Коментари - Проверка показа, че няма нарушения на спорния имот в Несебър | Днес.dir.bg

Проверка показа, че няма нарушения на спорния имот в Несебър

Спорният терен в Несебър не фигурира като дюни в документацията, обяви земеделският министър Мирослав Найденов. Това показала проверката на междуведомствената комисия за административната процедура по изключването на терена от горския фонд и продажбата му, при която не са установени нарушения.

Обратно в новината

Коментари - Проверка показа, че няма нарушения на спорния имот в Несебър | Днес.dir.bg

Коментари

Защо междуведомствена а не парламентарна комисия, а? Правете си сами изводите. Иначе локумите ще се разтягат до изборите, докато другите поемат щафетата. Нищо ново под слънцето, дежавю!

Голям наглец е този Найденов. Нямало нарушения на административния ред, което означавало, че той и ортаците му са целите в бяло. А това, че е приета оценка няколко пъти по ниска от пазарната - о, дребен щрих от пейзажа. Важното е, че законът изисква да има оценка и такава има. Направиха си закона такъв, че да избегнат търга и до продават на този, който им е симпатичен и който ще отвърне подобаващо на жеста. Ами как иначе. Утре няма да е министър, няма гнило месо, с каквото ни гощаваше преди години. Жътва е сега г-н Найденов. Пейте българи своята тъжна песен. Вие тъгувате, други ликуват. И жънат. Такъв е животът

Проверка показа, че няма нарушения на спорния имот в Несебър.Не са открити никакви дюни.В спорният имот са открити само купчини от камъни с размер до 1 мм.

Щом е замесен Цецо-кумецо всичко е законно.На това трябва да постави ударение Миро-мазното.

Бах ти държавата ...................?!?!?!!??

Очаквайте скоро да се появят дюни и в София, Пловдив...

За колко се продаваш, Господине? Природата на България не е за частна употреба, за разлика от теб!!!

Не са дюни - гора е!

Надеждата ми е в този, който е най- отгоре -да раздаде справедливост. Дали някой е видял хаир от крадено нещо. Той може да се поолажи, да се покефи, но наследниците му....... обикновено те плащат!Тези със строежите от зона "Б", която е понапреднала към морето и е навлезнала в зона "А"- да не им се случат случки?

Най - отгоре е ББ! Имай му вяра - той безпристрастен...кота темида - с парцал на очи е

Не ми бил с парцал на очите, най ми бил с нещо отзад! Няма да казвам, какво са му навряли олигарсите, които обслужва, че да не загубим детската аудитория.

Какви дюни да има бе, вашата рода нефелна и гнусна? Има разровен от багери пясък и пънове от изрязани дървета? Нали гледам репортажите от 2 седмици - всичко е ликвидирано и го няма!!!

А стига бе.Смятат ни за големи малоумници.Всичко е законно.Значи тогава в законите нещо не е наред.Нямало дюни...Явно гледаме с различни очила едни и същи неща.

Еми как ще има нарушение като шефа на незнам си коя общинска служба се вози в ауди q7 собственост на фирмата получила разрешението.а за тази изцепка нито дума, даже изчезна пт първата страница на дира

трябва да се върне рушвета, че може иначе може и да му пуснат куршума. Ще се гъне, от 9 кладенеца вода ще донесе, за да докаже че не е имало дюни. Както видяхме и зам.министърката не е цвете за мирисане - някаква глезла, дето няма идея що подписва, и по тази причина кара всичко наред.

Е така де, това са купчини пясък. Или по друг начин казано "всяко чудо за три дни и след това си правим каквото сме си наумили, а закона е отворена врата в полето".

Как ще има дюни на точно това място при тлъстите комисионни. Ако има дюни трябва да се връщат парички

Под мъдрото ръководство на АНДРЕЙ КОВАЧЕВ и ТОМА БЕЛЕВ, Българския народ достигна 6 милиона и нещо!С напускането на последния ЧОВЕК от тези земи ще се изпълнят екологичните мечти на ТЕЯ еколози !И на 10 11 1989 имаше еколози!?!?

Грешите, о премъдри, България е много зле, защото е обитавана от тъпи екземпляри, като Вас!!!

