Коментари - Зам.-министър Боянова замесена и в скандал за евросубсидии | Днес.dir.bg

Зам.-министър Боянова замесена и в скандал за евросубсидии

Зам.-министърът на земеделието Светлана Боянова, която подписа скандалната сделка за дюните край Несебър, е била проверявана от Главния инспекторат на МС по сигнал за нарушения в МЗХ, свързани с евросредства, съобщи БГНЕС. От ведомството заявиха, че не са открити нарушения. По случая е замесено името и на депутата от ГЕРБ Емил Димитров.

Обратно в новината

Коментари - Зам.-министър Боянова замесена и в скандал за евросубсидии | Днес.dir.bg

Коментари

Едно трябва да признаем на сегашната властваща силова групировка - направо са несравними по некомпетентност. Ако се чувствате оглупели от неразбиране, как такива примати са се добрали изобщо до властта, просто се сравнете с все едно кой от тях и веднага ще се почувствате значително по-добре. Несгодите отминават, простотията остава...

ГЕРБ сраха три и половина години и сега, в края на мандата им, яко се размириса.Така ще е до лятото.Тогава ще си избереме следващите "лайнари".

Калинка до Калинка - гъста гора. Няма къде да се из..ра!

Тази била министър. Аааааааах

Поредната герберска Калинка! Вижте и физиономията и как само говори - божа кравичка - чиста вода ненапита! Само тя си вярва!!! Дано по-скоро е пратят на околовръстното - само там и е мястото, макър че вече е малко старичка!

Тази пудра бе една секретарка във фирмичката на един играч по времето на "голямата мъгла"- САПАРД.Търсете му сянката.

ДА, НАИСТИНА ВЪПРОСНАТА ГОСПОЖА Е ЗАМЕСЕНА В СКАНДАЛ ЗА ЕВРОСУБСИДИИ, НО И ТЯ КАКТО ПРЕДШЕСТВЕНИКА СИ ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, ЩЕ ОПРАВИ С МИЛИОНИ СУБСИДИИ ДВЕТЕ СИ ДЪЩЕРИ, СЪПРУГА, И НАКРАЯ КОГАТО НЯКОЙ ТРЯБВА ДА РАЗСЛЕДВА ИЛИ ДА ГО СЪДИ, ТОЙ СТАВА ОФИЦИАЛНО СПОНСОР НА МВР, А НЕОФИЦИАЛНО......ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ,..... И ВЪЛКА СИТ, И АГНЕТО ЦЯЛО!!! Е ЗА ЖАЛОСТ, ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!

говори се, че тая е специалистка в по-друга област......

Присъединявам се към написаното в 19,51 часа. Не е спазен закона при продажбата на държавния имот, отговорност за което трябва да се търси от Министерството на земеделието.

КАЗУСА Е СВЪРЗАН С ДЕАКТУВАНЕТО НА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ И ПРЕДАВАНЕТО И НА ТРЕТИ ЛИЦА !!!! РАЗПОРЕДБИТЕ НА ЧЛ. 44, АЛ. 1 ОТ ЗАКОНА ЗА ДЪРЖАВНАТА СОБСТВЕНОСТ ГЛАСЯТ СЛЕДНОТО : "Продажбата на имоти - частна държавна собственост, с данъчна оценка над 10 000 лв. се извършва от Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол по реда на Закона за приватизация и следприватизационен контрол" ПРЕВИШАВАЙКИ ПРАВА СИ ТАЗИ ЗАМЕСТНИЧКА НА НАЙДЕНОВ Е ИЗВЪРШИЛА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КАТО СЕ Е РАЗПОРЕЖДАЛА СЪС СОБСТВЕНОСТ ПО КОЯТО НЯМА ИЗИСКВАЩИТЕ СЕ ОТ ЗАКОНА ПРАВОМОЩИЯ !!!!!!!! Не Министерството на земеделието , а Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол е тази която е следвало да осъществи ДЕАКТУВАНЕТО на 29 дк. земя !!!!! ИЗВЪРШЕНАТА ОТ НЕКОМПЕТЕНТНИЯ ОРГАН СДЕЛКА Е НИЩОЖНА И ЛИШАВА ОТ ПРАВА НОВИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА ИМОТА !!!

666 чети малко повече. има специален закон, не е некомпетентен орган.

Някои да се е съмнявал в решението? Единствен изход, който има здрави крака да бега!

