Сова Харис: ГЕРБ ще има 98 депутати, БСП - 66, ДПС - 33

ГЕРБ ще получи около 98 депутатски места. БСП ще разполага с около 66, ДПС с 33 места, ББЦ с 15-16, РБ с 14-15 и ПФ ще има около 13 места, според Сова Харис.

Обратно в новината

Коментари - Сова Харис: ГЕРБ ще има 98 депутати, БСП - 66, ДПС - 33 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е совата бе уж олицетворение на мъдростта , а каква прогноза ?Много тъпо !Намали с 10-15 местата на ГЕРБ, увеличи на другите и може да се доближиш до реалността !Нали ГЕРБ бяха на 115?Защо сега се топят ?Ами то за 4 дена , кой знае какво ще стане !

Да,хора, гласувайте масово, за да не могат Циганите от ДПС да бъдат трета политическа сила !!! Да хвърлим ДПС на бунището на историята!!!

Hе гласуваите за хора, които имат телевизии. Hякои им е дал пари за това скъпо удоволствие и ние знаем "кои".

Сова Харис: тези резултати при колко % активност е???? Аз Мога да се обзаложа с всички Българи песимисти , че ако на избори гласуваме 75, 80% за една две Български партии, дпс няма да могат и парламентарна група да сформират.......

val55

Моля, моля не обиждайте негласувалите, че ако гласуват пак няма да познаете бройката, както винаги, и то при гласуване. То, и аз давам прогноза, че 33 и 66 няма как да се случи.....само при положение, че този /"горе- долу"/ е съгласен, а той..... Моля, досега негласувалите да гласуват с действителна бюлетина, и всичко добро!.... Независимо, коя партия /ии/, ще дойде на власт, ако карат по старому, така де със старото мислене и старите муцуни спукана им /ни/ е работата..... Каквото беше, беше и следва..... Това не е закана, а предупреждение извадено от контекста на отминаващите 25... Някои си нямат на представа, какво ни чака, и то не само нас и тук, но всичко се свежда до морал и действие, а времето вече изтече. Предполагам, че от батака, все още могат да ни извадят човеци професионалисти от всички!!! партии, а при други хора няма как, и ако това не стане форсмажорно то..... Да се внимава с мисленето, а това старото го оставете в 20 и преди векове.....съжалявам нищо лично-клише.....

Ще има един дебел!

Ако барека спечели дори 1%, значи доста сме я окъсали откъм мисловната дейност, калпав материал.

Правителството на Германия /80 милиона жители/ няма толкова толкова партии и не се карат за всичко така както е в България. И турската партия е опозиция срещу българите, защо?

турците в Германия работят с германците и 78% от живеещите там се чувстватат като германци и Германията им е родината!

само герб, само герб, само герб, само герб

Майната им на агенциите! Хора - гласувайте! Масово! Поне шотландците да стигнем /87%/

Добре, ама за кого? Все стари мутри, мутреси, БКП-активисти, милиционери, снахи и т.н.... Да виждаш светлина в тунела?

Престанете да манипулирате общественото мнение. Това е лъжа.Не е възможно мутрите и турците да спечелят,освен с измама. Да живей Атака.

Abu Talib

Дилайла, Не си воъбразявам, че манипулирам обществентото мнение, само казах, че нашите конституционалисти има още много много да доучват, за да са ниво. може да приемеш същоа така за едно писмо, което получих само преди пет минути, в което от домей RU ми се съобщаваше, че се е провло тайно съвещание при Президента на Русия, на което е било взето решение да се изпрати молба до ЕС с настояване за членство, допълнително гарнирано с уверението, че Русия има готомвонст да въвъде безпрлатен ток за славянската част от ЕС за сметка на своята ядрена и военна програма.Колко е истина, аз не знам, но знам, че Атака доста прекалява с това си озлобление срущу Турция и ДПС, сякаш те са били онези, които са ни окупирали през 1393 г. Аз си мълча по въпроса, че виждам едно съвпадение по годините. Така например, Пекин става столица през 1393 г., , когато пък ние губим столицата си и тя става Истанбул.

Abu Talib

Тук от ДИР са изяли тест, който гласеше същоедна такава лъжа за едно писмо

Колкото повече избиратели отидат до урните - толкова по малко ще важи купения вот! Ако не харесвате БСП, ГЕРБ, ДПС, Атака, РБ - има сума ти малки партии! Например гласувайте за Витков!

