по вашата логика е нарушаване на човешките права и дискриминация, това че престъпниците са в затвора, а не на свобода. моля бъдете обективни и не ставайте за смях пред цял един народ и пред демократичния свят. все пак хората очакват от вас да раздавате справедливост, а не да лобирате за бивши доносници и ганети, които в момента са олигарси и "сиви кардинали".

8901

Столетницата,тази стара развратна дама,разбира се е най засегната от това ограничение.Затова 57 верни нейни синове и дъщери са сезирали КС.Сега всичко е ок.Чакаме да видим новите директори на БНР и БНТ.По искане на коалиционния партьор,ще бъдат тесни специалисти и експерти,ама от най тесните.

Това е ПОЗОР! Навремето заградени от "свои" в конлагер. Сега "свой" правят свичко, за да може нормалния свят да се гнуси от нас, и то като член на ЕС. Просто акъла не ми го побира, как може все на свинщини да ни избива. Май, накрая наситина ще влезем в историята като най-тъпашкия народ - поне в Европа.

Оооо, влезли сме. И не сега. Отдавна е наша титлата.

Другите европейци си лустрираха държавите преди 20 години у нас и забравиха за бившите слухари и препускат към бъдещето, пък у нас едно, че ни окраде и управлява изметта , която следше какво имаш под чаршафите, ами стигнахме дотам и да ни поучават и да ни казват кое истина и кое право , криво и конституционно, че и правата им били нарушени. Машала Токушев ефенди, помня те от СУ, все си така червен , сив, прост и противен, гледам по фатмашки и конституционните висоти си достигнал и мъдрост овча в конституцията влагаш.

Че то да не е било по-различно до сега?

Ми то не мога да разбера как са нарушени правата на тези момчета от ДС. Те са в парламента, собственници са на банките в БГ. Тяхна е съдебната система и сега какво искат да ги направим светци ли?

Може да станат светци , НО... само след като Исус или поне като Ботев!!?

И то само, ако Исус се закълне в лоялност към ДС!

На път са само една стъпка им трябва.Вече са и мутрополити!

Е е е, га ти ДС!!? Това е чубрицата на политиката! Не свърши ли вече??!

Я се обърнете към В. Путин да ни прати млади момчета от КГБ, а не тия нашите мумии - по- съвременно е!!?

това е все едно тайните и явни сътрудници на фашиското разузнаване искат да оглавят германскта национална телевизия и радио и да претендират, че им се нарушават правата. Ще предизвикат голям смях в немските съдилища. Но в балакнсокото циганско конституционно мешере , съставено от шумкари и оглвявано от препрост отявлен комунист като Токушев се оказва , че това е възможно. Айде доку-доку и едни дано събратята цигани и кварталните доносници да прославят токушката с един кючек "Току - брате , дай закон, че не стига милион... " или "Зъркел, зъркел Току бях, в бнт -то искам аз..." Ай хиджас, караманела , камъните падат и на закона майката ...

... Направо съм изненадан как още не е приет закон, според който само и единствено служители и сътрудници на ДС да могат да заемат какъвто и да е ръководен пост, включително и на частни структури с каквато и да е печалба преди данъци.

Такива разпоредби съществуват още от 9.9.44г., никой никога не ги е отменял и те си действат с пълна сила.

без ДС. Мерудии навсЕкъде сега и вовеки веков.

Сътрудниците, никога не са спирали да са кукловоди. От тях сме цъфтим и вързваме, те никога не са си отивали и не са преставали да бъдат на всички ръководни постове.

Голяма част от доносниците на ДС бяха и хора, на които трябваше да се запуши устата. Те бяха принуждавани да подписват декларации за съгласие. Те никога не са писали доноси. Защо комисията по досиетата не разкрие, кои са писали доноси и кои не. Офицерите вербовчици са наистина опасни хора. Тях обаче или няма да ги разкрият, или ще ги представят като работили за страната си.

Аз няма да пиша нищо, защото пак ще ми изтрият коментара. Вие си знаете какво щях да напиша.

дс не изпуска кокала които е захапала в последните 20 години

Тук е момента да ви кажа на всички дето сте гласували за БСП и АТАКА - вие сте най-тъпата сган ходила някога по тези земи български

Много важно, те ръководят държавата, зор за БНР и БНТ.

Когато убиваха бащите ни в името на народа/разбирай - на комунизма/, когато не ни пускаха да излизаме в чужбина, когато се редяхме на опашки по Коледа за портокали, когато не можехме да влезем в Кореком, когато имаше лагери и ЦК на БКП и един тъп вожд - тогава не беше дискриминация. Когато само техните синчета учеха западни езици, не беше дискриминация. Сега е дискриминация, ако не са пак те на ръководни постове. Проклети да са, навсякъде са пуснали отровните си пипала. Бог дано вижда и отсъди правилно.

