Толстой нарече изказването си за България ”хумористично”

Пьотр Толстой нарече изказването си за България "хумористично" и увери, че не е искал да обиди страната и нейните граждани.

Обратно в новината

Коментари - Толстой нарече изказването си за България ”хумористично” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЕЛА ТУКА В СОФИЯ, И СЕ ИЗКАЖИ КАКВОТО ИМАШ ДА КАЖЕШ

Да се скимти толкова е демонстрация и тъпащина от страна на "българите" със руско самосъзнание когато вапцаха/боядисаха/големия камък на "освободителити" в центъра на суверенната държава България.България е държава вече 1335 год.А на колко е великата Русия на които сме дали писменост и религия.А държава без тези неща не е държава.

Нямам нищо против обикновените руски хора. Но заради такива като Пьотр (не искам да слагам тази велика фамилия до неговото име, защото той не я заслужава) - депутат от управляващата партия в Думата, съидейник на президента даващ му мнението си или изказвайки на глас мнението на президента (нали е негов образ и подобие). Това придобива ранг на държавна политика спрямо България. Затова казвам: Заради Пьотр и подобните на него "хумористи" от Русия, ДА НЕ СЕ ДАВА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО НА РУСНАЦИ!!! - в никакъв случай! ДА НЯМАТ ПРАВО ДА УПРАВЛЯВАТ ФИРМИ ПО ТЪРГОВСКИЯ ЗАКОН!!! -чрез фирмите си купуват и земя освен апартаменти, така заобикалят забраната *без значение колко са богати, за да няма после "опълченци", "зелени човечета", "Задунайская губерния" и "Русский мир"

Константин фон Егерт, политически анализатор от ТВ "Дожд": За съжаление изказването на Пьотр Тослтой е едно типично изказване, въпреки че за човек, който е за първи ден в Държавната думата, според мен, е малко радикално, това е отражение на една представа разпространена в управляваща класа, сред онези, които са вътре в политическия режим. В Русия представата, че страните от Централна и Източна Европа, включително и България, са страни, които или са под управлението на САЩ и Брюксел, или ние ще се оправим с тях с пари или под политически натиск. Онова, което казва Толстой, не е просто един израз, това е реална представа за това как се развива Нова Европа през последните 20 години. Отражение на това, което мислят до голяма степен в Кремъл, външно министерство, че различен вид натиск политически, морален или икономически може да доведе до даден резултат. Копирано от https://link link

Ето я истината за "хубавия живот в Русия" Россия заняла 119-е место в рейтинге, составленном по 33 медицинским индикаторам устойчивого развития. На одном уровне с Россией оказались Сирия и Украина, впереди КНДР и Гондурас Рейтинг стран по индикаторам устойчивого развития, связанным с медициной, жизнью и здоровьем, был составлен авторитетным медицинским журналом The Lancet. Рейтинг (доступен по ссылке) построен исходя из суммарной оценки по 33 показателям, каждый из которых рассчитывался по шкале от 0 (худший результат) до 100. Унгария - 36 Словакия - 37 Полша - 39 Албания 53 Македония 61 Сърбия 65 Куба 66 България - 67 Румъния - 74 ... Русия 119 това е оригинала- wwwthelancetcom/pdfs/journals/lancet/PIIS0140-6736(16)31467-2.pdf

Да се скимти толкова от БГ страна за това изказване е демонстрация на тъпащина и комплекс. Въпросът на който политическата мафия на БГ няма да отговори е защо за БГ се чува или нищо или само гнусни подигравки от подобен вид. А отговорът е очевиден: защото БГ от дълго време не е държава а територия.

Заради предатели като тебе сме на тоя хал, защото не обичате България, а Русия.

Митов, ти ли си бре!

Ама тези ислямски нашественици са май и в Моска и в Русия.Май нещо обявиха и джихат на Русия.Е не е хубаво и човешки защото ще гинат обикновенни руснаци,а онези надришканите се крият зад дебелите стени на Кремъл.

