Антон Тодоров започва работа в централата на ГЕРБ

Бившият депутат Антон Тодоров започва работа в централата на ГЕРБ.

Обратно в новината

Коментари - Антон Тодоров започва работа в централата на ГЕРБ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стига с тази драма, че тони тодоров бил заплашвал журналиста! човекът се шегуваше и на майтап предупреди журналиста с уволнение за силните му думи. а медиите гръмнаха, като че ли са се били в ефир. пълни глупости!

Все пак прави чест на Бойко, че е с него, въпреки книгата Шайка, написана именно от Антон Тодоров. Не е краен. А в живота по принцип има много крайни и от ляво и от дясно. Лично мое виждане. Дано не подведа останалите, но донякъде е прав, но хората преди 1944-си заминаха от този свят, няма смисъл от претопляне на манджата. Много погубени живота, но вече това не важи, а важат ПАРИТЕ. Имаш ли ги можеш да си удължиш поне живота, ако не при свети Петър. Затворена страница за много репресирани и изпратени по краища, където не е трябвало-лекари, юристи и сие. И кво да ревем-репресирани, възродени, уволнявани с болести Наредба 15 и сие. живи и здрави. фифти фифти са много хора-едни няма да го одобрят, защото са живели като бейове при соца, а тези с лагерите, убийствата, биха го подкрепили...всеки се е затворил в кочината и с проблемите. а те ...поне преди беше спокойно, сигурно, а сега едни на три/четири работи, а други и то млади красиви момчета българин лично видях как събира фасове по-големи по улицата. Много са проблемите. Прав е г-н Борисов-Не се обръщайте назад-ще се спънете!

Каква чест прави това на бандита бе, малоумник? Привлече го при себе си защото го е страх от компромати! Б.Б. е един "нарцис", т.е. за нищо не става! А. Тодоров е един "капут", който най-много мрази себе си и скоро ще бъде забравен завинаги !

Другарите ГРОБари от СИКаджийската банда не го изхвърлиха, още ще го мачкат и тъпчат с бутилки, докато си изтърпи наказанието докрай. Дръжте охлюва, той е полезен с всяка дума и изречение за срещу вас.

Тодоров е един достоен човек!

Тодоров е един плужек! Има ли някой в затвора по неговите "сигнали"?! Курчец!

Тоню Храчката прилича на мишка: Гризе документи--произвежда лаХХа!:))))) ...такива Му трябват на Симитлията, той на медиите се крепи!:)))))

нормално -боклука къде се сипва в коша да боклук.

не разбирам?Защо този си е оставил "сталински" , а не "хитлеровски" мустак?

действие демонстриращо наглостта и безочието на политическата ни класа, в частност гербоидната!

много от тях ще се вслушват в съветите му, защото ще се наложи един по един да си подават оставките....!

Кеф! герб ще стават антикомунисти, т.е. внуците ще кълнат бабите и дядовците си! Ма с такива съветници ще си докарат белия електорат до стойности като на сдс. Добре,че са мангалите да ходят по избори.

Назначаването на Химлера в централата на ГЕРБ има същия привкус като приютяването на Елена Поптодорова като ръководител на Централноевропейския офис на Американския еврейски комитет. Преди да заглъхне ехото от скандала "Кремгепигейт" на летището във Варшава.

Изразът : Шайката ГЕРБ!..........Браво Тодоров,браво Тони!!!!!

ще пише Шайка 2 и събира материал сега

Г-Н Борисов Калигула направил коня си сенатор , а Вие Тодоров медиен съветник . НЕКА СЪСТЕЗАНИЕТО ЗАПОЧНЕ СЕГА

Назначен "Завеждащ съмването и мръкването "...

Г-н Тодоров защо се снима все пред библиотечни рафтове с много книги? Повече ще му подхожда фон от папки, пълни с досиета, от които да си избира кого да разобличи според съответната партийна линия.