Как така виновен при това от ГЕРБ? Там всичките са невинни бре! Флагмана на невинните е тъщата на Цветанов, следвана от съмия Цветанов, Калина Илиева се нарежда на скромното трето място, след нея шефа на напоителните системи, веднага след това е Мирослав Найденов, който няма нищо общо с едно въздъртичко Ирландско месо, до него се нарежда Фидосова със скромните 120 000 лв., които в никакъв случай не й бяха дадени от една сметопочистваща фирма, дори публикуваните извлечения се оказват фалшифицирани. Лъчо Мозъка е най-невинен защото все го хващат, като тръгне да върти някоя далавера, я Витоша ще иска да подари на Цеко Минев, я в Банско ще внесе законопроект Юлиен да се сдобие безплатно с декари Българска земя, я за верту ще се нареди. Да не забравяме Дянков, който не обра къде видя пари из държавата, то сребърни фондове, то здравна каса, ама да знаете, че той нищо не е взел и хич не е водил началничката на кабинета си на разходки за сметка на държавата, а пък извън брачната му връска с въпросната госпожица е пълна инсинуация. Да знаете още, че е пълна лъжа да са му внасяли домашен любимец по време на заседание да го целува - изобщо не е вярно. Горкия организатор на на тези "набедени" клетници, самият Борисов пък е най-невинен. За него Щатски дипломати лъжат, че имал престъпно минало, набедиха го, като кмет на София, че продавал на безценица имоти в центъра и пускал поръчки на Котараците, но добре че изкараха подписите под документите фалшиви, като СРС-тата с Мишо Бирата и кадруването на Танов (той е много умен човек - първия успял да позвъни на ЕГН). Изобщо едни ми ти чисти душици готови направо за канонизиране.

Забравихте и за корумпираното +герберско ергенче" наглото момченце "екологче недоносено" Бойчо Гергиев!!!

Тоя много се е уял горната част на главата му станала по малка отколкото личевочелюсната.

Няма дюни - аз ги отнесох

Тоя или е луд, или е абсолютен тъпанар. Не мога да проумея кое е от двете.

по-скоро второто

Чия проверка?

прав е миро мършата,дюни няма има само...гербери!!

Това изказване на Найденов е много грозно от човешка гледна точка . Цял свят видя как багерите разкопават дюни , само тази комисия не ги вижда .

ДАЙТЕ НЯКОЙ ЛЕВ и , ще кажа ,че НЯМА и ПЯСЪК

Миро, то според твоята документация и 20 годишното месо е било годно за човешка консумация! Мамицата ви герберастска, колко народ излъгахте само !!!

1966 година между Несебър и Слънчев бряг нямаше нищо друго освен ДЮНИ !От морето до пътя беше чудесно място ,особено при Хаджийска река,където имаше една ротонда с хубава статуя на жена ,дори фрегатата я нямаше там !

Да ама не. Според лицето М. Найденов там дюни няма. Някой здраво се е нагушил.

Миро-мазното добре го дава с връзките си с обществеността и протокола.Завиждам му.

Миро само от PR се интересува. Единственото, за което го бива е да лъже и мажи пред медиите и естествено да краде и взима комисионни. Много гнусен, нагъл и подъл мазник. Силно се надявам, че краят на наглото гнусно племе на ГЕРБ идва.

Мамицата им ченгеджийска корумпирана. Трябва революция. Такова яко осиране на природата показва, че тука човешкият материал наистина не само не е качествен, той е повече от нормалното зловреден за планетата. Краденето помежду ни на човешки блага е несъизмеримо по-незначително от краденето на природни дадености! Но ченгеджийските мозъци тъпи могат да измислят само глупости от типа на отвличане на вниманието с допитвания за пушене, заплати в администрацията и прочее глупости. И понеже нямат мозък да създават блага (ченгеджийте са за репресия и уж пазене на реда), крадат и унищожават природатa със силата на властта.

Виновни са Станишев и тройната коалиция ...

МАФИЯЯЯЯЯЯЯ.......

HaloFore

разбира се, че няма дюни. само пясък ....

миро говори нормално... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НЯМА ДЮНИ!!! ОТ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ВЕЧЕ НЯМА..

