Дейли мейл: Нашествие от Източна Европа към Великобритания

1,3% от цялото население на страните от бившия съветски блок, които са в ЕС, се е преселило в Обединеното кралство.

Обратно в новината

Коментари - Дейли мейл: Нашествие от Източна Европа към Великобритания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе, тия хора защо там искат да отидат, а не в процъфтяващата Русия???

Ти, много си отворен и явно задаваш тъпи въпроси или само такива които ти изнасят. Май това бе основното че преди не са ни пускали, а сега може да ходим където си искаме, ама май ни преметнаха - не ни искат

Изгонете лошите източно европийци и се отворете още по широко за арабите, негрите, пакитата и турците. Имате нужда от още свежа циганска кръв, която да обогати умиращите ви гени. След години на биг бен ще се вее знамето с полумесеца. хахахахахахахааааааааа

Значи излиза, че на британците чиниите са идеално измити. Епа какво по-хубаво от това да ядеш в чисти измити чинии.

Тази статистика с наплива на бивш соц.блок в Великобритания убедително говори за една трагедия на човешките съдби след влизането на тези държави в ЕС. ЕС направил на пук на Русия и ги събрал в блока си, след което в тях настъпи разпад и мизерия. От обещаното европейско благоденствие тези държави не получили нищо освен жестока и неравноправна конкуренция довела до сриване на собственото им стопанство. Хората се спасяват, тъй като не могат да живеят у дома си, но и не могат да бъдат добре дошли в богатите страни, които и самите те затягат колана, а и държат пришелци за втори сорт хора и е на път да спрат имиграция. Пълен провал на европейска интеграция.

Глупости. И преди щяха да емигрират масово, но не ги пускаха. По границите ги застрелваха. Така беше в социалистическия рай. И всички бягат на запад. Ако някой побегне на изток, немедленно го пращат в лудница. Така че, товарищи, не си хабете думите с подобни смехотворни "разсъждения".

ми че то туи ни е килипира от ес да пътуваме безвизово и да бачкаме навън за евраци , факт е обаче че французите и англетата хич ама хич не ни обичат , на почит са негрите и мисулманите

За пореден пат обясневъм на туземните главанаци "що е експлоатация и има ли почва она у назека". За да те експлоатира некой, ти требе да създаваш повече отколкот потребевъш. При 90 /деветдесет/ процента от популацията разходите за издръжката значително надвишава туй що те потребевът, т.е. она (популацията) паразитира на гръбо на ефективните люде, и вместо да си кроти и трае, она системно протестира - грабат ме, експлоатират ме и е зинала с Уста и ока "дай, дай, дай, ..." ???

Иначе си прав. Ама на едно място си сбъркал думите. "разходите за издръжката значително надвишава туй що те разходите за издръжката значително надвишава туй що те потребевът"

pmotikov@abv.bg

Да, благодаря, да се чете "туй що те произвеждат", обикновено ...

За първи път обяснявам: 1. Производството е по-голямо от потреблението. - битка за пазари, като пазарът се регулира с политически средства 2. В гонитбата за ниска себестойност се изразходват безмисленно много ресурси, а работната ръка гони минимално заплащане с цел - максимална печалба. 3. Минимална цена означава обаче и ниско качество в повечето случаи 4. Стоката обикновенно издържа гаранционния си срок, с цел поддържане търсенето, което пък води до изразходване на повече ресурси. ОПТИМАЛНОСТ - вложени ресурси, срок на експлоатация, цена-която пък е в пряка връзка със заплащането на труда. 5. Като така или иначе пазарът е регулиран, поне да бъде ЕФЕКТИВНО регулиран и СТОПАНСТВОТО да е ПЛАНОВО. 6. Не е необходимо един човек да работи по 10-12 часа дневно, а друг да е безработен! и т.н.