атака??? ухахахаха

Резултатите от агенциите... мека за поръчка на още кебапчета и биричка....

Abu Talib

Тези проценти съвсем не са вярни, понеже не е взето становището на Конституционния съд. А защо, нека споделя моите субективни опасения. Novae1 ( регистриран ) 30.09.2014 17:55 Прекрасно, че тук няма читатели. Нека кажа, че на 06 Октомври 2014 г. най-напред трябва да се донаучат юристите у нас и на първо място тези от Конституционния съд.Напълно достатъчен е видеоматериал, който показва, как военният хор на Руската Армия е поканен от Волен Сиредов, както това призна Йосиф Кобзон, депутат в руската дума. Те започнаха с една песен, сътворена много преди 22 юни 1941 г. ей тъй за да повдигне бойния дух когато му дойде времето?! Имаше и лозунг С нами бог, на руски език, сякаш Исус е бил раждан в Русия, докато Отец е раждан в Рим, а Синът му в Назарет. Да речем, че не разбираме апела на сидеровата агитка, еди -доди. Ама онези ми ти военни, само това и чакат, някой да им викне АТАКА. Според мен, който доста ме стряска, че тази Сидерова кампания е своебразен апел за въвличането на Руската Армия във война.Нали им се заповядва да атакуват? Той най-видимо крещеше Атака, та Атака??? Тълпата му пригласяше Атака, което не може да не гали ухото на добрия военен .Ето защо считам, че неговия избор следва да бъде касиран само на това основание, че в същност се подтиква към война. Вярно е, че НК наказва само подтикване, подстрекаване към война срещу България, ама нека Сидеров отговори, към каква атака повежда Руската Армия и срещу кого! Не каже ли, чао до скиф! Та нека някой имащ правото да сезира КС да отнесе Искане с въпроса: Е ли незаконна агитация на руски език предизборната агитация на Атака начело с Волен Сидеров в посочените два града-Плевен и Русе и още не знам къде си с този военен оркестър или това е лично негово подстрекаване към война? http://dnes.dir.bg/newscomments.php?id=17490524&tagid=122244#show-comment-form

Абе да влязат по 1000 от партия и да не излязат. Майната им, крадци и мошеници.

8901

А според агенция "Кукавица Лепа" в парламента влиза само една партия. Въпреки това, тя щяла да има само 1 място, защото другите партии не можели да минат 4% граница, а всички гласували за тази партия са гласували преференциално само за първия в листата и. На въпросът "Коя е партията?" представител на агенцията отговори с мълчание. Веднага се породиха съмнения, че резултата от изследването, представен от "Кукавица Лепа" е предварително заплатен. Представителят на агенцията остро протестира срещу подобни инсинуации и заяви, че това е реалното положение в страната и това ще се случи на 5 октомври. Очаква се, правото си на глас да упражнят около, горе-долу, приблизително 3600000 гласоподаватели, което е реалния брой на политически активните граждани и селяни на републиката. Той (представителят на агенция "Кукавица Лепа" ) поясни,че гласовете от южна чужбина, въобще няма да се броят, защото границата ще бъде блокирана от БЕБЕНЦЕ по земя, по вода и по въздух. За целта вече са закупени 25 изтребителя "Юрофайтър, 6 крайцера и толкова подводници. Всички комуникационни кабели, свързващи ни с южна чужбина ще бъдат под контрола на компютърния отдел на БЕБЕНЦЕ и няма да бъде допуснат никакъв теч на информация от южна чужбина. В края на интервюто, представителят на агенцията изпусна едно име. Името беше .....ов. Простете връзката е лоша.

Тези социологически агенции до една са корумлирани и целта им е не толкова да прогнозират колкото да въздействат на избирателя чрез тези "прогнозирани" резултати в полза на партиите на статуквото- БСП, ГЕРБ, ДПС, Бареков и Десните. На тези партии им кусаме попарата вече 25 години! Гласувайте за партии които не са управлявали досега!

За тези поръчкови "изследвания" совичката ще си вземе паричките и ще има какво да си клъвка през зимата на нашетко недоволство! Който поръчва музиката той плаща! От цифрите се вижда кои са поръчали музиката!

нерде кебап нерде глас ! ша знайти ей !

Съдейки по отклоненията, които тази агенция е давала преди избори до сега, за ГЕРБ се очертава пълно мнозинство.