Русия е била и е агресивна империя Смешка бе Пешо... не волнуйся Да! Ама НЕ е смешка. Но пък си е истина

А междувременно хиляди ислямски нашественици спокойно минават "границите" на България като през турски гробища и разполагат с ресурсите на държавата за сметка на мизерстващите пенсионери и болните деца които просят смси за лечение...

Хей, Толстолоб ! Мога ли така на майтап да ти го подам изотзадзе?

Пратете му една хубава българка да го вкара в ред...

Аз предпочитам да уважавам рускините закупили си имоти на Черноморието. ВЕрвай ми много ги уважавам, докато блядовете спят пияни в другата стая.

Ако така несериозно и неофициално вапцаме/боядисаме/ пак оня грамаден камък наричащ се паметник на "освободителя" в центъра на българската столица,дали ще има бля,бля,бля по форумине цял месец от "българите" със руско самосъзнание.

Защо такова внимание на несериозно и неофициално изказване на сигурно пиян руснак..... А ако със същото внимание Русия отговаряше на сериозни приказки от най-официалния и отговорен "глава" на България, досега да бяхме във фактическа война?

Аз тогава предлагам и ние така да се пошегуваме с Русия? Всъщност, не. Няма смисъл. Защото руснаците сами се шегуват със собствената си държава. Както е написал навремето Фьодор Тютчев, "Умом Россию не понять"! Те много се гордеят че са били под монголо-татарско робство. Както се гордеят че са ни "освободили" от турското робство, така се гордеят че те самите са били под подобно робство. Ама това няма да ви го кажат - те се шегуват така говорейки помежду си. Много руски дворянски фамилии всъщност имат монголо-татарски произход, и руските князе с подобен произход също са много горди. Това се знае и пак говорят за него шегувайки се. Те също така се шегуват за своя цар Петър I, който е наредил на всички да си обръснат брадите, а тези които отказвали да се обръснат сами ги бръснел той сам... до раменете. Същият Петър Велики, който е насаждал европейски порядки в иначе азиатските руски орди, се е престарал до такава степен, че е умъртвил собствения си син който си е позволил да критикува баща си за жестоките мерки спрямо собствения си руски народ. Това го говорят пак шегувайки се... ама това е вече черен хумор.

А вие непрекъснато се гордеете,че сте били под турско робство и най-вече всичките си нещица с това оправдавате.

С Унгария - 1956 г.,с Чехасловакия - 1968 г.,с Полша 1939-1940 г.,с Финландия 1940 г.,с Грузия,с Украйна,с балтийските републики,с Молдова,с България.Не съм чувал в световната история някоя държава да си продава териториите,освен Имперска Русия която продава Аляска на американците.

доста щати французите са продали на САЩ.. има много примери..

Прав си, примерите са много. Така руския цар Александър II е продал руската територия Аляска на американците. Примери много така е. В скоро време на цар Путин може също да му се наложи да продава.

Очаквам и други нагли изявления да се появят, защото вече ги срещнах по руските форуми. Например: "Тези предатели (българите) не заслужават да живеят, ние сме я завоювали тази земя (България) с наша кръв. Откъде накъде ще е тяхна (на българите)" Това е едно от най-фрапиращите заедно с това че не сме им дали ние сегашната кирилица, ами била от Петър I.

господин Tолстои / по-точно / господин никои много ли ти е yдобно да си правиш маитап на гол задник ???!!!

Проблемът обаче не е, че някой купува България. Проблемът е, че има кой да я продава. При това евтино.

Предлагам на хумористите от Русия ДА НЕ СЕ ДАВА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО НА РУСНАЦИ!!! - в никакъв случай! ДА НЯМАТ ПРАВО ДА УПРАВЛЯВАТ ФИРМИ ПО ТЪРГОВСКИЯ ЗАКОН!!! -чрез фирмите си купуват и земя освен апартаменти, така заобикалят забраната *без значение колко са богати, за да няма после "опълченци", "зелени човечета", "Задунайская губерния" и "Русский мир"

Предлагам на хумористите от Русия ДА НЕ СЕ ДАВА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО НА РУСНАЦИ!!! - в никакъв случай! *без значение колко са богати, за да няма после "опълченци", "зелени човечета", "Задунайская губерния" и "Русский мир"

45 г. плюс 27 г. се шегуват и отнасят хумористично с България,след като от 05.09.1944 г. ни дойдоха на гости по много особен начин,като ни обявиха война и ни третираха като победени,без някой в България да е воювал с тях.Като"освободители" ни изнесохо и архива,и златото,и други ценности.Все на майтап.Омръзна ни вече от тези руски шегички и хуморески.