Балонът се надува, надува, надува.. Като спихне рязко, много народ ще правят нови дупки на коланите за съжаление.

tova be6e napisano v edin ,,blog,,: РАЗБРАХМЕ КОИ СА ПО БЕДНИ И ПО-БОГАТИ. АМА КОЙ КАК СИ ПЕчЕЛИ ПАРИТЕ И КОИ СА ПО-ПРЕСТЪПНИ - НЕ Е ОщЕ ЯСНО В СРАВНЕНИЕ С UK-БЪЛГАРИТЕ СА КОКОшКАРИ. КОЛКО ВРЕМЕ ТРЯБВА НА БУЛГ. КРАДЕЦ ДА ИЗТОчИ 200000 ПАУНДА ОТ УЛИчЕН АВТОМАТ-ЗА КОЕТО НАЙ-МНОГО НИ ОБВИНЯВАТ И КАКВА ЗАДРУЖНА БРИГАДА Е НУЖНА? АНГЛИчАНИНА Е ДРУГО НЕщО-ТОЙ ГО ПРАВИ МНОГО ПРОСТО-ТЕГЛИ КРЕДИТ ОТ БАНКА-200000 P.,ПРОДАВА СИ ИМОТА ЗА ОщЕ ТОЛКОВА-В КЕш ТОВА ПРАВИ ОКОЛО 1200000ЛВ., ИЛИ 600000 ЕВРО.ПОСЛЕ СЕ ОБРЪщА НАЗАД, ХВЪРЛЯ КАМЪК КЪМ ОСТРОВА И ОТИВА В БГ ИЛИ В ИСПАНИЯ КЪДЕТО СЪМ И АЗ. И НА ДВЕТЕ МЕСТА С ТАЗИ СУМА СЕ ЖИВЕЕ ПОВЕчЕ ОТ ОХОЛНО. И АКО Е ПРЕДПРИЕМчИВ-КАКВИТО СА И ПОВЕчЕТО ОТ ТЯХ,СИ ОТВАРЯ БИЗНЕС,НЕ ПЛАщА ДАНЪЦИ КАКТО В UK И СТАВА ЕДИН ЖЕЛАН ИНВЕСТИТОР,НО НЕ Е ПРЕСТЪПНИК,САМО ТЕГЛИЛ КРЕДИТ И НЕ МОЖЕ ДА СИ ГО ВЪРНЕ. ИСПАНЦИТЕ СА ДОВОЛНИ КАКТО И БЪЛГАРИТЕ,чЕТЕЦИ ПАРИ СЕ ХАРчАТ В ДЪРЖАВИТЕ ИМ РАБОТЯ В ИСПАНИЯ С АНГЛИчАНИ И ВСИчКИ СА ПОРЯДЪчНИ ПО ТОЗИ НАчИН

Видно е комуноидната ти андпешкофска природа, само кражби и далавери са ти в тиквата, нащо кат труд, образование, наука, квалификация,..., ич ги нема, а си зинал да фалиш феликия путлеристан и жужета-генералисимус наедно с уникалното панславянско православие !!!

Изгонете ги тогава, да видим кой ще ви работи, нещастни лицемери!

Теа дет реално им "работат" са хай-тек специалисти от цел свет, инклудинг балгериънс, има и наши професори в ингилизки университети, изследователи в научни центрове, но ти едва ли си чувал за тех щот са мнооооооого далеч от твоето пространство.

Ти пък като си много близо имаш ли представа, кой работи работата, която англичаните не искат, ама без тях не могат!? Ама откъде толкова акъл да си задаваш такива въпроси?!

И най-гадното гето в Лондон е в пъти по-чисто от центъра на София, ФАКТ

Ти виждал ли си центъра на Лондон сутрин към 5 часа, преди да го почистят. То на сметището в Стилипиново е в пъти по-чисто...

Сам го написа. ПРЕДИ да го почистят, а в София не са чистили от 30 години

Чуждата кокошка патка се вижда.

Да, бе източноевропейците сме им виновни?! Не се виждат, че са пълни със всякакъв вид цигани, точещи социалната им система. От нас се оплакват, тези които работят като волове и си плащат данъците.

Лондонските талибани, се възмущават, че в страната им се заселват бели европейци християни! :D Вижте ги, че не протестират срещу нигерийци, пакистанци, чеченци :D

Любимият ти Запад те смята за по-лош "матрял" от изброените от теб народности,Упир. Що така? Сигурно защото никога няма да забрави,че си славянин;-)?

Бре как ми изтриха отговора до теб... Недей се обижда на славянин! Аз съм от траките :D

Българи са едно, румънци друго.Колко са едните и колко другите?