БЛАЖЕННИ ДА СА ВЕРУИЩИТЕ

тази е овца мериносна,става за зам.кмет на ц. крива бара *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тя тази е едно бушонче,преди изборите уж ще я шатнат.

на такива постове се носи наи-голяма отговорност,всеки може да взима тлуста заплата ,да подписва и да не отговаря-само в бг не се турси строгост и наказание на чиновнизи ,руководители и др. за зулумите-само пандиз заслуяват,ама не-има за тях безнаказаност,а на простя човек-пандиз за кокошка

ПП "ГЛАС НАРОДЕН" Ако българския народ ни подкрепи на изборите, обещаваме: 1. НАРОДЕН СЪД над политическата мафия и комунистическата олигархия. 2. ТОТАЛНА конфискация и експроприация на народното имущество заграбено от партийните боклуци И СЕМЕЙСТВАТА ИМ! 3. ЛИКВИДИРАНЕ на комунизма в България, веднъж и ЗАВИНАГИ! 4. ГАРАНТИРАН 25-годишен затвор за пълните гарнитури на сегашното и миналите Народни събрания от "89г. насам. НАРОДЕ, ДАЙ НИ ДЕБЕЛАТА ТОЯГА В РЪЦЕТЕ !!! ЗА ДА Я ИМА МАЙКА БЪЛГАРИЯ И ЗА ДА ЖИВЕЕМ СВОБОДНИ ТУКА!

Никой не може да Ви даде толкова, колкото аз мога да Ви обещая!

ТАЗИ НАРЕЧЕНА ЗАМ.МИНИСТЪРКА ЗА НИЩО НЕ СТАВА, САМО ЯДЕ ХЛЯБА НА ДЪНАКОПЛАТЦИТЕ . ПОПИТАХ С ПИСМО ,КАКВО СТАВА СЪС ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ЗЕМЯ ПО ЗАПОВЕДИ ОТ ПОЗЕМЛЕНА КОМИСИЯ ПАНЧАРЕВО ,ПОЛУЧИХ ОТГОВОР ЛИЧНО ОТ НЕЯ В 2 СТРАНИЦИ - НИЩО КОНКРЕТНО И ТОЧНО ИЗМИНА 1 ГОДИНА ОТТОГАВА И НЯМА РЕШЕНИЕ НА НАШИЯТ ВЪПРОС - НО ТЯ И МИРО СИ ПОЛУЧАВАТ ТЛЪСТИТЕ ЗАПЛАТИ И НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ОТ НИЩО-ТОВА Е ТЯХНОТО ДЕБЕЛООЧИЕ .

Бъди разумен! Покани подходящия Човек за кум.

Да но си забравил да сложиш финикийски знаци в писмото затова не е станало нищо.

Нарушенията са при Поръчителя!

Проверката при ГЕРБ е под мотото "ГАРВАН ГАРВАНУ НЕ ВАДИ". Това не важи за Мишо Бирата.

Как се е нахилила свинята тъпа. Няма такова безочие.

ГЕРБ е гордоста на ЕНП. На тях ги пускат на другите ги спират.

ЗА ТОЗИ ПОСТ ИЗИСКВАЛИ СЕ ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ,ЩОТО РАЗБРАХМЕ ЧЕ ЗА КМЕТ НЕ СЕ ИЗИСКВА.ПЪК ГОСПОЖАТА РАЗПИСВА КАТО СЕЛСКИ КМЕТ.БЕЗ ДА ГЛЕДА.

Тая калинка се е набутала там само за да се нагуши. Аман от калинки и гугушки... Млада, млада, ама се усетила навреме...

Не се учудвам.Ясно като бял ден е защо всички са се набутали там - да грабят.Като за последно.Затова за народа няма - от лобистката политика на правителството.Лобизъм - висша форма на държавна корупция.Каквото сме избрали това ще ни управлява.Лошото е, че чрез лошия изборен закон и купуването на гласове - май, май отърване няма да има.Дано да греша.

Още една Калинка, куха е като тръба, но зам. министър. Отврат...

Ех че комично. Проверяващи от ГЕРБ, проверяват Зам. Министър от ГЕРБ :))) Еее как при това положение да се открият нарушители питам аз ??

колко пъти стана се дъни тая,до кога ще я търпим.