сега влизаш ли в "кореком"?:) ПП/ Баща ти убит ли е?

На гърба на всеки от ДС и поколенията му до 9то коляно лежи ТЕЖКА КАРМА!Много са убитите,унищожените без видими доказателства и съсипани обикновени българи от ДС мафията и слугите им!

Следваща стъпка.Всички сътрудници на ДС(КГБ)с орден "Стара планина" и по един апартамент в София като почетни граждани!

Ами че те всичко вече си имат. От нас заграбено, с привилегиите им, безкрайни до днес.

Какво очаквате, простият народ си иска комунистите и затова България загива. Какъвто народа такава и държавата, такива и управляващите!

Комунистите са тъпи изр-оди, които само следят, подслушват навсякъде и повтарят като папагали.

ЗАКОН ЗА ОБЯВЯВАНЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В БЪЛГАРИЯ ЗА ПРЕСТЪПЕН Обн. ДВ. бр.37 от 5 Май 2000г. Чл. 1. (1) Българската комунистическа партия (тогава именуваща се Българска работническа партия /комунисти/) идва на власт на 9 септември 1944 г. с помощта на чужда сила, обявила война на България, и в нарушение на действащата Търновска конституция. (2) Българската комунистическа партия е отговорна за управлението на държавата във времето от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г., довело страната до национална катастрофа. Чл. 2. (1) Ръководствата и ръководните дейци на Българската комунистическа партия са отговорни за: 1. целенасоченото и преднамереното унищожаване на традиционните ценности на европейската цивилизация; 2. съзнателното нарушаване на основните човешки права и свободи; 3. безпрецедентната разправа с народните представители от ХХV Народно събрание и всички невинно осъдени от така наречения "Народен съд"; 4. моралния и икономическия упадък на държавата; 5. установяването на централизирано директивно управление на икономиката, довело я до разруха; 6. погазването и отмяната на традиционни принципи на правото на собственост; 7. рушенето на моралните ценности на народа и посегателството срещу религиозните му свободи; 8. провеждането на непрекъснат терор срещу несъгласните със системата на управление и срещу цели групи от населението; 9. злоупотребата с възпитанието, образованието, науката и културата за политически и идеологически цели, включително мотивиране и оправдаване на изброените по-горе действия; 10. безогледното унищожаване на природата.

(2) Комунистическият режим е отговорен за това, че: 1. отнемаше на гражданите всяка възможност за свободна изява на политическата воля, като ги принуждаваше да крият своята преценка за положението в страната и ги принуждаваше да изразяват публично съгласие за факти и обстоятелства с пълното съзнание за тяхната невярност и дори това, че те представляват престъпления; това то постигаше чрез преследване и заплахи от преследване към отделната личност, нейното семейство и близки; 2. системно нарушаваше основните човешки права, като потискаше и цели групи от населението, обособени по политически, социален, религиозен или етнически признак, въпреки че Народна република България още през 1970 г. се присъедини към международни актове по правата на човека; 3. нарушаваше основните принципи на демократичната и правова държава, международните договори и действащите закони, като с това поставяше интересите на комунистическата партия и нейните представители над закона; 4. при преследванията срещу гражданите използваше всички възможности на властта, като: а) екзекуции, нечовешки затворнически режим, лагери за принудителен труд, мъчения, подлагане на жестоки насилия; б) освидетелстване или настаняване в психиатрични заведения, като средство за политически репресии; в) лишаване от право на собственост; г) възпрепятстване и забрана за получаване на образование и упражняване на професия; д) възпрепятстване на свободното движение във и извън страната; е) лишаване от гражданство; 5. безнаказано се извършваха престъпления и се предоставяха незаконни предимства на лица, които вземаха участие в престъпления и преследвания на други лица; 6. подчиняваше интересите на страната на чужда държава до степен на обезличаване на националното достойнство и практическа загуба на държавен суверенитет. Чл. 3. (1) Посочените в чл. 1 и 2 обстоятелства дават основание да се обяви комунистическият режим в България от 9 септември 1944 г. до 10 ноември 1989 г. за престъпен.