"Това нашествие слага голямо бреме върху обществените услуги, включително Националната здравна система, училищата, жилищата, отбелязва "Дейли мейл". " Така е комунизмът е утопия, крайно време е да разберат и западните държави, че "който не работи не трябва да яде"

" д-р Карлос Варга-Силва" - типично английско име...

Тези оксфордски светила не споменават какъв е приноса на тези емигранти за БВП на острова. А той е много по-голям от разходите по интегрирането им. Приемат ги, защото бачкат здраво за по-малко пари. Има и друго, ЕС и неговите лидери упорито се правят на слепи и не предприемат нищо за изравняване на цената на труда в отделните страни от ЕС. Няма глава за изравняване на жизнения стандарт в предприсъединителните договори. Няма и МРЗ за целия ЕС. С други думи , целта на присъединяването е доминиращите страни да се възпозват от качествена работна ръка на ниска цена.

Абе да ти кажа, че половината самолет за Лондон преди месец беше с цигани :D

Със сигурност лъжеш. Но има и можещи цигани.

Не само за Лондон..качи се на Уизеър за Белгия, Холандия или Германия и гледай какво става... П.С. че между мангустите има "можещи" спор няма. Въпросът е колко от тези правят нещо смислено.

В предприсъединителните договори няма глава за доказан стандарт на живота равен на този в ЕС, защото ако такава имаше, много от новите ЕС членове от 2004 и 2007 нямаше да станат членове на ЕС :)))

О не неразумни изроде поради шчо отиваш у мъглявата Англия а не се ориентираш към слънчева Русия дето е фърлен пъпа на 3 поколения руски кавали .ДОЛУ КОСТОВ

Поради чтото не се срамим да се наречем болгари (шебек с шебеците продажни)..

Утайке от прехода, пише се "Паисий"!

Ми още гласувайте за куманизма... пък после пак се оплаквайте, че ви грабят и мамят и ви разрушиха държавата.... Такива си избирате и то упорито ....откъде накъде са ви виновни британците, че страната ви е разрушена? дръжте собствените си управници за шлифера - какво все гледате на Великобритания в паничката?

Пази Боже сляпо да прогледа. Някаква шафрантия акъл да раздава из форумите.

имаш в предвид такива като : яиценук,порошенко,коломскии!!! радваи си се на украина -роксана!!! и при нас са същият ,,отбор юнаци,,!!!

На великата Британия в паничката гледаш ти - и не само гледаш, ами и лочиш от нея!! А тия "куманисти" къде ти се привиждат не знам - те измряха мари Roxano, много отдавна, не мой се с них забърсва...не фаща дикиш веке...

Комунистите толкова дълго пяха "Вставай, проклятьем заклеймённый, весь мир голодных и рабов", че заклеймените с проклятие заклеймени гладни роби възстанаха и свалиха комунистите от власт!

Ма то нали мина и замина, бе, Пън (Ли)?! Или съга сите куманисти са се тука настанили и пречат ли, пречат на реаниматорския блок да поведе масите емигранти по света към правилното бъдеще...

че не се местим с Хан Аспарух начело, а поединично и така се изгубваме и чезнем сред множеството.

Ми то си е страшно, потока от мозъци от Източна Европа, може да залее и потопи мухлясалите английски мозъци! И тогава кво шъ праим?

Много хубава статистика, но няма ясни коментари. Идеята на западна Европа беше да смажат източната не поради любов към демокрацията. Просто имт нужда от нови и нови роби. Те векове наред са смучели от колониите си безплатно материали и роби. През 60-те години загубиха постепенно тия страни. Освен това населението им страшно застаря и това продължава още по-тежко. Пропагандата работи усилено да набива в главите на европейците че при демокрацията е върха на живота. С тия мили думи опоскаха ГДР, после постепенно цяла изт. Европа, сега искат Украйна и Русия. Статистиката правилно показва колко е добре в Литва, или също в изт. Германия, ако се изнесе такава. Вярвайте иначе на милите приказки на Меркел и Обама.