От проверката на инспекторите става ясно, че всъщност данните в този сигнал се потвърждават част от състава на комисията, включително и председателят Демина Байрактарска, зам.-председателят й и част от членовете действително са сменени, направена е повторна оценка, а при нея част от оценките на някои МИГ са завишени. Боянова подписва обаче заповед на министъра на земеделието през юни 2011г. и за председател на комисията за избор е назначена Елена Иванова на мястото на Демина Байрактарска. Зам.-председател става пък Владислав Цветанов, сменен е и секретарят и членове на комисията. Основанията да се подпише тази заповед е одобрен от самата Боянова доклад, в който е посочено, че срещу Байрактарска е започнало дисциплинарно производство. Другите промени пък се мотивират със служебна ангажираност. На подменената комисия се възлага и да извърши повторна техническа оценка на представените стратегии за местно развитие и на кандидатите на МИГ. Контролът за изпълнението на тази заповед Светлана Боянова възлага сама на себе си. В доклада се констатира действително, че при проверки на място на МИГ Струмяни Кресна от първото и при второто оценяване се разминават. Така например при първата проверка от 13.06.2011 е отбелязано, че помещението, предвидено за МИГ е за ремонт, а във формуляра от втората проверка две седмици по-късно на 30.06.2011г. такава забележка не е отразена.

Докладът на Инспектората е даден на Министерство на земеделието в началото на 2012г. за отстраняване на допуснатите нарушения. Една година по-късно, включително и след скандала с дюните от Несебър, не са взети никакви мерки срещу нарушителя.

Един от изводите, който правят проверяващите е, че в нарушение на Наредба 23/2009г. заместник министърът е предложил на министъра на земеделието и храните да възложи извършване на повторна техническа оценка. Министърът на земеделието издава Наредба 23 от декември 2009г. за условията и реда за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по мярка 41 и 431 те са за прилагане на стратегии за местно развитие. В нея се посочва редът и условията за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ на МИГ и е предвидено актовете, свързани с откриването, провеждането и финализирането на процедури да бъдат издавани единствено от министъра на земеделието и храните, но не и от упълномощено от него лице. Проверяващите констатират, че не е визирано правомощие на министъра на земеделието и храните при констатиране на пропуски в работата на комисията за избор да възлага извършване на повторна оценка на представените стратегии за местно развитие. Установи се и че в нарушение на действащите правила заместник министър Боянова е предложила и министърът на земеделието е издал заповед за изпълнение на повторна оценка. Повторното провеждане на техническата оценка в състава на комисията, като неин член е включен Орлин Александров на мястото на независим оценител в комисията по предложение отново на зам. министър Боянова. Той и Диана Гочева дават и завишените оценки при повторното оценяване на МИГ Етрополски балкани и МИГ Струмяни Кресна. Докладът на Инспектората е даден на Министерство на земеделието в началото на 2012г. за отстраняване на допуснатите нарушения. Една година по-късно, включително и след скандала с дюните от Несебър, не са взети никакви мерки срещу нарушителя.

Оп-па-а!?И тук, в тази мегадалавера, отново изплува една, печално позната до отврат, физиономия!?МИГ"Етрополски балкани", значи!?А, както целокупното гражданство отдавна знае, Етрополските балкани, сиреч етрополската част от Стара планина, са лично феодално владение на Емо Ротманса!?

Пълна какафония.За нищо не ги бива и не е чудно.Какво да очакваш от калинки и калинчовци? Пожар!!!

Това визуално и интелектуално недоразумение следва да търси изява в сферата на хигиената. Не препоръчвам селското стопанство за да не стресира флората и фауната : ) Още колко гафа трябва да изтърпим , за да й бият шута ?!

"Матриала", гледа ли гледа и мига на парцали!?И примирено си чака тази участ , на която са го подготвили!Групово и поединично!Днес ще го лишат от право на труд, утре от право на собственост, вдруги ден от право на поколение и т.н.!?Докато един ден "матриала" се сети и нарами лопатата на рамо, отивайки да си изкопае сам трапа и да скочи в него, в полетата на вечното успокоение!

но не е опрял още ножът в кокала -иначе да е ревнал.Още са на принципа : Това не се отнася до мен. А и не виждам кой ще се опълчи?!

деер

Попитайте какво е взел човекът на ОЛАФ - Джовани Кеслер!...