Кой ви вярва мърши смръдливи , за вас само протест и бой ви очаква ! Кой глупак ще гласува за гроб , само купени и цигански гласове може да вземат някоой глас ! Всички да излезем и да гласуваме срещу мафията и мутрите!

само червените имат социална политика,която е крайно нужна на България-затова 200 червени депутати и чиста работа.

Пак ли Дудука е платил на тези измекяри социолози да му дадат такъв процент. Абе, хора, посочете ми една добра дума за Дудука някъде. Този път той няма да има повече гласове от тези на роднините му и на пазачите му.

ГЛУПОСТИ.ОЩЕ ЛИ ИМА ЧОВЕК ДА ГЛАСУВА ЗА Г Е Р Б-ПЪЛНИ БЕЗДАРНИЦИ И ТЪПАНАРИ.РОДОУБИЙЦИ.ГЛАСУВАЙТЕ ОЩЕ ЗА ТЯХ И ТОГАВА МАМКА ВИ ЖАЛНА И ЗА ВАС И ЗА ДЕЦАТА ВИ.ДАНО НЯМАТ НИТО 1 ДЕПУТАТ В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ.

БУХЪЛ-Ментарис: ГЕРБ-8 депутата,БСП-168 и останалите са на ДПС!

Много парички са накраднали ГЕРБ и сега ги ползват за непочтена изборна агитация. Изсипват ги в джобовете на всеки който ги хвали най безпринципно.

Не 98,а 198-ГЕРБ.

Тези платени"социологически агенции", един месец преди избори, трябва да им бъде забранено със закон да бълват глупости.

Сова Харис: ГЕРБ ще има 98 депутати, БСП - 66, ДПС - 33 Това Сова Харис, какво беше? Знам само че някой му е сложил "прякора" социологическа агенция.

петров половин българия няма да гласува.ако не и повече от половината.глас за стари к.рви не давам.

Който не гласува, е предател и подлежи на наказание. На първо време наказанието е сиромашията, в която тънат негласуващите идиоти като тебе, но скоро ще има и още санкции.

както винаги "сова харис" си остава подлога

Според документа, за който ни разказаха дипломатически източници, идеята е да се разшири икономическата зона в югоизтока на Европа, като се отвори границата за турски стоки без мито, които да преминават през България и да захранват европейските пазари на много по-ниски цени. За целта трябва да бъде създадена икономическа зона с общото име Румелия, която да включва България и европейската част на Турция. link

Германия са 80 милиона и в Бундестага ще бъдят по малко партии от тези в България. Разликата е и в това че нашите поддържат системата ОРЕЛ, РАК И ЩУКА т.е. ние сме на власт и ще се джафкаме!

Това за "славянското единство "го забрави. Русите/руснаците/ са наследници на викингите,а ние сме преки потомци на траките.Доста сме далеч едни от други и кръвно и генетично.Имперските,великоруски и комунистически измислици за "славянобългарска държава ","западни,източни и южни славяни" са абсолютна лъжа нагодена да служи на интересите им. И разберете най-после тъпи русофили,че ако един българин не харесва Русия и Путин,това не значи,че обича Турция. Напротив- той милее за Отечеството си България и еднакво мрази имперските Турция и Русия. Простия Волен Сидеров не разбира това и стана подлога на Русия/както и Местан на Турция./.Това са национални предатели.Пример за истински български националисти имаме в историята - Васил Левски - като идея и Стефан Стамболов - като практика. сега такива българи няма.

Значи изкара Паисий Хилендарски комунист... ха-ха-ха!

"Простия Волен Сидеров не разбира това ".А ти момче не разбираш че задачата поставена на некогашния ГЛАВЕН РЕДАКТОР НА в-к "демокрация" не е да разбира.Неговата задача е да изпълнява стриктно указанията дадени му от тези дето му плащат сега а и когато беше във весника.А те са едни и същи

Я, Атака изобщо не ги споменават даже. Златният пръст на Волен май раждяса...

ББЦ имат реалните шансове да имат по-добър резултат от този, който Совата им дава!

Общо взето големите може да вземат и по малко депутати. Хубавото обаче, е че ще влязат нови партии, които ще има възможност да покажат как ще работят, да докажат гласуваното доверие!

Чудя се за какво да ходя да гласувам - след като резултатите се знаят вече?