длъжността - биде в гей бар според чистото излъчване и гнусния език.

треперете бсп,дпс, дсб ,да бг както зелени и бембени крадци

Антон Тодоров започва работа в централата на ГЕРБ като пазач на паркинга. Тодоров твърдо е решил да върви по стъпките на пожарникаря, който е работил като пазач на паркинга на небезизвестния бай Миле.

Тоню Храчката чете архивите-----както дявола Евангелието!:))))))) ....ама и сребърници не отказва!:)))))

Комунизмът трудно и мъчително пуска паралелната власт в държавата ...,ама много боли ...!!!!

.... да му държиме оглавника и полуотворена устата та да не ни изпързаля със част 3 на книгата ..... за организираната банда..... нали се сещате....

"...ще ни помага с информация при подготовката за медийните ни изяви, обясниха депутати от ГЕРБ. Точно Той, който се провали с медийните си изяви, ще ги подпомага...Точно такава работа са счели за нужно , че е подходяща за него!!!!! Да се смееш ли, да плачеш ли?

Да кажеш истината ,медиен провал ли е ???? А КЪДЕ Е АНИ ,В. НИКОЛАЕВ ИЛИ ТЯ ЗАЩО НЕ КАЖАТ ИСТИНАТА ,КАТО ЧЕСТНИ ...ЖУРНАЛИСТИ ?

не помага нито плач ,нито смях . само Гилотината .

официално герб е партия на хамелеоните и ренегатите ,които ви очакват с нетърпение ,ако имате документи от ДС или бкп и по възможност някоя фалшива диплома ,издадена от бкп -то .

Е това е вече гавра с цялото общество! От Боклук да направиш Медиен съветник!

Да им беше първата , или поне последната.

мда,затова шайката си го прибра под контрол .

...може от недоглеждане да извади неподходящо досие и да разобличи някой от своите.

към притежателите на ядрено оръжие :почнете от тук ,моля Ви !!!

Верно са хлебарки , ама може ли някакси оръжието да е друго? На две преки съм.

не ,не може ,трябва да спасим човечеството ...както спасихме евреите .

Убаво , убаво , учете се от него и после фащайте неговия път.

Ха ха ха! Антон Димитров започва работа при шайката! Нали щеше да работи в някаква телевизия!? Значи и той стана част от тази шайка!! Правилна е поговорката - Дръж приятелите си близко, а враговете си още по-близко!

Беше ясно, че Тиквата няма да остави гладен верния си копой и ще му намери топло местенце. Защото , ако остане без пари може да реши да напише продължение на романа за "шайка"

Ще започва "работа" в бърлогата на шайката (пардон, в централата на герб)...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::)))

"От ГЕРБ предположиха, че е възможно Документите с Антон Тодоров отново да се появи в ефира на Канал 3. " Тъй, тъй - най-важното за най-накрая са оставили;) От сега се обзалагам, че Тончо пак щъ цъфни в ефира на Канал 3, а шефката на (К)анала, дето много се пенеше - може и да освободи столчето;)

А,га почнат разкрития за кражбите на бащицата и цялата ГЕРБаджийска сбирщина,ти къде ще се покриеш,бе?

верно,че си е изрод, но нали си е наш - че му найдем топло местенце

Тиквата ако не го вземе в ГЕРБ тоя че ги почне и тех, ако Виктор не можа да уволни с Тиквата че стане.

архивната бухалка върху червените циментови глави.

Значи изваждането вече на бял свят на комунистическите архиви и показваща същността на тоталитарната държава е компромат,"такаа" ли ,бе главо червена?Друго дали може да свърши,не знам,ама ако извади всички архиви и ги обобщи,ще го направим "герой на България",че се е осмелил да разрови миналото на тази престъпна червена гмеж,фактическите и моралните убийци на българския народ вече 71 год.