Коментари - Зам.-министър Боянова замесена и в скандал за евросубсидии | Днес.dir.bg

Зам.-министър Боянова замесена и в скандал за евросубсидии

Зам.-министърът на земеделието Светлана Боянова, която подписа скандалната сделка за дюните край Несебър, е била проверявана от Главния инспекторат на МС по сигнал за нарушения в МЗХ, свързани с евросредства, съобщи БГНЕС. От ведомството заявиха, че не са открити нарушения. По случая е замесено името и на депутата от ГЕРБ Емил Димитров.

Обратно в новината

Коментари - Зам.-министър Боянова замесена и в скандал за евросубсидии | Днес.dir.bg

Коментари

Едно трябва да признаем на сегашната властваща силова групировка - направо са несравними по некомпетентност. Ако се чувствате оглупели от неразбиране, как такива примати са се добрали изобщо до властта, просто се сравнете с все едно кой от тях и веднага ще се почувствате значително по-добре. Несгодите отминават, простотията остава...

ГЕРБ сраха три и половина години и сега, в края на мандата им, яко се размириса.Така ще е до лятото.Тогава ще си избереме следващите "лайнари".

Калинка до Калинка - гъста гора. Няма къде да се из..ра!

Тази била министър. Аааааааах

Поредната герберска Калинка! Вижте и физиономията и как само говори - божа кравичка - чиста вода ненапита! Само тя си вярва!!! Дано по-скоро е пратят на околовръстното - само там и е мястото, макър че вече е малко старичка!

Тази пудра бе една секретарка във фирмичката на един играч по времето на "голямата мъгла"- САПАРД.Търсете му сянката.

ДА, НАИСТИНА ВЪПРОСНАТА ГОСПОЖА Е ЗАМЕСЕНА В СКАНДАЛ ЗА ЕВРОСУБСИДИИ, НО И ТЯ КАКТО ПРЕДШЕСТВЕНИКА СИ ОТ ТРОЙНАТА КОАЛИЦИЯ, ЩЕ ОПРАВИ С МИЛИОНИ СУБСИДИИ ДВЕТЕ СИ ДЪЩЕРИ, СЪПРУГА, И НАКРАЯ КОГАТО НЯКОЙ ТРЯБВА ДА РАЗСЛЕДВА ИЛИ ДА ГО СЪДИ, ТОЙ СТАВА ОФИЦИАЛНО СПОНСОР НА МВР, А НЕОФИЦИАЛНО......ВСИЧКИ ГО ЗНАЕМ,..... И ВЪЛКА СИТ, И АГНЕТО ЦЯЛО!!! Е ЗА ЖАЛОСТ, ТОВА Е БЪЛГАРИЯ!

говори се, че тая е специалистка в по-друга област......

Присъединявам се към написаното в 19,51 часа. Не е спазен закона при продажбата на държавния имот, отговорност за което трябва да се търси от Министерството на земеделието.

КАЗУСА Е СВЪРЗАН С ДЕАКТУВАНЕТО НА ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ И ПРЕДАВАНЕТО И НА ТРЕТИ ЛИЦА !!!! РАЗПОРЕДБИТЕ НА ЧЛ. 44, АЛ. 1 ОТ ЗАКОНА ЗА ДЪРЖАВНАТА СОБСТВЕНОСТ ГЛАСЯТ СЛЕДНОТО : "Продажбата на имоти - частна държавна собственост, с данъчна оценка над 10 000 лв. се извършва от Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол по реда на Закона за приватизация и следприватизационен контрол" ПРЕВИШАВАЙКИ ПРАВА СИ ТАЗИ ЗАМЕСТНИЧКА НА НАЙДЕНОВ Е ИЗВЪРШИЛА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КАТО СЕ Е РАЗПОРЕЖДАЛА СЪС СОБСТВЕНОСТ ПО КОЯТО НЯМА ИЗИСКВАЩИТЕ СЕ ОТ ЗАКОНА ПРАВОМОЩИЯ !!!!!!!! Не Министерството на земеделието , а Агенцията за приватизация и следприватизационен контрол е тази която е следвало да осъществи ДЕАКТУВАНЕТО на 29 дк. земя !!!!! ИЗВЪРШЕНАТА ОТ НЕКОМПЕТЕНТНИЯ ОРГАН СДЕЛКА Е НИЩОЖНА И ЛИШАВА ОТ ПРАВА НОВИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА ИМОТА !!!

666 чети малко повече. има специален закон, не е некомпетентен орган.