Мирославе, ти идиот ли си, или си подобен!? Какво ни интересуват тия документи, които очевидно са фалшиви, измамни, липсващи и т.н.... Иди и стъпи на мястото бе, тъпанар, зарови си крака, ръцете, главата и ще видиш, че е пясък и треволяци, специфични за дюни! Откакто се помня, тия места все са били дюни, чисти, романтични. От 10 - 15 г. откак се развихрихте всичките вие перачи на пари, мамата им таковахте на морето и планините. Първо вижте колко може да изпиете и да изсерете, т.е. има ли подходящата ВиК мрежа, пречиствателни станции, Ел. снабдяване, нормални строителни норми за курорти със зелени площи и тогава властите да разрешават строителство, каквото може да поеме околната среда и терена. Като влезеш в морето - пикоч, дрисни и найлони, да ти се отще. Сл. Бряг отвсякъде ти виси отгоре с балкони и бетони, пияници и повръщания, гюрлутия до лудия. Това курорт ли е?! АМИ Несебър, Поморие, Приморско, Черноморец?! Бетони, бетони, дайбаващамама бетонджийска ненаситна. Престанете бе. Махнете се от тоя свят!

Като гледам как по пожарникарски се разшетаха гербовците във връзка с това нещастно събитие, та се сетих - какво стана с онези "глобални" мерки за малките полубезстопанствени язовири и язовирчета след катастрофалното скъсване на стена над село Бисер? Всичко ли е вече ажур или чакаме следващата катастрофа, за да обещаем пак мерки? Ние станахме царе на пожарните кампании - полицията днес атакува тематично едно, след месец - друго ... За КАТ да не говорим - тая седмица проверяваме фарове, след месец - колани, след друг - друго ... Защо не постоянно всичко, а кампанийно? И сега пак се плеснахме по челото - яаа, дюните, сделките, плажовете ... Кампания, медии ... До следващата яаа-кампания ...

И наистина: "16 януари 2013 - Акция за неправилно паркирани таксита - тридневни масови проверки. Инспекцията е разпоредена от министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски." Пише и къде точно в София ще започне ... После - шапка на тояга ...

Г-н Министър какво е укриването на документи и фалшифициране на експертизи? Нищо за Вас за мен измама .

Обаче забележете двойни стандартни -На 100м от там са така наречените земи на НСА (които не са дюни) за които хората с безупречнни документи (като нас) не могат да си вземат вече 14 години-- ги обявиха 2 пъти за държавни (абсолютно незаконно разбира се), и то по неофициална информация (за която ние си знаем, че е официална) Тодор Б. (кумеца) стоял зад ръководството на НСА. А напълно и изключително публична -държавна собственост ДЮНИ ги продават и то на каква цена -смешна - и сега изведнъж няма нарушения -то това не е сигурно -дюни ли са или не- това е типичен пример за подигравка с хората (като хотелите на плажа на Слъчев бряг).ПРОСТО ИСКАМ ДА ПОКАЖА КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ В КРАЙНА СМЕТКА С ЗЕМИТЕ НА ХОРАТА(РЕАЛ'НИТЕ СОБСТВЕНИЦИ) В БАЗАТА НА 'НСА' АКО СТАНАТ ДЪРЖАВНИ(Апропо - не викам, само подчертавам)!

dreadman

Брей, ами каква стана тя сега - то май не били терени с "дюни", а градини с "дюли" и май били изсъхнали дръвчетата, та не стрували 240,00 лв. кв.м., а доста по-евтино?! А ние тук се бяхме притеснили, че видиш ли някой е ощетил държавата (разбирай окрал яко и разбирай нас - обикновените данъкоплатци, които плащаме подобни масрафи на всички айдуци на власт вече доста години), а то не било така?! Абе друго си да сме с билет за първия ред в цирка, но някак скъпичко ни излиза това представление, а и нещо не е забавно!

дини, дини са били

Миро и да лъжеш и да отричаш истината е на лице! Ти си абсолютен лъжец и подлога!

Найденов по наглост е пълно копие на Борисов!Кръвен брат да му беше пак нямаше да си приличат толкова!