Само,че през тези 45 г когато "мръсните комунисти" бяха на власт хората не ровеха в кофите за смет,не се хвърляха от етажите в пристъп на безизходица, не търсеха черна работа в чужбина, а строяха жилища,ходеха на море, отглеждаха децата. Е вярно не слушаха Софи Маринова и Криско, но пък слушаха Лили Иванова,Емил Димитров и много други стойностни певци и артисти.

Всичко е точно така, но го знаем ние, които живяхме в онова време. На тези под 30-те мозъците вече са промити с новата партийна линия. А тя не е по-различна от старата, само дето физиономиите са други, а народът живее много по-лошо, защото държавата беше разградена.

ЗАЩО НЕ ИЗКАРА ДОСИЕТАТА НА ОЛИГАРХИЯТА , ВСИЧКИТЕ ОТ ДС, УБО И КАКВОТО СЕ СЕТИШ ?!? ЩОТО ТОЧНО ТИЯ СА УПРАВЛЯВАЩИТЕ В СЯНКА ПРЕЗ ЦЕЛИЯ 27 ГОДИШЕН ПРЕХОД ! ИНАЧЕ, ЛЕСНО СЕ ВАДИ НОЖ НА УМРЕЛИ КУЧЕТА ! ФРУСТРАТ СИ!

Що за болен мозък трябва да си за да вярваш, на такива като тоя малоу..к.Е и ние сме живели тогава и знаеме как е било.

Той от "комунистическите архиви "първо извади най-важните документи за - "Шайката"-Б.Б.,Цв.Цв. и Р. Пл.

Човекът направил медийния гаф-съветник по медийни изяви??????????????

кой от кой по -съвестен .

като преди 10.11.1989 г.ли?Щом е оплют,стъпкан и опозорен по комунистически,дали с право или не,трябва да не работи никъде,да мре там и да не се обажда.От ГЕРБ смятам,че преценяват дали Антон Тодоров ще ги компрометира в бъдеще или ще бъде бухалка по червените циментови глави.Ох сега като почне да вади и другите непоказани кървави архиви на комунистите,треска ще ги тресе червената гмеж.

номера е да удари и конкуренцията от дясно.

Каква ти централа????То си е бърлогата на ШАЙКАТА ОТ КЪДЕТО ПЛУЖКО Антончо заедно с обратното Яне ще заработват мангизите!!!

Ще се намести говедото, няма как!

Бившият депутат Антон Тодоров започва работа в централата на ГЕРБ. Това е модела Кой . Едни се купуват с пари други с постове и обещания

Че къде другаде!? Такава ценна гад---трябва да е в Централата!:)))))))

Всички места за заети в медийното пространство. Антон Тодоров за ГЕРБ , а Делян Пеевски за ДПС и БСП . За останалите , трохичките .

разправят с журналистите чрез гейтове!

Буквата "т" можеш спокойно да я махнеш от последната си дума... :)

Този шизофре..к е най-подходящ за,такава длъжност.Очевидно в тази партия са се събрали Простак до простака мила моя майнолъо.

Наистина няма такава държава. То не че въобще има държава.

То такава си е била и уйдурмата с пашата де!!!!!!!Иначе тоя плужко никога нямаше да подаде оставка ,ама много ачик щеше пак да не му я приемат както спасиха Плескавицата Делян Кауна!!!!!!!!!

Формално ...за пред ЕС го отстраниха, за пред обществеността у нас също... Обаче....за партийни цели ще си го ползват на общо основание-срещу заплащане.

А защо не се замислите и над един казус,че този е извадил някое и друго компроматче не само срещу опозицията,но и срещу съратниците си от ГЕРБ. И ако му подрежат докрай крилцата сега като виж го огласил в публичното пространство-Така,че им трябва време да го довършат съвсем,временно ще му хвърлят прах в очите.

В какъв смисъл "да го довършат съвсем"?... Може би като "Мишо Бирата" в хотела в Правец ли?... :::))) Ха, ха, ха.... :::)))