И КЗК проверява сделката ”за 1 евро”

КЗК започва проверка на инвеститора LIC33, след като обяви, че навлиза на стратегически български пазари чрез закупуване на контролни дялове в ключови фирми.

Обратно в новината

Коментари - И КЗК проверява сделката ”за 1 евро” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Все по-голямо театро се разиграва...

Проверявате на бабаси фърчилото. Цацата се самосезира по приватизацията на Козлодуй , по бойната американска техника навлезла в събота в независима България и окупирала РОДИНАТА ми, и по интервюто на един от многото грабители и по , по , по.........

аз давам 30 евра.

От сега се знае как ще се произнесат след проверката. Хем ще имитират дейност, хем версията на Боко ще изглежда по-убедителна пред обществеността.

И както винаги ,на практика в Бг какво се получава? Корумпираните държавни ''ПРОВЕРЯВАЩИ''накрая излизат с КОНСТАНТНОТО решение: ''СЛЕД ИЗВЪРШЕНАТА ПРОВЕРКА,НАРУШЕНИЯ НЯМА"... А ЧЕСТИТО,А МЕРСИ...

преди Цв Василев да стане собственик на тези дялове?

Това е шифрована новина-КЗК ??/LIC33- ало,ало Грубер ? Каде са парите питаме и даите преводач моля!

Това едно евро както и да се опитват да си го вкарат отзад, все ще ги разцепи.

КЗК = КВЗ от 1980г.

Превърнаха ни родината в държава филиал на ЦРУ и ръководители марионетки и гаранти за американския наркотрафик.

Твоята родина може да е филиал на кгб-е.За Нашата Родина недей бра гайле.ЕС,САЩ,NATO са наши съюзници.Тези дето водят кървавата война в Украйна и хибридната срещу нас трябва да ги борим с всички средства.

Ти вероятно и незнаеш що е то хибридна война ама си повтарящ като гламавите от мо.

"... през януари КЗК образува производство по сигнал за евентуално извършено придобиване на контрол върху "Българска телекомуникационна компания" ЕАД (БТК) от страна на SHCO 79, s.a.r.l, Люксембург без разрешение по реда на Закона за защита на конкуренцията. Поради наличие на общностно измерение, КЗК прекрати производството и препрати случая на Европейската комисия по компетентност. ..." Какво е това общностно измерение???? Прекратили производството, сега пак започват, ама с други. Пак ще го предъвкат, защото и хабер си нямат от такива сделки, и ще го изпратят на Европейската комисия по компетентност. ... Това не е вярно! Това не може и не трябва да бъде!!!! Къде се намираме??????

Ако се изпълнят опасенията на Цветан Василев, и руската държавна банка ВТБ придобие собствеността на Виваком, ще е възмездие за бандитите, рекетиращи и крадящи чужди предприятия! И в крайна сметка ще си останат само с мераците!

Ами тази телевизия на Василев има вече нов собственик - грък, който си прави сватбата на разноски на руски олигарх в Русия, защото последния е в списъка на нежеланите в ЕС.

И КЗК се събуди готова да се труди;о) Интересно, защо спа досега за предишни "придобивания"?;о)

Абе сръчкаха ги да кажат и те нещо.

Ма виж к'ва работоспособност демонстрират само;о) Тъй де - над тях има много Началници и те, горканчовци, не са със статута на Цацата, че да си позволят да отсвирят всичките!

Много ги е страх някои политици да не им купят активите от Русия! Е, тогава им е спукана работата! С тази евро-атлантическа ориентация.... Глоям майтап ще е да ги обърнат в рубли! (извинете ме за черния хумор)

Къде бяхте вие господа когато разпродадоха цяла България за ЕДИН ЛЕВ по времето на криворазбраната ни демокрация.Нищо не остана от милата ни родина.Къде бяхте като продадоха електро и В и к на чужди фирми а сега тръгнали да надигат глава и да проверяват

На мен ми е все едно кой ще бъде собственик. Интерсува ме само: Ще предложи ли по-добри цени? А повече работни места ? По-добро качество? Отговаря ли на тези условия за 1 Евро, здраве му кажи ! Да заповяда, за да обърка плановете на монополистите!

Монополист ще обърка плановете на монополистите..?! ;)) А после ще се набере, хванат за дръжките на тенджера, която си е нахлупил на главата?!

наивник...

Наред с горното КЗК извършва задълбочено проучване по отношение придобиването на контрол върху "НУРТС България" АД от страна на БТК ЕАД. Това ми звучи, като задълбочено проучване на растежа на зелените краставици.

В тази държава всичко се знае ,но никой не говори.Перефразирам!Костов:Ако фалира КТБ ,аз ще кажа кой са.Местан:Като излезе истината всички ще изненадани.Значи ние знаем,но няма да кажем.Извод-всички са в кюпа.

По развръзката на "Измамата КТБ", която е свързана с още десетки измами, тип "Измамата БТК", ще си сверя мнението за Бойко Борисов и коалицията с РъБъ. Заметат ли този случай, не са с нищо по-различни от Почетния Председател, Съсела-подлец, Крадлив Дядо, Мистър 1 долар и цялата паплач преди тях.

Та нали за това са ТАМ! Свали розовите очила...

Казано е: "По делата ще ги познаете" За разлика от много хора, аз съм чела Конституцията и знам, че Бойко Борисов не може да арестува никой. Но искам да видя, когато има възможност да направи нещо какво ще стане.

И КЗК проверява сделката за 1 евро Все тая е , какво проверява КЗК. Те най-последната "дупка" на политическия "кавал".

Василев правилно прогнозира че Кремъл ще купи компаниите. Това вече е факт защото руснаците често губят по едно евро а белгиецът ги намира и плаща с тях грандиозни сделки. А Бацко да попита КОГА бяха приватизирани компаниите? Това е правилния въпрос ,а не защо един частник прехвърля на друг. Тогава Царят и Пъдарят май ще загазят!

този път комуноидите не са на власт и номера няма да мине.

Ти верно ли вярваш, че парите се делят на комуноидни и демократични :)

...за парите не знам, но демократите показват далеч по-слаби възможности за размисъл и анализ.

Тук един, постоянно пишеше: "Мачкай, Борка, мачкай ..."?! Е те сега го разбрах, КАКВО е искал да каже ...

КЗК = Комися за Защита на Корпорациите...