Министерството на външните работи на Русия говорителя Мария Захарова съобщава,че всеки руски политик или депутат когато идва в държава в зоната на националните и интереси следва да се изказва хумористично и със шегички/шутки/.

правете си шегичките y вас госпожо/це !!! Bашите шегички ги знаем ! баста !

Вилата на Жуков, някой звъни по телефона. - Другарю Жуков, Сталин иска да говори с вас. - Слушам, другарю Сталин! - Другарю Жуков, защо още не сте разстрелян? - Ама аз съм невинен! - Така ли? Всичко ще проверим. Спете спокойно. Усмихнат Сталин затваря телефона. "Я да видим с кой още да се пошегувам"

Лъжата за Гагарин и гаргарата с истината по съветски и руски маниер

Хаиде сега пък ние българите да се пошегуваме малко и да конфискуваме набързо всички закупени от руснаци имоти в БГ ? Абе на шегичка така ,майтап да става

То и презинендът Плевнелиев и Дянков се пошегуваха с Русия, но Москва отговори с дело за Белене ,а тукашните "патриоти" късаха снимката на Президента в ефир.

Сега разбирам защо се карат и млатят с украинците. Просто хохлите не могат да схванат, че в Москва се шегуват.

Няма лошо. Когато руснаците започнат да продават имотите си на половин цена и да се прибират на студено в Русия, пак ще се шегува. Човекът има чувство за хумор.

Да ти открия тайната и открехна.Има "българи" - русофилистичета и мурзилчета със руско самосъзнание.

Ти си един клоун, а държавата ти е хумористични, населена от комплексари с мания за величие. хахахахаххахахаха.....

Забрави да кажеш че ХаЦково е центъра на Вселената!

Това,че много българи имат българско съзнание и достойнство и са го запазили,въпреки русофилистичета,мурзилки,соросоиди и т.н и т.н.Въпреки руско,турско,американско и друго външни влияния.

Българите имали българско съзнание. БРАВО БРАВО БРАВО ще ти отворя тайна: Американците имат американско съзнание. Руснаците имат руско съзнаение. Нигерийците има нигерийско съзнанин...

Не защитавам и не обиждам никого, но отговорете ми на въпроса: - Има ли нещо материално ценно в България което не е купено от чужденец?

Кво искаш да кажеш,бе смехурко.Кви са тези несвързани коментари.И арменския поп няма да те разбере.

Ураган в чаша айрян, вече седмица не затихва! А бе, шороши смешни, не виждате ли че ви вземат за канарчета? Кой ви брои за живи? Да ,страх ви е, пищите на умряло - се ла ви, както казват жабарите. Кога разграбвахте народа много много не му мислехте? Е, духайте супата сега. Подайте прошение до арменския поп, до ООН-то, НАТО-то, съда в Хага, Далай ламата и престанете да квичите като прасенце на Коледа. Излагаме се в чужбина, ще изгоним инвеститорите. Тоест руснаците и китайците.

Инвеститор е на баби ти хвърчилото! Мурзилка нещастна!

Какво празнувате,бе дураки?Като ви изкупим държавата след време,ще видите вие една независимост./в кръга на майтапа,шегата,хумореската,"шутка" на руски/.Ма не го вземайте насериозно,бе.И товарищ Сталин се шегуваше едно време,но те не го разбираха и ги прати при свети Петър милиони руснаци и други етноси на небето да се научат какво е шега... по рускому.

боже, мили! не ни доставяи още простаци и "хумористи"!!!ние си ги имаме в изобилие...нашенски!!!

