Коментари - Дянков установил, че цените на храните са паднали | Днес.dir.bg

Дянков установил, че цените на храните са паднали

Леко намаление на цените на основните хранителни стоки е установил вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков при посетените досега от него големи и по-малки търговски обекти в провинцията, съобщиха от Министерство на финансите, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Дянков установил, че цените на храните са паднали | Днес.dir.bg

Коментари

хей маймуняк такъв ти си за КАРЛУКОВО.И там си състави собствено правителство.ВЪРВИ си не насаждай ОМРАЗА а това води до ТОЯГА

gaden@

Той е гений :)

Аз пък мисля, че марсианците са вдигнали цените, но крият, че има вдигнати цени ... казват ти го само като си купиш нещо и требва да плащаш......

valentor

Велик е г-н/др. Нейчо Неев, с великата му фраза: /Егати държавата щом аз съм и министър/

krasi

кога паднат на коча топките тогава ще паднат и цените

Тоя ще е третия, а трябваше да поведе хорото. Братле, ако вече се налапал, хващай си самолета и да те няма.

Чистката трябваше да почне с Дянков и всичко ще си дойде на мястото,защото замразени доходи +растящи сметки=работа на съдия изпълнител=безимотни българи.Май това е целта.ИЗРОДИ

До сега едно правителство нямаше което да не е е дошло с единственото намерение да се накраде и да бяга.Тези не са по-различни.Българино,надявай се на извънземните да ти помогнат!:(

Сутринта ЦВЕТАНОВ пита водещите на БТВ дали те не харесват това управление.Чудя се що за отговор очакваше.

Колкото и да ги лъжа, винаги има балъци, които да ми повярват! Ще видите на предстоящите избори как ще гласуват с две ръце (и в двете с по една банкнота от 100 лв.) за мен! И банкнотите са от мен! Алчни будали в тази държава колкото щеш! Стой и гледай!

Тези идиоти се подиграват с народа, друго обеснение няма в случая и не само...

Дянков,слез на земята и ти и твоя шеф.За какво намаление говорите .То бива бива безсрамие АМА ТОВА ВЕЧЕ Е ПРЕКАЛЕНО.Наглост.

Абсолютни олигофрени - жалко, че такива празноглави индивиди ни управляват ! Никога не е имало толкова измет в управлението на държавата, тотално разочарование ...

Дянков, кога ще минеш през Бургас, че да си напазаря?

що ли не си подаде оставката....

Луда работа!

Румене, червените буклуци, дето са ти в главата, си отидоха преди 22 години. Ти или си кьорав, или си платен клакьор на реститутките и милиционерите в тандем с хулиганите, или просто си надъхан до отврат. Вониш отдалече на мърша. Защото червен буклук е баща ти, който те е направил такъв тъп и ограничен. Кого защищаваш, бе десен буклук? , Бандюги и типове, дето направиха България за срам и дето като споменат за бизнес, се сещат за шайка пуснати на воля бивши пандисчии - твоите приятели. Егати българина си ти - ретро и мухъл.

Евала за коментара, такива необразовани гниди като румен могат само да повтарят популистките изявления на псевдо-демократите ни ! Мозъчето не им стига да мислят и разсъждават - само да консумират. Затова в природата такива като тях се наричат - паразити и се изтребват с препарати !

Сигурно е объркал цените с оная си работа!

имам чувството, че вече са ни вързали като във филма "Матрицата" и ето агента на Матрицата ни говори някакви глупости

Даааа, нови очила са ви нужни г-н министър.

ЕГАСИ НАГЛОСТА! ВИЖДАТЕ ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ГЕРБ И БКП, А?

ако имаше разлика някои щяха да са в затвора. не само от бсп.

За кой ли пореден път този,т.нар. министър,ме изумява откровено.Какво като се разхожда по тържища и магазини?Той ли не знае,че в една пазарна икономика,пазарът е свободен!Но не и в БГ,наистина.Защото цените по принцип са европейски,а доходите-сомалийски.Защото няма реална,пазарна конкуренция.Защото има картели и монополи,плюс мастити олигарси,близки до всяка власт.Защото има широко държавно регулиране и присъствие в икономиката и търговията.Защото в световен мащаб,цените растат.Защото не е номера,цените да са ниски.Високият стандарт,Дянков,означава скъпи яйца,но и скъп труд,т.е.,високи доходи.И спри да се правиш на придворния шут,защото ти си наясно с тези елементарни принципи.Поне това,може би знаеш.

