Пуснаха под гаранция уриниралия върху българското знаме, прокуратурата протестира

Мъжът за пореден път е изправен пред съда за престъпление против Републиката и за хулиганство на публично място, извършено с изключителен цинизъм и дързост

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пореден път се убеждавам ,че съда трябва да се разпусне. Съдиите да преминат през изпит. В зависимост от тежеста на престъплението ,виновен или не да се решава от жури от избрани на случаен принцип минимум 5 имащи право български глаждани. Съдията само да отсъжда степента на наказанието предвидено от закона след произнасяне на журито виновен .

днес препикаваме онова знаме, за което са си давали живота предците ни по бойните полета; и това ако не е добра илюстрация на днешното българско самосъзнание ......

Тоя сигурно се е ИЗСРАЛ в СЪДА ама за БЪЛГАРСКИТ СЪД и ЛАЙНО да е ако е на АВАНТА в КЕЛЕПИР и го е пуснал.

Утре тоз нер ще се изпикае на ПКП НА главата

Вместо бърз съд, присъда, затвор и лишаване от българско гражданство съдът го освобождава. Луд ли е, идиот ли е, пак затвор и да ходи на майната си. Тия портрети на Левски, Ботев и другите достойни българи, за подигравка ли стоят в кабинетите на управляващите и съдиите ?

Демонстрирането на явно неуважение към държавните символи и към държавата е напълно в рамките на упражняването на правото за свободно изразяване. Пикаенето върху знамена принципно не се различава от писането върху хартия или по друг начин.

Ами ако се е изпикал на банката пред съдията, последния сигурно е щял да се поудвооми да го остави в ареста.

Той това е направил и съдията затова го е пуснал

Има толкова просто решение, на целия този въпрос. Отнемете му гражданството. Да ходи където ще. Няма да има право да ползва нито една услуга от държавата. Никакви помощи, никакво безплатно лечение, нищо. Да ходи да целува чуждите знамена, като не му харесва нашето...

Няма да плаща данъци???????

Как хубаво звучи подзаглавието с думите "за пореден път е изправен Пред Съда" и "извършено с изключителен цинизъм и дързост", докато не стигнеш часта в която се упоменава че ще си тръгне просто с една глоба!? И се питаш защо те надъхват журналистите само за да те разочароват! Между другото на предното провинение получава близо две години лишаване от свобода, а сега след повторната проява и в нарушение на изпитателният срок му дават само Глоба?!

Българският съвеЦки съд за пореден път доказва , че няма много общо с България ? Там вече е свръх належаща лустрацията , колкото по-бързо , толкова по-добре за страната !

Както казват по-надолу - за това знаме са умирали българи, войници, обикновени граждани. Но за българският съд това не е важно! Важно е колко ще гушне съдията, за да го пусне под гаранция! Сериен пикльо върху знамето ще го пускат срещу някоя смешна гаранцийка. Да му бяха треснали поне 100-200,000 - тия неща цена нямат! Освен всичко явно е и нередовен с главата, скоро може да си размахва лай*ата някъде

Ако направи това в Гърция или Турция,с него е свършено

Изгонване от държавата и отнемане на всички привилегии като български гражданин чрез лишаване от гражданство. Това трябва да се случи на това старозагорско лайно , защото войни са умирали, но знаме не са давали в ръцете на враговете си. Защото знамето, герба и химна са символ на нацията. И не може всеки мърсолко да пикае по тях.

От една страна, действията на този, са морално и законово осъдителни, но от друга страна ми се струва прекалено средновековно и фашистко, изискването да уважаваш под страх от наказание, държавните символи! Дали е възможно всички да обичат и почитат държавните символи ...

Баси, това наистина ли е незаконно?

Този тип е превъртял, но това не бива да остава безнаказано. Смятам, че трябва да има процедура по отнемане на българско гражданство и да върви където иска. Най-вече в любимата си Русия и там да сере върху герба им.

PEYTSCH

Отрежете му пишльока и гледайте сеира как пикае през ануса си...кръв.

Какво да очакваш от русороб? Всички са такива българомразци.

Целият град го познава, краен анархо-комунист и русофил разхождащ се с тениски на Ленин, Сталин и Волен.

... какво му става на Мишо. През първата половина на 90-те беше есксцентричен и много талантлив радиожурналист. Даже беше написал някои от най-запомнящите се скечове за "Каналето" (или поне той твърдеше това, но със сигурност имаше капацитета да го направи). По едно време беше кореспондент на една от централните телевизии. После го раздава борец за правдини. Правиха опити да му запалят къщата. Засягаше доста смело видни личности в града. Смелостта се превърна в пошлост, безвкусица и откровена простотия. И се стигна дотук...