Пореден журналистически гаф на българската журналистика. На никого не прави впечатление, че турски фирми и бизнесмени изкупуват български земи и гори в огромни размери. Американците не купуват, а просто си вземат безплатно военни бази, ТЕЦ-ове и каквото им хареса. А руските граждани плащат, за да придобият собственост, издължават кредити към български банки и плащат данъци на българската държава. А българският данъкоплатец плаща грешни пари за скъпия ток на американските централи ... и т.н. ...

Защо да е гаф?Много добре се получи репортажа,ясно се видя лицето на руската политика спрямо България и българите!Лицето на омразата и агресията,лицето на партията на Путин...

Някой така ти е калайдисал мозъка,че за тебе вече няма отърваване.

Най-много истина има в майтапа!

Абе хумор/майтап ама културните хора знаят с каво може и с каво не да се "шегуват" - иначе така "на майтап" някой може да ти пожелае нещо дет няма да ти хареса ам хич ;)

Нищо хумористично няма и класическите и съвремении руски доктрини имат основен елемент агресия и натиск срещу България, която е крайъгълен камък в тях.Класическите руски мераци са за излизане от блатната севеврна дупка и излаз на топло море и влияние върху Средиземноморските култури. Пътят към това геополитчески минава през България.Доктрината на евразиеца Дугин добавя нов елемент с централен нтелемелемент пак - България- да се изнудва и натиска Европа чрез меката периферия -основно България , която не може да се съпротивлява и има руско влияние. Дугин не е просто философ , той е съветник председателя на Думата и идеите му в основата на евразийската доктрина, която се реализира чрез изграждащия се Евразийски съюз. Шеф на стратегическя институт на президента е бившият резидент за България - Решетников, което показва важността на страната в руските геополитически мераци.

НА ЦЕЦО ВАСИЛЕВ БРАТЧЕДИТЕ ША ДРЪПНАТ ОЩЕ ПО 2-3 ТРАНША ПО 5-6 МЛРД.

нали и у нас трябва да има и да щъкат хора, а не само циганя и мигранти. Съгласен - ние ще изкупиме Европа и отчасти Щатите, а руснаците ще купуват у нас.

знам, че е трудно за преглъщане, но го преглътнете най-сетне както наприви и Пърпванов. БЪЛГАРИЯ Е В НАТО, В НАТО, В НАТО.

имаше поне три съветски военни бази. Говореше се че там има и ядрени глави, но естествено се пазеше в най-голяма тайна. Има един военен саит PAN .бг. там е описано всичко. Само питай за съветски бази преди 89 г. и в интернет. Ще си луд ако мислиш, че у нас преди не е имало съветски военни бази.

турците и американски фондове отдавна изкупиха територията, но не на шега, властващите тръгнали политика да правят с братушките, че купили някакви си сградички от частни лица тук-там по морето - на безумни цени на фона на бетонираните плажове, в далечината на които шляпат американски разрушители, пуснати от властниците ни в морето ни, под прелитащи американски бойни изтребители, излетели от американски военни бази на територията ни, дадена на чуждите американски войски пак от управниците ни

Американските разрушители и изтребители пазят Българската независимост, от азиатски варваристан...Честит Национален Празник на всички истински патриоти!

Ако не беше Освободителката ни Русия, щяха да пазят османското небе и море. Виж, потребителю, чети българска история и бългаска литература, а не брошури с полит-пропаганда и агитация, обижда интелигентността на всички - и твоята, ако разполагаш с такава, и на аудиторитета, пред която се напъваш да викаш в пространството.

не осквернявай празника

Толстой и фамилията му, вече са в санкционния списък за пътуване в ЕС!Браво на външно за бързата реакция и честито на колхозника...

външно кога ще се самозабрани

то не може само ние комунягите да изкупуваме Европа и САЩ. Това -Баневи, Гергови, Василеви, Домуесчиеви, Дионисеиви, Манджуекиви, Божкови, Пеевски - имат от най-скщъпите имоти на Запад. А Бокова - с четири апартамента - два в Европа и два в НЮ Йорк -за пет милиона долара. Аз пък съжелявам руснаците - да не мислят че умират да изкупуват нашето Черноморие, ами като Путин само на неговите олигарси разрешава. Бедните - надяват се ако не те, поне децата им след време да станат натурализирани българи и - в Европа.