Някои да се е съмнявал в решението? Единствен изход, който има здрави крака да бега!

БЛАЖЕННИ ДА СА ВЕРУИЩИТЕ

тази е овца мериносна,става за зам.кмет на ц. крива бара *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тя тази е едно бушонче,преди изборите уж ще я шатнат.

на такива постове се носи наи-голяма отговорност,всеки може да взима тлуста заплата ,да подписва и да не отговаря-само в бг не се турси строгост и наказание на чиновнизи ,руководители и др. за зулумите-само пандиз заслуяват,ама не-има за тях безнаказаност,а на простя човек-пандиз за кокошка

ПП "ГЛАС НАРОДЕН" Ако българския народ ни подкрепи на изборите, обещаваме: 1. НАРОДЕН СЪД над политическата мафия и комунистическата олигархия. 2. ТОТАЛНА конфискация и експроприация на народното имущество заграбено от партийните боклуци И СЕМЕЙСТВАТА ИМ! 3. ЛИКВИДИРАНЕ на комунизма в България, веднъж и ЗАВИНАГИ! 4. ГАРАНТИРАН 25-годишен затвор за пълните гарнитури на сегашното и миналите Народни събрания от "89г. насам. НАРОДЕ, ДАЙ НИ ДЕБЕЛАТА ТОЯГА В РЪЦЕТЕ !!! ЗА ДА Я ИМА МАЙКА БЪЛГАРИЯ И ЗА ДА ЖИВЕЕМ СВОБОДНИ ТУКА!

Никой не може да Ви даде толкова, колкото аз мога да Ви обещая!

ТАЗИ НАРЕЧЕНА ЗАМ.МИНИСТЪРКА ЗА НИЩО НЕ СТАВА, САМО ЯДЕ ХЛЯБА НА ДЪНАКОПЛАТЦИТЕ . ПОПИТАХ С ПИСМО ,КАКВО СТАВА СЪС ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО НА ЗЕМЯ ПО ЗАПОВЕДИ ОТ ПОЗЕМЛЕНА КОМИСИЯ ПАНЧАРЕВО ,ПОЛУЧИХ ОТГОВОР ЛИЧНО ОТ НЕЯ В 2 СТРАНИЦИ - НИЩО КОНКРЕТНО И ТОЧНО ИЗМИНА 1 ГОДИНА ОТТОГАВА И НЯМА РЕШЕНИЕ НА НАШИЯТ ВЪПРОС - НО ТЯ И МИРО СИ ПОЛУЧАВАТ ТЛЪСТИТЕ ЗАПЛАТИ И НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАТ ОТ НИЩО-ТОВА Е ТЯХНОТО ДЕБЕЛООЧИЕ .

Бъди разумен! Покани подходящия Човек за кум.

Да но си забравил да сложиш финикийски знаци в писмото затова не е станало нищо.

Нарушенията са при Поръчителя!

Проверката при ГЕРБ е под мотото "ГАРВАН ГАРВАНУ НЕ ВАДИ". Това не важи за Мишо Бирата.

Как се е нахилила свинята тъпа. Няма такова безочие.

ГЕРБ е гордоста на ЕНП. На тях ги пускат на другите ги спират.

ЗА ТОЗИ ПОСТ ИЗИСКВАЛИ СЕ ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ,ЩОТО РАЗБРАХМЕ ЧЕ ЗА КМЕТ НЕ СЕ ИЗИСКВА.ПЪК ГОСПОЖАТА РАЗПИСВА КАТО СЕЛСКИ КМЕТ.БЕЗ ДА ГЛЕДА.

Тая калинка се е набутала там само за да се нагуши. Аман от калинки и гугушки... Млада, млада, ама се усетила навреме...

Не се учудвам.Ясно като бял ден е защо всички са се набутали там - да грабят.Като за последно.Затова за народа няма - от лобистката политика на правителството.Лобизъм - висша форма на държавна корупция.Каквото сме избрали това ще ни управлява.Лошото е, че чрез лошия изборен закон и купуването на гласове - май, май отърване няма да има.Дано да греша.

Още една Калинка, куха е като тръба, но зам. министър. Отврат...

Ех че комично. Проверяващи от ГЕРБ, проверяват Зам. Министър от ГЕРБ :))) Еее как при това положение да се открият нарушители питам аз ??

колко пъти стана се дъни тая,до кога ще я търпим.