с фланелка с лика на Путин и шапка с надпис СССР ...какво може да очакваш. Тия хора не са нормални и е до време да избие отнякъде лудостта

Първо да му се отреже пикалото. После да му се отнеме БГ гражданството. И накрая да го пуснат да плува по права линия през Черно Море към масква ДЕНМ!!!

Не ми се мисли какво щеше да му се случи на тоя, ако беше направил това нещо при бай Тошо :)

Освен ако не се беше изпикал върху портрета на самия бай Тошо

Заралията е журналист, уж, снимал се с червени фланелки с надписи СССР и сърп и чук!

Да му се откъсне уреда за уриниране на този Урод!

Важно е да се разбере защо. Явно не желае да е гражданин на РБ. Но този пикльо никоя друга държава няма и да го иска. Значи, предава си паспорта и става гражданин без държава - без права и задължения. Има едни клети хора, малцинство в Зимбабве, без държава, без паспорт- да погледне как живеят и ако му харесва- да даде паспортчето.

Човека е под руска опека и никой не може да го барне.Ако ще и да се изкендза на флага ...пак ще го пуснат. Такова е отношението на руснаците към нас

Някой истински мъж да вземе да уринира над този боклук

ще уринираме върху теб скъпа

Що бе, жените не могат ли да уринират?

Не може да го пуснат просто ей така. По закон трябва да го пуснат и да обявят къде живее, придружено с негова снимка.

После пак ще пикае на трибагреника ама вече клекнал.

е пълен с червени комундели и чаветата им

Тези са на хранилката на НПО и Лозан Пановци. Комунистите за такова неща пращаха в Белене с еднопосочен билет!

старозагореца Михаил Михайлов от Стара Загора Журналисти, сър!

А тоя дето закла агне и го одра в софийския квартал Мусагеница оня ден? Него какво? И защо се чудите, че извън бегето не ви различават от цигани? Скоро ще сте обида за циганите.

Годишно в България се колят и дерат над ЕДИН МИЛИОН животни, включително агнета! Ако е нарушил закон, да го съдят! /само,че няма такъв закон/ Ако е изцапал, да си чисти!

да заколят едно агне в апартамента/двора ти, тогава

Поне 3 закона - закона за храните, закона за ветеринарномедицинската дейност, закона за защита на животните !

Пак ли е виновен Гешев,или може би прислугата на мафиота Лозанчо панов?

...Лозан Панов със специализирания наказателен съд?. И да, общо взето хората на Гешев са виновни,щото не могат да формулират правилно обвинението(може би умишлено) Все пак изродът е член на движение русофили.Което пък от своя страна показва истинското лице на русофилите и тяхното отношение към България

Имам една ръждива ножица под ръка, ако е решил, че не му трябва пишлето, мога да му услужа.

Преди прочитане на присъдата, призовавам целия съдебен състав, както прокурора, да му се изпикаят дружно връз главата

PEYTSCH

С такива “присъди“ само ПОЩРЯВАТЕ, а не наказвате. Смърт за изверга-циганин !!!

Лозан Панов и гнилите МУ ябълки са тумора на съдебната система!

Специализирания наказателен съд е под контрола на Масква - Гешев и Цацаров са техни креатури

старозагореца Михаил Михайлов от Стара Загора ..самозакрийте се

Защо условната му присъда не е веднага превърната в ефективна и вече да я излежава? Изпитателният срок още не е изтекъл и прокуратурата какво не се прави на ударена и вместо да протестира пускане под гаранция, да иска незабавно привеждане в затвора за излежаване на първата присъда? Пък за второто делото да си тече междувременно.

Първата присъда се привежда в изпълнение, след влизане в сила на друга таква, с която е осъден на лишаване от свобода за деяние, извършено в рамките на изпитателния срок по присъда 1

Със сигурност е комунист. Комунягите сраха върху българското знаме през двете световни войни а после 45г продължиха да серат и пикаят върху българското знаме. Тяхното знаме е червено с петолъчка.

със сигурност е циганин, като теб.

По време на комунизма за такова нещо щяха да му спукат гьона в панделата. Тогава имаше държава, а патриот не беше празна дума и трамплин към властта.

Дайте го на мен.Аз такива комуняги и русофили бързо ги лекувам.

Логично! Задунайски чалгаристан е русАфилски кенеф! Всяка руска гнида е като у дома си тук! Оня недъгав руски кънкьор уби 2 човека и го пуснаха да си ходи в сибирь!