Започнаха да излизат откровения и от висши америкаци да кажем и за тях нещо добро . Американски генерал: При война руската армия ще смачка американската .Ген. Дейвид Дептула, бивш зам.началник на американското въздушно разузнаване изрази мнение, че Съединените щати не са в състояние да победят Русия в евентуална война. Според него Съединените щати са твърде изтощени в много отношения, заради многото войни, в които са замесени .По-рано главнокомандващия силите на НАТО в Европа Филип Брийдлъв предупреди, че Украйна трябва да е внимателна, защото не е в състояние да се противопостави на Русия, намеквайки на правителството в Киев да не се увлича с провокациите срещу Русия като например изстрелването на ракети от границата на Украйна в руската територия: Русия разплага с толкова силна армия, че ако водеше война срещу Украйна то тя щеше да превземе страната и да победи за броени дни, заяви главнокомандващия на силите на алианса в Европа

Хахахахахаха егати глупостите!!! Единственот което е вярно е че имат голям ядрен арсенал и много подивял народ! Нищо повече, въобще не е ясно колко е боеспособна армията им и от доста години не са участвали в сериозни конфликти. И понеже в световен план никой не ги бръсне за нищо си избиват комплексите в тотално безсилни държави като Украйна, Грузия, Молдова и тн.

Браво, бабе! Може да си стара, ама си мъдра. Да си жива и здрава.

Те векове наред са смучели от колониите си безплатно, затова пък колониите сега смучат безплатно от тях! Англия бъка от смучещи негри, индийци, пакистанци и Цингапурци, т.е. БГ цигойнери!

Не знам на колко години трябва да станеш та да ти дойде някакъв акъл в главата! Пълни глупости от началото до края! Веднага можеш да отидеш в С.Корея или Китай които още не са "съсипани"!!!

Току-що се върнах от Англия, тъпако, бях на гости при дъщеря си!

2670 лева е заплатата на учител в Русия приравнена към вчерашна дата курс 48 евро , да не е голяма заплата но и цените не са голями . Аз не мога да разбера англичаните всеки ден излизат и влизат в Е.С , бяха си изкарали акъла преди рефеендума дадаха обещания който ако не спазят знаят какво ще стане . ЦИТИРАМ от Г20 : Владимир Путин и британският премиер Дейвид Камерън изразиха интерес към възстановяване на отношенията междуРусия и Запада, влошени от кризата в Украйна, предаде Ройтерс, като цитира говорител на Кремъл. Както и Оланд ЦИТИРАМ :Френският лидер, който се обръщаше към Путин на "ти" и с думите "скъпи Владимир", се съгласи, че отношенията между Москва и Париж дълги години са се развивали добре .

Пенсиите в Русия са около 580 евро не е много но съпоставимо с цените им е доста прилична сума . Е да разбира се при цена 48 евро .

Нъл поморийцити дет ги плющят рускинити казаха чи мноо им е паднал гарда и земат по 20 долара за ина вечир

Пенсии 580 евро, минимална работна заплата - 90 евро! Кой е луд да работи? Затова в Русия безработицата е 53%

Не знам откъде си вземаш данните, но за май тази година говорят за 20-50 хиляди рубли месечно за учител в Москва. А това по днешния курс са 342-855 евро, доста по-малко от 2670 лева.....

А ето и от "фалирала" Гърция . Гръцките пенсии паднаха под 1000 евро . 06.07.2014 08:35

Къде е вълната мигранти прииждаща към Русия?

И това ти е интересно, а не ти е ясно?!? Ми те емигрантите търсят пари - не емигрират по политически причини, като да кажем хъшовете някога - във Влашко (например де - ако нещо ти говори това). Та към момента Англия и някои избрани други западни страни все още са притегателнен център (що колонии, що кражба, що нещо) и т.н. Ама за тебе е по-добре да си стоиш заблуден.

А ти ,че не знаеш че Чехльо е бил Тапетаджия -Дисидент си е твой проблем .

Грешка на порядък! Дели на 10! Мин.раб.заплата в РФ-180 лв., в БГ 340!

Стоите си в гетото Бг бе, стоите си оня жив музей на СОЦАм кой ви кара да емигрирате? Работете за 200 евро на месец, щракайте с пръсти качени на масата после, късайте салфетки, плачете си за живков и псувайте запада, че той уж ви бил окрал ... ние ще се "мъчим" в тоя гаден запад ... хахахаха

Като гледам как се давиш в злоба и пръскаш слюнки - хич не ти е добре там, ама какво печелиш от тая заблуда ти си смятай - нали си печалбар - това определение те изчерпва почти тотално (почти, щото даваш интифа, че си и злобар...)..