От проверката на инспекторите става ясно, че всъщност данните в този сигнал се потвърждават част от състава на комисията, включително и председателят Демина Байрактарска, зам.-председателят й и част от членовете действително са сменени, направена е повторна оценка, а при нея част от оценките на някои МИГ са завишени. Боянова подписва обаче заповед на министъра на земеделието през юни 2011г. и за председател на комисията за избор е назначена Елена Иванова на мястото на Демина Байрактарска. Зам.-председател става пък Владислав Цветанов, сменен е и секретарят и членове на комисията. Основанията да се подпише тази заповед е одобрен от самата Боянова доклад, в който е посочено, че срещу Байрактарска е започнало дисциплинарно производство. Другите промени пък се мотивират със служебна ангажираност. На подменената комисия се възлага и да извърши повторна техническа оценка на представените стратегии за местно развитие и на кандидатите на МИГ. Контролът за изпълнението на тази заповед Светлана Боянова възлага сама на себе си. В доклада се констатира действително, че при проверки на място на МИГ Струмяни Кресна от първото и при второто оценяване се разминават. Така например при първата проверка от 13.06.2011 е отбелязано, че помещението, предвидено за МИГ е за ремонт, а във формуляра от втората проверка две седмици по-късно на 30.06.2011г. такава забележка не е отразена.

Докладът на Инспектората е даден на Министерство на земеделието в началото на 2012г. за отстраняване на допуснатите нарушения. Една година по-късно, включително и след скандала с дюните от Несебър, не са взети никакви мерки срещу нарушителя.

Един от изводите, който правят проверяващите е, че в нарушение на Наредба 23/2009г. заместник министърът е предложил на министъра на земеделието и храните да възложи извършване на повторна техническа оценка. Министърът на земеделието издава Наредба 23 от декември 2009г. за условията и реда за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по мярка 41 и 431 те са за прилагане на стратегии за местно развитие. В нея се посочва редът и условията за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ на МИГ и е предвидено актовете, свързани с откриването, провеждането и финализирането на процедури да бъдат издавани единствено от министъра на земеделието и храните, но не и от упълномощено от него лице. Проверяващите констатират, че не е визирано правомощие на министъра на земеделието и храните при констатиране на пропуски в работата на комисията за избор да възлага извършване на повторна оценка на представените стратегии за местно развитие. Установи се и че в нарушение на действащите правила заместник министър Боянова е предложила и министърът на земеделието е издал заповед за изпълнение на повторна оценка. Повторното провеждане на техническата оценка в състава на комисията, като неин член е включен Орлин Александров на мястото на независим оценител в комисията по предложение отново на зам. министър Боянова. Той и Диана Гочева дават и завишените оценки при повторното оценяване на МИГ Етрополски балкани и МИГ Струмяни Кресна. Докладът на Инспектората е даден на Министерство на земеделието в началото на 2012г. за отстраняване на допуснатите нарушения. Една година по-късно, включително и след скандала с дюните от Несебър, не са взети никакви мерки срещу нарушителя.

Оп-па-а!?И тук, в тази мегадалавера, отново изплува една, печално позната до отврат, физиономия!?МИГ"Етрополски балкани", значи!?А, както целокупното гражданство отдавна знае, Етрополските балкани, сиреч етрополската част от Стара планина, са лично феодално владение на Емо Ротманса!?

Пълна какафония.За нищо не ги бива и не е чудно.Какво да очакваш от калинки и калинчовци? Пожар!!!

Това визуално и интелектуално недоразумение следва да търси изява в сферата на хигиената. Не препоръчвам селското стопанство за да не стресира флората и фауната : ) Още колко гафа трябва да изтърпим , за да й бият шута ?!

"Матриала", гледа ли гледа и мига на парцали!?И примирено си чака тази участ , на която са го подготвили!Групово и поединично!Днес ще го лишат от право на труд, утре от право на собственост, вдруги ден от право на поколение и т.н.!?Докато един ден "матриала" се сети и нарами лопатата на рамо, отивайки да си изкопае сам трапа и да скочи в него, в полетата на вечното успокоение!

но не е опрял още ножът в кокала -иначе да е ревнал.Още са на принципа : Това не се отнася до мен. А и не виждам кой ще се опълчи?!

деер

Попитайте какво е взел човекът на ОЛАФ - Джовани Кеслер!...