Миро и да лъжеш и да отричаш истината е на лице! Ти си абсолютен лъжец и подлога!

Миро Лъжливото каза - в Несебър няма дюни, няма и море, няма и мидички - така е по документи, а те не лъжат. Той се намира в планината до Банско, където нашите хора не без помощта на Цецка Цачева и други политагитатори играят сценката "Не на зеления рекет". Става ми едно дежавю. И при тройната коалиция последната им година беше най-крадливата. Сега ГЕРБ се опитват да ги надскочат.

деер

Какви дюни? Какви 5 лева? В България брегът е каменист , ВИЕ не знаете!!!

Ай стига лъжи, бе миро !!! И документите ли скрихте или прерпавихте ???

Фермери масово печелят дела срещу Държавен фонд Земеделие".

Споко, Боко ще построи дюни. Пясък от Банско и ще засипва морето.

Дори да няма "нарушения", такива сделки трябва да се извършват единствено и само чрез открит търг!

НА ТОЯ МУ ВЕРВАМ! ДА ОТИВАТ ВСИЧКИ, ПРИ РАБОТОДАТЕЛЯТ ИМ, КОЙТО ЗА 800 ДНИ ЩЕШЕ ДА ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ!

Няма такова нещо. Вече няма.

До Нашата Гордост!!! МИРО МЪРШАТА ВОДИ ВЕЧЕ НА СТАНИШЕВ!!! Да ти прибавя ли и едни 1 700 дка в Иракли продадени на 1,11,2012 годи. С по-малко на брой сделки - ПОВЕЧЕ ДЕКАРИ!!!!

Мили управници,вие сте шайка крадци и измамници,но не забравяйте,че идва сезона на доматите.И тогава ще има ,,с домати срещу тиквите,,.Един от вас вече го осъдиха /Лечков/,идва и вашето време.

На по-горна инстанция ще го оправдаят. Борисов го обяви вече за невинен. Утре и светец ще го направи. Десидент. Нали тоя е намесник на бога в кенефа.

Кога и кретените прописаха!!

Коментари - Проверка показа, че няма нарушения на спорния имот в Несебър | Днес.dir.bg

Проверка показа, че няма нарушения на спорния имот в Несебър

Спорният терен в Несебър не фигурира като дюни в документацията, обяви земеделският министър Мирослав Найденов. Това показала проверката на междуведомствената комисия за административната процедура по изключването на терена от горския фонд и продажбата му, при която не са установени нарушения.

Обратно в новината

Коментари - Проверка показа, че няма нарушения на спорния имот в Несебър | Днес.dir.bg

Коментари

Защо междуведомствена а не парламентарна комисия, а? Правете си сами изводите. Иначе локумите ще се разтягат до изборите, докато другите поемат щафетата. Нищо ново под слънцето, дежавю!

Голям наглец е този Найденов. Нямало нарушения на административния ред, което означавало, че той и ортаците му са целите в бяло. А това, че е приета оценка няколко пъти по ниска от пазарната - о, дребен щрих от пейзажа. Важното е, че законът изисква да има оценка и такава има. Направиха си закона такъв, че да избегнат търга и до продават на този, който им е симпатичен и който ще отвърне подобаващо на жеста. Ами как иначе. Утре няма да е министър, няма гнило месо, с каквото ни гощаваше преди години. Жътва е сега г-н Найденов. Пейте българи своята тъжна песен. Вие тъгувате, други ликуват. И жънат. Такъв е животът

Проверка показа, че няма нарушения на спорния имот в Несебър.Не са открити никакви дюни.В спорният имот са открити само купчини от камъни с размер до 1 мм.

Щом е замесен Цецо-кумецо всичко е законно.На това трябва да постави ударение Миро-мазното.

Бах ти държавата ...................?!?!?!!??

Очаквайте скоро да се появят дюни и в София, Пловдив...

За колко се продаваш, Господине? Природата на България не е за частна употреба, за разлика от теб!!!

Не са дюни - гора е!

Надеждата ми е в този, който е най- отгоре -да раздаде справедливост. Дали някой е видял хаир от крадено нещо. Той може да се поолажи, да се покефи, но наследниците му....... обикновено те плащат!Тези със строежите от зона "Б", която е понапреднала към морето и е навлезнала в зона "А"- да не им се случат случки?

