Пускат парното в Бургас

Най-напред в детски градини, болници, училища и жилищни сгради

Обратно в новината

Коментари - Пускат парното в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей, “специалист“, я кажи тогава една кола, която само пази паркомясто или служи за склад, тоест почти не се движи как точно замърсява? Не разбрахте ли, че хората не ви вярват на глупостите, защо продължавате да се опитвате да ни убедите? Ако мсилите, че „тъп и упорит“ е по-добре от само „тъп“ лъжете се много.

За 13 лева на година ли е цялата работа?! Ако някой няма пари да си плати 13лв на година, откъде има пари за бензин, за поддръжка, технически прегледи?

....колкото повече се опитвате да ни убеждавате, че го правите заради екологията, толкова по-тъпи и некъдърни изглеждате в очите на интелигентния българин, защото той много добре знае, че точно тези мерки имат за цел единствено да ви вкарат още пари в бюджета! И най-простия знае, че възрастта на автомобила не е критерий за това колко замърсява! Имам дизел евро 5 с катализатор на под 10г. имам и бензин/газ на 20г., като застанеш зад дизела ти трябват точно 5мин. за да припаднеш! ТЪПИ ГРОБАРИ СТЕ И НЕ СПИРАТЕ ДА ГО ДОКАЗВАТЕ!

Личният ми автомобил е закупен нов 2000г. в чужбина. В момента е на реални 145хил км. Всичко повредено е подменяно с ново. Вредните му емисии са в норма. Мъркa като коте. Защо ще ми вдигате данъка?

Тоя или се прави на луд, или наистина е луд. Ако се плащаше повече за замърсяване, трябваше да направят данъка спрямо отчитането на уредите за изгорелите газове, както и върху пробега на автомобила. Но данъците се определят върху годината на производство. Т.е. - господинът или не е в час, или се опитва да ни манипулира.

Ако една кола е 2 пъти по неекологична от друга, но я карат 10 пъти по малко, коя замърсява повече?

мухъл: "Да си напълним гушите кат за последно, колкото може и повече дори".

А строителите-замърсители какво плащат?

Цялото герберско войнство на амбразурата. Абе кмете с "екологичните" строежи по морето, какво ще правим?