Точно така, гадно ми е, далече от чалгата, мръсотията, селянията и злобата на разни селяндури. Като ме хване носталгията само влизам в сейр,бг и ми минава хахахахаха

Аз батка тук у мъката в БГ на 25г. си купих първото жилище като се ожених, на 32г. пак - голямо луксозно жилище, после и гараж, а сега още едно и т.н. Нито запада плюя, нито България. Не може да тръгнеш като изпаднал от тук , а да си лидер на запад. Няма такава работа. Никъде и никога. Няма и да има. Успехът е философия, знания, способности, психология, късмет. Той не е пари, не е геиграфия, нито е Запад.

Батка имаше един българин със средно образование. Емигрирал без пари. Беше си направил фабрика за роботи и беше назначил сумати българи емигранти в нея. Накрая загина при нелеп инцидент.

Много добре казано! Така е, тези дето само бълват глупости са некакви скопени и незадоволени пе.али. Мизерника и хейтъра си остава такъв завинаги и навсякъде...

Кой те знае какъв си гастербайтер муаххахахахаха :))))) Видял 100 евро на ръка и ве4е най великия....недай да 4ете6 за БГ като не тер интересува...

Не всичко е пари,и нищо няма да си занесете...... Една жена на 78 от село близо до гр.Брезово получава 180 лв.,но от 5 години всеки месец изпраща 100лв.на дъщеря си в гр.Чирпан /зет и е инвалид на легло/. А, кажете ми ,кой в Европа ще постъпи така...

Аз живея с 30 лева месечно - ха да ви видя сега.

очевидно никога не си бил в Европа. там от данъците се дава точно на тези наистина болни и бездоходни хора. а тук държавата е по руски модел - всичко се прибира от бигбоса за да има парички да си поръчва шантонерки и да си пазарува скъпи имоти в деградиралия запад.

Държавата сега е по демократичен модел! А българите са си българи!

искаш да кажеш ,,бананова република,, под ,,егидата,, на ,,западните,, си господари!!! с тази разлика че там един ,,пабло ескобар,, не стана ,,политик,,!!!

За мен това значи само едно -че политиците ни в източна Европа са най некадърните и калпави ,и четвърт век не им бе достатъчен да си укрепят държавите Аз лично съм емигрант от 9 години И с тия бкп-та,дпс-та и ДС -та ми е през оная работа и неща и да се връщам и да ги чувам изобщо

И сеа де живееш ГАТ? :))

Представям си те по време на Априлското въстание - предател и продажник...

И'тва какво общо има с цялата работа? не разбрах :) Точно напротив, аз си харесвам България, и това не ме прави предател, който-не, ....

Не си мрази хубавата родина заради някакви скопени-политици :). Знаеш ли колко кръв се е проляло за нея? Да им е-а майка-а на тия пед-ли...

НЕ ЩЕЩ ДА СЕ ВРЪЩАШ И ТИ Е ПРЕЗ ОНАЯ РАБОТА ЩО ЧЕТЕШ ЗА ДЪРЖАВАТА ИЗОБЩО?ИЛИ НЕЩО ТИ Е ЛЮБОПИТНО ТЪПАК

Е-ати продънената държава. Нещем да ви одим ъ Англия. По-големите им градове са заприличали на гета, да не говорим за Лондон. Никога не казват нищо за пакистанци и индийци. Те са милиони там. Там е пълно със всякаква сган и сволач :)))

Този който не ми хареса коментара :), ходил ли е скоро до Лондон да види за какво става на въпрос. Да Лондон е хубав, ако си в хубав квартал в централен Лондон и живееш в хубава къща, но пак те е страх да се разхождаш вечер. А знаете ли какво е в останалите части? Даже пакистанците и индийците се изнасят в околностите щото и те не искат да живеят вече в Лондон. Жалко Лондон си беше хубав!

Нали балтийските републики и Полша ни ги дават за пример за успешно икономическо развитие в Източна Европа? Ако там нещата са толкова добре, защо населението им бяга към Западна Европа?

Миналата година Полша води класацията по най-голям брой емигранти. Милион и нещо народ напуснал Полша.