Най - отгоре е ББ! Имай му вяра - той безпристрастен...кота темида - с парцал на очи е

Не ми бил с парцал на очите, най ми бил с нещо отзад! Няма да казвам, какво са му навряли олигарсите, които обслужва, че да не загубим детската аудитория.

Какви дюни да има бе, вашата рода нефелна и гнусна? Има разровен от багери пясък и пънове от изрязани дървета? Нали гледам репортажите от 2 седмици - всичко е ликвидирано и го няма!!!

А стига бе.Смятат ни за големи малоумници.Всичко е законно.Значи тогава в законите нещо не е наред.Нямало дюни...Явно гледаме с различни очила едни и същи неща.

Еми как ще има нарушение като шефа на незнам си коя общинска служба се вози в ауди q7 собственост на фирмата получила разрешението.а за тази изцепка нито дума, даже изчезна пт първата страница на дира

трябва да се върне рушвета, че може иначе може и да му пуснат куршума. Ще се гъне, от 9 кладенеца вода ще донесе, за да докаже че не е имало дюни. Както видяхме и зам.министърката не е цвете за мирисане - някаква глезла, дето няма идея що подписва, и по тази причина кара всичко наред.

Е така де, това са купчини пясък. Или по друг начин казано "всяко чудо за три дни и след това си правим каквото сме си наумили, а закона е отворена врата в полето".

Как ще има дюни на точно това място при тлъстите комисионни. Ако има дюни трябва да се връщат парички

Под мъдрото ръководство на АНДРЕЙ КОВАЧЕВ и ТОМА БЕЛЕВ, Българския народ достигна 6 милиона и нещо!С напускането на последния ЧОВЕК от тези земи ще се изпълнят екологичните мечти на ТЕЯ еколози !И на 10 11 1989 имаше еколози!?!?

Грешите, о премъдри, България е много зле, защото е обитавана от тъпи екземпляри, като Вас!!!

Как така виновен при това от ГЕРБ? Там всичките са невинни бре! Флагмана на невинните е тъщата на Цветанов, следвана от съмия Цветанов, Калина Илиева се нарежда на скромното трето място, след нея шефа на напоителните системи, веднага след това е Мирослав Найденов, който няма нищо общо с едно въздъртичко Ирландско месо, до него се нарежда Фидосова със скромните 120 000 лв., които в никакъв случай не й бяха дадени от една сметопочистваща фирма, дори публикуваните извлечения се оказват фалшифицирани. Лъчо Мозъка е най-невинен защото все го хващат, като тръгне да върти някоя далавера, я Витоша ще иска да подари на Цеко Минев, я в Банско ще внесе законопроект Юлиен да се сдобие безплатно с декари Българска земя, я за верту ще се нареди. Да не забравяме Дянков, който не обра къде видя пари из държавата, то сребърни фондове, то здравна каса, ама да знаете, че той нищо не е взел и хич не е водил началничката на кабинета си на разходки за сметка на държавата, а пък извън брачната му връска с въпросната госпожица е пълна инсинуация. Да знаете още, че е пълна лъжа да са му внасяли домашен любимец по време на заседание да го целува - изобщо не е вярно. Горкия организатор на на тези "набедени" клетници, самият Борисов пък е най-невинен. За него Щатски дипломати лъжат, че имал престъпно минало, набедиха го, като кмет на София, че продавал на безценица имоти в центъра и пускал поръчки на Котараците, но добре че изкараха подписите под документите фалшиви, като СРС-тата с Мишо Бирата и кадруването на Танов (той е много умен човек - първия успял да позвъни на ЕГН). Изобщо едни ми ти чисти душици готови направо за канонизиране.

Забравихте и за корумпираното +герберско ергенче" наглото момченце "екологче недоносено" Бойчо Гергиев!!!

Тоя много се е уял горната част на главата му станала по малка отколкото личевочелюсната.

Няма дюни - аз ги отнесох

Тоя или е луд, или е абсолютен тъпанар. Не мога да проумея кое е от двете.

по-скоро второто

Чия проверка?