Където не е извършена лустрация, агонията на комунизма продължава много дълго и мъчително, а избирателите на комунистически начала традат най-много. Те са просто поругани от избраниците си. На база на собствената им глупост. Говорим за закономерности, а не за предположения. Полша е един от най-красноречивите примери. Всички им обират праха, икономически са силни, имат ръст и в най-дълбока криза. Като негативен приемр е наред с друго държави и България: от 3 управления БСП докара 3 икономически спада и кризи. Няма друга партия в България през прехода, която да е правила икономически спад. Лустрацията е нещо необходимо, за да просперира една посткомунистическа държава.

Не стига че са се издигнали в кариерата благодарение на доноси,ами ползват облагите и от демокрацията.После ще взимат и тавана пенсия че са ги осигурявали от две места ....КГБ и професионално!Репресираните ще духат супата и по време на демокрацията... Доносниците създадоха мафията(защото ползваха стари структури и международни канали),създадоха партиите,ограбиха държавата ни и пак се имат за самозвани патриоти.просто нямам думи....няма измъкване от блатото със стари милиционери.

Остана да се върне член първи от Живковата конституция и всичко ще си дойде на място.

Хубаво, че се появиха списъците на много сътрудници на ДС. Защото отново лъсна истината, че в ДС доказано работеше елита на нацията, Creme de la Creme, както казват французите. Сега няма ДС, но има мафия, начело с пожарникар (агент Буда), физкултурник-подслушвач и рекетьор, президент-к*ртизан на пожарникаря, Маджо, Пашата, ТИМ, Брендо, Маргините и всякаква друга криминална утайка!

Умело и префинено манипулирате! Този вид коментари и подобни сравнения са много ПО-ВРЕДНИ, отколкото ОТКРИТОТО налагане на прокомунистически и просоциалистически тези от доброволни или платени драскачи на Позитано. Този коментар с френски мотив/ лого ни представя по умел психологичен начин една ЛЪЖА за истина и заменя реалността с друга. Това точно е и целта му - промиване на мозъци, налагане на тези чрез подмолна манипулация! Хора, не се хващайте на тези комунистическо-социалистически манипулации! МИСЛЕТЕ С ГЛАВИТЕ СИ, ЧЕТЕТЕ И СЛУШАЙТЕ ИНФОРМАЦИЯ НЕ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ МЕДИИ, СРАВНЯВАЙТЕ, АНАЛИЗИРАЙТЕ И СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА ТЪРСИТЕ ОБЕКТИВНОСТТА!

ХА-ХА!!!ЕЛИТ СА ВСЪЩНОСТ ХОРАТА,КОИТО НИКОГА НЕ СА СЕ ПРОДАВАЛИ НА ПОДОБНИ АНТИ-ХУМАННИ,МАФИОТСКИ И ДОПОТОПНИ СТРУКТУРИ КАТО ДС И КГБ!

Да ги изберем и да ни управляват!

ХОРАТА ВЪРВЯТ НАПРЕД,А БЪЛГАРИЯ НАЗАД И ВСЕ НАЗД БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДС МАФИЯТА,КОЯТО СЕ ГАВРИ С ДЪРЖАВАТА И ХОРАТА,КАКТО ИМ ПАДНЕ!ДС БОКЛУЦИ!

ще е ясно, че от тук нататък който оглави БНТ и БНР е ченге от ДС.

Какво още ,не се е случило в Бг?

Ха ! Ами те досега какви бяха, а ? Невинните ми комунистически и БОКО-БОКЛУКОВСКИ душици...

Е, Баш Майсторе, знаем че Боко те шибаше много здраво и още те боли. Затова продължавай да го плюеш.

Той шиба вас, нещастни Герберастчета Боко-Боклуковчета , и май ви харесва повече от живота ви.

Дори и тук няма свобода на словото. Неудобните коментари се трият веднага.

незабавно да се раздели на две. На комунистическа и на свободна. И межде двете Българии да се издигне стена, десетократно по-здрава от Берлинската. Защото комундетата като окрадат всичко веднага ще искат да се прехвърлят в свободната, за да мързелуват и да получават социални помощи.

Накърнила съм била доброто име, на Мухоморк, (аг.Димитър)? Серьозен кандидат и за двата поста бил?? Ми пърдон, тогава !! баба Тодорка

Те и досега си ги ръководеха-затова няма реално свобода на словото в медиите и България е на едно от последните места в света по ниво на свобода на медиите.То е ясно -Държавна Сигурност дърпа конците на това правителство и съдебна система на практика няма.БЪЛГАРИЯ СТРЕМГЛАВО ВЪРВИ КЪМ ДЪНОТО!!!

Браво !

ся ще стане ясно за чия ченгеджийска личност променят закона

Следващото е да се върнат руските филми всеки петък вечер..