паднали са ..на избирателите гащите. Айде вкарай други кокошки че тия тук само кудкудянкат а яйца нямат.

Тоя,че е малоумен и слаб финансист го разбрахме,но защо иска да изкара и нас малоумни?!?

Дянков установил, че цените на храните са паднали СПРЯМО КАТАРСКИТЕ ЦЕНИ НА ПАЗАРА В КАТАР

Абе, хулиганче, защо лъжиш?! Всяка втора дума ти е лъжа - коя от коя по-плоска. Ти не ходиш ли по магазините, на кого се доверяваш? Яйцата при нас в супера са по 39 стотинки днес - 14 март. Падат не цените, а престижа ви. Дано по-скоро паднете от власт и да се намерят експерти в новото Правителство на националното спасение, иначе загиваме. Особенно пенсионерите ни - я се опитай да живееш със 150-170 лева пенсия!

пак не си е пил апчетата...трябва да му забраните да прави изявления без да си пие хапчетата и да е минал психоекспертиза...

Шушумига. За него може и да са ниски. Какво става, хора! Трябва да излизаме вече навън и да се протестира. Ситуацията ескалира от бедност и отчаяние.

Най-вероятно министърът е бил заблуден. Зорки търговци, разбирайки, че ще ги посети сменят табелките с цените и той горкият се зарадвал, да, ама не /по П.Бочаров/. Да каже къде ще ходи, че да ходим и ние с него и пазаруваме на паднали цени.

Ами че той за друго и без това не става, нека обикаля магазините, идиот!

Бях на 26 г, когато дойде демокрацията. Сега съм на 48 г.. Такова безочие имаше само при управлението на Жан Виденов, толкова глухи и слепи, така безчувствени и безочливи министри и депутати!!!

И ти ще си останеш сляп и глух щом сравняваш стандарта на живот при Жан и при Бабаита! Тогава "кризата" продължи 15 дни (след което ни индексираха заплатите; доларът беше 67 лв., а заплатата ми 350 хил. лв). Сам пресметни, какъв е бил стандартът на обикновените хора по това време у нас! И не ми казвай, че не си спомняш!

С кой обикаля с И. Велкова ли? Голямо обикаляне ще падне!!!!

Министъра на финансите трябва да получава заплата до 500 лв, за да е наясно как живеят хората с минимална заплата.

този смешник какво е гледал .наглец ,казва каквото иска да се чуе. за този незабавна смяна некадърник

Като си тръгнал да обикаляш да беше влезнал в хипермаркетите и видищ новия начин на разплащане с валчери. Откога валчерите са станали такова масовоизползвано платежно средство бе тъпанар ? Нещо държавата не губи ли от въвеждането им и кои са фирмите които ги издават? Не са български кретен такъв. Да те светна , че точно тези маркети създават най голямата междуфирмена задлъжнялост, плащайки след 6 месеца на фирмите доставчици и производители това което вече са продали. ВИЕ С БОРИСОВ ИЛИ СТЕ ГОЛЕМИ БАЛЪЦИ ИЛИ СТЕ ЧАСТ ОТ ТАЗИ ЧУЖДА МАФИЯ ОБРИЧАЩА НА ТОТАЛЕН СРИВ ДЪРЖАВАТА НИ.

Благодарни цме за статистическата информация на г-н Дянков. Крайно време е да назначат министър, който ще се занимава с финансите.

Нормален диалог в магазин: Купувач: Добър ден. Продавач: 10лв. К.: Имате ли? П.: 20лв. А сега кажете какво ще желаете?

А бе червени боклуци стига сте плюли по Бойко , имате 36 - 37 депутата , какви оставки ви се привиждат , какво искате , народа и вас не ви желае и да знаете , че изборите догодина пак ще ги спечелим ние .

Ако до тогава не умреш от глад, ще те убием с камъни!

Нима найстина Ви харесва какво ства в държавата, без значение какъв сте?

Питам се дали е възможно да има по нагъл тип от този негодник.Вие как мислите?

Ееее... може ли така я вдигнете цените бързо , светът се тресе от криза а тук цените паднали ....

Как не разбрахме, в кои магазини ще се появи! Такава висока цена щяхме да му дадем, ама на........

Чакахме оставките на Дянков, Цветанов, Найденов и Младенов. Те пък тръгнали на пазар. Клоунада.