прав е миро мършата,дюни няма има само...гербери!!

Това изказване на Найденов е много грозно от човешка гледна точка . Цял свят видя как багерите разкопават дюни , само тази комисия не ги вижда .

ДАЙТЕ НЯКОЙ ЛЕВ и , ще кажа ,че НЯМА и ПЯСЪК

Миро, то според твоята документация и 20 годишното месо е било годно за човешка консумация! Мамицата ви герберастска, колко народ излъгахте само !!!

1966 година между Несебър и Слънчев бряг нямаше нищо друго освен ДЮНИ !От морето до пътя беше чудесно място ,особено при Хаджийска река,където имаше една ротонда с хубава статуя на жена ,дори фрегатата я нямаше там !

Да ама не. Според лицето М. Найденов там дюни няма. Някой здраво се е нагушил.

Миро-мазното добре го дава с връзките си с обществеността и протокола.Завиждам му.

Миро само от PR се интересува. Единственото, за което го бива е да лъже и мажи пред медиите и естествено да краде и взима комисионни. Много гнусен, нагъл и подъл мазник. Силно се надявам, че краят на наглото гнусно племе на ГЕРБ идва.

Мамицата им ченгеджийска корумпирана. Трябва революция. Такова яко осиране на природата показва, че тука човешкият материал наистина не само не е качествен, той е повече от нормалното зловреден за планетата. Краденето помежду ни на човешки блага е несъизмеримо по-незначително от краденето на природни дадености! Но ченгеджийските мозъци тъпи могат да измислят само глупости от типа на отвличане на вниманието с допитвания за пушене, заплати в администрацията и прочее глупости. И понеже нямат мозък да създават блага (ченгеджийте са за репресия и уж пазене на реда), крадат и унищожават природатa със силата на властта.

Виновни са Станишев и тройната коалиция ...

МАФИЯЯЯЯЯЯЯ.......

HaloFore

разбира се, че няма дюни. само пясък ....

миро говори нормално... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

РАЗБИРА СЕ, ЧЕ НЯМА ДЮНИ!!! ОТ НЯКОЛКО МЕСЕЦА ВЕЧЕ НЯМА..

Мирославе, ти идиот ли си, или си подобен!? Какво ни интересуват тия документи, които очевидно са фалшиви, измамни, липсващи и т.н.... Иди и стъпи на мястото бе, тъпанар, зарови си крака, ръцете, главата и ще видиш, че е пясък и треволяци, специфични за дюни! Откакто се помня, тия места все са били дюни, чисти, романтични. От 10 - 15 г. откак се развихрихте всичките вие перачи на пари, мамата им таковахте на морето и планините. Първо вижте колко може да изпиете и да изсерете, т.е. има ли подходящата ВиК мрежа, пречиствателни станции, Ел. снабдяване, нормални строителни норми за курорти със зелени площи и тогава властите да разрешават строителство, каквото може да поеме околната среда и терена. Като влезеш в морето - пикоч, дрисни и найлони, да ти се отще. Сл. Бряг отвсякъде ти виси отгоре с балкони и бетони, пияници и повръщания, гюрлутия до лудия. Това курорт ли е?! АМИ Несебър, Поморие, Приморско, Черноморец?! Бетони, бетони, дайбаващамама бетонджийска ненаситна. Престанете бе. Махнете се от тоя свят!

Като гледам как по пожарникарски се разшетаха гербовците във връзка с това нещастно събитие, та се сетих - какво стана с онези "глобални" мерки за малките полубезстопанствени язовири и язовирчета след катастрофалното скъсване на стена над село Бисер? Всичко ли е вече ажур или чакаме следващата катастрофа, за да обещаем пак мерки? Ние станахме царе на пожарните кампании - полицията днес атакува тематично едно, след месец - друго ... За КАТ да не говорим - тая седмица проверяваме фарове, след месец - колани, след друг - друго ... Защо не постоянно всичко, а кампанийно? И сега пак се плеснахме по челото - яаа, дюните, сделките, плажовете ... Кампания, медии ... До следващата яаа-кампания ...