колко сте прости няма значение дали си бял или черен важно е да не си червен

,,които не скача с нас за ,,банани,, до ,,посиняване,, е червен!!! наци-протестърска ,,логика,,??? ,,епохата,, на ,,маимуните,,!!! за да са ,,богати,, някои страни това е за сметка на други които ,,обедняват,,!!! така че богатите народи да не се сърдят на ,,бедните,, такива!!! приличат ми на ,,столичаните,, които се ,,оплакват,, от ,,провинциалистите,,!!! ако я нямаше ,,провинцията,, как щяхте да сте ,,столичани,,???

Защо за всички държави има отделна статистика за емигрантите, а само нас ни слагат общо с Румъния, като че ли сме една държава?

защото толкова са незначителни българите, че не си заслужава да се прави отделна статистика.

Според кого бе, продажник! Бегай у Англия щото наистина си незначителен - попълвай гетото там...

значи накратко. добре е да отидат на острова млади хара за да учат там и да вземат техни дипломки и 2.бачкатори,най-общо казано,до МАКСИМУМ 40 години. това е. всички,които не са в тези категории,по-добре да не ходят.

Цък, не си прав. Аз съм на 35, не съм бачкатор (инженер съм) и работя на бюро. Получавам над 30К чиста заплата годишно, което за севера са отлични пари. Никой не ме подценява за това, че съм източно-европеец. Има много хора като мен, не всички са миячи на чинии. Защо мислите съм тук - защото когато бях на 30 в България (млад, амбициозен, работещ по 16 часа на денонощие), ме оценяваха на 800 лева запата, които не стигаха за нищо. Това е моята гледна точка, кой както ще да я приема.

Всеки е свободен да живее където му е най-добре и му харесва.

Твоята гледна точка е на егоист - продажник! Като се изкарваш толкоз умен имаш ли обяснениеи защо тука умник като тебе взема толкова по-малко от безработник във Великата Британия (само не захапвай дъвката за там работят тука не...)

сега всички бутроработотдатели ще те обявят за предател защото не искаш да им робуваш за 800 лева :)

Двойния стандарт дами и господа англо-сасконци, двойния стандарт, дето ни го насаждате ще ви изяде главите!

Природата не търпи празно място-значи в Източна Европа се освобождава място за китайци,виетнамци,украинци,сирийци,иракчани,африканци и т.н!

вие си гледайте 1 млн цигани в БГ, не ни мислете нас Англия!

Там вие сте циганите.

Я се огледай по улиците в Лондон колко процента са бели!

Те там вече викат бели на индийците.Мухаха.

Стойте си във Великата Британия (с 4-то поколение потомствени безработни!?) продажни шебеци - и ние не ви искаме тука - за едните пари сте готови на всякаква продан, а сте далеч по-добре от циганите в БГ! Издържали сме по турско ще пиздържим и сега, а вие сте "беж Лиске да бягаме" щом стане напечено. Стойте си там бели роби и гълтайте унижението, което заслужавате!

Вас Англия не Ви мислим...никой ни мой въ върна на сьелу....хахахаха пази боже сляпо да прогледа

Аз също живея и работя в Англия, но заради такива кресливи и самодоволни индивиди като Вас ме е срам. Още: завади такива като Вас Българите в България смятат, че всички, живеещи в Англия са самодоволни селяндури с тежък диалект, работещи нелегално на най-ниското ниво в сферата на услугите.

При това изтичане на мозъци, виж коментарите какво остава...

На мен пък си ми е готино тук, бачкам си, гледам си семейството и ми дреме за Дейли мейл и тем подобни тъпанарщини. Никой не му дреме кой съм и какъв съм, всички виждат, че не съм англичанин, но това не ме лишава от нищо. Живея 5 пъти по-добре отколкото в БГ и в следващите 10 минути мисля да се позабавлявам с коментари как бърша на англичаните гъза или как им мия кенефите (което са любимите рефрени на завистниците)

А какво правиш пич,или не е мого за разправяне.

Програмист съм си.Програмирам фритюрника и микровълновата печка в едно заведеие за бързо хранене.Супер си е и мисля да остана още 10-20 години.Всичките мозъци изтекохме на запад.