Това правителство се прочу по целия свят с циркаджйските си номера.Б.Борисов прати клоуните министри по пазарите и маркетите.Мили родни картинки.От1879 г. та до 2010 г.България не е имала по -слабо правителство от днешното на г-н Б. Борисов.Където и който да пипнеш смърди на простотия, посредственост,непостоянство и непрофесионализъм ,включително това се отнася и за г-н Борисов.

Това правителство постигна пълен "Ипон" срещу гласуващия или не, обезверен или обезумял ( все тая ) български народ! С бодра стъпка и пост-комунистическо дръзновение, продиктувана от собствената им некадърност и високите постове, които заеха внезапно и за самите тях, те захванаха да "оправят" държавата (зер каквото е останало от нея). Известно време маймунжилъците им минаваха, даже минаваха за нов подход, но некадърност в торба не стои! Блеснаха като Калинки всички изведнъж! Сега ходят по магазине и МОЛове да търсят духът на Караджата! Излиши напъни! По-добре е да питат Цветелина кво аджелба става тук !!!

Дянков, незнам дали имаш някаква представа колко те ненавижда народа. Ти си жалък, арогантен, безочлив и лицемерен, и много лъжлив некадърник.

Дянков е видял в някакъв магазин паднали цени, щото не са били заклепени добре! Той обаче като експерт посъветвал персонала да ги залепят не с плюнка, а поне с тиксо ... и нещата възвърнали закономерния си ход! Цените са вдигнати и залепени пак! Спете спокойно, дами и господа!

ПОЛИТИЧЕСКИЯ КАБИНЕТ ТРЯБВА ДА МИНАВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НА ПСИХОТЕСТ ... В ПОГЛЕДА НА ДЯНКОВ СЕ ЧЕТЕ ...ЛУДОСТ...БРЕЕ....

що-годе нормален човек, видял за първи път отблизо яйце на щастлива кокошка! Единствено на Миро нищо не му се промени в погледа, щото нямаше вече накъде... беше си дошъл "подготвен"

Дянков,нови очила ти трябват-недовиждаш нещо....

То май и аз ще сменям моите - пък белким видя каквото вижда Мончето! В този магазин дето е ходил не се продават яйца, а някакви плоскости или плоски лъжи. Паднали цените на яйцата - Паднали, паднали колко да са паднали, паднали с една стотинка, а ги увеличиха с 10.Такава е ситуацията и с горивата и енергиите.

Ще ме прощаваш, Симеоне -- ама аз-лично не ги намирам ( тези цени, дето казваш че си намерил) ..... Ха да стане Чудо : 1. Имаш сайт на МФ я твойте юнаци/чки да постнат едно допитване ?! (... пет-шест въпроса ...с `да-не` ... и с поле за цифрови данни) Със сигурност Всички ще вспомогнат за Прозрачност към ...това дето се е задало 2. А Вие/вие, Дир.бг -- можете да направите същото в паралел ( , и така да се отстранят всякакви съмнения .) ------ Извинете, ако взисквам много ! ( По моя-скромна оценка -- един-два експерточаса работа . )

The show must go on, както пееха Queen. "...Тази сутрин министърът на земеделието Мирослав Найденов заяви, че той и премиерът Бойко Борисов няма да обикалят днес по магазините да проверят цените на яйцата и да правят ШОУ..." Не бива така! Храната свърши, остава зрелището!! (тук и занапред наричано шоу). Царя Симeнчо ли ще вземат с тях или цар Киро- все едно, а най-добре queen Костадинка - но шоуто не трябва да умре така печално като здравноосигурен в болница или българска делегация в Катар! Не! Когато Дянков ми обясни файдата от яйце от щастлива кокошка - по друго си е и с по-голема стръв ще се чукам по Великде, а и после със същото това яйце!

Някак-си, на мен-лично ми се струва че Днес спектакълът започва да е невероятно-близко с Born in Heaven ... The Hair of The Dog .... Heaven and Hell ... Meltdown . ( Не ме кълнете, ако можете .)

И ти ли, Бруте, смени резбата и от върл подкрепаджия на ГЕРБЕРАСТИТЕ се превърна в техен съдник! Мамка ви, фурнаджийска, но не мислете, че сме ви забравили Вас и вашите постове!