И наистина: "16 януари 2013 - Акция за неправилно паркирани таксита - тридневни масови проверки. Инспекцията е разпоредена от министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ивайло Московски." Пише и къде точно в София ще започне ... После - шапка на тояга ...

Г-н Министър какво е укриването на документи и фалшифициране на експертизи? Нищо за Вас за мен измама .

Обаче забележете двойни стандартни -На 100м от там са така наречените земи на НСА (които не са дюни) за които хората с безупречнни документи (като нас) не могат да си вземат вече 14 години-- ги обявиха 2 пъти за държавни (абсолютно незаконно разбира се), и то по неофициална информация (за която ние си знаем, че е официална) Тодор Б. (кумеца) стоял зад ръководството на НСА. А напълно и изключително публична -държавна собственост ДЮНИ ги продават и то на каква цена -смешна - и сега изведнъж няма нарушения -то това не е сигурно -дюни ли са или не- това е типичен пример за подигравка с хората (като хотелите на плажа на Слъчев бряг).ПРОСТО ИСКАМ ДА ПОКАЖА КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ В КРАЙНА СМЕТКА С ЗЕМИТЕ НА ХОРАТА(РЕАЛ'НИТЕ СОБСТВЕНИЦИ) В БАЗАТА НА 'НСА' АКО СТАНАТ ДЪРЖАВНИ(Апропо - не викам, само подчертавам)!

dreadman

Брей, ами каква стана тя сега - то май не били терени с "дюни", а градини с "дюли" и май били изсъхнали дръвчетата, та не стрували 240,00 лв. кв.м., а доста по-евтино?! А ние тук се бяхме притеснили, че видиш ли някой е ощетил държавата (разбирай окрал яко и разбирай нас - обикновените данъкоплатци, които плащаме подобни масрафи на всички айдуци на власт вече доста години), а то не било така?! Абе друго си да сме с билет за първия ред в цирка, но някак скъпичко ни излиза това представление, а и нещо не е забавно!

дини, дини са били

Миро и да лъжеш и да отричаш истината е на лице! Ти си абсолютен лъжец и подлога!

Найденов по наглост е пълно копие на Борисов!Кръвен брат да му беше пак нямаше да си приличат толкова!

Миро и да лъжеш и да отричаш истината е на лице! Ти си абсолютен лъжец и подлога!

Миро Лъжливото каза - в Несебър няма дюни, няма и море, няма и мидички - така е по документи, а те не лъжат. Той се намира в планината до Банско, където нашите хора не без помощта на Цецка Цачева и други политагитатори играят сценката "Не на зеления рекет". Става ми едно дежавю. И при тройната коалиция последната им година беше най-крадливата. Сега ГЕРБ се опитват да ги надскочат.

деер

Какви дюни? Какви 5 лева? В България брегът е каменист , ВИЕ не знаете!!!

Ай стига лъжи, бе миро !!! И документите ли скрихте или прерпавихте ???

Фермери масово печелят дела срещу Държавен фонд Земеделие".

Споко, Боко ще построи дюни. Пясък от Банско и ще засипва морето.

Дори да няма "нарушения", такива сделки трябва да се извършват единствено и само чрез открит търг!

НА ТОЯ МУ ВЕРВАМ! ДА ОТИВАТ ВСИЧКИ, ПРИ РАБОТОДАТЕЛЯТ ИМ, КОЙТО ЗА 800 ДНИ ЩЕШЕ ДА ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ!

Няма такова нещо. Вече няма.

До Нашата Гордост!!! МИРО МЪРШАТА ВОДИ ВЕЧЕ НА СТАНИШЕВ!!! Да ти прибавя ли и едни 1 700 дка в Иракли продадени на 1,11,2012 годи. С по-малко на брой сделки - ПОВЕЧЕ ДЕКАРИ!!!!

Мили управници,вие сте шайка крадци и измамници,но не забравяйте,че идва сезона на доматите.И тогава ще има ,,с домати срещу тиквите,,.Един от вас вече го осъдиха /Лечков/,идва и вашето време.

На по-горна инстанция ще го оправдаят. Борисов го обяви вече за невинен. Утре и светец ще го направи. Десидент. Нали тоя е намесник на бога в кенефа.

Кога и кретените прописаха!!