защото при голям брой гласували резултатите ще бъдат доста по-интересни:) Гласувай! Ако щеш и напук на социолозите:)

При това положение ГЕРБ с кого ще се коалира - с ДПС или с БСП?

Според сношните приказки на Л.Павлова в 'Шоуто на Слави', може и да върнат мандата щом нямат пълно мнозинство. Вторият ще състави правителство и пак ще се нададе рев 'ОСТАВКА'. Не е ли ясно кой дестабилизира държавата?

Парите на ДПС да не са свършили за автобуси или заради блокадата по границата няма да могат да си вкарат хора в страната?

Ще изгоните и последният Българин с тези "НАРОДНИ......!!! ИЗБОРИ". Егати глада за ВЛАСТ - ПАРИ, егати СЛАБОУМИЕТО, егати НАГЛОСТТА!

Бойко Василев попита в петък по "Панорама" Сидера - "Г-н Сидеров, Вие за българския или руския парламент се кандидатирате? ... Понеже постоянно се чува от устата Ви Русия, Русия, Русия, а и кампанията си оттам провеждате" :))) :)))

Сидеров може и да прекалява, но прочетете му управленската програма и тогава пишете. Твърде краен е във външната политика. Във вътрешната е прав, но прави грешка, като приравнява ТЕЦ с мошениците с ВЕИ,които само препродават еленергия уж получена от вятъра и светлината. ТЕЦ-овете работят с български въглища. Но като цяло програмата му е в интерес на българите. Прогнозите за ГЕРБ са завишени за да оправдаят фалшификациите и изнудването на голяма част от избирателите от общинските власти в малките населени места.

Програмата му била добра, тогава защо с онова "златното пръстче" узакони и държа на власт тия айдуци да доограбят и малкото което имахме, а? Нали уж е загрижен за народа и държавата и се бори за интересите им!!!!!???? Убедих се, че едно говори и съвсем друго прави, така че.....сега ще гледа парламента отвън.

Ясно, че киковци се радват на подобни удобни и угодни като него журналистически екзепляри,които в тон с новите ни господари са безпределно и чак до гордост!? слугинажни към тях.Те са във възторг от ББ,който сам се хвали???,че когато говори Меркел,той слуша и изпълнява,с Ердоган и имамите по турски се прегръща и разцелува, а българите за него са "лош материал".Лошият за тия продажни пионки е Сидеров и Атака, защото са за нормални отношения с Русия,която е наша освободителка и ни свързва славянско братство,защото това не е угодно на западните и турските ни "благодетели",които реално са ни докарали до сегашното ни "благоденствие и държавно укрепване"?!?

Е па други казват САЩ, Германия, Турция. Поетът го е казал-'Един е пътят-съюз със СССР/каквото е останало/'.

Миналата година по времето на протестите срещу боко си мислех че те са против статуквото. Статуквото чиято същност е СЪЗДАДЕНИТЕ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА ОТ 89Г ПОЛИТИЧЕСКИ СИЛИ ДА ОСТАНАТ НА ВЛАСТ.Така същата тази върхушка е на власт ПРЕЗ ВСИЧКИТЕ 25Г НА ПРЕХОДА както 45Г преди това та сичко 70.И какво излиза че комунистите пак ви прекараха.Те ше ядат и пият а вие българските .... ше гледате. Защото сте ...Какво ше стане ако не гласувате.Е ми това е единствения начин да СЕ ПРОМЕНИ СТАТУКВОТО.Как ли?Е ми ако над 50% са негласувалите това значи че повече от 50% са против тези кандидати и тъй като тези кандидати са за запазване на това статукво то вие заявявате че сте птотив него.И КАВО ОТ ТОВА?Е ми тогава можете да излезете на улицата и да кажете че тези избори макар и формално по сега действащата конституция (КОНСТИТУЦИЯТА НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА ОТ 89Г) да са законни, фактически те не са такива.Статукво като това сегашното се променя само с излизане на улицата,просто зящото КОКАЛА от КУЧЕШКАТА УСТА ИЗЛИЗА САМО СЪС ЗЪБИТЕ НА ДОБИЧЕТО.Други начини човешката история май не познава. А мъдрости от рода че ако не гласувате щял не знам кой си да спечели не знам какво си ....сме ги чували вече милиони пъти и са за идоти.Остава да се види дали вие БГ сте идиоти.Защото това да ТЕ ЯЗДЯТ ТАКИВА КАТО УПРАВЛЯВАЛИТЕ 70Г БЪЛГАРИЯ МОЖЕ ДА ГО ДОПУСНЕ САМО НАРОД ОТ ИДОТИ.