Коментари - Дянков установил, че цените на храните са паднали | Днес.dir.bg

Дянков установил, че цените на храните са паднали

Леко намаление на цените на основните хранителни стоки е установил вицепремиерът и министър на финансите Симеон Дянков при посетените досега от него големи и по-малки търговски обекти в провинцията, съобщиха от Министерство на финансите, цитирани от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Дянков установил, че цените на храните са паднали | Днес.dir.bg

Коментари

хей маймуняк такъв ти си за КАРЛУКОВО.И там си състави собствено правителство.ВЪРВИ си не насаждай ОМРАЗА а това води до ТОЯГА

gaden@

Той е гений :)

Аз пък мисля, че марсианците са вдигнали цените, но крият, че има вдигнати цени ... казват ти го само като си купиш нещо и требва да плащаш......

valentor

Велик е г-н/др. Нейчо Неев, с великата му фраза: /Егати държавата щом аз съм и министър/

krasi

кога паднат на коча топките тогава ще паднат и цените

Тоя ще е третия, а трябваше да поведе хорото. Братле, ако вече се налапал, хващай си самолета и да те няма.

Чистката трябваше да почне с Дянков и всичко ще си дойде на мястото,защото замразени доходи +растящи сметки=работа на съдия изпълнител=безимотни българи.Май това е целта.ИЗРОДИ

До сега едно правителство нямаше което да не е е дошло с единственото намерение да се накраде и да бяга.Тези не са по-различни.Българино,надявай се на извънземните да ти помогнат!:(

Сутринта ЦВЕТАНОВ пита водещите на БТВ дали те не харесват това управление.Чудя се що за отговор очакваше.

Колкото и да ги лъжа, винаги има балъци, които да ми повярват! Ще видите на предстоящите избори как ще гласуват с две ръце (и в двете с по една банкнота от 100 лв.) за мен! И банкнотите са от мен! Алчни будали в тази държава колкото щеш! Стой и гледай!

Тези идиоти се подиграват с народа, друго обеснение няма в случая и не само...

Дянков,слез на земята и ти и твоя шеф.За какво намаление говорите .То бива бива безсрамие АМА ТОВА ВЕЧЕ Е ПРЕКАЛЕНО.Наглост.

Абсолютни олигофрени - жалко, че такива празноглави индивиди ни управляват ! Никога не е имало толкова измет в управлението на държавата, тотално разочарование ...

Дянков, кога ще минеш през Бургас, че да си напазаря?

що ли не си подаде оставката....

Луда работа!

Румене, червените буклуци, дето са ти в главата, си отидоха преди 22 години. Ти или си кьорав, или си платен клакьор на реститутките и милиционерите в тандем с хулиганите, или просто си надъхан до отврат. Вониш отдалече на мърша. Защото червен буклук е баща ти, който те е направил такъв тъп и ограничен. Кого защищаваш, бе десен буклук? , Бандюги и типове, дето направиха България за срам и дето като споменат за бизнес, се сещат за шайка пуснати на воля бивши пандисчии - твоите приятели. Егати българина си ти - ретро и мухъл.

Евала за коментара, такива необразовани гниди като румен могат само да повтарят популистките изявления на псевдо-демократите ни ! Мозъчето не им стига да мислят и разсъждават - само да консумират. Затова в природата такива като тях се наричат - паразити и се изтребват с препарати !

Сигурно е объркал цените с оная си работа!

имам чувството, че вече са ни вързали като във филма "Матрицата" и ето агента на Матрицата ни говори някакви глупости

Даааа, нови очила са ви нужни г-н министър.

ЕГАСИ НАГЛОСТА! ВИЖДАТЕ ЛИ РАЗЛИКА МЕЖДУ ГЕРБ И БКП, А?

ако имаше разлика някои щяха да са в затвора. не само от бсп.

За кой ли пореден път този,т.нар. министър,ме изумява откровено.Какво като се разхожда по тържища и магазини?Той ли не знае,че в една пазарна икономика,пазарът е свободен!Но не и в БГ,наистина.Защото цените по принцип са европейски,а доходите-сомалийски.Защото няма реална,пазарна конкуренция.Защото има картели и монополи,плюс мастити олигарси,близки до всяка власт.Защото има широко държавно регулиране и присъствие в икономиката и търговията.Защото в световен мащаб,цените растат.Защото не е номера,цените да са ниски.Високият стандарт,Дянков,означава скъпи яйца,но и скъп труд,т.е.,високи доходи.И спри да се правиш на придворния шут,защото ти си наясно с тези елементарни принципи.Поне това,може би знаеш.