живееш 5 пъти по-добре, просто защото явно за нищо не ставаш и нищо не умееш. то в англия и безработен да си получаваш 10 пъти повече от в бг, смятай начи ти какъв си..

Аз пък съм програмист в БГ. Как точно изчисли, че живееш 5 пъти по-добре от мен? Ще ме светнеш ли за алгоритъма?

Ако им е по-приятно и комфортно, могат да си поканят и отглеждат още фанатизирани мюсюлмани, а и джихадисти. Те са доста близки до тяхн ата култура и традиции, нали?:))

Абе що не кажат колко индийци и араби си имат там, и че като дойдат се снасят с цялото си потомство, често и двуцифрено :Д

Аз пък станах роб тук във Англия и съм си доволен.Имам си покрив,заедно с 14 нигерийци спим в една стая и ни хранят.Супер си е.

Като гледам коментарите тук, не само под тази новина виждам как училите в ссср са фанатични русофили, живеещите в англия защитават обединето кралство, и тнт ... Вие нямате ли си малко самочуствие да си знаете собствената държава ми симпатизирате на чужди. Това не са ви футболни отбори :D

Оппа, що така, аз мислех, че всички тичкат към рога на изобилието Русия. пък то - да видиш...

големи будали сте да ходите на острова.

ха ах ха българчетата направили армия от слуги. Напред да превземите острова и да им служите вярно с метла и лопата в ръка :))))

Англичани, руснаци и турци винаги ще си останат с имперско мислене. Само вредят на континетална Европа, така че по добре вън от ЕС.

Охх, особено турците. И те едно "имперско" мислене имат... По-скоро дебелашка наглост и носталгия.

Ами тези които сме родени да управляваме и да ръководим ни е призвание да го правим, както и тези които са родени да робуват и да служат. Така че всяка жаба да си знае гьолал

ами заминавай за мускалия там имат нужда от бурлаци.

твоите хора в германия и австрия само в банки работят.ние поне навънка научаваме езика и се интегрираме ,работин с англета поляци и т.н .вие търсите вашите си общности и по 10 години не можете една бира да си поръчате

Толкова си могат олигофрените- да се намерят и дотам.

Да се радват англетата, че поне малко бели хора им ходят в държавата. Че иначе както са я подкарали ще се превърнат в пакистански щат...

Така е доста хора заминаха за Англия.Едно време като се кажеше -еди кой си живее в Англия и всички "уау",а сега всеки 5-и под 40 години е там.Доколкото знам там е някакво гъмжило от народите на Африка,Азия,Индия и сега и Източна Европа.Но англичаните от страх да не са расисти си траят за милионите от бившите колконии и само недоволстват от източно европейците които в голямата си част вършат мръсната работа.

Сега е наш ред ние дазавладеем! НАПРЕЕЕД БРАТЯЯ!!! ОКУПАЦИЯЯЯ!!!!!

А колко е бройката на дошлите от Африка, Близкия и Далечния Изток (в частност индийци, пакистанци и бангладешци) в UK ? Щото на бас, че всички от Източна Европа отишли в Обединеното Кралство БЛЕДНЕЯТ като бройка пред тия.

Да кажа за два подхода към висшето образование: 1.Англия повишава таксите, които и без това са сред най-високите в света... 2.Германия от 2013 направи студентските такси да са нула Евро! Бил съм дълго и на двете места - германската държава е и по-богата и по-подредена! А по-големи ксенофоби от англичаните не съм срещал, като капак на всичко знят само английски език...аз все пак освен български мисля , че знам английски и руски...

в Дания и Германия е фрии или символични такси, по-ниски от тези в България.

Какви помощи бълнуват тези, нищо не можеш да вземеш там ако нямаш документи, а документи имат само индииците, пакистанците и африканците.

Защо изобщо ни занимавате със смепните плаочве на тези? 1 милион емигранти, какъв процент са от британското общество? Колко са емигрантите от Индия, Бангладеж, Пакистан и африканските колонии на Великобротания? Какъв е БВП, който генерират едните и другите? Колко са помощите, които получават едните и другите. При такива смислени данни може да се правят някакви изводи. Това е статията е турлюгувече, без изводи, без анализ, само за популистка употреба. АКо сте български журналисти такива статии трябва да ги оборвате, а не да ги препечетвате.