Ако се чудите коя дума е подходяща за местото на многоточията аз препоръчвам думата говеда.Тя най-точно отразява същноста на болшинството българи.

Много ценно говедо си, че даже и разсъждаваш.

се носят от началото на годината по телевизиите, че БСП има реални 8% по тяхно проучване! Ще видите на изборите, че ще са повече!!! Затова всички партии в парламента са победители. Вкарват повече депутати от реални гласове. И затова доверието в парламата не може да събере доверието дори на трета политическа сила в нея. Е, нали си вземаш субсидията и извън парламента....какво ако си продал секция...

ако искате да знаете, протестиращите от БСП днес срещу тока са повече от тези на Дудев. Гербаджиите и други вижте сами, че никакви ги няма. ПОБЕДА! ПОБЕДА! ПОБЕДА!

Този път, от посолството на САЩ не са вдигнали високо запалката с надпис ген.Бойко Борисов! Може би мислят, че този път генерала ще спечели изборите и без тяхна явна подкрепа! За изборите през 2009 г. Американският посланик се изтощи да пробутва ГЕРБ и по-специално ген.Бойко Борисов. Така, че може и да не са 98 депутата на ГЕРБ а само 80! Току виж, влезли АБВ и Атака в Парламента, въпреки касите на Сорос!

Бойко не печели избори, той ги купува и манипулира. Каквото и да казват за 'аферата Костинброд', аферата е ясна, видяхме готовите за изпращане бюлетини.

с няколко имена! Голем салам народен, кеф ти телешки, кеф ти свински, не се карайте братя!

като гледам и правителството е народно.щом мълчат и не скачат, значи им е хубаво да ги клецат.

Ststar

За ГЕРБ биха гласували 35,9%, за БСП - 18,3%, за ДПС 14,2%, за "България без цензура" 5,8%, за Реформаторския блок 5,6%, за Патриотичния фронт 4,9%, за АБВ 3,6%, за "Атака" 3,4%. Социолозите очакват да гласуват около 3,4 милиона души.

Сред мнозинството големи и малки партии без значение дали са се обозначили като леви,десни и т.н. истинското разграничение е само в персоните,а не в политиката и идеологията, защото всички те са правоверно "демократични",западноориентирани до пълен слугинаж,в тон с модата антируски и открвито или по-прикрито протурски.Някои като т.н.Патриотичен фронт го раздават "националистично"?,но дълбоко антируски и олигархично,така че названието им е доста фалшиво.Само АТАКА е автентично българска,лява и за връзка с Русия,на която дължим освобождението от ТУРСКОТО робство и с която ни свързва славянството.Затова политкоректните медии и изследвания за АТАКА все прогнозират малко под 4%,та да обезкуражат избирателите й и да не влезе в Парламента,а като НЕ УСПЕЯТ да ги излъжат да се окаже,че все пак са й давали шансове и са "професионали" с други думи.

Всички партии са русофило-продажнически. Само риториката им е западняшка, ама никого не могат да излъжат вече. Все пак, някои от тях направиха на няколко пъти отпор на най-нахалните руски домогвания тук. И Кремъл веднага започна отмъстителна процедура. По това ще ги познаете- срещу когото рита руско-червената маффия, те са българите.

Не смейте да оставите вън от Парламента новият Левски на Майка България - той се казва Волен Левски, и е лидер на ПП "Атака" !!! Васил Левски ни призовава и казва - бих гласувал за Волен Левски, за новият и прероден мой образ - Волен Левски, готов за лъвски патриотичен скок срещу крепостта на мафията !!!

Сидероглу е на матушса Россия, не е на Бългтария :)

Ми супер. Блатото ще остане непроменено.

1/ГЕРБ 2/ДПС 3/АТАКА 4/ББЦ 5/РБ и ПФ ЗА бсп с малки букви, ---''МОРАЛНА''победа ..

Няма дясно,няма ляво,няма дебати, има само финансови интереси,тоест интерес за : кражби и корупция! И то в най грубия,малоумен вариянт!

Кукумявка харис. :D При миналите избори пак едни такива резИлтати даваха, но какво се оказа в крайна сметка. :)