паднали са ..на избирателите гащите. Айде вкарай други кокошки че тия тук само кудкудянкат а яйца нямат.

Тоя,че е малоумен и слаб финансист го разбрахме,но защо иска да изкара и нас малоумни?!?

Дянков установил, че цените на храните са паднали СПРЯМО КАТАРСКИТЕ ЦЕНИ НА ПАЗАРА В КАТАР

Абе, хулиганче, защо лъжиш?! Всяка втора дума ти е лъжа - коя от коя по-плоска. Ти не ходиш ли по магазините, на кого се доверяваш? Яйцата при нас в супера са по 39 стотинки днес - 14 март. Падат не цените, а престижа ви. Дано по-скоро паднете от власт и да се намерят експерти в новото Правителство на националното спасение, иначе загиваме. Особенно пенсионерите ни - я се опитай да живееш със 150-170 лева пенсия!

пак не си е пил апчетата...трябва да му забраните да прави изявления без да си пие хапчетата и да е минал психоекспертиза...

Шушумига. За него може и да са ниски. Какво става, хора! Трябва да излизаме вече навън и да се протестира. Ситуацията ескалира от бедност и отчаяние.

Най-вероятно министърът е бил заблуден. Зорки търговци, разбирайки, че ще ги посети сменят табелките с цените и той горкият се зарадвал, да, ама не /по П.Бочаров/. Да каже къде ще ходи, че да ходим и ние с него и пазаруваме на паднали цени.

Ами че той за друго и без това не става, нека обикаля магазините, идиот!

Бях на 26 г, когато дойде демокрацията. Сега съм на 48 г.. Такова безочие имаше само при управлението на Жан Виденов, толкова глухи и слепи, така безчувствени и безочливи министри и депутати!!!

И ти ще си останеш сляп и глух щом сравняваш стандарта на живот при Жан и при Бабаита! Тогава "кризата" продължи 15 дни (след което ни индексираха заплатите; доларът беше 67 лв., а заплатата ми 350 хил. лв). Сам пресметни, какъв е бил стандартът на обикновените хора по това време у нас! И не ми казвай, че не си спомняш!

С кой обикаля с И. Велкова ли? Голямо обикаляне ще падне!!!!

Министъра на финансите трябва да получава заплата до 500 лв, за да е наясно как живеят хората с минимална заплата.

този смешник какво е гледал .наглец ,казва каквото иска да се чуе. за този незабавна смяна некадърник

Като си тръгнал да обикаляш да беше влезнал в хипермаркетите и видищ новия начин на разплащане с валчери. Откога валчерите са станали такова масовоизползвано платежно средство бе тъпанар ? Нещо държавата не губи ли от въвеждането им и кои са фирмите които ги издават? Не са български кретен такъв. Да те светна , че точно тези маркети създават най голямата междуфирмена задлъжнялост, плащайки след 6 месеца на фирмите доставчици и производители това което вече са продали. ВИЕ С БОРИСОВ ИЛИ СТЕ ГОЛЕМИ БАЛЪЦИ ИЛИ СТЕ ЧАСТ ОТ ТАЗИ ЧУЖДА МАФИЯ ОБРИЧАЩА НА ТОТАЛЕН СРИВ ДЪРЖАВАТА НИ.

Благодарни цме за статистическата информация на г-н Дянков. Крайно време е да назначат министър, който ще се занимава с финансите.

Нормален диалог в магазин: Купувач: Добър ден. Продавач: 10лв. К.: Имате ли? П.: 20лв. А сега кажете какво ще желаете?

А бе червени боклуци стига сте плюли по Бойко , имате 36 - 37 депутата , какви оставки ви се привиждат , какво искате , народа и вас не ви желае и да знаете , че изборите догодина пак ще ги спечелим ние .

Ако до тогава не умреш от глад, ще те убием с камъни!

Нима найстина Ви харесва какво ства в държавата, без значение какъв сте?

Питам се дали е възможно да има по нагъл тип от този негодник.Вие как мислите?

Ееее... може ли така я вдигнете цените бързо , светът се тресе от криза а тук цените паднали ....

Как не разбрахме, в кои магазини ще се появи! Такава висока цена щяхме да му дадем, ама на........

Чакахме оставките на Дянков, Цветанов, Найденов и Младенов. Те пък тръгнали на пазар. Клоунада.

Това правителство се прочу по целия свят с циркаджйските си номера.Б.Борисов прати клоуните министри по пазарите и маркетите.Мили родни картинки.От1879 г. та до 2010 г.България не е имала по -слабо правителство от днешното на г-н Б. Борисов.Където и който да пипнеш смърди на простотия, посредственост,непостоянство и непрофесионализъм ,включително това се отнася и за г-н Борисов.

Това правителство постигна пълен "Ипон" срещу гласуващия или не, обезверен или обезумял ( все тая ) български народ! С бодра стъпка и пост-комунистическо дръзновение, продиктувана от собствената им некадърност и високите постове, които заеха внезапно и за самите тях, те захванаха да "оправят" държавата (зер каквото е останало от нея). Известно време маймунжилъците им минаваха, даже минаваха за нов подход, но некадърност в торба не стои! Блеснаха като Калинки всички изведнъж! Сега ходят по магазине и МОЛове да търсят духът на Караджата! Излиши напъни! По-добре е да питат Цветелина кво аджелба става тук !!!

Дянков, незнам дали имаш някаква представа колко те ненавижда народа. Ти си жалък, арогантен, безочлив и лицемерен, и много лъжлив некадърник.

Дянков е видял в някакъв магазин паднали цени, щото не са били заклепени добре! Той обаче като експерт посъветвал персонала да ги залепят не с плюнка, а поне с тиксо ... и нещата възвърнали закономерния си ход! Цените са вдигнати и залепени пак! Спете спокойно, дами и господа!

ПОЛИТИЧЕСКИЯ КАБИНЕТ ТРЯБВА ДА МИНАВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НА ПСИХОТЕСТ ... В ПОГЛЕДА НА ДЯНКОВ СЕ ЧЕТЕ ...ЛУДОСТ...БРЕЕ....

що-годе нормален човек, видял за първи път отблизо яйце на щастлива кокошка! Единствено на Миро нищо не му се промени в погледа, щото нямаше вече накъде... беше си дошъл "подготвен"

Дянков,нови очила ти трябват-недовиждаш нещо....

То май и аз ще сменям моите - пък белким видя каквото вижда Мончето! В този магазин дето е ходил не се продават яйца, а някакви плоскости или плоски лъжи. Паднали цените на яйцата - Паднали, паднали колко да са паднали, паднали с една стотинка, а ги увеличиха с 10.Такава е ситуацията и с горивата и енергиите.

Ще ме прощаваш, Симеоне -- ама аз-лично не ги намирам ( тези цени, дето казваш че си намерил) ..... Ха да стане Чудо : 1. Имаш сайт на МФ я твойте юнаци/чки да постнат едно допитване ?! (... пет-шест въпроса ...с `да-не` ... и с поле за цифрови данни) Със сигурност Всички ще вспомогнат за Прозрачност към ...това дето се е задало 2. А Вие/вие, Дир.бг -- можете да направите същото в паралел ( , и така да се отстранят всякакви съмнения .) ------ Извинете, ако взисквам много ! ( По моя-скромна оценка -- един-два експерточаса работа . )

The show must go on, както пееха Queen. "...Тази сутрин министърът на земеделието Мирослав Найденов заяви, че той и премиерът Бойко Борисов няма да обикалят днес по магазините да проверят цените на яйцата и да правят ШОУ..." Не бива така! Храната свърши, остава зрелището!! (тук и занапред наричано шоу). Царя Симeнчо ли ще вземат с тях или цар Киро- все едно, а най-добре queen Костадинка - но шоуто не трябва да умре така печално като здравноосигурен в болница или българска делегация в Катар! Не! Когато Дянков ми обясни файдата от яйце от щастлива кокошка - по друго си е и с по-голема стръв ще се чукам по Великде, а и после със същото това яйце!

Някак-си, на мен-лично ми се струва че Днес спектакълът започва да е невероятно-близко с Born in Heaven ... The Hair of The Dog .... Heaven and Hell ... Meltdown . ( Не ме кълнете, ако можете .)

И ти ли, Бруте, смени резбата и от върл подкрепаджия на ГЕРБЕРАСТИТЕ се превърна в техен съдник! Мамка ви, фурнаджийска, но не мислете, че сме ви забравили Вас и вашите постове!